24 Mayıs 2013 Cuma

22 Mayıs2013 Çarşamba Blue Ray’dan 2013 dağılımı


http://www.dunyaana.com/images/aaaaa.jpegMELEKSİ MAVİ AKIM ( BLUE RAY) KONSEYİNDEN

Saryon tarafından kanallık edilmiştir.

Mavi Akım şu anda sizin için güçlendirilmektedir. Bu bölüm enerji dağılımının bir parçası olarak belirli zihinsel yapıların bu gezegensel değişime bağlanmaya hazır olan insan kitlelerinden temizlenmesine yardımcı olmak içindir. Hemen şimdi, insanlık kollektif beyinsel gelişiminde değişime başlamaya hazırlanıyor. İnsanlar daha çok bireysel olarak gelişti; ancak bir grup bilinci olarak gelişmenin eşiğinde bulunuyorsunuz.

Elbette ki çok daha büyük değişimlerin meydana gelmesine izin verecek olan grup bilinciyle rezonansa girebilmesi için çok daha fazla yapının temizlenmesi gerekmektedir. Bu dağılım, bu zamanda daha çok melekler aleminin çalışmaları ve çabalarının bir parçasıdır. Bunu Bizimle birlikte yapmayı seçmiş olanlar insanlığın grup bilincinin gelmesini engelleyen belirli düşünce biçimlerinin en azından bir kısmının temizlenmesine yardım edeceklerdir.

Kollektif olarak temizliğin belirli şekilleri için bir ivme, bir itki vardır. Bazıları için bu sanki bilinçlerinde bir kapının açılması gibi hissedilecektir. Bu neyin mümkün olabileceği koşulunda çok fazla umut verici olarak hissedilecektir. Yani bu dağılımın bir parçasının açılımını aldığınız ve onunla uyumlandığınız için teşekkür ederiz. Bu diğer birçokları için enerjiyi topraklamaya yardım etmektir.

Biz Dünyanın bazı portalları aracılığıyla serbest bırakmaların meydana gelebileceği potansiyelini görüyoruz. Özellikle Birleşik Devletlerin batı kıyısı boyunca değişen çok fazla şey vardır. Orada potansiyel olarak meydana gelmiş olan kalkanın birçoğunun atılmasına uyum sağlamış olanlar mevcut; ki bu daha hassas insanları grup bilinci deneyiminden korumuştu. Mavi Akım bu dağılımda melekler Konseyinden gelen selamla onunla uyumlananlar için bir mesaj barındırmaktadır. Biz bilincinizi daha yüksek boyutlara açmaya başlamanızın güvenli olduğu mesajını iletiyoruz.

Akım melekler alemi tarafından portallar boyunca sağlanan bir güvenlik şemsiyesidir. O yüksek alemlerle bağlantılarının hasar görmüş yada puslanmış deneyim hatıralarına sahip olanlara, veya psişik ağ bağlantılarının kirlenmiş olduğu ortamlara yardım etmek için buradadır. Hala temizlenmesi gereken çok fazla kirlilik var. Bu korumanın gönderilmesinin sebebi atmosferde halen asılı duran, size bağlantının daha fazla güvenli olmadığı zamanları hatırlatan uyumsuzluk titreşimlerine rağmen nasıl olursa olsun size bir yol açmaktır.

Bu dağılım için bu zamanda bu derecede açık bir psişik farkındalık istenmez değildi; ancak bu açık ve hassas olanlar ve hizmete hazırlananlar ve enerji yollarında organize olanlar için ihtiyaç ve gerekliliktir böylece siz insanlığın kollektif ışık bedeninde ortaya çıkan bir organ gibi işlev görerek birçok değişik yönden uyanmakta olan toplu insan kollektif devre sistemi içerisinde hareket etmekte olan enerjileri demirleyebilirsiniz.

Bu yüzden bir süre için, Mavi Akım sizin kanalınızın bir parçası haline gelecektir ve yüksek boyutlardaki farkındalık ve algınızı genişletmek için bir yol olacaktır. Bu kanal olanlar ve melek alemleriyle bağlantıya açık olanlar için bir destek sağlayacaktır.

NOT: Eşim Susan ve ben rehberlerimize Safir Mavi Akım konusunda bir deneyimi soruyorduk ki bu bize kanallık oturumunda bundan bir gün önce geldi, oldukça iyileştirici ve güçlüydü. Ben aynı zamanda katılımcılarımla olan son oturumlarda da bunun olduğunu fark ettim, ve daha fazla bilgi için melekler alemine gittiğimizde yukarıdaki mesaj ortaya çıktı, bizi daha güçlü bir Mavi Akım dozajında şaşırtarak.

Bizim rehberliğimiz bu dağılım/süreç ortaya çıktığı için önümüzdeki aylarda daha fazla Mavi Akım ile meditasyonlarımızda uyumlanmaktır. Ben aynı zamanda bu kanallık sırasında kollektif olarak atılan belirli psişik perdelerin vizyonunu da gördüm, şişelerden tıpaların atılması gibiydi, sadece burada şişeler insan kollektifliğindeki portalları temsil ediyordu. Ben özellikle bu açılma sırasında Shasta Dağının varlığını hissettim.

Mavi Akım ile meditasyonlarınızda bağlantıya geçin ve zihninizin başka zamanlarda geliştirdiği korku-bazlı eski koruma şekillerini ve zihninizi kapladığına odaklanın. Bazen bizim geliştirdiğimiz koruma mekanizması aynı zamanda daha iyi ve hayırlı olabilecek potansiyel bağlantıların kurulmasını da engellemektedir, ki bu Mavi Akım’ın bize eski anılarımızı ait oldukları yerlere yerleştirmemizde bu zamanda bize yardım etmesinin sebebidir. Mavi Akım Dağılımının enerjisi melek alemlerine bağlantımıza emniyet ve güvenlikli bir titreşim getirmektedir.

Umarım bir spiritual artistin senkonize olarak birkaç hafta önce bana yolladığı bu resmi beğenirsiniz. Daha fazla bilgi için Mary Angelico’nun websitesine bakınız.

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder