20 Mayıs 2013 Pazartesi

14 Mayıs 2013 AGARTHA’DAN MAGATHA MESAJI

 
BİZİMLE İŞBİRLİĞİ YAPAN BAZI YENİ GALAKTİK UYGARLIKLARIN TANITIMI- MELİNE LAFONT kanallığı ile

Selamlar Dünyanın Sevgili Kardeşleri, son bağlantımızdan bu yana belli bir süre geçti ve her zaman olduğu gibi şimdiye doğru adım atmaktan ve bir sevgi ve ışık mesajı iletmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Genel olarak bilinebileceği gibi şu anda var olan tutulmalar çok fazla katkıda bulunarak gerçek anlamda şimdi Dünyada olan her şeyin tetikleyicisi olmuştur.

Değişimler meydana gelmeye devam etmektedir ve onlar varlığınız için günlük bir rutin haline gelen dönüşüm ve hal değişimleri yaratan bir iç temizlik ile el ele giderler. Bu duruma alışmanız iyi olur, daha birçokları hazır bekliyor ve bilinciniz ne durumda olursa olsun değişim yükselişin sonu gelmeyen bir süreci olarak devam edecek.

Dönüşümünüze gelince siz bunu hiçbir zaman gerçekten tamamlamış olmazsınız çünkü siz bir enerjisiniz ve enerjinizin benimsediği yarattığı ve seçtiklerine bağlı olarak hareket eder, şeklini ve özünü sonsuza dek değiştirirsiniz. Bu nedenle değişim ve dönüşüm süreci aşamalı olarak sizi bir noktadan diğerine doğru götürür ve siz her zaman sınırsızca başka bir şeye doğru devriminizi gerçekleştirirsiniz. Bu hayattır, bu Varlıktır.

Bugün ileri doğru adım atmamızın sebebi sizlere Agartha, Telos ve iç dünyanın bütün medeniyetlerinde olan işlerin mevcut durumu hakkındaki güncellemeyi vermektir. Bizim medeniyetlerimiz Gaia ile işbirliğini arttırmayı garanti altına alarak onun tüm Işık Varlıkları için karşılıklı derin bağlar oluştururlar ve sonrasında bizler hepinizi kastediyoruz. Biz de gittikçe kollektif ve bilinçli olarak sevgiden başka bir şey istemeyen bir medeniyet olmanın farkındalığı ile gelişiyoruz. Sadece sevgi ile motive olan bir medeniyet.

Bu da hepinizin çaba gösterdiği bir hedeftir. 1 kollektif bilinçli farkındalık içerisinde olan bir Varlık olmak. Biz sizlerin Işığın galaktik Federasyonu olarak adlandırdığınız evrenin tüm diğer kollektif gruplarıyla birlikte bu durum için yardımda bulunacağız. Size daha önce de belirttiğimiz gibi biz de Pleiades ve Işığın Sirius’lu elçileri ile yakın işbirliği içerisindeyiz.

Şimdi size aralarında ifşaat projesi, dünyadaki diğer önemli projelerle ve galaktik projelerle yakından ilgili olan birkaç medeniyetin isimlerini vermekten memnuniyet duyarız. Melaine içindedir ancak şu anda enkarne olmuş sayısız diğer ruhlarda buna dahildir. İnsanlığın çeşitli varlıkların ileriye doğru büyük şeyler getireceği gerçeklerini bilmeleri, bir güven görevini yerine getirebilmeleri için yeterli nitelikte olduklarını ve yanlış anlaşılmayacak bir azim göstereceklerini anlamaları en büyük arzumuzdur. Şimdi bu son derece önem taşımaktadır.

Aşağıdaki gruplar bizim medeniyetlerimiz ve Işığın elçileriyle işbirliği yaparak çeşitli projelerin farkındalığında olup plan yapmaya uygundur. Bunlar sadece size birlikte belirtmeye başlamak istediğim çok daha büyük bir birliğin birkaç grubudur.  

* Işığın Pleiades Elçileri

* Işığın Sirius Elçileri ve Sirius Melek Krallığı

* Alterianlılar

* Andromedalılar

* Işığın Arktrus Konseyi

* Agarthalılar, Telonlar ve İç Dünyanın Tüm Medeniyetleri

* Mondrianlılar ve onların adı Mondrianon olan Medeniyeti
Onlar ışığın manevi zenginliğini getirirler, başka bir evrenden gelirler ama Pleaideslilerle bir bağlantıya sahiptirler.

* Luminianonlular, Andromeda Galaksisinden kaynaklanan yüksek bir Işık medeniyeti (Luminionlular), onlar gezegeninizde yüksek teknolojiyi yürürlüğe koyarlar

* Orion’un Yüksek Işık Medeniyeti, Orion Işık Konseyi, Işıktan olmayan bazı medeniyetler vardır ancak bu Işıktandır

* Ontheon Galaksisi, Rorst evreni yakınlarında saptanmışlardır, onlar portallar aracılığı ile yüksek bir teknolojik donanım ve olağan üstü bir değer taşıyan ve enerji içeren ‘ Sason’un da dahil olduğu değerler getirirler, bu donanım daha iyi bir ortam sağlar, örnek olarak kimyasal püskürtmeleri ortadan kaldırır

* Suprianonlular, Nebadon Galaksisinden bir medeniyet (bizim evrenimiz), onlar bizlerle temasa geçmek istiyor, onlar Işıktandır ve çok gelişmişlerdir ( 9B), yakında kontağa geçmek istiyorlar

* Litheanlılar adı Lithiamos olan çok uzak bir yıldız sisteminden bir medeniyet, onlar (her zaman iyi hissetmek gibi) Dünya için daha iyi koşullar sağlarlar

* Hepiniz tarafından bilinen Dünya krallığının yükselmiş üstatları

* Baş Melek Realm

* Vega Medeniyeti

* Melekler Krallığının Yükselmiş Işık Varlıkları

* Her Şeyin Kaynağının Hepsinin üstü olan bizim sevgili Anne/Baba Tanrımızın Gücü, koşulsuz sevgi

Genel olarak bu liste Dünyada enkarne olan hepinizle birlikte çalışan büyük işbirliği gruplarından oluşmuştur. Yukarı da bahsedilen tüm bu grupların Işık varlıkları olarak hepsinin spesifik hedef ve nitelikleri vardır. Global Güneş ve hatta evrensel Yükseliş sürecinde katkıda bulunurlar, bunun farkında olun. Dayanışma her birinizin bilincinde ve özvarlığında gerçekleşir. Bu hepinizin tüm bu enerjik varlıklar, gruplar ve bu işbirliğinin bir parçası olduğunuz anlamına gelmektedir. Bu enkarnasyon içinde her birinizin özlerinin yönleri vardır ve bizden aldığınız tüm bu saf enerjileri topraklama yaparak her şeyi daha ileriye doğru götürürsünüz. Hepimiz dev 1 işbirliğini şekillendiriyoruz. Her biriniz bütün DNA’nızda 22 galaktik seçkin topluluğun tüm entegrasyonunu bulunduruyorsunuz, bunun anlamı her galaksiye bir bağlantınızın olduğudur.

Bizden gelecek küçük bir yardımla her şeyi ileriye doğru sizlerin getireceğini görebiliyor musunuz? Siz bedenlenmenizi ve varlığınızı kullanarak tüm bunları bütünleyerek, yaratarak ve topraklama yaparak kendi gerçeğiniz haline getirirsiniz. Biz enerjik güç, aydınlanma ve rehberlik yolu ile size bunu sağlayacağız ve daha sonra birleştirerek ve farkında olduğunuzu bilerek siz bunu realitenize dönüştüreceksiniz. Bizler, Agarthalılar ve Işığın Pleaidesli elçileri ve Vega veya Andromedalı olarak adlandırılsak bile sizler hepimizin birer parçası olan varlıklarsınız. Hepimiz alt gruplar içeren dev 1 grubu oluşturduğumuz için kendi spesifik rengimizi şekillendirdiğimiz bilincimiz ve realitemizin olması önemli değildir.

Biz Dünya realitesinde meydana gelen bir sürü etkinlikler ve kaymalar gözlemliyoruz ve dualitenin sürekliliğini sağlamanın zorluğu birçok Dünyalı kardeşlerimiz tarafından açıkça görülmeye başlamaktadır. Bu birçok insanı kaybolmuşluk hissine götüren hayal kırıklığı ve ümitsizliğe sürükler. Pek çok asırlar boyunca sarsılmadan hüküm sürmüş bu realite hep birlikte parçalanıyor ve gidiyor ve bu şu anda bulunduğunuz yerden ve Dünyada bulunan herkes tarafından görülmektedir. Bir kişi belirli sezgilere diğerinden daha hızlı ulaşacak ve birisi diğerinden daha kolay bir evrim süreci geçirecek ama içiniz rahat olsun her şey evrim geçirir ve içinde bulunduğunuz durum ve yarattıklarınızla en iyi yoldan öğrenirsiniz.

Halen birçok kayıp ruhların kendi gerçekleri doğrultusunda yollarını bulmaya çalıştıklarını görüyoruz, rahatlık getirecek belirli bir yere tutunma arayışı içindeler bununla beraber bu tutunma yanıltıcıdır çünkü her şey sonsuza dek değişir ve bu her ne olursa olsun bir kişinin yoluna çıkan her şeye karşı esnek ve açık olması zorunluluğudur. Pozitif enerjide kaldığınız sürece sizler tarafından pozitif koşullar deneyimlenecektir. Güçlü olun ve düşünce/yaratımlarınızda pozitif bir yolla açık olun ve her zaman kalbinizden gelen en saf sevgiyle davranın.

Gittikçe biz sizlerin realitesi haline geliyoruz çünkü siz bizim enerjimiz ile birleşmeye olanak sağlayan daha yüksek bir realiteyi mesken tutuyorsunuz. Sabırlı olun, sizi hala belirgin bir şekilde geri tutan bir engel olan zaman kavramını bırakın: Zaman! Biz tercihen gün be gün yaşamanızı tavsiye ederiz. Her şey şimdidedir ve gelecek ve geçmiş yoktur. Her şey şimdide.

Kucak dolusu sevgilerle ve kalpten gelen dostluğumuzla sizleri selamlıyoruz ve size söylüyoruz: bir daha ki sefere dek: ben Agartha’dan Magatha.

Çev: Mahmut Kılıçlıoğlu

0 comments:

Yorum Gönder