30 Mayıs 2013 Perşembe

20 Mayıs 2013 Yunus Kollektifi

 
SUYUN arkasındaki saklı güç ~  Méline Lafont kanallığıyla

Selamlar sevgili insanlar, Sevgi merkezimizde, özümüzde ve sevgi yüklü enerjilerlerimizle en içtenlikle  karşılanıyorsunuz.

Özde kolektif bir form taşıyor olmamızdan dolayı, en ideal enerjiyi hepinize aktarabilmek için kullandığımız birçok anten ve radarlarımız vardır, kalpleriniz yeniden şarkı söylesin, en sevgi dolu niyetleri hissedin ve sahip olun diye. Yükselişin bu zamanlarında bizi size getiren, bir kez daha Sevgi ve gerçek dostluk formlarında size güç ve yardım sunmaktır. Herzaman olduğu gibi sizin Işık erkek ve kızkardeşleriniziz ve hepinize son derece derin bir bağ ve Sevgi hissediyoruz. Bu bağı korumaya ve beslemeye ve hatta güçlendirmeye devam etmek en derin arzumuzdur.

 



Kalpleriniz ve niyetlerinizle  bu dünyaya aydınlanma getiriyorsunuz, bu yaşayan her organizma tarafından hissedilen ve bilinen birşeydir. Biz de bunu hissediyoruz ve en çok da değişimdeki büyük  ilerlemelerinizden çok hoşnutuz. Dünyada olduğu kadar solar seviyesinde de çok daha büyük değişimlere yol açan bazı dünyevi geçişler vardır. Vuku bulmakta olan büyük geçişlerdir ve bunlar kesinlikle ufak değişimler değildir.

Dünyadaki herşey ve herkes bu gezegensel ve solar geçişin bir parçasını oluşturur ve kendi bölümüyle aydınlatarak ve hatta Yükseliş şeklinde katkıda bulunur. Yükselişten kastettiğimiz canın bir kez daha yüksek amacıyla, yüksek Benliğiyle ve özüyle bağlantı kurmasıdır. Bir can kendini illüzyondan ne kadar uzaklaştırır ve olayların iç yüzünü anlayarak, ışığı absorbe ederek ve etkili bir şekilde dönüşerek ve bu ışığı topraklayarak yükseldiği zaman, etrafınızdakileri ve hatta Dünyanın kendisini etkileyen mutluluk veren yükseltici bir aydınlanma gerçekleşecektir: bütün hepsi  varlığınızı topraklamanızla olacaktır.

Yunuslar olarak, enerjilerimizi ve ışığımızı  Dünyaya ve Onun bütün Işık çocuklarına sonar dalgalarını aktararak topraklıyoruz. Su mükemmel bir iletkendir, çok güçlü bir verici olmasının yanı sıra çok güçlü bir temizleyicidir de. Özünde ve yapısında, su o kadar saftır ki onunla temas eden herşey yeniden doğmuş ve arıtılmış bir varlığa  dönüşür. Suyun arkasında çok büyük miktarda yaşam ve enerjiyi serbest bırakabilecek ve doğuracak saklı bir güç vardır. Su sadece herkesi dönüştürmekle kalmaz ayrıca hayat verir, arındırır ve aktive eder, topraklar ve sizi yeniden Dünyevi enerjilerle birleştirir.

Teninizi mümkün olduğunca sık bir şekilde saf suyla temizleyin, sevgililer, çünkü sadece temizlemekten çok daha fazlasını yapacaktır. Bedeninizin ve bütün hücrelerinizin suyun yapısını ve özünü absorbe etmeye gereksinimi vardır, suyun enerjisine ihtiyaçları vardır ve bu içeri alınan suyla birlikte direk temas yoluyla, suyla tamas kurarak olur. Fiziksel hücrelerimiz suyla beslenir ve temizlenir ve bizi Gaia’nın elementleriyle, Onun özüyle ve Onun sevgi dolu enerjisiyle bağlantımızı sürdürmemizi sağlar. Su bu Dünyadaki bütün yaşamın yaratılışı ve başlangıcıdır, size hayat verdi ve bütün enkarnasyonunuz boyunca da bunu yapmaya devam ediyor. Biz suyu bıraktığı yoğun saflık hissinden dolayı içtenlikle seviyoruz.


Sevgili insanlar, bedeniniz fiziksel kaplarınızı daha hafif bir forma değiştirip dönüştürebilmek için bu zamanlarda çok fazla suya ihtiyaç duymaktadır. Önümüzdeki zamanlar çok fazla suya, dinlenmeye ve bol bol topraklanmaya ihtiyaç duyacaksınız ki böylece bu mevcut geçişler ve dönüşümler esnasında  mümkün olduğunca rahat hissedebilesiniz. Size kesintisiz bir şekilde çok ışık verilecektir ki bu sizin varlığınızın içsel parçasıdır ve hücreleriniz, DNA’nız ve ışıkbedeniniz için beslenme sağlanacaktır. Kalpleriniz gidikçe daha fazla değişime uğrayacaktır ve sadece tezahür etmek için değil son salıverme eylemi için de herşey kalpten geçecektir.


Bazen Gaia’nın yenilenmiş Işık dünyasına geçiş ve dönüşümü esnasında aşırı derecede dalgalı okyanuslardan gelen impulslarını hissediyoruz.  Yaygın olarak bilindiği gibi, okyanuslar birçok Işık portalı ve vorteksi içerir, vortekslerden, vorteks kanalıyla ve gezegenin kendisinden gelen çalkantılı enerjilerin okyanusları ve okyanus tabanlarını aktif ve dalgalı yapacağına işaret eder. Buna ek olarak, volkanlar zehiri ve olumsuzluğu daha fazla salıverebilmek için daha aktif  olacaklardır. Neticede, birçok geçiş  olumsuz enerjilerin salıverilmesini sağlayacaktır ki bu da onları bin yıllık bir dönem boyunca Gaia’nın derinliklerinde sıkışmış kalmaktan kurtaracaktır.

Bunların hepsi Yükselişle ilgilidir, sevgili insanlar, ve bu sizin kendi Yükselişinizin ve kişisel ve ayrıca kollektif dönüşümünüzün bir parçasıdır.Bizim ve sizin de kalpleriniz tümüyle bağlantılıdır ve biz herşeyi gözetleyen ve koruyan vortekslerin  koruyucularıyız. Bilin ki herşey öyle bir ortaya çıkacak ki Gaia ve siz kendinizi yüz yıllarca karanlık hapishanede tutulmuş olmaktan kurtaracaksınız. İleri doğru bir  adımın atılabilmesi için herzaman önce  özgürleşme ve salıverme gerekmektedir. Aşırı derecede büyük bir kollektif sıçrayışın doğum kanalında sizin realitenizde tezahür etmek için doğuma hazır olduğunu hissediyoruz.Enerjiler o kadar yoğundur ki bir durumun devamlılığı sağlanamaz, geçişler ve değişimler için yolu açmak zorundadırlar. Herşeye öyle bir dokunulur ki engellenmiş hiçbirşey kalmaz ; bu olanların başından sonuna kadar biz sizin yanınızdayız . Sirius’un Işığıyla ve ayrıca sizinle çünkü bu yaptığımız derin ve güçlü işbirliğine inanın  çünkü bu gerçekten mükemmel ve güzel varlıkların dünyası haline gelecektir, ki bu şu anda hepiniz tarafından oluşturuluyor. Her parçanın katkısı büyük ve anlamlıdır, sizin katkınız da son derece değerlidir!

Önümüzdeki ay tutulmasının etkilerini absorbe etmek için hazırlıklı olun ki tutulma gezegeninizde çok şeyi açığa çıkaracak ve çağın gereksinimlerini karşılamayan alışkanlıkları ve arkadaşlıkları, eski yaraları ve eski yansıtmaları salıvermede yardımcı olacak. Eski ortam ve holografik yansıtmalar yavaş yavaş realitenizden kaybolacak çünkü artık bunu düzenleyemezsiniz ve bu iyi birşeydir!


Bütün kalbimizle , bütün sevgimizle ve bütün dostluğumuzla size yardımcı oluyoruz ve aktif olarak kullanılabilinsin diye,  bilincinizde ve Varlığınızda ışınlama ve dönüştürme gerçekleşsin diye, kalbinizle karar verme bağlantınız herkes için gerçek olduğunda, kalp beyini yönettiğinde, vorteksleri açmaya hazırız . Gizemli sırların size emanet edilebilinmesi ve en yüksek saygıyla muamele edebilecek durumda olmanız için önce 100% kalp ve Sevgi temeli kurulmalıdır. Bu Galaktik bazda bu güneş sistemi dışındaki diğer nesiller ve medeniyetler için de geçerlidir, bu yüzden dört elle ve herzaman sıkı bir şekilde koruruz.

Biz Yunus Kollektifiyiz, Sirius’tan erkek ve kız kardeşleriniziz ve hepinizi son derece derinden severiz, sevgili insanlar!

çeviri : mk


 Copyright ©  by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/


0 comments:

Yorum Gönder