9 Mayıs 2013 Perşembe

PLEİADİANLILAR ~ BİZ SİZİ DESTEKLEMEK VE YARDIM ETMEK İÇİN GELDİK

Méline Lafont tarafından kanallık edildiği gibi
 
6 Mayıs 2013 Pazartesi

Güneş tutulması zamanına yaklaştıkça zaman ve bilinçte bir genişlemenin geliyor olduğu birçok kişi tarafından hissedilecektir. Bu Güneş tutulması sizin Mesih bilincinizi yükselterek size daha derin bir bilinç ve kendiniz hakkında içsel bir anlayış getirecek bazı aktivasyonları da içermektedir. Bu tutulma sizin hücrelerinizin, DNA’nızın ve bilincinizin Mesihsel ve İlahi yükselmesinde daha kararlı olacaktır. Bu size daha büyük ölçüde hitap edecek ve bir aydınlanma hissi uyandıracaktır.


Önümüzdeki günler yoğun olarak kalben ve fiziksel enkarnasyonunuzdaki Varlığınızda yaşanacak ve yaşanmalıdır ve bu, İlahi ve Mesihsel bilincin kozmostan ve merkezi güneş Alcyone’dan gelen İlahi ışığın partikülleri şeklinde olan ifadesini entegre ve absorbe edebilmek için dinlenmek ve zaman ayırıp meditasyon yapılmasının topraklanmayla tavsiye edilmesinin en önemli nedenidir.

Her zaman olduğu gibi biz size bu gelişmede ileri aydınlanma ve desteğin açılışının gelmesine izin verecek en yumuşak ve rahat yola hazır olmanızı hatırlatmak isteriz. Bütün bunların varlığınıza, hücrelerinizde ve DNA’nıza entegre olması için kalplerinize gerekli olan bakım ve dinlenmeye izin verin.  Kalp yükselişe açılan bir kapıdır ve o fiziksel bedenleriniz için her şeyi olduğu kadar zihinsel ve eterik bedenlerinizi de dengeleyen Varlığınızın merkezidir. Kalbinizin çok fazla desteğe ve özellikle entegrasyonun bu gelişimi ve Mesih bilincinin tamamen aktivasyonunda yeterince sevgiye ihtiyacı vardır.

Güneş tutulmasının tamamen size ulaştığı ve size doğru tüm İlahi parçacıkları dağıttığı anda kalbinizde sizi kalbinizin realitesi içerisinde her şeyin başarılmasına ve belirli bir enerjinin taşınmasında çok daha fazla ileriye ve derinlere doğru yolculuk edebilmeye hazırlayacak çok büyük bir aktivasyon tekrar meydana gelecektir.  Bu güneş tutulması fiziksel beden ve duygusal beden için oldukça zorlu olacak bir sonraki ay tutulması ile birlikte kesinlikle çok önemlidir.

Bizim sizden arzumuz her zaman bu solar sistemin ve Varlığınızın da merkezinde olan güneşinizle bağlantılı olmanızdır, kalbinizle bağlanın.  Bu güzel ve aktif güneşin İlahi partikülleri Gaia’yı öyle ilahi bir duruma getirecektir ki O bir güneş ve Işığın Kaynağına doğru gelişebilir. Gaia bir öğrenme okulu haline geliyor ve sizler, Üstatlar halinde, küresel Yükselişin getirilerini ve kalplerinize nasıl ulaştığını göstereceksiniz.

Biz bu gelişmede size destek vermek ve yardım etmek için geldik ve Işığın İlahi aileniz olduğu kadar diğer Işığın Galaktik medeniyetlerle de yakın temas kurmanız için ne gerektiğine bakacağız. Pleaidianlılar olarak biz en iyi bilinen ve ilk irtibat kuranlar olarak işlev göreceğiz ve biz sizin insan medeniyetinize en yakın olanlarızdır ve dolayısıyla biz sizinle ilk irtibatı sağlayacağız.

Size getireceğimiz şey çok değerlidir ve bu bizim somutlaştırdığımız enerjiyle Işık ailenize güven ve Sevgi temeline dayanan bir bağlantıya geçmenin bu kadar büyük önem taşımasının sebeplerindendir. Güçlü ve sevgi dolu enerjilerinizin yeniden canlanmasına ve sizi sezgi ve Sevgiyle zenginleştirmesine izin verin böylece sizin bütün İlahi yönleriniz ve Varlığınızın bütün partikülleri sizin kendi-zenginleşmenize yol açacak tam aktivasyonunuzu elde edebilir.

Sizi desteklememiz çok büyük bir memnuniyet ve Sevgiyledir ve biz hepinizle bilinçli bir düzeyde ilk gerçek işbirliği ve tanışma için sabırsızlıkla bekliyoruz. İfşaat şimdi oldukça yolundadır, siz bunu halka yaymak için kararlı bir şekilde yardım ettiniz. Bu her ne kadar ışık işçilerinin bizim varlığımız hakkında bilgi dağıtmaya devam etmesini gerektirse de çok daha fazla kalp kendilerini bu olay için açtı. Bunu İnsanlık ortaya çıkarmalıdır çünkü biz size herhangi bir şeyi zorlamak istemiyoruz ve bu yüzden siz daha iyi bir pozisyonda olduğunuz, kollektif olanla bağlantıda olduğunuz, neyin çoktan mümkün olup neyin olmadığını hissettiğinizden dolayı sizin bu konunun çaresine kendiniz bakmanız çok önemlidir, biz kenarda duruyoruz ve size bu bakımdan destek veriyoruz.

Biz her şeyin ne kadar yerinde olduğunu görüyoruz ve hissediyoruz ancak bütün dürüstlüğümüzle söylemeliyiz, bizim uzay araçlarımızın toplu inişlerinin gerçekleşebilmesinden önce hala ifşaat için birçok fırsatın değerlendirilmesi gerekmektedir fakat buz kırılmıştır ve bütün tarafsızlığımızla söyleyebiliriz ki en önemli ilk adımlar atılmıştır ve sözler açığa çıkmıştır. Bunun olabildiğince her yere ulaşmasına şans verin, bizim varlığımız daha fazla inkar edilemez.  Burası bizim değişik şekillerde ve çok fazla ışığı barındıran gemilerimizi göstererek geldiğimiz yerdir. Biz onları belli bir yükseklikte görünür kılacağız, böylece bizim varlığımız daha fazla inkar edilemeyecek.

Sizin sevgili Işık aileniz olarak sizden ricamız sizin için dağları yerinden oynatmak gibi olan şeye devam etmenizdir. Gelecek olan tutulma da buna Yükseliş ve aydınlanma olarak çok büyük bir katkıda bulunacaktır: yani bu Mayıs ayında gelecek olan bu tutulmalar sırasında yeterince dinlenin, odaklanmış ve topraklanmış kalın. Hepinize çok büyük bir başarı ve büyük bir güç ve içgörü diliyoruz ki böylece doğru ve İlahi zamanda ve yerde her zaman ne yapmanız gerektiğini bilebilesiniz.

Çok büyük bir Sevgi ve takdir ile, biz Pleadianlılarız, sizin Işık aileniz.

Telif hakları © Méline Lafont.  Bütün hakları sakladır. Bu malzemeyi herhangi bir şekilde içeriğini değiştirmeden ve bu telif hakkı uyarısını ve linkleri ekleyerek kopyalayıp dağıtabilirsiniz. .  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/

Çev: Pınar Gelişir

1 comments:

Adsız dedi ki...

hissiyat anlamında tüm dileklerinizi anlıyorum. ancak zaman sabırsızlığı çekiyorum. her şeyin sıfırlanacağı anı bekliyorum. umut kalbimi besliyor. sizi bekliyoruz sabırsızlıkla

Yorum Gönder