16 Mayıs 2013 Perşembe

VALERİE DONNER: PLEAİDİAN YÜKSEK KONSEYİNDEN MİRA’NIN MESAJI 13 Mayıs 2013

 
Selamlar, Ben Pleaidian Yüksek Konseyinden Mira ve hala tam zamanlı olarak Dünya Konseyine bağlıyım.

Öncelikle size şu anda kendinizi içerisinde bulduğunuz süreç hakkındaki sabrınızdan dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Biz sizin inceliklerin ve şu anda Dünya üzerinde yaşadığınız incelikli olmayan şeylerin değerini hissettiğinizi biliyoruz.

Biz diğer yükselen gezegenlerdeki yaptığımız çalışmalarda asla buna benzer bir şey görmedik. Lütfen bizim sizi ve Dünyayı ilahi planın çöktüğünü görmek isteyen bazılarına karşı korumak için elimizden geleni yaptığımızı anlayın

Bu süreç karışıktır ancak Dünyanın ve Dünya üzerinde yaşayanların güvenliği ve refahı önceliklidir. Biz elimizde olan sürecin başarıyla tamamlanmasında gereken denge ve istikrarı sağlamak için bütün dikkatimizi ve kaynaklarımızı odaklıyoruz. Siz Dünyayla birlikte olan yükselişiniz için ihtiyaç duyacağınız bütün yardıma sahipsiniz. Biz size bu durumu garantiliyoruz.

Bizim yer ekibimize birçok şey empoze edilmiştir. Siz her ne kadar pozisyonunuzun tam olarak farkında olmasanız da gayretle çalışıyorsunuz. Olaylar ilerledikçe bunlar daha netlik kazanacaktır. Şu anda ihtiyacınız olan şey kendinizle iletişim halinde olarak Dünyaya topraklanmaktır, içsel rehberinizi takip edin ve inançlı olun. Kendinize çok dikkat edin ve günün enerjisini takip edin.

Dışsal koşullar eski ilüzyonun temizlenerek yeni yüksek hayat şekline yer açılması zorunluluğu yüzünden bazı zamanlar endişelendirici olmaya devam edecektir. Bu yukarıya doğru olan adımlardır ve her seferinde bir adım olmak üzere yapılmalıdır.  Siz cennetin merdivenlerini tırmanıyorsunuz.

Biz bazı karmaşık hatta değişken durumlar üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Lütfen bizim bunu başarıyla tamamlamak için gereken bütün kaynaklara sahip olduğumuzdan emin olunuz. Sizin bizimle birlikte başardığınız şey dikkate değerdir. Sizler bir grup yetenekli ve muhteşem varlıksınız.

Hatta bazı zamanlarda temeller ayağınızın altından kayıyormuş gibi hissetseniz bile eğer siz Işık Yolundaysanız yükselişinizin kılavuzu olarak tekrar dengeye geleceksinizdir. Bu ilerlemenin en emin yoludur.

Işık Yolu Cennetin Merdivenleridir. Meditasyonda bunu gittikçe yükselen bir kristal merdiven olarak görmelisiniz. Her bir adım sizin Işığınızı ve yüksek titreşiminizi ve bilincinizi ilerletmektedir.

Her bir adımda biz sizin yanınızdayız.

Sevgi ve saygıyla, Ben Mira

Çev: Pınar Gelişir

 http://www.thegroundcrew.com/

0 comments:

Yorum Gönder