14 Mayıs 2013 Salı

SaLuSa 13 mayıs 2013

 
Eski İnançlar ve Beklentilerin Salıverilmesine İzin Verin - SaLuSa Multidimensional Ocean tarafından kanallık edildiği gibi – 13 May 2013

Sevgili Bireyler, sizin ışık çalışmalarınızın çok büyük zorluklar ve sorunlarla karşılaşmış olmasına rağmen ne kadar çok artmış olduğunu görmekten dolayı memnunum. Sizin bir sonraki sevinç ve bereket dönemine doğru taşınmak için en çok ihtiyacınız olduğu zamanda umudun kaybolmasına izin vermeyin.


Şu anda gezegeninizde çok fazla karışıklık vardır. Politikacıların her zaman çifte güdüleri ve ajandaları olacaktır, seçmenlerini memnun etmeye çalışıyorlar ve dünya yönetiminde güç sahibi olanları memnun etmeye çalışıyorlar. Onların gündemlerinin ve kurallarının sizin kendi hayatınızı idare etme yönteminizle alakalı hiçbir şeyi yoktur. Nihayetinde sizin gücünüz yenilenecektir ve siz kendi kurallarınızı ve kendi evrensel kanunlarınızı yaratabileceksiniz. Sadece faturalarınızı ödeyebildiğinizden ve şu anda çocuklarınızı mutlu edebildiğinizden emin olun, gerisi her seferinde birer parça olmak üzere yerine oturacaktır.

Yaşam zorlukları sadece sizin kendinizi bulmanızı sağlamak için önünüze gelmektedir, aslında durumlar biri inanmaya eğilimli olduğunda asla kolaylaşmaz. Durumlar sadece siz nihai yükseliş ayrım noktanıza yaklaştıkça daha da zorlaşır. Zorluklar çoğalmaya devam eder, düşmanlar güçlenir ve korku daha kişisel bir durum haline gelir. Siz Dünyaya gelmeye razı olduğunuzda bunun bir düzlem seyir gezisi olmayacağı daha çok bir roller coaster (lunapark hızlı treni) binişi gibi olacağı konusunda uyarıldınız.

Bu seyahatin amacının kaosun ortasında, fırtınanın ortasında kim ve ne olduğunuzu bulmak olduğunu unutmayın. Bir kez güçlerinizi geri kazandığınızda kendi oyun kurallarınızı koymanız çok kolay olacaktır. Aydınlanma yolunda siz daha çok dirençle karşılaştığınızda, ruhunuz memnun olur, ve bilin ki oyunun sonuna çok daha fazla yaklaşmışsınızdır.

Kendi hayatınızı diğerlerininkiyle karşılaştırmakla vakit harcamayın; siz diğerlerinin hayat kontratlarını ve geçmişlerini bilmiyorsunuz. Kendi yolculuğunuza odaklanın ve onu sevgi, neşe ve ışık dolu yapmak için gereken bütün adımları atın.

Şimdi kendinizi çok fazla stres altında tutmayın, önümüzdeki birkaç ay hala Dünya’nın kollektif bilinciyle ve gezegenin kendisiyle alakalı bir çok zorluğu barındırmaktadır. Havada çok fazla hassasiyet ve belirsizlik vardır, yani lütfen bunu güvenli ve gününüzde yeterince zaman ve mekana izin vererek oynadığınızdan emin olun. Dışarıda yürüyüşlere çıkın, sevdikleriniz, arkadaşlarınız, aileniz ve evcil hayvanlarınızla vakit geçirin. Bu iyileşmesi gereken her ne ise onu iyileştirecektir.

Biz aynı zamanda sizi bugüne kadar hafife aldığınız her şeyi sorgulamaya cesaretlendiriyoruz, öncelikle kendi değer yargılarınızla başlayın. Diğerlerinin eksikliklerine odaklanmadan önce kendinizinkilerin farkına varın, gereken yerde denge ve eşitliği tekrar kazanın.

Dünya hükümetleri artan istikrarsızlıkları bilecekler; daha çok skandal aydınlığa çıkartılacak, daha çok drama ve bazen daha çok neşe. Sizinle titreşime girmeyen şeyin üstünüzden geçip gitmesine izin verin, sizi ilgilendirmeyen olaylara odaklanmayın. Kendi gelişiminize ve büyümenize odaklanın. Dünyanın tarihi önceden tasarlanmış bir senaryo üzerinde devam eder. Özgür bir varlık olarak siz kendi senaryonuzu dünyanın senaryosuyla birlikte yazabilirsiniz. İçsel özgürlüğünüzü bulabilirsiniz, hatta dış dünya sert ve ezici olsa bile. Siz ışığı diğer varlıklara yayabilirsiniz, onlara neşe, umut ve ilham getirebilirsiniz ve hep birlikte yüksek bir bilinç seviyesinde yeni bir dünya kurabilirsiniz.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve sizi eski inançları ve beklentileri salıvermeniz için cesaretlendiriyorum. Her durumda sadece kendiniz olun.

Teşekkürler, SaLuSa

Kanal: Multidimensional Ocean

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder