21 Mayıs 2013 Salı

PLEIADIAN ADIM # 4. İNSAN YANINIZI KABULLENMEK

Christine Day

Bu yaşamda misyonumuz insanlığımızın yeniden canlanması ve doğal ruhsal yapımıza bilinçli yeniden bağlantıdır. Her birimizin aydınlanma sürecimize ilerlemesi için kendimizle ilişkimizi yeniden canlandırmalıyız. Kendini kınama 3 ncü boyutsal ilişkiden sevgi, şefkat ve sabırın 4 ncü/5 nci boyutsal haline ilerlemek.

İnsan kırılganlığınızı anlayış ve onurlandırma vasıtasıyla kendini bağışlama yerine girerek, insan benliğiniz ile ilişkinizi kendini sevmenin bir diğer seviyesine götürebilirsiniz.

Kendini asama süreci, insan kırılganlıklarınızı keşfetmeye istekli olmanızı gerektiren derin şekilde içgözlemsel bir süreçtir. Hissetmeye istekli olmalısınız. Benliğinizin daha derin anlayışına açıldıkça, insan benliğinizle olan ilişkiniz değişebilir, kendinize daha da fazla sevgi ve şefkat duymanızı sağlar. Kendinize açılmak ve kendinizi sevgi içinde tutmak için ayırdığınız her an, içinizdeki ayrılık duvarlarını yıkmaktır.

O anda bedeninizdeki her hücre dönüşür ve siz bir daha asla aynı olmazsınız, kendinizi içinizdeki eski kalıptan uzaklaştırırsınız. Kendi içinizdeki ayrılığın içsel savaşına son verirken, siz ve Benliğinizin ruhsal yanı arasında doğal bir yeniden birleşme gerçekleşmeye başlar.

Buraya öğrenmek için deneyim serilerine sahip olmak üzere geldiğiniz anlayın. Bu yaşamda yaratmış olduğunuz yolculuk için ve her anda yapabildiğinizin en iyisini yaparak deneyimlerinizi yaşama cesaretine sahip olduğunuz için kendinizi onurlandırın.

Bırakın ve deneyimlerinizin her birini Kutsal olarak görün. Hatırlayın – siz ‘mükemmel şekilde kusurlu’ bir varlıksınız. Siz insansınız ve bu, aydınlanma sürecinizi hızlandırmanızı sağlayacak olan adım adım yeniden dirilme sürecidir.

PLEIADIAN ALET # 4.
YEŞİL IŞIK OLARAK KORKU

Korku bu 3 ncü boyut gezegeninde en büyük yanılsamalardan biridir.

Siz ileri doğru adım atarken, eyleme geçin ve korkunun yanınızda olmasına izin vererek yolunuzda ilerleyin:

* Bir karar veya eylem ile karşılaştığınızda, ‘korkunun’ içinizde var olduğu zamanları fark edin.
* Korkuyu hissedin ve herhangi bir şekilde onu yapın, korkunun sadece sizi incitemeyecek bir his olduğunu kabullenin.
* Hangi eylemleri yaptığınıza bakmaksızın, korkunun hala orada olacağını bilin, korkunun sizi durdurmasına izin vermemek önemlidir.
* Korkunuzu yaptığınız eylemin öneminin bir göstergesi olarak kullanın; korku ne kadar büyükse attığınız adımın önemi o kadar büyüktür.
* Korkuya içsel tepkinizi değiştirerek korkuya tepkinizi yeniden programlayın. Korkuyu, hareketinizi durdurmanızı söyleyen kırmızı ışık olarak görmeyi bırakıp, size ilerlemenizi, bilinçli şekilde ileri adım atmanızı, sizi Benliğiniz ile kendi yeniden bağlantınıza yakınlaştıracağına güvenmenizi söyleyen yeşil olarak görmeye başlamayı seçin.

PLEIADIAN ADIM # 5.
KUTSAL BİRLİK

Siz ilahi bilincin parçasısınız. Siz ve Evrende her yerde var olan yaşam gücü birbirinize bağlısınız.

Kendiniz dahil her insan varlığına bilinçli eylem ile davranın.

Her insan her bir anda sahip olduğu deneyimi seçer. Deneyiminize hakkınız var. Etrafınızdaki herkesin kendi deneyimlerine hakları var.

Rolünüz başkaları için tanık olarak davranmaktır. Ancak, başkalarının deneyiminden sorumlu değilsiniz.

Her bir insan için, onların da kendi anlarının ortaya çıkmasını seçtiğini anlayarak, sevgi yeri tutabilirsiniz.

PLEAIDIAN ALET # 5.
BİLİNÇLİ KATILIM

Günlük olarak Ruhsal alemler ile çalışmaya bilinçli olarak katılın:

* O gün için ayrıntılı gereksinimleriniz hakkında Ruhsal Alemler ile iletişim kurarak her gün zaman ayırın. Sabahları bunun için en iyi zamandır, çünkü bu siz ve Ruh için birlikte aynı amaçlarla gününüz boyunca hareket etmeniz için enerjiyi oluşturur.
* Gereksinimlerinizde, ayrıca destek istediğiniz alanlarda spesifik olun.
* Verilen desteği almaya istekli olun, özellikle o destek kendisini ego zihninizin beklemiş olduğundan farklı şekilde sunduğu zaman.
* Kutsal Kalbiniz vasıtasıyla Ruhsal Alemlerden size gönderilen mesajları ve işaretleri almak için bilinçli olarak açık olun.
* Sezginize güvenebilirsiniz.

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder