2 Şubat 2014 Pazar

SaLuSa 31 Ocak 2014 Mesajı

 
Her daim yaptığı gibi Zaman, geçmişi geride bırakarak ‘uçuyor’ ve tarihinizde yeni bir döneminin ön habercisi olan önemli değişikliklere doğru hızlanarak ilerliyor. Her şey planlandığı gibi gerçekleşiyor ve kısa bir süre sonra beklediğiniz kanıtı alacaksınız. Tüm bu dönüşüm sürecinde iyilik için çabalayan güçlerin size bildirdikleri gibi, Yeniçağın yaklaştığından şüphe duymayacaksınız. Dıştan baktığınızda çoğunuz, Dünya’nızın birçok yerinde sadece kargaşa ve karışıklık görüyor. Bu, geri çekilmekte olan karanlık güçlerin son çırpınışlarıdır. Çok geçmeden Işık için sessizce çalışmış olanlar, kendilerini ortaya çıkaracaklar ve o zaman, Yeniçağın gerçekten başladığını bileceksiniz.

O zamana kadar Işık işçilerine, sakinliklerini korumaları ve Işığın güçlenmeye devam etmesini sağlayan işlerine yoğunlaşmaları söylendi. Yeniçağ yaklaşırken ortaya çıkması gerektiğini bildiğiniz ‘Değişimin Kanıtını’, çok uzun zamandan beri bekliyorsunuz. Ancak, ilerlemek için oluşturulan Işığın güvenli bir şekilde tamamen ortaya çıkabileceği tarihe kadar bu kanıt, bir süreliğine kısmi olarak görünecek. Yine de, her tarafta değişimin hızlandığına dair sayısız işaretler var ve onları ciddi bir şekilde arayanlar bulabiliyor. Bazı ruhlar çoktan, kendilerinin Işık için çalıştıklarını deşifre ettiler bile, fakat merak etmeyin onlar bizim tarafımızdan korunuyorlar.

Işığın gücü ne kadar artarsa, o kadar çok ruh uyanacak ve uyananların bilinç seviyeleri de kendi titreşimlerinin yükselmesini sağlayacak. Zaten artık daha fazla insanın yeni keşfettiği ‘farkındalık’ hakkında açıkça konuştuğunu ve Dünya’da meydana gelen olaylarla ilgili, yeni bir ‘sohbet etme merakı’ olduğunu görüyoruz. Benzer ruhları birbirine çeken ‘Uyanış’, büyük bir hızla genişlemeye devam edecek. Aslında beklenildiği üzere bu durum, Işıkta olanlar ile inanmayanlar arasında büyük bir boşluk yaratacak. Ancak, bu boşluğu daha da genişletecek olan herhangi bir kasıtlı girişimi kesinlikle onaylamıyoruz. (Mor Alev Dostu: Işıkta olanların kendilerini, inanmayanlardan üstün görüp veya bencilce davranıp, yardım etmemeleri gibi) Zira olayları anlamaya çabalayanlara yardım etmek için, Işık işçilerine eskisinden daha fazla ihtiyaç olacaktır.

Bazılarınız, Işık yolunda birlikte yürüyeceğiniz dostlara yardımcı olabilmek için uzun zamandan beri bekliyor. Zamanı geldiğinde, Yaşam Sözleşmenizi yerine getirmek üzere, çoğunuz göreve çağrılacaksınız. Hiçbir zaman yalnız yürümeyeceğinizden emin olun. Sizin için daima orada bulunacak ve size yardımcı olacak ruhlar tarafından eşlik edileceksiniz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda, onları çağırmaya çekinmeyin. Görevinizin ne olabileceğine dair ipucu arıyorsanız merak etmeyin, zira zamanı geldiğinde sizden beklenenleri tereddütsüz bileceksiniz. Aslında göreviniz, yaşamlar boyunca hazırlandığınız bir görev olduğundan, yeteneklerinizden şüphe etmeniz gereksiz olacak.

Farkında olduğunuz üzere bu son dönemde, temizlenmesi gereken Karma konuları ortaya çıkıyor ve bu kadar hareketliliğin bir nedeni de budur. Ancak Karma sorunu zamanla azalacak ve şimdiye kadar kasıtlı olarak ayrı tutulan ruhlar bir araya getirilerek, yardım desteği verilecek.

Karanlık olanlar sizlerin bir araya gelip, Bir olmanızı engellemek için birçok yöntem yarattılar. Lakin aranızda çok fazla ortak nokta olduğunu algıladığınızdan dolayı, bu engelleme yöntemleri artık değişecek. Dini inançlar insanları böldü ve farklı ideolojiler uğruna bir sürü savaşlar oldu. Ancak herkesin ve her şeyin Bir olduğu gerçeği bilindiğinde ve kabul edildiğinde, bu problem de atlatılacak.

Dolayısı ile aşılması imkânsız gibi görünen farklılıkların üstesinden nasıl gelinecek diye, çok fazla endişelenmeyin. Güvendiğiniz kişiler tarafından asıl gerçek anlatıldığında, birçok zorluk ortadan kalkacak. Çoğunuz tüm kalbinizle, yaşamak ve yaşatmaktan dolayı mutlu olduğunuz huzurlu bir hayat arayışı içindeydiniz. Artık, başkalarının kendi Işık yollarını seçmelerine ve kendileri için en uygun olan bir şekilde yavaş veya hızlı ilerlemelerine müsaade etmek herkes tarafından kabul edilecek. Sonunda herkes Işığı bulacak ve oraya ulaşmak için sınırsız sayıda yollar var.

Karanlık olanlar, son dakikaya kadar sizleri doğru yolunuzdan saptırmaya çalışacakları için, her şeye olumlu yaklaşmaya devam edin ve şüphenin içinize sızmasına izin vermeyin. Böylece zayıf düşecekler ve sizin ilerlemenizi engelleyemeyecekler. Sonunda güçleri git gide ellerinden alınacağı için, bir zamanlar sahip oldukları otoriteleri kaybolacak ve artık yönetecek durumda olmayacaklar. Biz onları çok iyi gözlemliyoruz. Öyle iyi ki, artık bizden saklanabilecekleri herhangi bir yer kalmadı. Artık kaçış yok ve yaptıklarının sonuçlarına katlanmamak için boşuna yalvaracaklar.

Ben Sirius’tan SaLuSa’yım ve bu yoğun değişimler döneminde size yardım etmekten çok mutluyum. Şundan emin olun; Dünyasal durumların düzelmesi ne kadar imkânsız gibi görünse de, bizim yardımımızla kısa sürede atlatılmış olacak. Karmik sebeplerden dolayı aşmak zorunda olduğunuz ve bunun için seçtiğiniz yolda ilerlerken, uygun bir zamanda gelip ülkelerinizi yenilemenize yardımcı oluruz. Yıllarca süren savaşlar sonrası bazı ülkelerde oluşan “harabeler” konusunda lütfen üzgün ya da mutsuz olmayın. Biz burada size yardım etmek ve harika bir ‘altın geleceğe’ giden yolunuzu düzleştirmek için varız.

Teşekkürler SaLuSa

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder