10 Şubat 2014 Pazartesi

10-16 Şubat 2014 BaşMelek Haniel Mesajı

 
Duygusallığınızın ön planda olduğu bir zamana geçiyorsunuz, bu açılan algılarınız, yükselen bilincinizle de ilgili. Yükseldikçe daha duyarlı, daha şefkatli oluyorsunuz. Bu ‘daha’lar sadece size olanları rahatça anlatabilmek için, aslında daha dediklerimiz ve dedikleriniz, Öz’ün kendisi. Yükseldikçe hafifliyor, hafifledikçe şeffaflaşıyor, şeffaflaştıkça duyarlılaşıyorsunuz.

 Üstünüzdeki katmanlar, çamurlar, tozlar uçuyor, gidiyor. Şifalanma süreciniz, tamlığa doğru çıktığınız bir yolculuk, zaman zaman siz görünmez bir kapanda sıkışmış hissetseniz de, Ruhunuz hem iyileşiyor hem de iyileşirken sahip olduğunuz alanı genişleterek Işığı alıyorsunuz. Işığı alırken, alışık olmadığınız parlaklık göz kamaştırıyor, kimi zaman can acıtıyor. Böyle zamanlarda sıkışmış ve derinlerde kaybolmuş hissediyorsunuz. 

Bir uyumlanma gibi, korkup perdelerinizi kapatmayın, o perdeyi araladınız, unuttuğunuz o Işık, gözünüzü kamaştırsa bile, zaten sizler görmek istediğinizi yaratacaksınız. Kalbiniz genişlesin iyice, aksın içinden birikmiş, sıkışmış, ne varsa, boşalan yereyse sadece Işık dolsun. Ordan her yerinize pompalansın, Işık. Işte o zaman Siz, olduğunuz Siz’i kabul ettiğinizde ve sevdiğinizde, gerçekten birşeyler yapmaya başlayacaksınız. Bütün olarak dokunacak, bütün olarak konuşacak, tam olarak yaratacaksınız. Bu hafta biraz yavaşlayarak tüm bunları düşünün, içinizde hissedin, büyük resmi görün, nerde yer almak istiyorsanız orda olun.

Sevgi ve Işık’la.
BaşMelek Haniel

Kanal: Gülçin Önel

0 comments:

Yorum Gönder