5 Şubat 2014 Çarşamba

Marilyn Raffaele ~ Arkturuslular Grubu 2 Şubat 2014

 
Merhabalar,

Genelde kendinizi yalnız olduğunuza inandırdınız ve Galaktik Federasyonun söz verdiği yardımın neden gerçekleşmemiş olduğunu merak ettiniz. Sevgililer, bu özgür irade ile alakalıdır. Herhangi bir kişinin dünyanın yükselişi için yapabileceklerinin sınırları vardır çünkü yeni boyut enerjisine yolculuk sizin yolculuğunuzdur, sizin tarafınızdan seçilmiştir ve her biri kişisellik ve sonra küresellik gerektirmektedir. Hiç kimse sizin inanç sistemleriniz tarafından korunan bu hatalı iç işinizi düzeltmeyi sizin için yapamaz. Bu düzeltme işlerinin İsa ya da bazı aziz ya da Guru tarafından yapılacağını düşünen kişiler var ve bunların bir kurtarıcı tarafından kendi inançlarını ilan ederek basitçe sonsuza kadar “saklanabileceği” ni de düşünen kişiler var. Sonra “kurtuluş” işlerinin bitmiş olduğuna inanarak kendileri kendi üç boyutlu şekillerindeki günlük hayatlarını yaşamaya devam edebileceklerini düşünürler.


Öğretmen İsa ya da Yeşu çok yoğun bir dünyada gerçeğin içine bir haberci olarak geldi. İnsanlara gerçekte kim olduklarını öğretmeye ve 3 boyut bağlarının ötesinde büyümeyi göstermeye çalıştı. Öncü oldu ama bu çalışmaları herkes için yapamazdı. Dünya buna hazır değildi ve birçok amanlar gerçek öğretmenlerin vermiş oldukları mesajları anlayamadılar, onlar sadece bu zaman boyunca gerçeğin tohumlarını ekmişlerdir.

İlahi olanın bireysel ifadeleri olarak siz, artık gerçeği yaşamaya hazırsınız. Bu ömürler boyunca üzerinde çalışılmış birçok denenmişi ve gerçek yolları geride bırakmanın zorluğundan ötürü “pısırıklara” göre değildir. Siz oluşan yeni patikaların kaşiflerisiniz. Değişim, her şeyin geçerli kavramları çizmenin ve planlamanın “en iyi yolu” olarak kendi aklını kullanmak üzere programlanmış bir dünya için çok korkutucu olabilir. Günlük görevlerinizi yaparken sezgilerinizi dinleyip onlara güvenmeyi öğrenin, siz bir çoğunuza öğretilenler gibi korunmaya ihtiyacı olan aşağı ve günahkar insanlar değil, ruhani varlıklarsınızdır. İçinizde yaşamak daha rahat ve kolaydır ve gerçek doğanızı da bu yolla pratik yapabilirsiniz. Bu takdir edersiniz ki uçak biletinizi sipariş vermediğiniz ya da gününüzü planlamadığınız anlamına gelmez, her zaman içinizi dinleyen bir kulağınız olduğu ve planladığınız şeyin sizinle yankılanması olmadığı anlamına gelir.

Gördüğünüz, duyduğunuz, tattığınız, dokunduğunuz ve kokladığınız her şey bir algıdır. Zihnin spiritual gerçeğe olan yorumudur. İlahi bilinç her zaman her yerde – her zaman her yerde olanın dışında bir şey var olabilir mi ki? Dünyanız sizin içinizdedir, dışınızda değil. Örnek olarak, bir ağaca baktığınızda, bilin ki o ağacın İlahi Düşüncesi ruhsaldır, güzelliği, ışığı ve hiç yaşlanmamasıdır ve siz onu üç boyutlu bir ağaç olarak algılıyorsunuz ki bu da ağacın spiritüel düşüncesinin üç boyutlu bir kavramıdır. Sevgililer, görüyorsunuz ki bilinç durumunuzu yorumlamak ve sonraki düşünceleriniz sizin için kendinize evrensel ve her zaman her yerde olma bilincinde somutlaşma sağlar. Dünyanız sizin içinizdedir, dışınızda değil. Her zaman her yerde oluş, hiçbir şeyin ayrı olmamasını sağlar. Bunu oturtmak, sindirmek biraz zor olabilir ama tepki vermemeye ve direnç duvarları örmemeye çalışın. Bunun yerine içinize bu fikri almak ve düşünmek, anlamanıza yardımcı olacaktır.

Bu dünyanın rezonansını değiştirmek ve her şey için yeni ve yüksek formlar yaratmak sizin elinizdedir. Her ilahi fikir ZATEN bilincinizin içinde somutlaşmış durumda ve kendinizin dışında hiç bir şey aramaya asla ihtiyacınız yok. Herkes tarafından bu gerçeğin anlaşılması durumunda, dünyanın enerjisi 1 saniyede değiştirilebilir. Özgür irade seçimler sürecinde kendi bilinç seviyenize göre yorumlamaktır. Hakikat sonsuzdur ve kimin inanıp kimin inanmadığına ya da zamanına bağlı değildir. Gerçeği bilmek dualitenin görünen formundan habersiz olduğunuz anlamına gelmez ya da “Tanrı her şeydir, benim bir şey yapmama gerek yok” diye bağırılan bir ayrım değildir. Bu yaratımların ne olduğunu onların kendi doğasında görmeye başlamanızdır – düalitenin forma girmiş hali ve onları desteklemenin ve sürdürmenin hiçbir kuralla ayrılmamasıdır.

Arkturuslular Grubu şimdi sizinle mevcut enerji dönüşümü ve yasalarda veya rızalarda yer alan bir çok soruya sebep olan sert yapıların değeri hakkında konuşmak istiyor. İnançlar dışında hiç bir şeyin bir yerde tutunmadığı yapıların parçalanmaya başlamasından korkmayın. Onlar sadece algıdır ve orda artık inanç olmadığı sürece onlar da olamazlar. Bu yapıların çoğu, kendi gücünü kullanmaya henüz hazır olmayan bir topluma gerekliydi ama şimdi yeni bir zamandır. Uyanmış bilinç enerjisi iskambil kağıdından evlerin yıkılmasına sebep oluyor, bu evrimin bir işaretidir.

Dünyada spiritüel her değişikliğe ve olup bitenlere cahilce direnen ve panik olanlar olacaktır. Daha iyi olacağını da bilseler ya da acı da çekseler alışkın oldukları şeyler onların rahatı ve güvenli hissetmeleridir. Siz onlara, korkanlara, kulak vererek yardımcı olabilirsiniz. Enerji alanları huzur ve sevgi ile dolduğunda kelimelere ihtiyaç duymadan rahatlık verilebilir. Hükümet, hukuk, din, aile vb. Yapılarının tümü değişiyor ve daha da değişecek ya da tamamen yıkılacak.

Çok fazla değişiklik yoğun gölgelerin içine ışık olmaya, parlamaya çekinmeyen cesur ruhların cesareti ile geliyor. Bu kadar kötülenmiş olan ışık işçileri, uyuyan dünyayı uyandırmak ve iktidara taşımak için kendi hayatlarını ortaya koydular. Kişi kendisini elde kalan çaresiz bir piyondan daha fazla görmelidir. Sevgililer, içinizi daha fazla ortaya çıkarmak için ve her geçen gün daha fazla ışıkla dolmak için cesur olun. Değişimin tamamlanması 1 gecede olabilecek bir şey değildir. Bunun oluşumu bile Çağlar aldı.

Siz, birçok diğer gezegenler tarafından sevgiyle izleniyorsunuz ve ders gibi çalışılıyorsunuz çünkü nasıl yapıldığını, dualitenin ve ayrımın ağır yapılar ile nasıl geliştiğini, evrim geçirdiğini öğretiyorsunuz.

Onlar da sizin çabalarınız ile evrimi öğreniyorlar.

Biz Arkturuslular Grubuyuz.

Çev: Melis Kıvrak

0 comments:

Yorum Gönder