26 Şubat 2014 Çarşamba

ARKTURUSLU GRUP MESAJI 16 Şubat 2014

 
Bu mesajı bu zamana bir umut olarak getirdik. Birçoğunuz hayal kırıklığına uğramış ve günlük yaşam sorunları ile mücadele etmektesiniz. Sevgililer, şunu anlamak zorundasınız ki bu zorluklar başarısızlıkları değil derecelendirmeleri temsil eder. Belirli enerjiler ömür boyu birikir ve fiziksel vücutlarınızda ve aynı zamanda duygusal ve zihinsel bedenlerinizdeki hücresel hafızanızda saklanır. Her birey temizleninceye kadar bu deneyimlere katılmış olan bireylerin hatıralarıyla hücresel hafızasında yer alan miraslarının kişisel enerjilerini, vaatleri, sözleri ve tüm güçlü hayat deneyimlerini ( bazıları iyi ve bazıları kötü olarak) saklar.

Siz şimdi ruhani olarak sizi eskide ve bitmiş olanda tutan, ve bu bitmeye ihtiyacı olan karmik durumların sonuçlarını da içeren enerjileri serbest bırakmak için ruhsal olarak çok güçlüsünüz. Bu enerjiler ömrünüz boyunca saklandı ve taşındı çünkü onları temizleme ve çeşitli yollarla çözme yetisine sahip değildiniz ve henüz bilinciniz de bu kadar gelişmiş değildi.

Bu enerjiler içinde birçok katmanlar bulunduruyor. Bu katmanlar yoğun yaşam deneyimleri ile elde ediliyor (fiziksel, duygusal ya da zihinsel). Bu deneyimler çok derininizde tutuluyor çünkü onları düşünmemeyi ya da bu deneyimleri tekrar yaşamamayı seçiyorsunuz.

Genellikle ciddi öğrencilerin bunun uğraşılması ve bitirilmesi gereken zorlu bir iç çalışma olduğuna inandıkları olur. Bu genelde hayatları boyunca onları rahatsız eden bir şeydir; belirli insanlar, ya da korku, ya da bağımlılık, ya da duygusal tepki – ve sonra bastırılarak orada aşağılarda tutulur ve tekrar şöyle der; “Merhaba, Ben geri geldim”

Bunun başarısızlık veya çalışmanın doğru yapılmadığının göstergesi olduğuna hiç bir zaman inanmayın. Temizlenmeye ihtiyacı olan bir sorunun yeniden ortaya çıkışı daha derin bir seviyeye ulaştığınız anlamına gelir. Bu olduğunda daha önce farkında olmadığınız kavramları tekrar inceleyin ve gerçeğe taşıyın. Her katman kendisini temsil eder, bilincinizin kendi durumuna ilişkin size yeni farkındalık seviyeleri açar. “ Benim böyle hissetmemi sağlayan neye inanıyorum?” diye sorun.

Hiç bir soruna iyi veya kötü anlam yüklemeyin, insanlar, ya da deneyimlerle mücadele ediyor olabilirsiniz, bunun sebebi sadece sizin bunlara verdiğiniz anlamlar ve yüklediğiniz güçler ile alakalıdır ve öncelikle bu sizde saklanmış olmasının sebebidir. Eski ve bitmiş üç boyutlu dualite ve ayrılık enerjileri sizinle birlikte Işığın daha yüksek frekanslarına taşınamazlar ve kaldırılana kadar da önünüzde örülü bir duvar olarak da dururlar.

Özellikle bu zamandaki yaşamlara devam etmekte olan değişimden dolayı gelişmiş olan ruhlar temizlenmesi gereken sorunların bir listesini yanlarına alarak enkarne olmuşlardır. Birçoğu doğumdan önce öteye taşınmaya ihtiyaç duyan her ne ise bunu aktif hale getirecek aile durumlarının içine doğmayı seçtiler. Örneğin; birçoğu kötü aile durumlarında büyüdü, özellikle (doğum öncesi) bu aileleri düşük benlik saygısını uzun süre tutabilecek bir bilinç geliştirmek için seçtiler. Bu yolla kendilerini konsepte bırakabilirler ve böylece gerçekte kim ve ne olduklarını bu şekilde kavrayabilirler. Sık sık da, bu tamamlanması gereken bir karmik durumdur.

Karmik ilişkiler ile ilgili olarak – eğer kendinizi şimdiye kadar karmik bir geçimsizlikte olduğunuz ama diğer tarafta çözümle alakası olmayan bir birey fark ettiğiniz bir durumda bulursanız, bunu serbest bırakıp kendiniz tamamlayabilirsiniz. 1. İnsanın İlahi Doğasını, onlar kendileriyle biraz olsun ilgilenmeseler bile, tanıyın. 2. Niyetiniz ve görselleştirmeniz yoluyla sizi hala o insana bağlı tutan enerji kablolarını kaldırın. 3. Onlar hakkında düşündüğünüz her zaman Işık ve Sevgi gönderin. 4. Görüşmeyin… bu temizlemeye çalıştığınız şeyi sürekli devam ettirir.

Önceki yaşamlarda ruhlar büyük ihtimalle ilerleyebilecekleri tek bir konu seçerek kısa listeler ile enkarne oluyorlardı. Genellikle basitçe hayatta kalma mücadelesi ile engelli ve birkaç enkarnasyonda hedeflerine ulaşabilecekleri. Artık yeryüzünde gerçekleşen güçlü enerji kaymaları yüzünden, enkarne olan ruhlar onları eski ve bitmiş frekanslarında tutan herhangi bir sorunu çözme ihtiyaçları olduğunu fark ettiler ve bu sebeple çok zor hayat deneyimleri yaşıyor gibi görünüyorlar.

Siz yapmaya geldiğiniz şeyi bilecek kadar ve başka şeyleri yapmamayı da seçebilecek kadar geliştiniz. Her ne kadar üç boyutlu kavramlar size tersini söylüyor olsa da asla başarısız olduğunuza inanmayın. Hayır, gerçekten artık kendi sırtınızı sıvazlayın sevgili bireyler çünkü sizler artık güçlü ve gelişmiş Işık varlıklarsınız ve görünüşleri ile görme yetiniz var ve yapmaya ihtiyacınız olanı yaparken de gerçeği tutabilmeniz artık mümkün. Asla unutmayınız ki, tüm dersler sizin tarafınızdan önceden planlanmıştı tıpkı büyümeniz ve gelişmeniz için ihtiyacınız olan deneyimleri fark etmeniz gibi.

Arkturuslu Grup şimdi bereket hakkında konuşmak istiyor. Bolluk, yoksunluk ve sınırlama ile acı çektiğiniz için hep kafa karıştıran bir şeydir. Birliğin içinde Olan Her Şey mevcuttur… Kaynağın ilahi olarak her zaman her yerde oluşu niteliği, her şeye gücü yetişi ile her şeyi bilişi sizin içinizdedir. Bu yolculukta yüzlerce yaşam boyunca olunmuş olan her şeyin esası budur.. sonunda bu gerçeği anlayan bir bilinç durumuna dönüşmek. Kaynak sınır ya da yoksulluğu bilmez, O özdür ve kendisini sürekli meydana getirmektedir… sonsuzluktur. Yoksulluk, dualite (ikilem) ve ayrıma inanışın içinde doğmuş bir algıdır. İlahi bilinç ile meydana gelmiş olan her şey ilahi kanunlarla yerinde bulunur. Eksiklik ya da sınırlama ilahi Bilincin içinde olsaydı, sonsuza dek değişmez olurlardı. Bunu fark ediş dış tezahürü değiştirmenin ilk adımıdır.

Her bir fatura ödediğinizde, bir saniyede durunuz ve Kaynağın tam olduğunu ve hiç bir yoksulluk bulundurmadığını fark ediniz, çek ya da para bunun materyal tezahürünü temsil etmektedir. Bolluğun sınırlı ve kişisel olduğuna inandığınızda harcanan her şey sizi tüketir, paranın size ait ve sınırlı (dualite ve ayrım) olduğunu iddia edersiniz. Bereketin sizden değil, size aktığını fark edin. Bu boş cüzdanınıza bakarken aptalca görünebilir ama gerçekliği uygulamanın tek yolu bu Birlik ve kaynağınızın sayesinde zaten sizin olan sonsuz bolluğu daha derinlemesine anlamanızdır.

Akışla harekete başlayın.. kullanmadığınız giysi ve materyalleri veriniz, zaman ayırınız, bir kuruş bile olsa bir şişeye bir bozukluk atınız, aşkın akışını yakalayın (mal ve hizmet) ve şükran hareketi (ödeme). Her zaman orada bir akış mevcuttur. Siz sevgililer, yaratıcılarsınız ve her düşünce ya da sözcük ile yaratıyorsunuz (örn. Bende yok).. bu bilincinizin dışından akmaktadır. Yolculuğunuz Birliği öğrenmek olduğu gibi aynı zamanda bu Birliğin içinde somutlaşmayı da öğrenmek ile ilgilidir. Yaptığınız her finansal işlemin sonsuz ve sınırsız kaynak tarafından olduğunu bilerek gerçeği kabul etmeye başlayın.

Özel durumlarınız için gerekli olan insan adımlarını atınız yalnız her zaman ilk adımınız Sonsuz Kaynağınızın gerçeğini hatırlamak üzerine olsun. Gönülden bir şekilde yoksulluk ve sınırlama ile ilgili üç boyutlu haberlere sabit bir baraj örmeyi seçin.

Artık siz kimi takip edecek ve kime hizmet edeceksiniz bunu seçmeniz gereken bir dönüm noktasındasınız; uyanmayan dünya tarafından size sunulan üç boyutlu algıları mı yoksa gerçeği mi? Sevgililer, kendinize karşı dürüst olun, şimdi siz tam ileriye doğru ilerleme ile eskide kalma arasındaki bir noktadasınız. Seçim her zaman olduğu gibi sizindir.

Biz Arkturuslu Grubuz 2/16/14

Çev: Melis Kıvrak

0 comments:

Yorum Gönder