14 Şubat 2014 Cuma

10 Şubat 2014 BAŞMELEK MİKAİL MELİNE LAFONT KANALLIĞIYLA

 
Sevgili Mikail, yükselişin mevcut sürecinin bizim gerçekliğimizde, şu anda bulunduğumuz frekansta, hangi yollarla olacağına dair ayrıntılı bilgi verebilir misin?
 

(Not: Ruhlar arasındaki farklılıklar ruhsal kontratlara göredir)
 

Başmelek Mikail :

Şu anda Gaia, boyutlara göre farklı titreşimlerden oluşan çeşitli frekanslara bölünmüş durumdadır. Bir taraftan 3. boyutu temsil eden eski Matrix, diğer taraftan 4., 5. ve hatta 6. boyutta titreşen bir takım yüksek frekanslar var. Bunların hepsi şu anda Gaia’da mevcuttur. Birçoğunuzun bilinçli olarak farklı boyutları artan bir şekilde hissetmenizin sebebi budur. Aslında hepiniz çok boyutlu varlıklarsınız ve bu durumu sürekli gelişerek deneyimliyor ve yaşıyorsunuz. 



Dünya, holografik eşi olan bir oluşumdur. Uzaktaki başka bir dünyadan bahsetmiyorum, daha ziyade 3. Boyut Matrix frekansını barındırabilen Gaia’nın bir yansıması olduğundan bahsediyorum. Gaia kendi yüksek frekansında köklenirken, bu daha yüksek ışık frekansını tutabilen ve bununla bütünleşebilenler, eski 3. boyut Matrix’inden kopacaklar ve Gaia’nın yükseliş sürecinde onunla “bir” olarak tekamül edecekler. Bu durumun sonucu olarak, 3. Boyut Matrix’i artık beslenemeyecek, solacak ve Gaia’nın bu gerçekliğinde eriyecek.


Sizler şu anda, tamamen bu süreçle meşgulsünüz. 3. Boyut gerçeğinin bir günde öylece çökmesini bekleyemeyiz. Herkes olmasa bile, en azından olabildiğince çok ruhun bu yükselme sürecine katılma dileğini belirtmesinin, insanlığın tümüne nasıl bir yararı olabilir ?! Bu yüzden adım adım ilerleyeceğiz ve ben Mikail… Bana inanın ki, Gaia’daki eski 3. Boyut dualitesinin tümüyle yok olmasına gerçekten çok yakınız. Bütünün en yüksek hayrı için gereken vakti verin.


Eski 3. Boyut Matrix’i varolmaya devam edecek ve Gaia’nın ikizi ve tam eşi olan holografik dünyada tekamül edecektir. Dualiteden kurtulamamış olanlarınız, titreşimleri geciktirmeden ve durdurmadan, gelişimlerine kendi süratlerinde devam edebilme ve yüksek frekansların olduğu ve eterik düzeye ulaşmış Gaia’nın bu gerçekliğindeki yükselme süreci fırsatlarını, orada elde edecekler. 


Buradaki fark; yükseliş sürecini tamamlamış olanlarınız veya şu anda bu konu üzerinde çalışanlarınız, 3. Boyutun eski dualite frekanslarıyla gittikçe azalan bir şekilde yüzleşecekler. Çünkü yüksek titreşimlerde, bu frekanslar muhafaza edilemez ve kaçınılmaz olarak gerçekliklerinden yok olup gider. Gaia, kendi sonsuzluğundaki yükseliş sürecinde ilerleyecek ve nitekim solar yükselişi gerçekleştirecektir.

Gaia’nın ikizi, ( “Dünya” olarak isimlendireceğim ) holografik bir yansımadır ve dualitenin hala var olma olasılığı bulunan, Gaia’nın kopyasıdır. Bu farklılıklardan dolayı hayat, 4. Boyutta devam edebileceği gibi daha yüksek ve daha alçak frekanslardaki karışık enerjilerde devam edebilir. Bedeninde daha çok ışık bulunduran ve daha yüksek frekans ta yaşayan sizler, hem Gaia’ da yaşayacaksınız hem de orada yaşayan ruhların gerçeğinde onun holografik kopyası olan Dünya’da yaşayacaksınız. Çünkü o ruhlar hala bunu yaratmaya devam ediyorlar. Alıştıkları durum buydu ve kendileri daha yüksek frekans seviyelerine ulaşana kadar da bunu yaratmaya devam edecekler.


Kısaca : Gaia frekansında ve 3. boyuta ait dünyada, her ruhun tamamen eşit iki kopyası olacak. Yükselme sürecine katılanların bilincindeki farklılıklar, o andaki bilinç seviyelerine bağlı olarak 5., 6. ve hatta daha yüksek frekanslarda olacak fakat dünyadaki eş kopyaları rolünü oynamak için, hala orada holografik yapıda yaşamaya devam edecektir. 


Bilinç ve ruh artık sadece holografik yapıyı içermeyecek . 5. boyut ve daha üst frekansları deneyimleyen “ışık bedeni” ve daha üstün özellikleri içinde barındıracak.

Bunun sonucunda, tamamen bilinçli olmadığınız bir şekilde kendinizi daha düşük seviyeli holografik dünyada yaşarken görebilirsiniz. Bu durum, şu anda kendinizi içinde bulduğunuz dünyevi dirilişle tıpatıp aynıdır. Hiç farkında olmadığınız ya da farkında olup henüz bilinçli bir şekilde deneyimleyemediğiniz, içinizde birlikte yaşayan çok boyutlu ve galaktik özellikleriniz var. 


Bu niye böyle? Çünkü henüz bunları tümüyle içselleştiremediniz ve bu yüzden sizin tüm bilinciniz henüz orada yaşamıyor. Üst bilincinizin tümüyle birleştiğiniz anda siz de onlar olacaksınız ve bütün düşük seviyeli özellikleriniz kendini bilincin içinde kaybedecek. İşte o zaman artık bunları bilinçli olarak yaşamayacaksınız.

Temel olarak, herhangi bir bölünme değil bilinçte bir değişim olacak ve bu durum Gaia ve her ruh için geçerli olacaktır. Bu durum, tüm bilincin eski “kılıf”ından daha yüksek ışık frekansı içeren bir forma geçerken, holografik özelliklerinin bölündüğü ama her şeyin bir arada (insan vücutları da dahil olmak üzere) daha hafif bir forma geçtiği şeklinde yorumlanabilir. Gaia kendi eski bedeninden yükselir ve yaşamının tümünde aslında sadece eski 3. boyut titreşimi olan holografik eş kopyasını arkada bırakarak gider.


Aslında kendinizin titreşimi olan bu aşağı seviyedeki bilinç kopyanıza geri dönmeyi ve böylece zaman ve boyut içinde ileri geri yolculuk yapmayı daima seçebilirsiniz. Bu seçimi size bırakıyorum.

Yürekten,
Baş Melek Michael
Çeviri: Ceyda Canlı

1 comments:

Dost Melekler dedi ki...

BM Michael'ın yeni bir medyumu mu oldu?

Yorum Gönder