5 Şubat 2014 Çarşamba

SaLuSa 05 Şubat 2014 Mesajı

 
Çevrenizde gelişen olaylardan dolayı, sanki uyum ve huzur çok uzaktaymış gibi gözüküyor. Ancak bu karışık durumlar yavaş yavaş azalacak ve kısa bir süre sonra, Dünya’ya barış gelecek. Şu anki karışıklığın sebebi, titreşimleri hızla yükselten Yeniçağın gelmesiyle ilgilidir.

Bu dönemde, yükselmeye hazır olan Ruhlar ile hazır olmayanların nihai ayrışımıyla ilgili değişimler, kesintisiz devam edecek. Titreşimlerin sürekli yükselerek varacağı boyutta, sadece aynı titreşim seviyesine ulaşmış olan Ruhlar barınabileceği için, bu ayrışım kaçınılmaz olacak.


Farklı çağlarda birçok yaşam sürmüş olan Ruhların, binlerce yıllık deneyimleri sonucu ulaştıkları bu dönem, artık bir doruk noktasıdır. Bir Çağın (döngünün) sona ermesi, çok önemli bir zaman dilimidir. Zira bu dönem bütün Ruhların, yaşam planlarının evrimleşmelerine ne kadar katkı sağladığına ve onları ne kadar ileriye taşıdığına bakıp, buna göre bazı deneyimleri tekrarlamaları gerektiğine karar verdikleri bir zaman dilimidir.

Çoğunuz epey gelişmiş olduğunuzdan dolayı, sizden daha fazla gelişmiş Ruhların yardım ve tavsiyeleri ile evriminizin bir sonraki aşamasına geçmek için hazır olacaksınız. Bazılarınız Dünya’da insan olarak evrimleşmeye devam edecek. Ancak bazıları da belki, onları başka bir gezegene taşıyacak olan Türlere katılmayı seçecektir. Tabii ki bu deneyim için, uygun bir şekle bedenleneceksiniz.

Dünya’da kalıp deneyimlerini ve evrimleşmelerini sürdürenler ise dördüncü Boyuta geçtiklerinde, kendilerini tamamen yenilenmiş bir yaşamın ve uyumlu, mutlu bir zaman diliminin içinde bulacaklar.  Geride sadece karanlık olanlar kalacak. Kendilerinin önceden belirledikleri kaderlerini yaşayacaklar ve böylece onlara, Işığa tekrar dönmeleri için bir fırsat daha verilmiş olacak.

Sizi bekleyen mutluluk ve iç huzur hakkında, ufacık bir fikriniz bile yok ve bunlar beklentilerinizin çok ötesinde olacak. Yaşamınızın karanlık dönemlerinden geçip, Işığı tekrar bulmakta başarılı olduğunuz için, bu sizin ödülünüzdür.

Bazılarınız, dostlarınızın veya akrabalarınızın yüksek boyuta geçemediklerini göreceksiniz. Onların geleceğinden endişe etmeyin zira onlar da, Işığa doğru ilerlemeye devam edebilecekleri en doğru yerde olacaklar. Sizler bulunduğunuz boyuttaki konumunuzdan, onların ne kadar ilerlediklerini görebileceksiniz ve uykuda oldukları zamanlarda, astral boyutta onları ziyaret edebileceksiniz. Siz bu buluşmaların anılarını gayet iyi hatırlarken, onlar kendi boyutlarına dönüp uyandıklarında, hiçbir şey hatırlamayacaklar.

Bugünlerde bilinç seviyeniz yükseldiği için, sahip olduğunuz gerçek potansiyelin de farkına varıyorsunuz. Yakın bir gelecekte kazanacağınız tam bilinç durumuna kadar, bu devam edecek. Yüksek boyutlardaki yerinizi alabilmenize yardımcı olmak için, birçok yardımcının çoktan hazır beklediklerinden emin olun.  Hayat, evrimleşmek için size sunulan bir fırsattır ve her aşamada size destek veren yardımcılar vardır. Kendilerini takip edenlere yardımcı olmak, evrimlerini tamamlamış olan Ruhların daimi sorumluluğudur. Benzer Ruhlar bir araya geldiklerinde, bilinçleri de TEK bilinç olur ama aynı zamanda bireyselliklerini yitirmediklerinden emin olabilirsiniz.

Çoğunuzun yaşadığınız deneyimlerden bitkin düştüğünüzü biliyoruz ve içinde bulunduğunuz bu yoğun titreşimlere bakılırsa, bu hiç de şaşırtıcı değil. Bu titreşimlerin içinde olmanın zorluğunu ve tatsızlığını bilen yüksek boyutlardaki varlıkların, sizleri bu kadar sık ziyaret etmesinin sebebi bundan dolayıdır. Yüksek boyutlara adım attığınızda, yine aynı şekilde onlar tarafından yükseltileceksiniz ve onlarla birlikte olma avantajlarının tadını çıkaracaksınız.  Düşük titreşimlerde sıkışmış olan ruhlara yardım etmek için seçildiğinizde, bu görevin ne kadar zor olacağını bildiğiniz için, hatalı davranmayın. Yine de, ne kadar uzağa düşerseniz düşün, hakkınız olan mekâna geri dönmenize yardım etmek için yanınızda olacağımızı size temin ederiz.

Sevgililer, alt boyutta kalma süreniz bitti ve o boyuta ilk adım attığınız durumunuzdan, çok daha olgunlaşmış olarak çıkacaksınız. Deneyimlerinizden yararlanabilecek olan Ruhlara, yardımcı olacaksınız ve Işık yolundaki diğer Ruhlar için yaptığınız büyük fedakârlıklardan dolayı, övgüler alacaksınız.

Ben Sirius’tan SaLuSa’yım ve yol arkadaşlarınıza yardımcı olmak için gösterdiğiniz özverili davranışlara hayranlık ve şükran duyuyorum.  Hepiniz Birsiniz ve sonsuza kadar birbirinize bağlısınız. Evrendeki bu büyük yolculuğunuzda, herkese yardım etmeyi sürdüreceksiniz. Işığa doğru ilerleyen ve kendi benliklerine uyanan Ruhların çoğalması, yapmış olduğunuz fedakârlıkların ödülüdür.



Teşekkürler SaLuSa

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

0 comments:

Yorum Gönder