9 Şubat 2014 Pazar

İNSAN RUHUNUN GÜCÜ

 
Size insanın ruh gücünün altı niteliğinden söz etmek istiyoruz. Birincisi, grup meditasyonunun gücüdür. Grup meditasyonunda inanılmaz bir güç vardır. Gezegeni değiştirmek üzere bir araya gelmeniz çok önemlidir. Aranızdan on iki kişi bir araya geldiğinde bu bir stadyum dolusu düşük enerjili insanın gücüne denktir. Eski düşük enerji, şimdi sahip olduğunuz enerjiden çok farklıdır. Bir araya gelmenizi önerirken zihnen bir araya gelmenizi kastediyoruz, birbirinizden ne kadar uzak olduğunuzun önemi yoktur. Hepiniz aynı konu üzerinde konsantre olduğunuz zaman aktarılan niyetin gücü muazzamdır.Yalnız grup üyelerini seçerken bireyin niyetine dikkat edin.


İkincisi, daha yüksek bir düzeyde titreşmektir. Gezegenin asla hayal edemeyeceğiniz bir biçimde titreşeceği bir zamana doğru ilerliyorsunuz. Yaklaşık 2012 yılında Yeni Kudüs dediğiniz şeyin gerçekleşme fırsatı ve potansiyeli var. Bir boyuttan diğerine geçiş aslında yüksek benliğin farkındalığını içerir ve bu gezegende henüz hiç görmediğiniz yüksek bir titreşimle bedende kalmanızı gerektirir. Bunu yapmak isteyenler tedricen yüksek boyutlara ve yeni titreşimlere geçebilirler. 


Yeni çağda bunu yapma iznine sahipsiniz.
Üçüncüsü, birlikte yaratmadır (Tanrıyla birlikte yaratma). Realitenizi birlikte yarattığınızda gerçekten güçlü bir şey yaparsınız, çünkü bunun için Tanrı benliğinizi kullanırsınız. Birlikte yaratma konusunda hiçbir şeyin yolunda gitmediğini sananlar yanılıyorlar, birlikte yaratma size aittir, ama zamanlama size ait değildir. Sabırlı olun, sizin göremediğiniz şeyi biz görüyoruz!


Dördüncüsü, en güçlü araç olan niyettir. Yeni bir titreşim düzeyinde bulunup da herhangi bir şeye düşünce enerjisi verenler, (niyet edenler) o düzeyde titreşmeyen eski enerji insanlarından daha fazla güce sahip olacaklardır. Bu, dünyada ilk kez olumlu niyetin olumsuz niyete ağır basması anlamına gelir. Bu, sevgiye dayanmayan niyetlere sahip olanlardan çok daha büyük bir güce sahip olduğunuz anlamına gelir. Bu, dünya üzerinde ya da dışında (uzaylı) hiçbir düşük titreşimli varlıktan korkmamanız gerektiği anlamına gelir. “Gizli hükümet” dediğiniz düşük enerjili gruplardan korkmayın, onların başı derttedir, aydınlanmış tek bir ışık işçisine bile karşı koyamazlar. Onların varlıklı olduğunu söyleyenlere diyoruz ki zenginliğin önemi yok, önemli olan kritik kütledir, yani gezegenin bilincidir. Aydınlığınız karşısında onların çabalarının eriyip gittiğini göreceksiniz.


Beşincisi, eşzamanlılıktır. Yaptığınız iş diğer kişiyi etkiler, onun yaptığı da diğerlerini etkiler. Bir yerlerde eşzamanlılığı, sevginin paylaşılmasını, niyet edilmesini isteyen bir ya da iki çocuk doğabilir. O çocuk hayal edemeyeceğiniz bir kaderin potansiyeline sahiptir. Bunun eşzamanlılıktan daha fazla bir şey olduğunu görüyor musunuz? Bu gezegenin geleceğidir ve şu anda aydınlanmış bir insan olarak yaptığınız şeyin çevresinde döner.


Altıncı nitelik sevgidir. Sevgi fizikle evlidir. Şimdi sizi bir atomun çekirdeğine götürmek istiyorum. Bu çekirdeğin çevresinde geniş bir boşluk, bizim deyimimizle bir “enerji çorbası” vardır. Bu enerji çorbası bir eğilime sahiptir, bu eğilim enerjinin o anda bulunduğu yerin niteliğidir. Size o enerji çorbasının eğiliminin sevgi olduğunu söylüyorum, çünkü çorbanın eğilimi bulunduğu yerdeki enerjiye bağlı olarak değişir. Onun nadiren aynı kalmasında şaşılacak bir şey var mı? Bilinç ve sevgi maddeyi etkileyebilir mi? Evet etkiler, bu onun mekanik veçhesidir. İşte sır budur, sevgi ve fizik birbirine bağlıdır. Parçalar arasındaki, ortadaki şey sevgidir. Size garip gelebilir, ama bilimle spiritüel düşünüş arasındaki eksik halka bu birbirine bağlı olma halidir. Niyet ve sevginin fiziksel şeyleri değişime uğratabilmesinin bilinmeyen, açıklanamayan nedeni bu niteliktir. Dünyada gerçekleşen mucizeler hakkında ne biliyorsunuz? 


Mucizevi şekilde iyileşen insanları, daha önce kemik olmayan yerlerde kemiklerin oluştuğunu biliyor musunuz? Bunun mekaniklerini hiç merak ettiniz mi? O fiziktir ve sevgi fiziğin merkezindedir. Bu gezegende hiç yoktan nesneler yaratan avatarlar var. O bilimdir, maddenin çoğaltılmasıdır, sevgidir! Bilim adamlarınızın baktıkları şeyi hissettikleri şeyle ilişkilendirmeleri epey zaman alacak, ama bu gerçekleşecektir.

Size tüm ciddiyetimizle şunu söylüyoruz sevgili varlıklar, sevgi fiziğin özünde yer alır. Öyleyse gezegenin bilincinin yer kabuğunu, hava durumunu, gök cisminin yörüngesini değiştirebilmesinde şaşılacak ne var? Bu ruhun bilincidir, siz bu titreşime girmeye ve güce sahip olmaya başlıyorsunuz, işte bu yüzden mucizeler meydana geliyor. Sevgiyi üzerinize akıtırken sizinle atomik düzeyde ilişki kuruyoruz. Duygu orada yükselip ortaya çıkıyor, çünkü bedeninizin her bir atomunu etkiliyoruz. Bu Ruhtur, saf Ruh! Şu anda gezegenin titreşimini değiştirecek en büyük güce sahip olanlar annelerdir, çünkü dünyaya gelmekte olan İNDİGO (çivit mavisi auralı) çocukları onlar doğuracaklar! Evet siz anneler olarak dengeli insanlardan oluşan bir nesil yaratma gücüne sahipsiniz. Bilinç geleceğin gücüdür

----KRYON--

0 comments:

Yorum Gönder