30 Mayıs 2021 Pazar

2021'in Büyük Geçişi

 Fotoğraf açıklaması yok.

Celia Fenn
2021'in Büyük Geçişi
Gezegende büyük bir geçişin ortasında olduğumuza şüphe yok.
Bu, 23-26 Mayıs tarihlerindeki Güneş Fırtınası ve 5/5/5 Enerji/Ay Tutulması tarafından başlatıldı.
Değişiklikler hızla geliyor ve hayatımızın tüm yönlerini kapsıyor.
Evrimsel terimlerle, Yeni Türler Dünya'da kök salıyor. Başmelek Mikail, insanların bir "türden" diğerine dönüştüğü Dünya "tarihinde" başka bir zamanı hatırlatır. Bu, Neandertallerin baskın tür olduğu ve atalarımız olarak onların yerini Cro-Magnon'un aldığı zamandı. Bilim adamları, Cro-Magnon'un nereden geldiğini veya evrim zincirinde neden Neandertallerin yerini aldıklarını bilmiyorlar.
 
Benzer şekilde, bugün 12/13 Çakra Homo Galacticus, Evrimimizde bir sonraki adımı atarken, İnsanlığın eski 7 Çakra Homo Sapiens versiyonunun yerini alıyor.
Her iki tür İnsan da şu anda Dünya'da var, paralel zaman çizgileri içinde yaşıyor. Ancak eski model insan formu Yeni Dünya zaman çizelgesinde var olamaz. Bunun nedeni, Homo Sapiens/3D insanlarının zihinde merkezlenmiş ve farkındalıklarında sınırlı olmalarıdır. Homo Galacticus/çok boyutlu insan Kalbin merkezindedir ve onların Kozmik ve Galaktik mirasına ve bağlantılarına karşı uyanıktır.
25. Güneş Döngüsüne girerken, Dünya üzerinde gittikçe daha fazla Işık ve Işık Kodu alınırken, Güneş Patlamalarının artan etkisinin bu değişimin hızını ve Yeni Dünyanın doğuşunu hızlandıracağını bekleyebiliriz.
Bizi Yeni Dünya zaman çizgisine götürecek daha fazla olay için hem fiziksel hem de ruhsal olarak hazırlanmalıyız.
Bunlar için doğduğumuz zamanlar!
Herkese sevgiler ve iyi hafta sonları.
--Ekleyen :Ilhami Dervişler -

0 comments:

Yorum Gönder