28 Mayıs 2021 Cuma

GEZEGEN ŞU AN SIFIRLAMA MODUNDA 🌎 TEKRAR ESKİ DÜNYAYA DÖNMEYECEKSIN

 Bir çiçek ve açık hava görseli olabilir

Çevrenizdeki şeylere bir bakın, çünkü şimdi onları ortadan kaldırma ve yeniden başlama fırsatı. Yani, bunu yaparak daha sağlıklı ve daha tatlı bir insan olacaksınız - çünkü neyin işe yarayıp neyin yaramadığını anlayacaksınız.
💦🌎
İnsan takip ederken gezegen de onu takip eder.
Sevgili İnsan Varlığı, gezegen şu anda sıfırlama modunda. Gezegende bu tür bir birliği yaratacak hiçbir şey yoktu, bir dünya savaşının sonu bile. Bu yeni. Bir göz at. Bu arada, doğadan geldiği söylenebilir, ama ona doğal olarak çarpmadı. Bunun hakkında başka bir zaman konuşacağım.
 
💥
Şimdi size şunu söylemek isterim ki, bu durum sona erdiğinde ve geri gelmeye başladığında, farklı bir şekilde geri gelecektir. "Normal" e veda edin. Bu daha hafif bir şekilde geri gelecektir. Baştan başladıkları için kendilerini düzelten sistemlerle geri dönecektir. Yeni fikirler bol olacak. Endüstriler virüs nedeniyle değil, duraklama nedeniyle kaybolabilir. Artık ihtiyaç duyulmadığı için tanınacaklar. Bundan dolayı yeni endüstriler ve yeni icatlar ortaya çıkacaktır.
🍀
Sana söylüyorum, olacağını düşündüğün şey yanlış olacak. Bu, yıllardır bahsettiğimiz enerji değişikliğiyle ilgili yeniden başlama. Tüm rakipler, "Elimizdeki ekonomide iyileşme gerçekten gerçekleşemez" dediğinde. Haklılar! Olumsuz! Bir borsada olduğu gibi basitçe gerçekleşemez. Görüyorsunuz, geri döndüğünüzde hiçbir şey "şu anda sahip olduğunuz gibi" olmayacak.
💦
Şimdi sıfır noktasındasın ve farklı bir şekilde geri geleceksin. Bundan dolayı bu gezegen için çok umut var. Bunları sevgi ve şefkatle söylüyorum, çünkü zamanla bunun doğru olduğunu göreceksiniz. Bunun neden olduğunu veya neden olması gerektiğini anlamakta güçlük çekebilirsiniz. İnsanlığın kurtuluşu. İnsanlığın daha yüksek bilincinin, anlayışının ve birliğinin başlangıcıdır.
🔥
Bir mikropun sizi dizlerinizin üstüne getirmesine izin veriyorsunuz. Ya bir dahaki sefere aşksa? Ya bir dahaki sefere anlayış ve şefkat, birbirimiz içinse? Bu gezegeni sağlıkla, sevgiyle süpürebilir ve daha önce hiç olmamış şeyleri gerçekleştirebilir. Düşündüğün gibi değil.
🌺
Size bunları tutkuyla veriyorum, size sadece gelecek için umut olmadığını, farklı bir gelecek için umut olduğunu söylemek için. Aynı yaşlı adama, aynı yaşlı adama geri dönmeyeceksiniz ve bu politika için geçerli ve bu haber yayıncılığı için geçerli ve bu daha sonra keşfedeceğiniz şey için de geçerli - sizin "salgın" ile gerçekte ne oldu Covid-19'u ara.
💦
Bunlar, onlara ihtiyacınız olduğu için gerçekleşecek ve keşfettikleriniz sayesinde onları düzelteceksiniz. İnan bana, burası yaşamak için çok daha iyi bir gezegen olacak. Tekrar eski dünyaya dönmeyeceksin.
Ben insanlığa aşığım Kryon'um ..💖

0 comments:

Yorum Gönder