25 Mayıs 2021 Salı

KOBRA: GEZEGENSEL DURUMLA İLGİLİ GÜNCELLEME

 Planetary Situation Update

Merhabalar , uzun zamandir Kobra`dan birsey paylasmamistik , Aslinda modumuz epeyy düstü , Isik kuvvetleri geldi gelecek , sunlari bunlari gerceklestirdiler derken kendimizi karantina gezegende karantinada bulduk ve bu karantina yasamlarimizi bu kadar etkilerken isik dolu haberler bile eskisi kadar etkilemedi fakat yinede umudumuzu kaybedip titresimimizi düsürmemeye dikkat etmek lazim, son makale su sekilde :
 
KOBRA: GEZEGENSEL DURUMLA İLGİLİ GÜNCELLEME - YER ALTI ÜSLERİ, İMPLANTLAR, OLUMSUZ FİZİKSEL OLMAYAN VARLIKLARDA KESKİN DÜŞÜŞ, AŞILAMANIN ETKİLERİ, CABAL PLANLARI, YAKLAŞAN SÜREÇLER / TUTUKLAMALAR
Chimera grubunun tahliyesi devam ediyor. ISIK KuvvetlerI, Chimera'nın doğrudan veya dolaylı emirleri altında negatif ordu tarafından yörünge altı alanda çalıştırılan az sayıdaki TR-3B ve diğer uzay aracı kopyası dışında, tüm Chimera uzay filosunu ortadan kaldırmayı başardı.
Birçoğu çok derin yeraltında olmayan belirli sayıda Chimera yeraltı üssü hala yerindedir ve Pleiadesliler, Siriuslular, Arkturuslular ve fiziksel olanlar tarafından rehin olarak tutulan diğer yıldız ırklarını içerdikleri için tahliye edilmeleri çok zordur Chimera örümcekleri kontrollü ve korumalı. Bu üsler hala çok sayıda esir alınmış insan çocuk ve yetişkine ev sahipliği yapıyor. Kongo'daki Bukavu yakınlarındaki ana Chimera üssü hâlâ sağlam ve Örümcek Kraliçe ve Örümcek Kral'ın yanı sıra birkaç başka Chimera örümceği tarafından yaşıyor.
Dünyanın etrafındaki kuantum anomalisi düzeliyor, ancak hala Yükselmiş Varlıkların ve onların ışın gemilerinin (dış merkabalar) fiziksel tezahürlerini engellemeye yetecek kadar anormal kuantum dalgalanmaları gezegenin yüzeyine çok yakın kalıyor.
Doğrudan insan implantları ve biyoçiplerle ilişkili kuantum dalgalanmaları beklenenden daha iyi düzeliyor. İmplantlar ve biyoçiplerin ürettiği uzay-zaman distorsiyonu böylece hızla ve büyük ölçüde azaltılır. Bu, son birkaç hafta içinde insanların duygusal dalgalanmalarında önemli bir düşüşe yol açtı. Akaşik kayıtların çoğu da temizlendi. Bu, geçmiş olayların kayıtlarının silindiği anlamına gelmez, Işık Kuvvetleri sadece bu geçmiş olaylardan tüm negatif enerjik ve duygusal yükleri kaldırır ve insanların gitmesine izin vermesi ve affetmesi daha kolay olacaktır.
İnsanlar tıbbi zorbalıkla savaşıyor ve Florida gibi çoktan özgürleştirilmiş büyük alanlar var:
Florida bir adım daha ileri gidiyor: Vali eyaletteki tüm yerel Covid-19 kısıtlamalarını kaldıran bir yasa tasarısı imzaladı.
Başak proteinleri salgılayan ve herhangi birini enfekte eden aşılanmış kişiler hakkında internette dolaşan çok sayıda korku temelli dezenformasyon var. Başak proteinlerinin atılması, birçok insanın korktuğundan çok daha az tehlikelidir, ancak prion hastalığına yakalanma olasılığını orta derecede artırır:
Başak proteini ve onun yayılma ve hastalığa neden olma yeteneği hakkındaki teknik yorumlarım
Ek olarak, aşılar yükseliş sürecinizi ENGELLEMEZ, sadece titreşim frekansınızı belirli bir dereceye kadar düşürürler.
Mevcut aşılar, Kabal'ın geliştirmek istediği potansiyel bir gelecek teknolojisi için sadece bir Truva atıdır - vücuda yerleştirilen ve Büyük Sıfırlamadan sonra, tüm finansal işlemler için küresel bir dijital çevrimiçi para sistemine bağlanan bir biyoçip. sözde "Canavarın İşareti".
DARPA, aşıları ve biyoçipleri birleştirerek bu planda bir adım daha ileri gitti:
Pentagon'un İleri Savunma Araştırma Projeleri Ajansı (DARPA), tüm varyantlara karşı çalışan bir COVID aşısı üzerinde çalışıyor ve virüsün belirtileri için insan vücudunu sürekli olarak izlediği varsayılan implante edilebilir bir mikroçip geliştirdi.
Söylemeye gerek yok, bu "Canavarın İşareti" planı işe yaramayacak.
Burada, Büyük Sıfırlama'nın öncülerinden biri olan Anthony Fauci'nin İsviçre'den siyah soylu bir aile olan Abys ailesiyle bağlantılı olduğunu bilmek ilginçtir:
Anthony Fauci: Baş Globalist, Quack Ürün Reklamcısı, Biyolojik ve Bakteriyolojik Savaş Lideri
Abys ailesi, gizli terimlerle "Daat'ın kontrolörlerine" aitti.
Büyük Sıfırlama Kabal'ın planının bir sonraki aşaması, interneti kapatacak ve daha sonra kontrolleri altındaki yeni bir çevrimiçi finansal sistemle diriltecekleri küresel bir siber saldırı inşa etmektir:
COVID-19 salgını bize siber güvenlik hakkında ne öğretir - ve kaçınılmaz küresel siber saldırıya nasıl hazırlanılacağı
2021'in kurgusal siber saldırı simülasyonu bizi bir siber salgına hazırlayacak mı?
Tüm Bitcoin, kripto para birimi ve Tor hayranlarının, Kabal'ın Bitcoin işlemleriniz hakkında her şeyi bilmesi için Bill Gates'in tüm Windows işletim sistemlerine gizlice bir arka kapı tuş vuruşu kaydedici kurduğunu bilmesi gerekir:
Tüyler ürpertici Bill Gates yine saldırıyor: Windows 10, söylediğiniz her şeyi gizlice duyar ve tüm tuş vuruşlarınızı Microsoft'a yüklenen gizli tuş kaydedicilerle kaydeder.
Bill Gates'den bahsetmişken, Melinda'nın ondan boşanmasının asıl nedeni giyotinden korkması:
Melinda Gates, Bill'den boşanmak istiyor - Hallelujah
Kaynaklara göre, yaklaşmakta olan Nürnberg tarzı davalar, birçok Kabal üyesinin 500 ila 5000 arasında ölüm cezasına çarptırılacak insanlığa karşı suçlardan yargılanmasını içerecek. Kabal suçluları, özellikle ABD, Çin, Japonya ve dördüncü bir isimsiz ülkede halka açık olarak infaz edilecek. Bu suçlular daha sonra ışık kuvvetleri tarafından eterik düzlemde toplanır, Ganymede'deki sınıflandırma tesisinde Galaktik Mahkeme tarafından başka bir işleme tabi tutulur ve daha sonra Galaktik Merkezi Güneş'te tedavi edilir.
Pek çok küçük kabal suçlusu tutuklandı, ardından hızla askeri mahkemelerde yargılandı, sonra direniş tarafından gezegenden uzaklaştırıldı ve Ganymede'deki tasnif merkezine göre sıralandı. Suçlarını düzeltemeyen veya düzeltmek istemeyenler, yeniden yapılanma için Merkezi Güneş'e, geri kalanlar ise karmalarını "işleyebilecekleri" galaksideki ıslah tesislerine götürülür.
Olumsuz gündemi destekleyen yaklaşık 500.000 Kabal aracısı - rüşvetçi belediye başkanları, avukatlar, politikacılar, bankacılar, hastane yöneticileri, doktorlar, gazeteciler ve hatta bazıları "ışık işçisi" kılığına girmiş gibi - olay sırasında tutuklanacak ve görevlendirilecek. Ekibimin ışığa ihanet eden birkaç eski üyesinin tutuklananlar arasında olacağını bilmek ilginç.
Tüm bunlar yapıldıktan sonra, Işık Kuvvetleri sözde adaletsizlik düğümleriyle başa çıkacak ve başkalarına ciddi şekilde haksızlık eden birçok yüzey insanı cezalarına ev hapsinde, toplum hizmetinde veya para cezalarıyla çekilecek.
Burada, geçmiş adaletsizliklerin çoğunun hakikat ve uzlaşma komisyonları, tahkim ve affetme yoluyla çözüldüğünü ve iyileştirildiğini anlamak önemlidir.
Esrar bulundurma veya küçük hırsızlık gibi küçük suçlardan dolayı dünya çapında hapse giren birçok kişi, olaydan hemen sonra hapishaneden serbest bırakılacak.
Tüm bunlar çok ihtiyaç duyulan bir sonucu getirecek, böylece insanlık tarihinde karanlık ve adaletsiz bir bölüm kapanacak ve yeni ve daha iyi bir bölüm başlayacak.
NASA'nın Perseverance gezgini tarafından keşfedilen Mars'ta yaşam belirtileri ve Pentagon'dan gelen UFO dosyaları aracılığıyla önümüzdeki ay kısmi ifşa süreci başlayabilir.
Açıklama ile ilgili bazı bilgiler zaten mevcuttur:
Eski Senatör Harry Reid UFO'ların ABD Atom Bombalarını Devre Dışı Bıraktığını Tekrar Etti; araştırma istiyor
Harry Reid, bu hafta uzay şirketi Lockheed Martin'e ait olduğu iddia edilen UFO parçalarına erişim sağlamak için yıllarca başarısızlıkla uğraştığını açıkladı.
Birkaç ana anormallik kaldığında, Dünya'daki karantina nihayet açılacak ve 20 Temmuz'dan itibaren yüzey popülasyonu için yörünge altı uçuşlar mümkün olacak:
Olaya yaklaştıkça, gezegendeki silahlı kuvvetlerde, aşağıdaki birkaç ipucu dışında, haber vermenin ötesinde pek çok perde arkası faaliyeti var:
Pentagon darbesi! Genelkurmay Başkanları devrildi
Putin ve Netanyahu da dahil olmak üzere birçok devlet başkanı Biden'dan kurtulmak istiyor ve Trump da komplonun bir parçası gibi görünüyor.
Hem salgını hem de olayı içeren ve ilginç bir bakış açısı sunan bu bilim kurgu romanını okumak isteyebilirsiniz:
Bu zorlu zamanlarda enerjileri arındırmak için Mor Alevi kullanarak pratik yapabilirsiniz:

0 comments:

Yorum Gönder