31 Mayıs 2021 Pazartesi

Işığınızı Arttırmak

 Bir şunu diyen bir yazı 'Increasing Your Light' görseli olabilir

Işığınız ne kadar parlaksa, etrafta o kadar az karanlık olabilir. "Ah, Kryon, buna bayıldım. Işığımı nasıl daha parlak hale getirebilirim?” Bu kolay! Karanlıktan korkmayarak! – KRYON
Lee Caroll'dan Kişisel Görüş:
Kryon'un en başından itibaren, karanlık-ışık metaforu öğretildi. Kryon'un gerçekten anlamamızı istediği en büyük paradigma, ışığın tanımının “Karanlığın yokluğu” olmasıdır. Karanlığın tanımı şudur: "Işık olmadığında olan şeydir."
Kryon, “Işık aktiftir ve karanlık pasiftir” diye öğretir. Bu, ışığın yaratılmasının karanlığı ortadan kaldırdığı anlamına gelir. Karanlığı yaratmak diye bir şey yoktur. Bunun yerine, ışık olmadığında meydana gelen şeydir (yukarıda tanımlandığı gibi).
Dolayısıyla pratik ders şudur: Hayatımızda neşe ve şefkat tezahür etmeye başladığımızda, hayatımıza karanlığın girmesine izin vermeyen bir “ışık makinesini” otomatik olarak harekete geçiririz.
Bunun tersi de doğrudur ve olumsuz şeylerden şüphe edip beklediğimizde, tam da bu şeyle işbirliği yapacak bir karanlık yaratırız! Kryon bize, dilediğimiz enerjiyi yaratmak için özgür seçimimiz olduğunu söyler.
Bir restorana sipariş vermek gibidir. Söyledikleriniz ve düşündükleriniz etrafınızda gerçek olan çok güçlü bir gerçeklik yaratır. Ömrünüzü kısaltabilir veya uzatabilir. Size neşe veya korku getirebilir. Bu kart size sadece ışığınızı hatırlatmakla kalmaz, aynı zamanda gezegende doğmuş olan yeni enerji nedeniyle ışığınızın her zamankinden daha fazla katlanarak arttığını söylemektir. Işığınızı artırmak bu yeni enerjinin tasarımıdır.
Kaynak:https://www.facebook.com/groups/83719093832/

0 comments:

Yorum Gönder