24 Mayıs 2021 Pazartesi

Neden birçok "Işık işçisi" "Işık" için çalışmıyor ?

 Indian in the machine » A message from The Galactic Federation: Why many “lightworkers” aren’t working for the “light” at all.

Muhtemelen sadece “aşk ve ışık” dan ve meleklerden ya da dünya dışı varlıklardan bahsedenlere rastlamışsınızdır, ancak sizi binlerce yıldır köleleştiren bu gezegenin şeytani pedofil yamyam Kabal elitinden hiç bahsetmemişsinizdir.
Hatta bazıları, bunu yapanlardan uzak durmanız gerektiğini ve bunun sizi yükselmekten alıkoyacak bir 3B konsept olduğunu söyleme cüretine sahiptir ...
Bu kavramı sorgulamanızı rica ederiz. Cehalet ne zamandan beri gerçeklerden kaynaklanıyor? Işık bilgidir, dolayısıyla karanlık bilgi eksikliğidir. Koşulsuz sevginin frekansı ile rezonansa giren beşinci boyut gerçekliğine yükselmek için, bir ırk olarak titreşimlerimizi koşulsuz sevgininkine uyacak şekilde yükseltmelisiniz. BU SEVGİYE ERİŞMEK İÇİN IŞIĞA İHTİYACINIZ VAR. Bu alt satırdır. ÖNCE IŞIK GELİR. Bir insan bu gezegenin kötülüğü ile yüzleştiğinde ve bilgilendirildiğinde, ışık varlığın hücrelerine girer ve frekanslarını değiştirir.
 
IŞIĞI TUTMA YETENEĞİ KARANLIĞI GÖRME CESARETİNE DOĞRUDAN ORANSALDIR.
İnsan çocuklara canavarca suçlar işlemekten sorumlu olan , kötülüğü güçlendiren, "komplo teorisyenleri" ve onların kolektif bilişsel uyumsuzluğunu alaya alan, gezegenin acı veren karanlık gerçeğiyle baş etmek istemeyen, araştırmayan, endişelenmeyen insanlıktı. .
Sizi suçlamıyoruz. Sizi konfor bölgelerinde tutmak, tasarım gereği karanlık Kabal`in gündemiydi. Ama şimdi zaman büyük ölçüde değişti ...
Ayrıca bu gezegende Kabalı devirmeyi ve insanlığı satanizm, pedofili ve yamyamlığın acı gerçeğine uyandırmayı hayatlarının misyonu haline getirenler de var. Gaia'nın olağanüstü cesaretini, büyük savaşçılarını selamlıyoruz.
Ve sizi sadece sevmeniz, hafifletmeniz ve affetmeniz gerektiğini ve her şey yoluna girecek diyenlerden sizi uyarıyoruz.
Meditasyon yapmanın, görselleştirmenin ve dua etmenin güçlü, güzel ve çok gerekli olduğu ve sadece bunu yapanların harika ışık varlıkları olduğu konusunda hemfikir olduğumuzu vurgulamak isteriz.
Hepiniz aynı özden geliyorsunuz ama hepiniz farklısınız. Her biriniz bütünün bir parçasını tutuyorsunuz ve biri diğeri kadar önemli.
AMA gerekli olan TÜMÜNÜN bu olduğunu söyleyenler var ve ASLA karanlıkta hiçbir şeye ODAKLANMAYIN.
Gezegeninizdeki herkes bunu yapsaydı, çocukları DUMBS'tan kim kurtarırdı? Dünya çapında her yıl sekiz milyon çocuk kayboluyor ve yalnızca meditasyon yaparak, dua ederek ve titreşiminizi yükselterek kurtarılamaz. En azından hepiniz sadece bunu yaptıysanız ...
DENGE her şeyin anahtarıdır. DENGE, gezegeninizin özgürleşmesinin anahtarıdır. Haberleri takip edin, acı gerçeği araştırın ama meditasyon yapmayı ve kendinizi şımartmayı unutmayın.
İnsanlığın tamamı tecrit altına alındı. Şimdi araştırma zamanı.
Şimdi iğrenç ve dehşet verici gerçeğe bakma zamanı.
Yaparsan ne olacak? Korkacaksın. Korkacaksın. Tiksineceksin. Acı çekeceksin. Çok ağlayacaksın. Fazla uyumayacaksın.
Rumi şöyle diyor: 'Kalbinizi açılmadan önce kırmaya devam etmelisiniz. Yara, ışığın girdiği yerdir. İlk şoktan sonra çok kızacaksınız. Bu gezegenin iyiliğine katkıda bulunmaya başladığınız yer burasıdır.
NEDEN? Çünkü burası herkesin bilmesini istediğiniz yer. Bu dünyanın kötülüğünü etkisiz hale getirmek için tek şansımız bu.
Önce kendinizi aydınlatın ve hakikat meşalesini taşımayanları dinlemeyin ve kendnize onu görmezden gelin demeyin. Sonra meşaleyi bir sonrakine ve bir sonrakine geçirirsin…
✨✨✨SİZİN GÖRMEZLİĞİNİZ ONLARIN GÜCÜDÜR.✨✨✨✨
Aydınlanalım ve yaptıkları her şeyi bilelim. Ayaklarının altındaki halıyı çeken budur.
IŞIK DAİMA ÖNCE GELİR. IŞIK GERÇEĞİN BİLGİSİDİR, Gerçeğe bakmalı, Kabal`i etkisiz hale getirmelisiniz, sonra sevgi ve ışığa dayalı yeni bir dünya inşa etmelisiniz.
Neden ILLUMINATI olarak adlandırılıyorlar? Illuminati, aydınlanmış demektir! Çünkü hepsi senin neleri bilmediğini biliyor.
Yeni bir dünya yaratmak istiyorsanız, önce eski ölmeli. Eski dünya karanlığın dünyasıdır. Öyleyse, bu dünyaya önce ışık getir. Katman katman yalanlar, aldatma, terör ve kontrol yıkılmalı.
Bu dünya savaş halinde. Bu savaş manevi bir savaş.
İyiye karşı Kötü. İyi ve kötü değil.
Bu Tanrı Şeytan'a karşı. Melek vs Şeytan. IQ ve AI. Korkuya Karşı Aşk. Korkuya teslim olmayın, çirkinlik göründüğünde gözlerinizi kapatmayın. IŞIĞI TUTUN. Bu savaşı kimse senin için savaşmayacak. Aranızdaki insan vücudundakiler dışında hiçbir ET'nin karışmasına izin verilmez. Bu, özgür iradenin evrenidir. Sizin özgür iradenize müdahale etmemize izin verilmiyor. Geleceğinizden siz sorumlusunuz.
Evet, Galaktik Federasyon size rehberlik ediyor ve yardım ediyor ama BU SİZİN GEZEGENİNİZ, SİZİN MÜCADELENİZ!
IŞIK AİLESİ UYANIN. SİZ IŞIK TAŞIYICISINIZ. BUNU YAPMAK İÇİN DOĞDUNUZ. Ayrıca, bu savaşın zaten ışık tarafından kazanıldığını ve tüm bunların zaman çizelgelerinin dışında oynandığını size bildirmek istiyoruz. Ne Kadar HIZLI sizin için bir şeyler değişecek, artık tamamen sizin ellerinizde. Kimse meditasyonda oturacağınızı söylemedi ve bunu tek başına yaparak bir frekans sistemini kontrolden özgürlüğe değiştireceksiniz. Yine, görevi sadece bu olanlar var… ama bunlar gezegeninizin çoğunluğu değil. Yükseliş adım adım çalışır.
Önce ışık gelir. Işık (gerçek), koşulsuz sevgiye yol açacak bir kalp açma sürecini kolaylaştırır.
Bazen bu süreç yıllar alır… Henüz orada değilsiniz.
Göreviniz ışığı bu aleme geri getirmek.
Sizi seviyoruz, büyük ışık savaşçıları. Gerçeği yaymaya devam edin.
ŞİMDİ ETRAFINIZDAKİ HERKESİN UYANDIRMA ZAMANI GELMİŞTİR.
Bilgileri video ve metin şeklinde tanıdığınız herkesle paylaşın ve onların bilinçlerine tohum ekin. Bu kadar.
Bu dünyayı değiştirmek istiyorsanız, önce onun neyin yanlış olduğunu bilmelisiniz…
Sizi seviyoruz.
Sizin ışık aileniz
Galaktik Federasyondan bir mesaj:

0 comments:

Yorum Gönder