28 Mayıs 2021 Cuma

"Kryon'dan Mesaj"

 Bir yazı görseli olabilir
Lee Carroll tarafından kanalize edilmiştir
(yeniden posta)
Okuyucuya yardımcı olmak için, bu kanallık daha net bir anlayış sağlamak için [Lee ve Kryon tarafından] revize edildi. Bir noktada bilgi eklenir veya yoğunlaştırılır. Çoğu zaman, canlı olan şey içinde enerji anlamına gelir ve bu da basılı sayfanın sahip olmadığı bir iletişim türüne yol açar. World Channeling Retreat için canlı olarak yayınlanan bu gelişmiş mesajın keyfini çıkarın.
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon'um.
Bu noktada size geliyoruz ve bunun nasıl bir hava olduğunu biliyoruz. Nisan 2020'nin ortalarında neler yaşadığınızı biliyoruz. Bunu defalarca söyledik canım: Ruh isminizi biliyor, durumunuzu biliyorsunuz, duygularınızı biliyorsunuz, endişelerinizi biliyorsunuz ve korkularınızı biliyorsunuz.
 
Sanki zaman zaman yanımızdayız, ağlamasını izliyoruz ve orada durup bekliyoruz - ve bunun hakkında sık sık konuşuyoruz ve isimler veriyoruz - elimizi tutmasını beklediğimiz bir an. Bu, insanlığın ruhsal özgür iradesidir: onu görmek ya da görmemek; hissedin ya da hissetmeyin.
Bunu defalarca söyledik: Bu gezegen bir Tanrıyı, güzel ve sevgi dolu bir Tanrıyı tanır ve bunu her yerde tanır, ama öyle görünüyor ki her zaman bir duvar var. İnsanların inşa ettiği ve tasarladığı bir duvar, hep yanımızda, ama proje bu değildi, canım, asla.
Asla yalnız değilsin. Ruhunuz Tanrı'nın özü ile doludur. Bu, başka hiçbir yerde olmadığımız anlamına gelir. Bahsettiğiniz bu perde içinizde. Bunu görüyorsun, değil mi? Cennette bir yerde değil. Ve ben bunu söylüyorum ve sonra size bugün verdiğim bilgiyi neden vereceğimi anlayacaksınız.
Evet, masanın altında fil hakkında konuşacağım. Evet, virüsün ne olduğundan bahsedeceğim. Gelecek sonuçlardan bahsedeceğim. Bazıları için cesaretlendirici olabilecek, bilmeniz gereken bazı şeyler hakkında konuşacağım ve size başkalarının yukarı bakıp "Pek sanmıyorum, Kryon" demesini sağlayacak bilgiler vereceğim. Bunu birazdan göreceksin.
Size biraz, gördüğünüz şey hakkında çok üzücü, ama üzücü olmasına gerek yok hakkında bilgi vereceğim. Bu mikrop, bu virüs, çok can aldığını söylüyorsunuz. Şimdi size çok yeni olmayan bazı bilgiler vereceğim. Bu, gezegendeki bazıları tarafından zaten düşünülmüş olan bir şey. Bu üzerinde çalışılıyor, ancak ilerlemek istiyorum, birçoğunuz bu virüsün kendisinin canınızı almadığını anlayacak ve bileceksiniz. Bu başka bir şey canım.
Ah, virüs sizi ölüme ya da iyileşmeye çok yakın olduğunuz yere götürüyor, ama aniden başka bir şey oluyor ve şimdi "başka bir şey" hakkında konuşmak istiyorum. Bunun hakkında konuşmak istiyorum çünkü bilimin bilmesini ve tıbbın bilmesini istiyorum. Bu senaryo, halihazırda bulmaca üzerinde çalışan ve yine de ne gördüklerini tam olarak bilmeyenler tarafından düşünülmüştür.
Şimdi söyleyeceğim şey canım, umarım burada dinleyenler tarafından ciddiye alınır. Kanallığı duyanlar, gezegendeki ön saflarda yer alan bilim adamları olmayabilir ve ben bunun farkındayım. Şimdi gerçeklerin gösterdiği şeye geri dönelim.
Virüs seni öldürmüyor.
Virüs genellikle birini, belki daha zayıf, tehlikeli bir seviyeye taşır. Bu tehlike ile doktorlar onları bir hastaneye yatıracak ve nasıl vereceklerini bildikleri en iyi bakımı sağlayacaklardır. Bazı hastalar YBÜ (Yoğun Bakım Ünitesi) dediğiniz yere girer.
Yoğun bakım uzmanları, onları önemseyen ve hayatlarını kurtarmak için ellerinden geleni yapan doktorlar ve hemşirelerle çevrili bu sağlık profesyonelleri, çabalarının başarısız olduğunu görüyor. Bir YBÜ protokolünde normal bir yanıtın ne olduğunu veya böyle bir virüs için neyin normal olduğunu görmek yerine, tamamen farklı bir şeye bakarlar.
Dramatik ve hızlı bir kriz ve bazen de neredeyse ani bir ölüm görüyorlar. Kafaları karışıyor, çünkü bu senaryo olmamalı ve kafalarını kaşıyorlar ve "olmamalıydı" diyorlar.
Tatlım, haklılar. Aslında, olmamalı ve bu nedenle bunun başka bir bileşeni daha var - başka bir şey oluyor. Bu gerçektir, canım ve solunum cihazlarına takılanları gören ve gören, iyileşiyormuş gibi görünen ve sonra onları kaybeden ön saf doktorlarına ve hemşirelerine sorabilirsiniz.
Başka bir şey daha var canım ve şimdi size bunun ne olduğunu söyleyeceğim - ve bu uğursuz ya da ezoterik değil. Bu sadece kimya. Size şimdi söylediğim şeyin bir anlayışa yol açacağını umuyorum, böylece gelecekte bu virüs "ölümcül grip" olmak zorunda kalmasın. Sadece "grip" olacak. Şimdi size keşfedilecek olanın potansiyelini anlatıyorum ve eğer gözlerinizi devirirseniz, birkaç yıl içinde benimle konuşun ve gözlerinizi devirip deviremeyeceğinizi görün.
BİR NUMARA
Tatlım, bağışıklık sisteminiz bunu hiç görmedi. Çoğunuzun sağlam bir bağışıklık sistemi var, ancak olmayanlar için sisteminiz virüse aşırı tepki veriyor. İnsanları öldüren şeyin virüs değil bağışıklık sistemi olduğunu söyleyebilirsiniz. Virüs, vücudunuzun belirli bir düzeye kadar işlev bozukluğuna yol açacak ve daha sonra onu daha önce hiç görmemiş olan bağışıklık sistemi tamamen tepki göstererek hızlı bir ölüme neden olacaktır.
Şimdi, size bir anahtar verdim: Tıp biliminiz bu bağışıklık sistemini kapsayabilir, böylece aşırıya kaçmasa, bu grip başka bir insanı asla öldürmez. Grip mevsiminin geri geleceğini kesinlikle biliyorsunuz.
Ancak, sadece grip olacak ve artık ölümcül bir grip olmayacak, çünkü onu keşfetmiş olacaksınız. Size üzerinde çalışmanız ve bilmeniz için bir şey verdim ve yanıldığımı düşünüyorsanız, sadece yoğun bakım doktorlarına bu fenomeni görüp görmediklerini sorun. “Evet ve başka bir şey olduğunu biliyoruz. Ne olduğunu bilmek istedik ”.
Virüs aşısına değil, bağışıklık sistemine odaklanın. Bu reaksiyonun neden oluştuğunu öğrenin ve bağışıklık sistemi bulmacasında çalışın, böylece birçok kişi için yıkıcı bir dehşet ve pek çok kalp için acı çekmesin. Yetersiz Ölüm.
Her zaman kendinizi gösterecek ve sizi koruyacak bir dış tedavi arama alışkanlığı edindiniz. Canım, bunun yardım isteyen harika bir bağışıklık sisteminin "tamamlayıcısı" olduğunun farkına varın. Ya hiç aşıya ihtiyacınız yoksa ve dayanıklılığınızda süper güçlüyseniz? Ya dışarıdaki bir şey yerine SİZİN sisteminizi geliştirerek her şey çözülebilir ve iyileştirilebilirse? Ya bu güç bir hap almak yerine organik maddelerden ve kendi sisteminiz için geliştirilmiş destekten geliyorsa? Bu genel olarak sağlık için yeni bir paradigma olacaktır.
İKİ NUMARALI
Şifreli görünebilecek bazı bilgiler vermek istiyorum, ancak sonuçlar hakkında bilgi. Tüm bu bilgiler, yakın bir değişim enerjisinden bahseden önceki kanallara uyar. Şimdi sağlıktan uzaklaşalım ve gezegenin ekonomisine bir göz atalım.
Birçoğu bu durumun ekonomi için yıkıcı olduğunu söyledi. Sana bir şey söyleyeceğim canım, yıkıcı değil, budama. Birçoğu bir sonraki çöküş hakkında zaten konuştu. Kitaplar yazıldı, fütüristler öyle dedi ve mesaj, borsanın kendisinin sistemik sorunları olduğu ve ayakta kalamayacağıdır. Bu, kendi projenizde başarısız olacağı anlamına gelir. Bir süre önce bunun olması gerekmediğini ve ileriye giden yolun yeni enerjileri entegre etmek ve başarısız olmaması için politikaları değiştirmek olacağını söylemiştim.
Bu mesajın içinde kafalarını kaşıyan birçok kişi vardı. "Kryon, entegrasyon derken neyi kastediyorsun?" Size ne olduğunu söyleyeceğim: bu virüs. Bir bitiş noktası ile yeniden gruplaşmayı entegre ediyor. Çünkü borsa geri döndüğünde olacak ve olacak, dalgadan farklı bir iyileşmedir.
Tatlım, başarısız olmaya ayarlı değil. Şimdiden her türlü güzel haber gelmeye başladı. Kötü haberle değil, hayır. Bir düşünün: ölmediniz. Ancak birçoğu, gezegenin hiç görmediği bir durum değil, eski bir sisteme yanıt veren göstergeler gördükleri için bunu söyledi. Bundan sonra herhangi bir şeyi tahmin etmek için kullanılacak bir model yok.
Sistemde ve sistem etrafındaki ticarette olan şey yeniden başlatmadır. Bu yeniden başlatma, içinde bulunduğu durgunluktan doğal olarak sahip olduğu sistemik sorunları düzeltme eğilimindedir. Bazıları şöyle der: “Peki ya kapalı olan mağazalar, şirketlerin yeniden açılmayacaklarını söylediği mağazalar? Bu bir arızaya neden olmaz mı? "
Sevgili, dinle: çoğu açılmamaları gerektiği için yeniden açılmayacak. Şişirilmiş bir pazardaki varlığı, değişime neden olmak üzereydi. Yeniden başlatma, değişmesi gereken şeylerin kaldırılmasıdır, böylece iyileştiğinizde, bu durgun sistemik sorunlar artık ortadan kalkar. Bu nedenle çalışmayan, neredeyse bozuk olan sistemler yeniden başlatılmayacaktır. Sıfırdan gelip geri dönmeye başladığınızda, bu işlevsiz özellikler ortadan kalkacaktır. Bunun nasıl çalıştığını görüyor musun?
Başka bir şekilde ifade edeyim: Bir insanın başı dertte olduğunda ve gerçekten kendi zihninin sistemik problemleriyle ilgili yardıma ihtiyacı olduğunda, bir sağlık uzmanı, bir psikiyatrist veya bir psikolog bulabilir. İnsan zihni genellikle kendi başına korku yaratır. Abartıyor. Çöküyor ve çoğu zaman kendi ölümünü yaratıyor. Korkudan korkar ve kendisi için kazdığı çukurdan dışarı çıkamaz.
Bilge bir sağlık profesyoneli ne söyleyeceğini bilir: “Her şeyi durdurmalı ve nefes almalısın. Sıfıra gidin ve kendinizi yeniden ayarlayın. Her şeyi durdurun ve "normal" olandan uzaklaşın, böylece depresyon, anksiyete ve aynılık döngüsünden kurtulabilirsiniz. " Bunun nereye gittiğini görebiliyor musun? Bu harika bir tavsiye ve işe yarıyor.
Her ışık işçisi bunun nasıl çalıştığını bilir: bir meditasyon yerine ve sıfır noktasına gidersiniz. Dünyanın her yerinde meditasyon yapanlar bunun nasıl çalıştığını bilir. Her şeyi durdurmalısın. İşe, ailenize, her şeye gitmeyi bırakırsınız ve orada kalırsınız veya orada oturursunuz, herhangi bir süre ara verirsiniz ve sizin için neyin önemli olup neyin olmadığını düşünürsünüz.
Hiçbir şeyin hareket etmediği o yere gitmelisiniz. Bunu yaptığınızda, sezginiz içeri girip “Aman Tanrım, neyin yanlış olduğunu görüyorum. Burada hayatıma uymayan bu durumu görüyorum. İşe yarayacağını düşünmüştüm, ama gerçekten ne kadar işlevsiz olduğunu anlayamayacak kadar meşguldüm. Ah, burada bu ilişkiyi görüyorum ve bunun bir şey olduğunu düşündüm ve şimdi bunun başka bir şey olduğunu anlıyorum. Belki bir daha bakmalıyım. Kendimle ve kendi sorunlarımla çok meşguldüm. Yerleşik ortamımı değiştirmekten çok korkuyordum. Bunları göremediğime şaşmamalı. İyi uyuyamamış olmam şaşırtıcı değil. "
Ve sonra, İnsandan İnsana gibi, bunun işe yaradığını biliyorsunuz, kendinizi düzeltmek için yapmanız gereken şeyin durmak ve nefes almak olduğunu anlıyorsunuz. Olan şu ki, denge kurmaya ve nefes almaya, meditasyon yapmaya başlıyorsunuz ve bu zaman alıyor. Sonra sezginiz akmaya başlar ve bu sezginiz tüm faaliyetlerden ve sizi daha önce rahatsız eden her şeyden yoksun olacaktır. Korkusuz olacaksınız ya da size şunu ve bunu söyleyenlerle ve ruhunuzla çatışan fikirleri olanlarla olacaksınız.
Duraklama ile her şey kaybolur ve bunun yerine, perdenin diğer tarafında kendi maneviyatınızdan, kendi ruhunuzdan, güzel olan şeyde sezgi akar. Çoğu zaman, gün batımı ve zaman boyunca sessizlik içinde sizinle konuşur. Bu size gerçeği söyleyecektir - Bir Numara: Seviliyorsunuz. İkincisi: Çevrenizdeki şeylere bir bakın, çünkü şimdi onları ortadan kaldırma ve yeniden başlama fırsatı. Yani, bunu yaparak daha sağlıklı ve daha tatlı bir insan olacaksınız - çünkü neyin işe yarayıp neyin yaramadığını anlayacaksınız.
İnsan takip ederken gezegen de onu takip eder.
Sevgili İnsan Varlığı, gezegen şu anda sıfırlama modunda. Gezegende bu tür bir birliği yaratacak hiçbir şey yoktu, bir dünya savaşının sonu bile. Bu yeni. Bir göz at. Bu arada, doğadan geldiği söylenebilir, ama ona doğal olarak çarpmadı. Bunun hakkında başka bir zaman konuşacağım.
Şimdi size şunu söylemek isterim ki, bu durum sona erdiğinde ve geri gelmeye başladığında, farklı bir şekilde geri gelecektir. "Normal" e veda edin. Bu daha hafif bir şekilde geri gelecektir. Baştan başladıkları için kendilerini düzelten sistemlerle geri dönecektir. Yeni fikirler bol olacak. Endüstriler virüs nedeniyle değil, duraklama nedeniyle kaybolabilir. Artık ihtiyaç duyulmadığı için tanınacaklar. Bundan dolayı yeni endüstriler ve yeni icatlar ortaya çıkacaktır.
Sana söylüyorum, olacağını düşündüğün şey yanlış olacak. Bu, yıllardır bahsettiğimiz enerji değişikliğiyle ilgili yeniden başlama. Tüm rakipler, "Elimizdeki ekonomide iyileşme gerçekten gerçekleşemez" dediğinde. Haklılar! Olumsuz! Bir borsada olduğu gibi basitçe gerçekleşemez. Görüyorsunuz, geri döndüğünüzde hiçbir şey "şu anda sahip olduğunuz gibi" olmayacak.
Şimdi sıfır noktasındasın ve farklı bir şekilde geri geleceksin. Bundan dolayı bu gezegen için çok umut var. Bunları sevgi ve şefkatle söylüyorum, çünkü zamanla bunun doğru olduğunu göreceksiniz. Bunun neden olduğunu veya neden olması gerektiğini anlamakta güçlük çekebilirsiniz. İnsanlığın kurtuluşu. İnsanlığın daha yüksek bilincinin, anlayışının ve birliğinin başlangıcıdır.
Bir mikropun sizi dizlerinizin üstüne getirmesine izin veriyorsunuz. Ya bir dahaki sefere aşksa? Ya bir dahaki sefere anlayış ve şefkat, birbirimiz içinse? Bu gezegeni sağlıkla, sevgiyle süpürebilir ve daha önce hiç olmamış şeyleri gerçekleştirebilir. Düşündüğün gibi değil.
Size bunları tutkuyla veriyorum, size sadece gelecek için umut olmadığını, farklı bir gelecek için umut olduğunu söylemek için. Aynı yaşlı adama, aynı yaşlı adama geri dönmeyeceksiniz ve bu politika için geçerli ve bu haber yayıncılığı için geçerli ve bu daha sonra keşfedeceğiniz şey için de geçerli - sizin "salgın" ile gerçekte ne oldu Covid-19'u ara.
Bunlar, onlara ihtiyacınız olduğu için gerçekleşecek ve keşfettikleriniz sayesinde onları düzelteceksiniz. İnan bana, burası yaşamak için çok daha iyi bir gezegen olacak. Tekrar eski dünyaya dönmeyeceksin.
Ben insanlığa aşığım Kryon'um ..💖
Ve öyledir.👌
-'-Ekleyen :Ilhami Dervişler --

 Kaynak:https://www.facebook.com/dervisilhami

0 comments:

Yorum Gönder