24 Mayıs 2021 Pazartesi

GALAKTİK SAVAŞÇI OLARAK NE YAPABİLİRİM?

 What Can I Do As A Galactic Warrior? - In5D

Buraya galaktik bir savaşçı olarak geldiğinizi hissediyorsunuz ama işinizin ne olduğunu bilmiyor musunuz? Gezegendeki soykırıma ne olduğunu bilmek konusunda sabırsız hissediyorsunuz ama onu nasıl durduracağınızı bilmiyor musunuz?
PLANLANMIŞ BİR SOYKIRIMA TANIK OLUYORUZ
Uyanmış olanlarımız, radyasyon, virüsler ve hastalıkların, kimyasalların, GDO'lu gıdaların, herbisitlerin ve böcek ilaçlarının gezegenin nüfusunu isteyerek hasta ettiğini biliyoruz.
Şimdi gezegendeki bu korkunç acil duruma uyandıysanız, o zaman hayatın her yönünün, temelleri olan ustaca bir plan aracılığıyla gezegene çok başarılı bir şekilde hakim olan Kabal adlı küçük bir elit grup tarafından kontrol edildiğini bilirsiniz. para ve açgözlülükten kaynaklanıyor. Kazanılamayacak ve yaratıldığı bilinç düzeyinde çözülemeyecek bir savaş gibi görünüyordu.
 
Galaktik Bir Savaşçı Olarak Ne Yapabilirim?
BU BİR IŞIK VE KARANLIĞIN SAVAŞIYDI VE BEDELİ DÜNYA GEZEGENİ VE İNSANLARIN ORADA YARATTIĞI ENERJİ.
Işığın bu savaşı kazanacağına dair vaatlerin haberlerini gördünüz ve duydunuz. Buraya başka galaksilerden ve evrenlerden " çağrıyı " duydukları için geldiklerini söyleyenler var . Sorun şu ki, hepimiz buradayız, ama bir kez doğduğumuzda, görevimizi başarıyla yerine getirmek için ihtiyaç duyduğumuz şeylerin çoğunu hatıralar olarak unutmuşuzdur.
Bu söylenirken, acımasız ve adaletsiz görünse de, bir şeyler olacağını bildiğimiz gibi gerçekten gelişiyor gibi görünüyor. Kabal soykırımını gerçekleştirirken, kendi boyunlarından da asılıyorlar. Oğlak burcundaki Plüton, olması gerektiği gibi olup bitenlerin gerçeğine biraz ışık tuttu. Işık güçlerinin, yolundaki diğer tüm dominoları devirecek ilk domino taşının itilmesi gibi, oynanmayı bekleyen bir kozu vardır. Bu, özgür kalmayı seçen bu gezegendeki insanları kontrol etmeye son verecek.
Birçok insan için, ne kadar manipüle edildiklerinin şokunun üstesinden gelmek çok fazla olacaktır. Vücutlarını terk etmeyi seçecekler. Bazıları buraya yapmak için geldiklerini yaptıkları için bedenlerini terk etmeyi seçecekler. Başkalarına, zihinlerinde bir ampul gibi görünecek ve çocukları ve torunları için "Yeni Dünya" yaratmak için çalışmaya ve ne gerekiyorsa yapmaya hazır olacaklar.
OLAYLAR
Kabal son kartlarını oynadıkça gerçekleşecek ve sonra hiç şüphesiz insanlığın geri kalanı için bir uyanış olarak hizmet edecek bir dizi olay olacak. Bu olaylar uzun yıllardır köşede ve şimdi gelişmelerinin son aşamalarındadır (kuşkusuz, tamamlanması birkaç yıl alacaktır). Bazı olayların gerçekleşmesi için sabırla birlikte çalışan milyarlarca Uzay Kardeşi ve Kız Kardeşi var. Mümkün olduğu kadar çok insanın bilinçte bir değişikliğin kolektif tetiklenmesinden önce uyanmaya başlamasına izin veriyorsunuz, bu daha sonra ölçekleri ışık güçlerinin lehine hareket ettirecek.
Galaktik Bir Savaşçı Olarak Ne Yapabilirim? |
Gezegensel titreşimde bir değişim olarak tanımlanan ışık güçleri tarafından planlanan kurtarıcı lütuf, Kabal`in karanlık güçlerinin onlara dokunamayacağı başka bir dünyanın boyutuna gitmeyi seçenleri yükseltecek. Başka bir deyişle, bedendeki titreşim artışı nedeniyle, bilinciniz ve deneyiminiz bugünün perspektifinden görülemeyen bir boyutla aynı hizada olacaktır. Bu daha yüksek titreşimli yaşam tarzını seçmeyenlerin, kontrol sistemini başka bir gezegendeki daha düşük titreşimlerde deneyimlemelerine izin verilecek, çünkü gezegen [dünyanın] kendisi de varoluşun daha yüksek düzlemine geçiş yapıyor.
IŞIK İŞÇİLERİ ÇALIŞTI
Bazı ışık işçileri, gezegenin ve insan bilincinin uzay veya titreşim düzlemini korur. Bir gezegen bilinç ve titreşim seviyesinde kayarsa, şehirleri yok edecek volkanik patlamalar veya depremler gibi felaket olaylarına neden olabilir. Bu yüzden bazı insanlar dünya bu doğum sancılarını yaşarken dengeyi bulmaya geldi. Bu insanların birçoğu bilinçli olarak yapsa da, bazıları basitçe burada yeryüzündeki bir yaşamda, ya uyku halindeyken işlerini yapıyor ya da telafi etmek için uyanık hallerinde neşe ve mutluluğu koruyorlar.
Bazı insanlar aktivisttir ve hükümete veya Monsanto'ya karşı yürür. Bazı insanlar makaleler yazarlar, bilgi uçururlar veya insanların zihnine yerleştirilen büyülü sis tarafından uyananlara bilgi sunmak için İnternette gerçeği yayarlar. Bununla birlikte, bir şeyler yapmak isteyen ancak ne olduğunu bilmeyen uyanmış insanların yüzdesi hala var!
YENİLEME EKİBİ
İkinci gruptaysanız, gerçekten çok özel bir rolünüz olduğunu bilin. Dünyanın titreşiminin, insan vücudunun, DNA'mızın bazı kısımlarının gerçekten titreşeceği ölçüde titreşmesine izin verecek bir noktaya ulaşacağı bir zaman olacak. Bu olduğunda ne yapmak istediğimizi hatırlayabileceğiz. Benliğimizin yüksek veçhelerimizle ve diğer ışık varlıklarıyla daha güçlü bir bağ kuracağız. Her birimizin, yeniden inşayı ve insanlardan daha yüksek bir titreşim seviyesine geçişi sağlamak için gereken özel yeteneklere sahibiz. Başka bir deyişle, çoğumuz iyileştirme ekibinin bir parçası olmak için buraya geldik.
Aklın gücü ve hayal gücü bu kölelikte bizden saklanan bir sırdır.
VÜCUDUMUZU AYNI ZAMANDA DUYGULARLA HAZIRLIYORUZ
Galaktik Bir Savaşçı Olarak Ne Yapabilirim? yapmakta olduğunuz bir diğer önemli şey, hayatınızdaki zorluklar olarak ortaya çıktıkça enerji blokları boyunca ilerlemektir. Bunların hepsi vücudunuzdaki hücreler daha hızlı hareket etmeye / titreşmeye başlarken ve böylece bedenlerde sıkışmış olan karanlık enerjiyi bırakırken planlandı. Bu enerjinin taşınması ve dönüştürülmesi gerekir ve bunun için aracımız duygusal bedendir. Bu, tam saygı gerektiren çok güçlü bir araçtır çünkü bize anlatılan sihirli beşinci boyuta bizi hareket ettirmek için bedenlerimizi temizlemenin ve hazırlamanın anahtarıdır.
BÜYÜK HAFIZA
Trompet bir kez çaldı ve şimdi buradasınız. Bir şeyi yapmak için doğuştan gelen bir dürtüye sahipsiniz, ancak şimdi bunu zaten yaptığınızı fark edebilirsiniz, bu yüzden buraya büyük perde geri çekilinceye ve ışıklar sahneyi doldurana kadar bunu yapmaya geldiniz. Bu olduğunda, iyileştirme ekibi için büyük bir anı ortaya çıkacak ve burada neyi başarmamız gerektiğini tam olarak bileceğiz. Bu noktaya gelmek sabır gerektirir, ancak tembellik kesinlikle görevi kaçırmanıza neden olacaktır.
ŞİMDİ EN İYİ NE YAPIYORUZ?
Zaman geçtikçe, enerjileri arındırarak doğal olarak titreşimlerinizi arttırırken ne düşündüğünüzün farkında olun. Bu şekilde, rezonans yasasını takip ederek, dünyanın daha yüksek titreşimleri ile hizalanacaksınız. Zorlukları bir nimet olarak kabul edin ve hepimizi "Gösteri Zamanı" na çok daha yaklaştırdığının farkında olarak duyguların sizden akmasına izin verin.
Fırsat kendini gösterdiğinde gerçeğinizi mümkün olan her şekilde söyleyin. İnternetteki bloglara yazın, bir web sitesinde çalışın veya aileniz veya iş arkadaşlarınızla konuşun. İnterneti, chemtrails, GDO'lar, bankacılık felaketleri, 11 Eylül ve diğer sahte bayrak olayları ve ön planda olan ve tanınması gereken diğer yüzlerce konu hakkındaki makaleleri paylaşmak için bir araç olarak kullanın. Tüm bu bilgiler alternatif medyada açıkça bulunur. Çoğu insan çevrelerinin sisine hapsolmuştur, ancak ihtiyacımız olan tek şey, daha yüksek bir bilince geçişi yaratmak için uyanmış insanlardır. İnsanlar bariz kontrollere HAYIR demeye başlarsa, diğerleri de aynı şeyi yapacaktır.
BİZİ DESTEKLEYEN İNANILMAZ BİR EKİBİMİZ VAR
Bu özgürlük mücadelesinde yalnız değiliz. Burada yeryüzünde milyonlarca kişiyiz . UFOLAR . ve perde arkasında çalışan milyarlarca uzayli kardeşimiz var . Her zaman yanımızda ruh rehberlerimiz var ve bize hazırlıklarımızın doğru zamanda doğru yerde olabilmemiz için en iyi yolu göstermeye yardımcı oluyorlar. İnsanlığın özgür iradesine müdahale etmeden, insanlığın özgürlüğü için ilahi plana uygun olarak yapmaya yetkili olanlar arasında çok ince bir çizgi vardır.
PLANI HATIRLA
Zorbalığa ve gezegen üzerindeki karanlık kontrol gücüne son verilmesi çağrısında bulunarak özgür irademizi kullanmak için insanlıkta enkarne olmayı planladık. Özgür irade gücümüzde durma ve insanlığın özgürleşmesi niyetiyle sesimizi kullanma zamanı. Bu oyunu bitirmek için yapabileceğimiz tek şey, Yaratıcımızla, yüksek benliğimizle, kendimizin "geçmiş ve gelecek yaşamlar" olan yüksek veçhelerimizle ve bize yardım etmek için burada bulunan yüksek titreşimli ışık varlıkları ile bağlantı kurmaktır. bu geçişte ve bu amaca en kısa sürede ve insanlığın yararına hükmetmek. Işık içindeki küçük bir grubun niyetleri, gezegendeki olumsuz karanlık güçlerden çok daha ağır basmaktadır.
Bu başarıldığında, tekerin dişleri kilitlenecek, kapı açılacak ve ışık parlayarak her şeyi hayal edebileceğimizden daha parlak hale getirecek. Tünelin sonunda bir ışık var ve bu biziz. Bizler beklediklerimiz ve son savaşımıza hazırlanıyoruz: sevgi ve ışık güçleri tarafından Dünya gezegeninin temizlenmesi ve ele geçirilmesi. Biz galaktik savaşçılarız ve silahımız sabırdır. Geleceğin silahımız sorumlu düşünce ve tezahürdür, kalp boşluğunun dışında yaratımdır ve yalnızca bu insanları eve dönebilmeleri için özgür kılacaktır.
Ne istediğinizi, dünya gezegeninde yaşamın nasıl olacağını ve dünya gezegeninde yeni yaşam tarzı nasıl bir özgürlük olacağını hayal etmek için çok zaman harcayın. En önemlisi, girişinizi, anahtar kelimenizi kaçırmayın. Mükemmel bir fırtına vurduğunda, hayatınızın kontrolünü tekrar ele geçirmeye hazır olun ve başkalarının izleyeceği bir örnek olun.
Diğer pek çok metin gibi, bu makale de 'plandemi öncesi zamanlarda' yazılmıştır. Her şeye rağmen, bu ifadelerin birçoğu, onları ŞİMDİ kullanmak, anlamak ve gerçekleştirmek için ŞİMDİ acilen ihtiyaç duyduğumuz bugün için tam olarak bu işaretleri içerir.

0 comments:

Yorum Gönder