31 Mayıs 2021 Pazartesi

KRYON MESAJLARI

Bir şunu diyen bir yazı '4 Faces of Fear' görseli olabilir

 

KORKUNUN DÖRT YÜZÜ-1(The Four Faces of Fear-1)
06.01.2021
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Perdenin diğer tarafında olan ve benim tarafımdan temsil edilen varlıkların gerçekten de insanların başa çıkmak zorunda kaldıkları zorlukların farkında olup olmadıkları konusu, bana sürekli olarak yöneltilen bir sorudur. Evet, o varlıklar bu zorlukların hepsinin farkındadırlar ama siz Yaratıcı Kaynak ile aranıza neredeyse aşılamaz bir engel yerleştirdiğiniz ve kendinizi tümüyle ayrı tuttuğunuz için bunu bilemiyorsunuz. Dünyadaki farklı dinlere ve ruhsal gruplara alıcı gözle bakarsanız, bu engelleri apaçık şekilde görebilirsiniz.
 
Daha önce birçok kez söylediğimizi gibi, sizler Yaratıcı Kaynağın bir parçasısınız ama bu olguyu görmezden gelmek konusunda ısrar ediyorsunuz. Oysa bu muhtemelen bizim şimdiye dek sözünü ettiğimiz en büyük hakikattir. Sizin hangi zorluklarla baş etmek zorunda kaldığınızı gayet iyi biliyoruz. Çünkü siz bu zorluklarla uğraşırken biz sizinle birlikte ve aynı yoldayız. Siz gerçekten de asla yalnız değilsiniz ve her zaman sevgi ile kuşatılıyorsunuz. Sizinle bizim aramızda sadece bir ilişkiden fazlası var. Hücresel seviyede, hattâ DNA seviyesinde sizin içinizde Yaratıcı'nın çok boyutlu parçaları var. Sizler Tanrı'nın suretinde yaratıldınız ve bu da aslında sevgidir.
Bu ay boyunca yapacağımız dört Çarşamba celsesinde bir konu hakkında, aslında konunun dört veçhesi(yüzü) hakkında konuşacağım. Bu serinin adını “Korkunun Dört Yüzü” olarak adlandıracağım ve her hafta birisini ele alacağım. Oniki Çemberinin abonesi olsanız da, olmasanız da, zamanı geldikçe bu celselerin size sunulmasını sağlayacağım. Bugün bu celselerin birincisini sunarak işe başlıyorum.
Dört yüzden(veçheden) söz ettim ama yüz deyince sizler ne anlıyorsunuz? Aslında her şey teşbihtir(benzeterek açıklamadır), mecazdır. Herhangi bir yüze baktığınızda, kendinize göre o yüzün dost canlısı olup olmadığına karar verebilirsiniz ama yüz ifadesi ve mimikler değişebilir. Örneğin gülümseyebilir veya surat asabilirsiniz.
Bu toplantılarda aslında şifan konusunda konuşuyor olmamız gerekirken neden korkudan söz etmek ihtiyacını hissediyorum? Aslında korkunun zıddı şifadır. Eğer korku içindeyseniz, bu korku programlarda sunulan her şeyin önünde engel teşkil edecektir. Eğer korkunun içine sıkışıp kalırsanız, bu engeli aşmak çok zordur. Gerçek şifa esas olarak bilinçle verilir. Bedeninize ümit, neşe ve şefkat mesajları göndermek istiyorsanız, bilinçle aynı dalga boyunda olmanız gerekir. Eğer korkuya kapıldıysanız, bu her şeyi durduran bir duvar görevi ifa eder.
İlk yüz, üç boyutlu olan, düaliteye dayalı alan, en temel olandır ve birçoğunuz bunun değiştirilemeyeceğini düşünürsünüz. Yaşamı sürdürmekten söz ediyorum. Sizler korkuyla birlikte doğarsınız ve korku yaşamı sürdürmenin bir aracıdır. Bu bağlamda karanlıktan veya öldürülüp yenmek veya yeteri kadar iyi veya güçlü olmama korkusundan söz edilebilir,
Daha herhangi bir şekilde öğrenme fırsatı olmadan dahi her çocukta kıskançlık, öfke, açgözlülük veya rekabet (temel içgüdüler) duyguları vardır ve bunlar doğumla birlikte paket halinde gelirler. Bütün bu hususlar sezgisel olsalar ve insanlar bunlarla birlikte doğsalar bile bunların asla değiştirilemez olduklarını iddia etmek yanlış olacaktır.
Bilinçte bulunan hemen her şey aslında bir programın parçasıdır. Sizler Dünya'ya gezegenin enerjisinin sizi aşan mirası ile birlikte gelirsiniz. Çağlardan beri olup biten her şeyin mührünü içinizde taşırsınız. Programlanmış olan korkuyla birlikte gelirsiniz ama her program değiştirilebilir ve yeniden yazılabilir. Ancak, programlar yüzeyde oldukları için belirgin olurlar ve değiştirilemez izlenimi yaratırlar.
Size bir çocuktan söz etmek istiyorum. Akıllı bir kız olan bu çocuğun neleri deneyimlediğini ve ne yaptığını anlatmak istiyorum. Aslında bu kız çocuğu sanki işlerin nasıl yürüdüğünü biliyor gibiydi. Çocuk bir gece uykusundan uyandı ve etrafina baktığında korkuya kapıldı çünkü sandalyenin üstünde korkunç bir canavarın oturduğunu gördü. Canavar orada hareketsiz olarak oturuyor ve gözlerini dikmiş ona bakıyordu.
Anne kızının çıkardığı çığlık seslerini duyup odasına geldi ve ışığı açtığında sandalyede oturan “canavarın” aslında oraya yerleştirilmiş olan eski elbise olduğunu fark etti. Çocuk karanlıkta bunun siluetini görmüş, “canavarı” hayalinde yaratmış ve üstüne atlayarak kendisine zarar vereceğini hayal etmişti. İşin ilginç yanı ise annenin ışığı kapatıp odadan çıkmasından sonra çocuğun hayalinde canavarın geri dönmesiydi. Belli ki çocuk bunu defalarca görecekti
Çocuğun içgüdüsü ortaya çıkmıştı ve sanki bu programın değiştirilmesi mümkün değilmiş gibi görünüyordu. Ancak, çocuk yine hayalinde karanlık olan her şeyden güçlü olan bir melek yarattı. Karanlık olduğunda çocuk bir isim verdiği melekle konuşup ondan kendisini korumasını ve uygunsuz hiçbir şeyin rüyasına girmesine izin vermemesini istiyordu. Daha önce de söylediğim gibi, bu çok akıllı bir çocuktu.
Peki, sizin durumunuz nedir? Size muhteşem olduğunuzu ve her kötülük ile zorluğu alt edebileceğinizi telkin eden bir varlık yaratabilir misiniz? Bunu yapabilirsiniz ve gerçekten de çok işe yarar çünkü size yararlı olmayan uygunsuz şeyleri yeniden yazabilme gücüne sahipsiniz. Bu aslında yapabileceklerinizin sadece başlangıcıdır. Bundan sonraki haftalarda diğer üç korkuyu anlatırken her birinde ortaya çıkan çözümlerin nasıl birbirlerine benzediklerini fark edeceksiniz. Bilmeniz gereken husus kontrolün sizde olduğudur.
Ve öyledir.
Korkunun Dört Yüzü—2
13.01.2021
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Her celse sırasında çok güzel bir enerjinin ortaya çıkmasını bekleriz. Bu durum partnerim açısından bir gizem değildir. Partnerim bu celselere ilk başladığı dönemde metafizikle ilgili hiçbir ön bilgiye sahip değildi. Dolayısıyla, celse yapılması fikri de, arzusu da hiç aklında yoktu ama akıp gelen ve içini dolduran sevgi onu güvende olduğu konusunda ikna etmeye yetti. Sizler için de burası güvenli bir yerdir ve korkuya yer yoktur.
Bu ay boyunca size her hafta bir kez olmak üzere 4 celsede bilgi vereceğim. Celseler korku ile ilgili olacak ve şimdi yapmakta olduğumuz ikinci celse çok ezoterik(gizemli)bir mahiyette olacak. Aslına bakarsanız, bu celsede sözünü edeceğimiz korku size pek tanıdık bile gelmeyebilir, hattâ medyumun celse sırasında olmayan şeyler görüp görmediğini bile merak edebilirsiniz. Hayır, böyle bir durum söz konusu değildir ama kendisi enerji hissetmektedir ve bu his ile sezgisel bir görüş ortaya çıkmaktadır.
Gözünüzü kapatıp vizyon gördüğünüzü hayal edin. Böyle bir durumda görüyor musunuz yoksa hissediyor musunuz? Bugün ve daha sonraki Oniki Çember çalıştayında buna benzer bir şey yapacağız. Aslında görmek bağlamında görüşten fazlası vardır. Partnerim celseler sırasında ona yansıttığımız birçok şeyi görmekte ve hissetmektedir. Bu sırada Yaratıcı'nın hayırseverliğini görmekte ve hissetmektedir. Ayrıca birçok ruhun biraraya gelip toplandığını ve bunları tek bir varlık olarak bütünlük içinde görmektedir. Ancak bunlar diğerlerinden saklanmaktadır.
Şu anda partnerim bu celseyi izleyen veya dinleyen (şu anda veya daha sonra) kişilerin büyük çoğunlukla yaşlı ruhlar olduklarını görmektedir. Yaşlı ruh dünyada pek çok kez yaşamış olan bir ruh olarak tanımlanmaktadır. Bildiğiniz gibi, ruhlar dünyaya pek çok kez gelir ve buradaki yaşamları sırasında bilgelik biriktirirler. Dolayısıyla, şu anda beni dinlerken bundan önce olduğunuz kişiler, yaşadığınız yerler ile deneyimler ve burada ne kadar çok yaşamış olduğunuza bağlı olarak biriktirmiş olduğunuz toplam bilgelik vardır.
2012 yılının enerjisinin bir bölümü kim olduğunuz ile ilgili keşfin enerjisidir. Bu çerçevede her bir hücrede ruhsal bir özellik olduğunu, yaratımın ve dünyada her şeyin bir parçası olduğunuzu keşfedersiniz. Sizler yaşam ailesinin bir parçasısınız ve bu hakikate uyanabilirseniz, elinizde uzun yaşamın Şifanın, güvende olmanın ve korkuyu silmenin âletleri olduğunu fark edersiniz.
Bugün üzerinde konuşacağım üstü örtülü korku aydınlanma korkusudur. Daha önce belirttiğim gibi, yaşlı ruh daha önce pek çok kez Dünya'da bulunmuştur ve yaşlı ruh olduğu için de daha çağlar öncesinden bilgeliğe terfi etmiştir. Yaşlı ruhlar çok önceden şu aşamada etrafta dolaşmakta olan birçok soruyu sormaya başlamışlar ve hakikate uyanmışlardır.
Bununla birlikte, geçmiş dönemlerde yaşlı ruhlar uyanıp bu soruları sormaya başladıklarında, zulme maruz kalmışlardır. Bazılarınız daha büyük hakikate uyandıkları için ızdırap çektiler. Hâl böyle olunca, bundan kaynaklanan özellikleri ve programları o zamanlardan beri yanınızda(karmanızda) taşıyorsunuz. Bunun sonucunda aydınlanma korkusu oluşmaktadır.
İşte oniki çemberi sırasında köprünün ortasındaki sisin içine girdiğinizde bu korkular yüzünden ileri gitmekten kaçınıyorsunuz veya uyuya kalıyorsunuz veya dönüp geri geliyorsunuz. Bu yüzden oniki çemberi sırasında bundan önce birçok kez köprü geçişi sırasında uyanık kalmanız gerektiğini söyledim. Güvende olduğunuz, hiçbir tehlikeye maruz kalmadığınız ve kendiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek istediğiniz hakkında olumlamalar yapmalısınız.
Sise ulaştığınızda genişlersiniz ve kendiniz hakkında bildiklerinizden çok daha fazlasına vakıf olursunuz. Bunu başarabildiğinizde, geri geldiğinizde çok daha dengeli durumda olursunuz. Aydınlanma korkusu insanların kim oldukları ile ilgili deneyimi yaşamalarına engel teşkil etmektedir. Bu korkudan kurtulmanın yolu nedir? Bunun yolu özgür iradeniz ve serbest seçim hakkınız olduğunu dikkate alarak hislerinizin yolunu açmaktır.
Ve öyledir.
Korkunun Dört Yüzü - 3
20.01.2021
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses kaydından çözümleme ve çeviri: Necati Tarman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Sizler bu celseyi tesadüfen izliyor veya dinliyor değilsiniz. Bu celse duvarda bulunan ve içinden sevginin akıp geldiği bir açıklık gibidir. Burada olmanızın, dinlemenizin veya izlemenizin sebebi bu mesajı almaya hazır ve istekli olmanızdır. Bundan önceki haftada korkunun dört yüzü ile ilgili konuştuk.Bugün korkunun üçüncü yüzü hakkında konuşacağız.
Fark ettiğiniz gibi hepsi de birbirinden az da olsa farklıdır. Korku esas olarak şifaya engel olur ve bu bağlamda korkudan kurtulmak için uygulanabilecek çözümlerden söz edeceğiz. Yapılacak ilk iş korkunun ne olduğunu ve hangi nedenlerle ortaya çıktığını anlamaktır. Sebebi bilmek korkudan kurtulmanın temel yoludur. Bir kez korkuyu aydınlattığınızda, korkudan kurtulmak ve onunla baş etmek büyük ölçüde kolaylaşır.
Korkudan kurtulabilmek için her kişi korkunun neden orada olduğunu ve aslında sadece kâğıttan bir kaplan olup olmadığını bilmek zorundadır. Sözünü edeceğimiz korkunun üçüncü yüzü sizin Dünya'daki yaşamınız sırasında yarattığınız korkudur. Bu çerçevede bizzat kışkırttığınız korkuyu kastetmiyorum. Asıl kast ettiğim husus onu korku olarak tanımlamanız ve buna bağlı olarak kendi programınızı yazmanızdır.
Burada geçmişten gelen korkudan değil, Dünya'ya geldikten sonra oluşan ve geliştirilen korkudan söz ediyoruz. Aslında var olan korkuların çoğu bu kapsam içindedir. Toplum kendi kurallarını ve parametrelerini belirler ve insanlar da bu kural ve parametrelere uyum sağlayamayacakları düşüncesiyle korkuya kapılırlar. İnsanlar Dünya'da yaşarken bu korkuları kendileri yaratırlar, yani herkes kendisi herhangi bir şeyin korkutucu olduğuna karar verir.
Etrafınızda veya kentinizde veya ülkenizde olup bitenleri nasıl algılar ve anlarsınız? Bunu tecrübeler, gözlemler ama esas olarak haberler aracılığı ile yaparsınız. Maalesef haberlerde genellikle olayların ve durumların kötü tarafları öne çıkarılır ve vurgulanır. Çünkü insanları cezbeden esas olarak bu taraftır ve medya organları izleyici sayısını ve dolayısıyla reklâm gelirlerini arttırmak için bunları sunarlar.
Bu bağlamda virüs çok iyi bir örnek oluşturmaktadır. Genellikle sizlere ölüm oranları bildirilir ama iyileşenlerin sayısı üzerinde pek durulmaz ve dolayısıyla insanlara korkutucu bir resim gösterilir. Burada çözüm ne olabilir? İnsanların neyi izleyip dinleyeceklerine kendilerinin karar verdiği göz önüne alındığında, dengeli bilgi alınabilmesi ve kötü etkilerin asgariye indirilmesi için herkesin neyi okuduğuna, izlediğine ve dinlediğine dikkat etmesi ve doğru seçimleri yapması gerekmektedir.
Çoğunuz virüsten korkuyorsunuz. Oysa ondan korkmak değil, onu anlamak gerekmektedir. Bu bağlamda aranızda kaç kişi söylenen ve öne sürülen savlara körü körüne inanmak yerine kendi başına inceleme ve araştırma yaptı? Eğer bunu yapar, aklınızı kullanırsanız, huzura kavuşturacak olan anlayışı geliştirebilirsiniz. Korkunun üçüncü yüzü her zamanyeniden yazılabilir ve değiştirilebilir.
Artık bu tip davranışları destekleyen bir enerji içinde yaşıyorsunuz ama bu durum her zaman böyle devam etmeyecek. Bir noktadan itibaren korku Dünya'da yaşarken sizi esir alan enerji olmayacaktır. Yaratıcının suretinde yaratıldığınızı ve sevgi ve şefkat ile dolu olduğunuzu hep hatırda tutmalısınız. Korkudan kurtulmanın en iyi âleti işte budur.
Sizler kurban değilsiniz ve buraya korku içinde yaşamak için gelmediniz. Kendiniz için güvenli ve huzurlu bir gelecek yaratabilecek imkân ve firsatlara sahipsiniz. Neyi yapacağınızı ve bunu nasıl yapacağınızı seçebilecek güce sahipsiniz.
Ve öyledir.
Korkunun Dört Yüzü - 4
27.012021
Lee Carroll Aracılığıyla.
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman.
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Yıllardan beri olduğu gibi korkudan söz etmeye devam ediyoruz. Korkunun dördüncü yüzünü özellikle sona sak-ladım. Muhtemelen en karmaşık ve ayrıca en tartışmalı olan korku budur. Çünkü pek çok insan korkunun buradan kaynaklandığını kabul etmemektedir.
Şu anda aklınız, bilinciniz ve ruhunuz sizin gördüğünüz ve bildiğinizden fazlasını oluşturmaktadır. Soyunuzun ve taşıdığınız mirasınızın çok büyük etkisi söz konusudur. Kan bağınız ve DNA'nız aracılığı ile birçok özelliği miras alırsınız ve bu durum çok eski dönemlere kadar uzanır. Zaten fiziksel görünüşünüzün ve kimyasal yapınızın nedeni de budur. Ancak, hepsi bu kadar değildir çünkü ayrıca bilinciniz, kabiliyetleriniz ve atalarınızın hayatlarını etkilemiş olan daha başka faktörler de vardır. Örneğin, çocuk doğumu ile ilgili sorunlarla uğraşmak zorunda kalmış olan büyük, büyük, büyükanneniz olması ve bunun nesiller boyunca size kadar ulaşmış olması mümkündür.
İşte bu kimyasal yapı ile ilgili bir husustur. Sizler bunların hepsinin birleşimisiniz. Bazen bu özellikler belirli olay ve durumlar sonucunda sadece belli kavşaklarda ortaya çıkarlar. Hiç beklemediğiniz bir aşamada hakkında hiçbir şey bilmediğiniz bir yeteneğiniz ortaya çıkar ve araştırırsanız bunun size geçmişten bir atanız tarafından geldiği anlaşılır.
Şimdi isterseniz geçmiş yaşamlar ile ilgili tartışmalı hususa geçelim. Ruhunuzun zaman içinde yaptığı yolculuk sonucunda şu aşamada belirli özelliklere sahip olmanız mümkün olabilir mi? Evet, bu mümkündür. Bundan önceki yaşamınızda suda boğulma sonucunda hayatınızı kaybetmiş olduğunuzu varsayalım. Bunun sonucunda bu yaşamınızda suyun kenarında bile olmak istememeniz mümkündür.
Bu gibi korkular geçmişe dayalıdır ve son derecede gerçektir. Bu yüzden bazı şeyleri yapmaktan kaçınabilirsiniz (bunlar bazen harika şeyler veya belli insanlarla biraraya gelmekle ilgili de olabilir). Örneğin, bundan önceki yaşamınızda veya yaşamlarınızda çok çocuğunuz olduğu için bu yaşamınızda çocuk sahibi olmak istemeyebilirsiniz veya bunun tam tersi de geçerli olabilir.
Korkunun dördüncü yüzü sizin geçmiş yaşamlarınızdaki veya atalarınızın edindikleri ve size aktarılmış olan tecrübelerden kaynaklanır. Bazı insanlar yüzleşmekten çekinirken, diğerleri bunu tercih ediyor gibi görünür. Hepiniz buna benzer sorun ve hususlarla baş etmek zorunda kalırsınız. Aynı anne ve babaya sahip olmakla birlikte birbirine yakın yaştaki iki kardeş son derecede farklı olabilir zira atalardan farklı özellikleri miras almış olabilirler. Bu celsenin insanların farklı korkularla baş etmek zorunda kalma nedenlerinin anlaşılması için katalizör işlevi görmesini istiyorum. Atalardan aktarılan, geçmiş yaşamlara veya kan bağına dayalı her bir özellik yeniden yazılabilir. Sizler bunların ne olduğunu ortaya çıkarabilir, analiz edebilir ve değiştirebilirsiniz. Bu aynı zamanda sahip olduğunuzu bilmediğiniz şeylere uyanmak için bir platform olarak kulanılabilir.
Partnerim kırklı yaşlarında Kryon ile tanıştı. O dönemde insanlar önünde konuşma yapmaya hiç alışık değildi ve bir sahneye çıkıp insanlara hitap etmeyi kesinlikle düşünmüyordu. Ona kadim Yunanistan'a gitmesini ve o zamanlar orada yaşamış olan bir hatip ile ilgili hatıraları yüzeye çıkarmasını söyledim zira o dönemde binlerce insan konuşma sanatına ve dile hakimiyetine bayıldıkları için onun önünde oturup söylediği şiirleri dinlerdi. Partnerim dediğimi yaptı ve bundan çok yararlandı. Artık binlerce insan onu dinlerken sahneye çıkıp hiç zorlanmadan konuşabiliyor ama bunu yapmak için çaba ve zaman gerekti.
Geçmiş yaşamlarınızda tecrübe ettiğiniz her şey hep sizinle birlikte kalır ama onları bulup yüzeye çıkarmak gerekir. Bu hakikatlere uyanmanız sayesinde perdeyi geçmenin ardından yeniden buraya döndüğünüzde, bu uyanış hâlâ sizinle birlikte olacaktır. Bugün öğrendiklerinizi bundan sonraki yaşamınızda hatırlayacaksınız. Bugün geçmişten korkmanıza gerek olmadığını öğrendik.
Ve öyledir.

0 comments:

Yorum Gönder