25 Mayıs 2021 Salı

KUANTUM FİZİĞİ AÇISINDAN TİTREŞİM FREKANSINIZI ETKİLEYEN 7 ŞEY

 Bir gökyüzü görseli olabilir

Kuantum fiziğinde titreşim, her şeyin enerji olduğu anlamına gelir. Varlıkları belirli frekanslarda titreştiriyoruz. Her titreşim bir his ile eş anlamlıdır ve titreşim dünyasında sadece iki tür titreşim vardır - pozitif ve negatif. Her duygu, pozitif veya negatif olabilecek bir titreşim göndermenize neden olur.

 

İLK OLARAK - DÜŞÜNCELERİNİZ

Her düşünce evrene bir frekans gönderir ve bu frekans başlangıç ​​noktasına geri döner. Bu durumda, olumsuz düşünceleriniz olduğunda - cesaret kırma, üzüntü, öfke, korku - hepsi size geri döner.

Bu nedenle düşüncelerinizin kalitesine önem vermeniz ve daha olumlu düşünceler geliştirmeyi öğrenmeniz çok önemlidir.

İKİNCİSİ - ÇEVRENİZDEKİ İNSANLAR

Çevrenizdeki insanlar titreşim frekansınızı doğrudan etkiler. Kendinizi mutlu, pozitif ve kararlı insanlarla çevrelerseniz, bu titreşime de girersiniz.

Etrafınızı şikayet eden, dedikodu yapan ve karamsar olan insanlarla çevrelediğinizde dikkatli olun! Yani, frekansınızı düşürebilirler ve böylece çekim yasasını kendi lehinize kullanmanıza engel olabilirler.

ÜÇÜNCÜ - MÜZİK

Müzik çok güçlüdür. Yalnızca ölüm, ihanet, üzüntü, terk edilme ile ilgili müziği dinlerseniz, bunların hepsinin şu anda hissettikleriniz üzerinde bir etkisi olacaktır.

Titreşim frekansınızı düşürebileceğinden dinlediğiniz müziğin sözlerine dikkat edin. Ve unutmayın: Hayatınızda tam olarak hissettiklerinizden etkilenirsiniz

DÖRDÜNCÜ - BAKTIĞINIZ ŞEYLER

Mutsuzluk, ölüm, ihanet vb. İle uğraşan programlara baktığınızda, beyniniz bunu gerçeklik olarak alır ve titreşim frekansınızı etkileyen bir dizi madde salar.

Kendinizi iyi hissettiren ve titreşim frekansınızı artırmanıza yardımcı olan şeylere bakın.

BEŞİNCİ - ÇEVRENİZDEKİ ATMOSFER

İster evde ister işte, dağınık ve kirli bir ortamda çok fazla zaman geçirmek, titreşim frekansınızı da etkileyecektir.

Etrafınızı çevreleyen şeyleri güzelleştirin, çevrenizi düzenleyin ve temizleyin. Daha fazlasını almaya hazır olduğunuzu evrene gösterin. Zaten sahip olduklarınıza iyi bakın!

ALTINCI - SÖZLERİNİZ

Bir şeylerden ve insanlardan şikayet ederseniz veya onlar hakkında kötü konuşursanız, bu titreşim frekansınızı etkiler.

Frekansınızı yüksek tutmak için, başkaları hakkında şikayet etme ve olumsuz konuşma alışkanlığını ortadan kaldırmak önemlidir. Bu yüzden drama ve zorbalıktan kaçının. Hayatınızdaki kararların sorumluluğunu alın!

YEDİNCİ - ŞÜKRAN

Minnettarlığın titreşim frekansınız üzerinde olumlu bir etkisi vardır. Bu, şimdi hayatınıza dahil etmeniz gereken bir yaşam tarzıdır.

Her şey için teşekkür etmeye başlayın - iyi şeyler ve kötü olduğunu düşündüğünüz şeyler için. Yaşadığınız tüm deneyimler için teşekkür ederim.

Minnettarlık, iyi şeylerin hayatınızda olumlu bir etkisi olabileceği gerçeğinin kapısını açar.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨

0 comments:

Yorum Gönder