25 Mayıs 2021 Salı

Yüzey Nüfusuna Acil Mesaj

 

Işık Kuvvetleri, Chimera yeraltı üslerini temizleme ana taarruzunun ortasında.

1996'dan beri Chimera birçok Pleiadesli ve Direniş üyesini ele geçirdi, onları yeraltına aldı ve son savunma hattı olarak Chimera şimdi bu rehineleri karanlık kurban ritüellerinde kullanıyor, sonra ruh özlerini ele geçiriyor ve onları başka bir yerde yeniden enkarne olmaya zorluyor. Chimera üssünde rehine olarak yerleştirilmiş klonlanmış ceset, süreci tekrar tekrar tekrarlıyor. Bu, muazzam miktarda ıstırap yaratır ve böylece oluşan boşluk daha sonra toplanır ve skaler teknolojiyle yüzey popülasyonuna doğru yansıtılır.

Direniş güçleri ve Pleiades filosu için çok zor bir zaman ve yüzey nüfusunun yardımına ihtiyaçları var.

 

Mümkün olduğunca çok sayıda ışık işçisinden, bu durumun olabildiğince çabuk ve acısız bir şekilde çözülmesi için, olabildiğince sık ve ne zaman rehberlik edildiklerini düşündüklerinde meditasyon yapmalarını istiyorlar.

Talimatlar:

1. Sizi rahatlamış bir bilinç durumuna getirmek için kendi tekniğinizi kullanın

2. Tüm rehinelerin yer altı üslerinden kurtulmasına yardımcı olma niyetinizi belirtin

3. Etrafınıza ve sırasında etrafınıza bir koruma çemberi yerleştirmek için Mor Alevi birincil kaynağından çağırın. meditasyondan sonra. Işığa hizmet etmeyen her şeyi dönüştürmesini isteyin.

4. Galaktik Merkezi Güneş'ten çıkan ve sonra bedeninizden aşağıya ve Dünyanın merkezine doğru inen bir pembe Işık sütunu gözünüzde canlandırın.


5. Bu Işığın kalbinizden ve sonra ellerinizden doğrudan yeraltı üslerinde tutulan herkese aktığını imgeleyin. 
Tüm rehineleri kalan tüm yeraltı üslerinden kurtaran ve tüm karanlık varlıkları tüm bu konumlardan kaldıran Işık güçlerini görselleştirin. Bu işlemi tüm petek yer altı dünyasında hızlı ve sorunsuz bir şekilde gözünüzde canlandırın. Yeraltı bal peteğinin tamamının nihayet karanlıktan ve kölelikten, tüm kötü varlıklardan arınmış olduğunu hayal edin.

6. Tanrıçanın varlığından (ilahi dişil), kurtarılmış tüm rehinelere, travmalarının tamamen iyileşmesi için şifa enerjilerini yönlendirmesini isteyin. Bu enerjilerin daha sonra ileriye doğru akmasına ve gezegenin yüzeyine genişlemesine izin verin, böylece dünya çapındaki diğer tüm durumları iyileştirebilsinler. Bu enerjilerin kalbinizden ve sonra ellerinizden bu durumlara birkaç dakikalığına akmasına izin verin.

Bu meditasyon için rehberli sesli video burada yayınlandı:

https://www.youtube.com/watch?v=zWVUJ8wU0Mc 

Tanrıça kurtuluş istiyor ve kurtuluş olacak!

 http://2012portal.blogspot.com/

0 comments:

Yorum Gönder