3 Şubat 2013 Pazar

BAŞMELEK MİKAİL - “RUHSAL FARKINDALIĞIN SONRAKİ SEVİYESİ ”

 
Sevgili üstatlar, insanlığın çoğunluğu, Evrensel Yasalar içinde her insan Varlığının yükselmiş üstatlar ve yüksek alemlerin büyük Varlıkları ile iletişim kurma yeteneğini talep etmesine izin veren Tanrı’nın verdiği bir hak olduğunu unuttu. İçsel iletişim sözler veya ses olmadan düşüncelerin direkt paylaşılmasıdır. Bu sizin doğal Var oluş halinizdir. Ancak, evrensel telepatik hava yollarına erişebilmenizden önce elde edilmesi gereken ön koşullar ve şartlar vardır.

Beşinci boyuttaki Işık Piramidinizde iken, rehberlerinizden, koruyucularınızdan, melek yardımcılarınızdan orada size katılmalarını isteyin. Kişisel Işık Konseyinizden çabalarınıza yardımcı olmasını, kararlar vermenizi kuvvetlendirmesini ve ruhsal farkındalığın sonraki seviyesine girmek için gereksinim duyduğunuz gücü, iradeyi ve bilgeliği vermesini isteyin. Hepiniz ruhsal büyüme sürecinizin kritik bir aşamasındasınız, sizi aradığınız ruhsal özgürlükten geri tutan her şeyi salıvermeniz isteniyor. Bu, fonksiyon görmeyen ve sınırlayıcı ilişkiler, zararlı bağımlılık yapıcı ve negatif alışkanlıklar ve düşünce kalıpları ve çok fazla zamanınızı, emeğinizi ve bolluğunuzu alan sahip olduğunuz şeyler anlamına geliyor.

Bu Çağların değişimi döngüsü sırasında, büyük çeşitlilikte dönüştürücü değişimler deneyimliyorsunuz. Fiziksel ifadeye olan uzun yolculuğunuz sırasında yarattığınız tüm kişisel enerji/düşünce formları parçalarına sahip çıkıyor, geri çağırıyorsunuz. İlahi Benliğinizi ve Ruhsal ailenizi oluşturan bilincin birçok Kıvılcımı ile yeniden birleşiyorsunuz ve ayrıca fizikselliğin sürekli – genişleyen, çok boyutlu aleminde var olurken spiritüel/insan yetişkin olmak için çabalıyorsunuz.

Temeli hazırlayanlarınız ve Kendinin – üstatlığı yolunuzda iyi durumda olanlarınız, şimdi ruhsal farkındalığın sonraki seviyesine hazır. Siz, Yıldız Tohumları, kendinizi eski kendini – sınırlayan kavramlardan ve enerji kalıplarından arındırmak için Ruh’un birçok karanlık gecesinde ıstırap çeken ve bundan zaferle çıkan cesurlar, şimdi tekamül eden insanlığın öncü kuvveti ve Işığın sakinleri olarak ön plana adım atmaya hazırsınız.

Bilinçli olarak inançlarınızı incelemeli ve artık en yüksek hayrınıza hizmet etmeyen inançlardan kurtulmalısınız. Kendinizi geçmişin kollektif bilinç kalıplarının sınırlamalarından ve çarpıklıklarından uzaklaştırmalısınız. Bunu yaparak, üçüncü ve dördüncü boyutun düşük ortamının boğucu yoğunluğundan kademeli olarak yükseltilirsiniz. Kendinizi yersiz zorunlulukların, gerçek veya hayali kısıtlamaların hapsinden ve fizikselliğin alt alemlerinin çarpık, zayıflatıcı inançlarından serbest bırakmalısınız. Dünya’da olmak ama Dünyadan olmamak, gelişmekte olan bir üstadın öğrenmesi ve uygulaması gereken en önemli gerçeklerden biridir. Ana amacınız Enerji İmzanızın dördüncü boyutun ortaları veya daha yukarısı ile uyuşan armonik bir frekans modelinde titreştiğiniz, dualitenin kabul edilen spektrumuna geri dönmektir. Bu, dönüştürücü Mor Alevin gücüne ve sihrine erişmek ve Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarının tam ölçeğine erişmeye ve kullanmaya başlamak için gereksinim duyulan armonik frekansların gerekli seviyesidir. Bu Işık bilince sahiptir; ve siz onu özümserken ve sevgi dolu niyetinizle aktive ederken, yüksek bilinç armağanı kullanmanız ve paylaşmanız için sizin olur. Asla unutmayın, bu Yaratıcı Işık sizin TÜM VAR OLANA Yaşam Hattınızdır.

İçinizdeki dünya sihir, harikulade şeyler ve hayal gücünüzün ötesindeki yeteneklere erişim ile doludur. Fiziksel – olmayan realitede, fiziksel bedende olduğunuzdan çok daha uzun süre zaman geçirdiniz. Dünyasal varoluş, yüksek alemlerin sonsuzluğu ile karşılaştırıldığında sadece zamanda bir an gibidir. Kutsal Zihniniz geçmiş deneyimlerin, bilgeliğin ve kozmik yasanın deposudur. Ruh, Kutsal Kalp ile tam olarak birleştiğinde, bu muazzam harika bir yeniden birleşmedir. Ruh, sezginiz ve içsel – duyusal yeteneklerinizin hepsi eterik Işık Kaynaklarıdır. Niyetleriniz sevgide merkezlendiği ve saflık ile yansıtıldığı zaman, Kutsal Ateş enerjisinin güçlü bir kaynağı olursunuz.

Bir süre önce (Kasım 2003), SİZLER YARATICININ NEFES ALIŞISINIZ başlıklı bir mesaj verdik. Bu mesajda size şunları söyledik, “Nefes alış ile ilgili bazı yanlış anlamalar oldu ve popüler inanç Yaratıcının yaratılmış olan her şeyi Nefes Alışıyla içine çekeceği inancı oldu. Bu doğru değildir. Yaratıcı şimdiye kadar yaratılmış olan tüm ihtişamı bünyesinde toplamak için KENDİ parıltısını yayıyor. Sevgililer, sizler Nefes Alışsınız. İnsan bedeninizi daha fazla ince Işık ve yüksek alemlerin görkemli titreşim frekanslarını almaya hazırlarken, Yaratıcının Özünü nefesinizle çekeceksiniz. Siz, insan bedeninizde tüm evrene olduğu kadar Dünya planına da nüfuz eden Yaratıcının Özünü bütünleştireceksiniz”

Nefesin İlahi doğanıza sahip çıkmanızda ne kadar önemli olduğunu ne kadar vurgulasak azdır. Dünya’daki insanlığın çoğunluğunun nefes almanın doğru şekli olarak kabul ettiği sığ nefes değil. Bu tip sığ nefes birçok zayıflatıcı semptomlar ve hastalıklarla sonuçlandı, ayrıca sıhhatiniz ve Işık gövdenizin yeniden düzenlenmesi için önemli olan İlahi Özü alışınızı sınırlar. Sonsuzluk Nefesini, Akordeon Nefesini ve niyet ile nefes alma uygulamasının ne kadar önemli olduğunu açıkladık ve vurguladık. Sonsuzluk Nefesine, Yükseliş Nefesi denilebilir, çünkü galaktik çakralarınızı fiziksel bedeninizle hizalar ve yüksek boyutlara geri dönüş geçiş yollarını açar. MerKiVah olarak adlandırılan yükselen Işık aracınızı inşa etme sürecini hızlandırır. Ayrıca Kutsal Zihninize portal ve Kutsal Kalbinize ön ve arka portallar açılmasını kolaylaştırır. Akordeon Nefesi çifte yararı kolaylaştırır: kök çakrada depolanmış Adamantine Parçacıklarını çeker ve ayrıca beşinci boyut kişisel Işık Piramidinizde yerleşik olan eterik kopyanızda depolanan Adamantine Parçacıklarını çeker. Bu Adamantine Parçacıkları bağlantı kurduğunuz Işık Şehrinden akar. Bu, fiziksel bedeninize Yaratıcı Parçacıkların sürekli akışını sağlar, fiziksel bedeninizden kişisel yaratıcı çarkınıza ve en sonunda form dünyasına akar.

Geçmişte, Kutsal Nefes denilebilecek ritmik nefesten de bahsettik. Düzenli olarak uygulandığında, bu teknik bedensel formunuzu enerjilendirir ve sağlığınızı geliştirir, çünkü fiziksel Varlığınıza optimum performans ve uzun yaşam için gerekli olan Tanrı Işığının ışıltılı parçacıklarını sağlar. Ayrıca herkesin yararına form dünyasına Mor Alev veya Adamantine parçacıklarını yaymanın etkili bir yoludur. Kutsal Nefes alt karında başlayan derin nefes alışı gerektirir. Nefesin yavaşça yukarıya doğru yükseldiğini ve taç çakradan çıktığını gözünüzde canlandırırken, karnınızı ve sonra göğüs bölgenizi genişletirken (şişirirken), derin ve yavaş nefesler alın. Akciğerleri maksimum doldurduğunuz zaman, nefesinizi nefes aldığınız süre kadar tutun. Nefesinizi yavaşça salıverirken bir Işık topunun yavaşça Işık sütununuzdan aşağıya indiğini, karnınıza çekildiğini gözünüzde canlandırın. Sonraki nefesi almadan önce yine aynı uzunlukta nefesinizi tutun. Kutsal Nefese başlamadan önce niyetinizi (onaylamalar) belirtmelisiniz, örneğin dünyaya Mor Alev veya Işığın Adamantine Parçacıklarını yaymak veya herhangi kısa bir onaylama.

Bu tür nefes almanın ritmini yakalamak için, başlangıçta işlemde rahat oluncaya kadar, beş veya yediye kadar nefes almayı, aynı sayıda nefesi tutmayı ve aynı sayıda nefes vermeyi ve yine aynı sayıda nefesi tutmayı isteyebilirsiniz. Dört eylemin hepsi yumuşak, akışkan, çabasız bir hareketle aynı sürede olmalıdır. Bu ayrıca harika bir grup aktivitesidir ve Mor Alevi ve Yaratıcının İlahi Işığını yaymak için güçlü bir yöntemdir. Derin ritmik nefes almaya alışırken, kitlelerin kullandığı kısa, sığ nefeslerle artık rahat etmezsiniz.

Son zamanlarda sevgili, adanmış bir Ruh şu önemli soruyu sordu: “Bağışlama uygulaması ile ilgili bir sorum var. Şimdiki veya geçmiş yaşamlarımda çatışma, uyumsuz enerji yaşadığım herkesi bağışlıyorum ve onlara birlikte yaratmış olduğumuz tüm negatif anıları, sıkışmış enerjileri ve olası gelecekleri sevgi baloncuğu ile sarmalanmış olarak geri gönderiyorum.” Bunu her gün yapıyorum ve çok güçlü olduğunu gördüm. Sorum şu: Anıları, enerjileri ve olası gelecekleri neden diğer insanlara geri gönderiyoruz? Neden hepsini birlikte belki Mor Aleve salıvermiyoruz?”

Sevgili habercimizin ona yanıtı şöyle idi, “Sevgi dolu niyetimizle başkalarını bağışladığımız zaman, yarattığımız negatif titreşim kalıplarını nötr Işık maddesine geri gönderiyoruz. Ancak, diğer kişinin titreşim kalıpları hala dahil olan taraflar arasındaki negatif etkileşim sırasında yaratılmış olan orijinal uyumsuz formdadır. Onların negatif enerjisini dönüştüremeyiz; bunu kendileri yapmak zorundalar. Ancak, onların negatif titreşimlerini sevgiyle sarmalayarak, onlara kendi negatif düşünce formları ile birlikte Adamantine Parçacıkları armağanını gönderiyoruz ve eğer arzu ederlerse, bu onlara Sevgi/Işık armağanı verir, bu armağan ile kendi negatif düşünce kalıplarını daha kolay dönüştürebilirler. Armağanı kabul etmemeyi ve bu nedenle kapsanan dersi öğrenmemeyi seçerlerse, bu başka bir insan veya durum vasıtasıyla tekrar tezahür edecektir. Ancak, biz karmik etkileşimi salıverdik ve onu bir daha asla tekrar deneyimlemeyiz. Deneyimden bilgelik kazandık, çünkü sevgi dolu üstatlık yoluyla karşılık verdik. Bu nedenle BM Mikail bize, “Başka birini değiştiremezsiniz; sadece kendinizi değiştirebilirsiniz, bu da aranızdaki dinamikleri değiştirir” diyor.

“Kişisel yaratıcı çarkımız ile gönderdiğimiz Sevgi/Işık ile de durum aynıdır. Bunun sadece bize faydası olmaz ve en yüksek hayrımıza arzu ettiğimiz şeyi tezahür ettirmemize yardımcı olmaz, ayrıca Sevgi/Işığın Adamantine Parçacıkları ile dolan aurik alanda hareket ederiz ve bu parçacıklarla kaplanırız. İnsanların bize yakın olmak istemelerinin ve bizim yanımızda ilham duymalarının ve ‘yükseltilmiş’ hissetmelerinin nedeni budur. Eğer kalplerini armağana açarlarsa, bizim vasıtamızla Tanrı Işığının akışını alırlar ve bu, Tanrıçanın İlahi Sevgisinin yanardöner Pembe Işını ve ayrıca dönüştürücü Mor Alev ile aynıdır. Bizler, denge ve uyum haline girdiğimiz zaman ve kendimizi BEN’İM Varlığımıza hizaladığımız ve düşündüğümüz, yaptığımız ve söylediğimiz her şeyin herkesin en yüksek hayrına olmasını samimi bir şekilde istediğimiz zaman, bu İlahi Enerjinin taşıyıcıları ve iletkenleri oluruz. Hatırlayın, BM Mikail en faydalı bağış armağanının, başkalarının kendileri için bu kutsanmış armağana ulaşabildikleri zaman gelinceye kadar, aldığımız Yaratıcı Sevgi/Işığı başkalarıyla paylaşmak olduğunu söyledi.

“Bir sonraki ay tekrar bir araya gelinceye kadar düşünmeniz için biraz daha düşünceler vermemize izin verin: Duyuların realitesi – fiziksel beden bilinci. Ruh’un akışında olduğunuz zaman, bedeninizde acı veya rahatsızlık olmadan çok hafif bir şekilde var olursunuz. Kalp bölgesinde genişleyen sevgi hissi dışında, azalan beden duyumsamaları deneyimleyebilirsiniz ve sıhhat ve uyum duygusu deneyimlersiniz.

Deyim yerindeyse, Beden Elementalleriniz uyanırken fiziksel beden bilincinin farkında olmalısınız. O giderek, yanlış düşünce formlarından dolayı bedensel formunuzda tezahür ettirdiğiniz yanlış yaratımların hepsini düzeltmek için sizinle uyumlu bir şekilde çalışmaya başlayacak. Zamanla, Beden Elementalinin sinyallerine daha hassas olacaksınız. Beş fiziksel duyunun girdisiyle sürekli olarak bombardımana tutuluyorsunuz. Andan ana, ya gelişiyorsunuz ya da geriliyorsunuz. Hiçbir şey durağan kalmaz.

Başkalarıyla uyumlanma veya empatik hizalanma eksikliği olduğunda problemler ortaya çıkar. Kendine – hizmet, uyumsuz yönetimden kaynaklanan negatif bir ortam, çoğunlukla sürtüşme ve yabancılaşma ile sonuçlanır. Her insan kendi hislerini, eylemleri ve Yaşam Gücü enerjisinin yansıtmalarını yakından incelemelidir, çünkü o bozulduğu veya yanlış nitelendirildiği zaman, güçlendirici ve yapıcı olmak yerine potansiyel olarak rahatsız edici ve yıkıcıdır.

Geçmişte, tüm dünyasal zevklerden vazgeçerek yadsıma yoluyla yükselişi arayan birçok insan gibi, sofu bir çileci olarak İlahi doğuştan gelen hakkınız olan fiziksel alemin kutsamalarını yadsımayın. Bu yol Kendinin – üstatlığına ve aydınlanmaya götürmez. Merkezlenmiş kendinin – farkındalığı, saf düşünceler ve nefret, kızgınlık, kıskançlık ve açgözlülük ile yaratılan ihtilafların üzerine çıkma yeteneği, egoyu ehlileştirmenin ve dengeli ve uyumlu bir Varlık haline geri dönmenin en hızlı yoludur.

Belli bir Kendinin – üstatlığı seviyesine eriştiğiniz zaman, sizi teşvik etmeye ve Kutsal Kalbinizdeki Sevgi/Işığı yoğunlaştırarak dikkatinizi çekmeye gayret ediyoruz. Buna Spiritüel Işık aşılaması denilebilir.

Eğer yaşamınızda şu anda var olan her şeyi kalp/ruhunuzdaki Sevgi/Işık ve Spiritüel Ateş dışında geçici olarak görebilirseniz, o zaman size aktarmaya çalıştığımız şeyi bilirsiniz. Geçmiş ve gelecek korkunuzu salıverin, başkalarının sizin üzerinizdeki duygusal ve zihinsel kontrollerini elimine edin ve olmanız istenen özgür Ruh olun. Size yardımcı olmak ve ilham vermek için her zaman yanınızdayız. Derinden seviliyorsunuz.

BEN BAŞMELEK MİKAİL’İM.

ww.ronnastar.com

Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz. BAŞMELEK MİKAİLİN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE BİR ARMAĞAN OLARAK YAYINLAMAKTAYIZ; YİNE DE İŞLETME GİDERLERİNİ VE TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİN POSTA ÜCRETLERİNİ KARŞILAMAK ÜZERE YAPACAĞINIZ BAĞIŞLARDAN MEMNUNİYET DUYACAĞIZ.

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder