8 Şubat 2013 Cuma

CHRISTINE DAY ve PLEİADESLİLERDEN BİR MESAJ

198362_10151534435938098_1190057379_n
Herkese merhaba,
Bu yılın ilk ayı çok güçlü bir ay oldu ve benim için hızla ilerlemekte olduğum görülüyor. Her deneyimdeki enerjilerin vurgulandığı görülüyor ve sadece anda olmaya odaklanıyorum ve hayatımdaki her sürece güveniyorum. Ne kadar desteklendiğimizi biliyorum, her birimiz yollarımızda ilerlerken destekleniyoruz. Ayrıca tam şimdi olup bitenleri bilmeye veya anlamaya gerek olmadan salıvermenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum.

Enerjisel olarak dünya planımızda 12/12 ve 21/12 den bu yana gerçekleşen muazzam bir geçiş hissediyorum ve Yeni Yılda gezegenimizde demirlediğimiz bazı güçlü enerji ızgaraları vardı. Pleiadesliler tam şimdi gezegende açılmakta olan bazı yeni enerjisel hizalanmalarla ilgili bilgi veriyor. Bunlar süregiden uyanışımızı desteklemek için ve ileriye doğru önemli adımlar atabilmemizde bizleri desteklemek içindir.
Bu, fiziksel bedenlerimizin yenilenmesi için güçlü bir zaman, şeyleri bilinçli olarak farklı yapmanın zamanı. Değişmeye ve Evrendeki yerimizde anlayışın başka bir seviyesine ilerlemeye istekli olmak. Burada oynamak için bulunduğunuz rolde kendinizi farklı bir şekilde görerek ileriye doğru bir başka adım atmanın zamanı. Küçük ve önemsiz olmaktan uzaklaşıp, dünya planında bu önemli zamanda oynamak için her birimizin önemli rollerimizi, önemimizi sahiplenme zamanı. Tam şimdi her birimize gereksinim duyuluyor.
Bununla söylemek istediğim şey, kendinizi bilinçli olarak önemli biri kabul etme rolünü oynamak için burada olduğunuz gerçeğine uyanmaya ihtiyacınız olduğudur. Kendinizle ilgili kendi farkındalığınız ve oynamak zorunda olduğunuz rol burada ve şimdi yerinizi sahiplenme bilinçli eyleminiz ile ilgilidir.
Kendinizi sahiplenirken, kapılar sizin için açılabilir, bu bir kapının basit anahtrı gibidir. Rolünüzü oynamak için gezegendeki varlığınızı kabullenin, yerinizi kabullenin… Bunu bilinçli olarak yapın, bir kapı açılabilir. Bu kapı sizi bu büyük plandaki kendi gerçek yerinizin anlayışıyla uyumlayabilir ve sonraki adımlarınızın ne olduğunu bilmenizi sağlayabilir. Bunlar basit adımlar olabilir, çünkü gerçekte tüm bu süreç basittir.
Yeni Yılda demirlenmiş olan bu enerjisel hizalanmalar basit bir yeniden hizalanmaya geri dönmede bizi desteklemek için buradadır. Bu enerjiler evrendeki yerinizi sahiplenme haline yeniden doğuşunuzu düzenler, sadece önemli olduğunuzu bilerek, gezegende bulunarak bir fark yaratırsınız. Önemli adım bu gerçeği kalbinizde sahiplenmektir.
Sevgi ve kutsamalarla,
Christine
Pleiadeslilerden Bir Mesaj
Sevgililer sizi selamlıyoruz,
Dünya planınızda bir çok yeni enerjisel hizalanmalar var, bunlar uyanma deneyiminiz için buradalar. 3 ncü boyutsal sürecinizin ileri doğru sonraki adımlarınızın yoluna çıkmasına izin vermeyin. Dramaya tanık olmayı, dramanın parçası olmamayı hatırlayın. Değişmeye karar vermenizin zamanıdır, tüm kararları siz verirsiniz, sizler bir kukla değilsiniz, tam şimdi etrafınızda yarattığınız şeyin sorumluluğunu üstlenmelisiniz. Sonra kendiniz için ne istediğinize karar verin.
Evrendeki yerinizi sahiplenme adımını attığınız zaman, dünya planında, burada olmanın sorumluluğunu sahiplenmeye hazır olduğunuz zaman, her şey değişebilir… Sizler kendi kaderinizin üstadısınız… Yerinize sahip çıkarken kendiniz için yeni deneyimler serisi yaratmanın zamanıdır.
Kutsamalar, Pleiadesliler.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder