14 Şubat 2013 Perşembe

İKİZ RUH YENİDEN BİRLEŞMESİ – TANRIÇA HATOR’DAN SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI

zodiac-disk
Amara Tia
Tanrıça Hator kadim Mısır’da sevgi, neşe, keyif, duygusallık tanrısı olarak ibadet edilen dişil bir enerjidir. Mısır’da bulunan neredeyse her tapınakta, Tanrıça Hator’a adanan bir mabet veya ibadet odası vardır. Tanrıça Hator’un 5 nci boyut realitesinden Hathorlar olarak bildiğimiz aydınlanmış yıldız varlıklarını temsil eden arketip enerji olduğuna inanıyorum.
Bu özel günde Dünyadaki Sevginin tüm ifadelerini kutlayarak, Tanrıça Hator İkiz Ruhlar ile ilgili aşağıdaki bilgiyi aktardı:
* İkiz ruhlar Kaynak tarafından tam demgede tutulan ve onurlandırılan dualitenin ifadeleri olarak yaratıldı.

* İlk ikiz ruhlar, Kaynak kendisini görünüşte iki çelişen veya zıt yarıya böldüğü zaman ortaya çıktı, bunlar Alfa (eril veçhe) ve Omegadır (dişil), ancak her biri diğerinin mavikopyasını alıkoyar.
* Evrenler, galaksiler ve yıldızlar Kaynak enerjisinden yaratılmaya başlarken, tüm yaşam formları aynı Alfa – Omega modeliyle tohumlandı.
* Daha yoğun bir realiteyi deneyimlemek için Dünya’ya inmeyi seçen varlıklar için, üçüncü boyut Dünyasında aşırı kutupluluklardan dolayı onların Alfa ve Omega veçheleri birbirleri arasındaki dengeyi ve uyumu yavaşça kaybetmeye başladı.
* Bu varlıklar Dünya’da enkarne olmaya devam ettikçe, Dünya’nın kutupluluğuna tamemn sürüklendiler, bu kendi Alfa/Omega yapılarındaki içsel dengesizliği yansıtan sevgisiz insan deneyimleri ve ifadeleri olarak algıladıkları şeye yol açtı.
* Dünya varlıkları doğuştan gelen hakları olan doğal denge ve uyumu bulmak ve düzeltmek umuduyla, ardı ardına yaşamlar boyunca yeniden enkarne oldular. Ama bu bir form dünyası olduğu için, bu varlıkların çoğu iyileşmek için kendilerinin dışına baktılar. Kendi içlerindeki içsel huzuru ve sevgiyi iyileştirme sihirli potansiyelini içerdiğini umut ettikleri ilişkileri aradılar.
* İkiz ruhunuz ile yeniden birleşmek özünde bilinçaltında unuttuğunuz veya terk ettiğiniz Alfa ve Omega’yı sahiplenme, kucaklama ve yeniden bütünleştirme anlamına gelir.
* Tanrısal Benliğinizin iki veçhesinin bu içsel armonizasyonuyla, gerçek ikiz ruh ilişkisini bulursunuz.
Ben Tanrıça Hator’um.
Amara Tia Tarafından Tavsiye Edilen Şifa Meditasyonu:
* Sizi dualitenin tüm zihinsel kavramlarının nötralize olduğu Evren’in kalbine bağlayan Zodyak Diskinin altında oturduğunuzu veya ayakta durduğunuzu gözünüzde canlandırın.
* Zodyak Diskinin merkezinden saf beyaz ışığı derin bir şekilde nefesinizle çekin ve taç çakranız vasıtasıyla bedeninize girmesine izin verin.
* Bu ışığın kendisini spirallenen dalgalara dönüştürdüğünü, bu dalgaların başınızın sağ ve sol tarafında ilerlediğini, eril ve dişil veçhelerini uyumladığını gözünüzde canlandırın.
* Egonuzun (iyileşmemiş kutupluluğun anılarıyla damgalanmış Düşük Benlik) ve Tanrısal Benliğinizin (Birlik, Sevgi ve Huzur) tam uyumlanma duygusunu getirmek için gerekli olduğu kadar bu derin solumayı ve gözünde canlandırmayı tekrarlayın.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder