4 Şubat 2013 Pazartesi

BAŞMELEK MİKAİL - “GELECEĞİNİZİN IŞIĞINA YÜRÜMEK” ”

bmmikailRonnaHerman
Sevgili üstatlar, geleceğinizin master planı adını verdiğimiz şeyi gözden geçirmek için zaman ayırmanızı istiyoruz. Geçmişte birçoğunuza yeni bir galaktik misyon bildirimi yazmanın zamanı olduğunu söylemiştik, çünkü dünyasal kontratınız tamamlandı. Bunun çok yakında herhangi bir zamanda bu Dünyayı terk edeceğiniz anlamına gelmediğini temin ederiz. Birçok enkarnasyonlar boyunca bu zaman için hazırlanmaktaydınız ve Işığın Dünya Hizmetkarları olarak sizlere çok fazla gereksinim var. Sık sık geleceğinizi yazmanızı ve sonra her günü andan ana elinizden geldiğince yaşamanızı istedik.

Gelecek için bilinçli planlar yapmamış olsanız bile, hala bir planınız var. Bilinçaltı zihniniz, ego – arzu bedeniniz ve onun arzuları ve meşgul gününüz boyunca gerçekleşen sürekli zihin gevezeliği tarafından yaratılmış olan plan. Güçlü duygusal düşünceler güçlü frekans kalıpları yaratırken, zihnin anlamsız başıboş düşünceleri güçsüz enerji kalıpları yaratır, bunlar zamanla birikip kuvvetlenir, en sonunda Devir Yasası denilen Sonsuzluk sembolüyle size geri dönen güçlü, kaotik titreşim kalıpları yaratır. Yaşamınızın karmakarışık bir şekilde geliştiği görünüyorsa, bunun nedeni Enerjisel İmzanızın neden ve etki dünyasına yaydığı şeydir. Düşüncelerinizi izlerken ve Kutsal Kalp merkezinizde odaklanmış kalma sanatını gayretli şekilde uygularken, objektif bir gözleyici olma sürecine başlamanız bu nedenle çok önemlidir.

Bu son yıllarda, size temel ve ayrıca birçok ileri yükseliş aletleri verdik; ancak, birçoğunuz Kendinin – üstatlığını sahiplenme ve geleceğinizin kontrolünü elde etme girişimlerinizde kararsız kaldınız, gidip geldiniz. Sevgililer, geleceğinize ciddi şekilde dahil olmanızın zamanı olduğunu söylüyoruz, bu öne çıkmayı ve Yüksek Benliğinize ve BEN’İM Varlığınıza HAZIRIM demenizi gerektirir, böylece kendi İlahi Tanrısal Benliğinizi de içeren birçok büyük Işık Varlığından içgörü ve yardım alırsınız.

ALFA ÜSTADI olmak saniyede 10 – 40 devir beyin frekansı seviyelerini sürdürmeyi öğrenmeyi gerektirir, bu baskın olarak sol ve sağ beyin modu yerine birleşik beyin bilinci halinde işlev yapmanıza yardımcı olur. Her Günü bir Üstat olarak yaşamak ve Kutsal Kalbinize ve Kutsal Zihninize erişim kazanmak için, beşinci boyutta çeşitli Işık Piramitlerini yaratmak ve kullanmak için size verdiğimiz aletleri kullanmak kişisel realitenizi en çılgın hayallerinizin ötesinde kökten değiştirecektir. Çeşitli nefes teknikleri sıhhatiniz için çok önemlidir ve yükseliş sürecini büyük ölçüde hızlandırır. Dönüştürücü Mor Alev, aydınlanma Yolundaki herkes için mevcut olan çok değerli bir armağandır. İyileşme ve tüm negatif düşünce kalıplarını ve hataları temizleme işlemini hızlandırmanıza yardımcı olur.

Karma Çarkından çıkıp Rahmet Haline girmek Dönüştürücü Mor Alevin istikrarlı kullanılmasını gerektirir. Sürekli olarak Mor Alev içinde sarmalanmanız, böylece tüm uyumsuz enerjilerin nötr Işık Maddesine geri dönmesi için Mor Alevi düzenli olarak çağırmalısınız. Bu belli bir anda gönderdiğiniz tüm negatif düşünce formlarını da kapsar ve geçmişte yaratmış olduğunuz düşük frekanslı karmik kalıpların nötrleştirilmesini sağlar. İster pozitif ister negatif olsun tüm yaratımlarınızdan sorumlusunuz. Yarattığınız titreşim kalıpları Devir Yasası vasıtasıyla her zaman size geri döner. Bir uyarı: yüksek ve daha ince kişisel frekans kalıbına erişmek ve bunu sürdürmek için gayretli olmalı ve çabalamalısınız ve gönderdiğiniz negatiflikleri ve bozulmuş frekansları temizlemek için sadece Dönüştürücü Mor Aleve bel bağlamamalısınız. O bir dönüşüm aletidir ve sizin çabanızı ve azminizi gerektirir.

Sonsuzluk döngüsü ve geçmişinizin zaman çizgisi dengelendiğinde ve uyumsuz enerjilerinizin büyük bölümü dönüştürüldüğünde, geleceğinizin Sonsuzluk döngüsüne adım atarsınız. Sizler geçmişin gölgelerini arkanızda bırakırken, geleceğinizin Işığına yürüme sürecindesiniz.

Birçoğunuz misyonunuzu ve tutkunuzu keşfetmekte zorluk yaşıyorsunuz ve bu nedenle günlerinizi durağanlık ile geçiriyorsunuz. Hiçbir şey yapmamaya, yaşamınızda pozitif değişimleri başlatmak için her ne olursa girişimde bulunmamaya devam ediyorsunuz. Herkesin kitlelere öğretmesi veya bir dünya figürü olması beklenmiyor. Aslında, Yaradılışın Sevgisini/Işığını aşağıya Dünyaya yayarken, kendi içinizde küçük devamlı ilerlemeler yaparken günlük yaşam görevlerinizi sessizce yapan sizlersiniz. Sizler dünyasal negatif ortamda en dramatik etkiyi yapanlarsınız. Kökleşmiş seviyede Dünya Hizmetkarları arıyoruz. Her biriniz kitlelerin kollektif bilincini yükseltmeye ve inceltmeye yardımcı olmak için gereklisiniz.

Bu sefer, kendinizi bulduğunuz ikilemden çıkma yolu olmadığından korkan ve çaresiz hissedenlerinize cesaretlendirme sunmayı diliyoruz. Tanrısal varoluş alemlerinden gelen yardımın var olduğu ve sizin için yeni bir düşünce şekli ve yaşamanın daha ince bir yolu olduğu olasılığına zihinlerinizi açmayacak mısınız?

Sıklıkla yardım için umutsuzlukla dua ediyorsunuz ve yalvarıyorsunuz; ancak bu, eğer rahat ettiğiniz bir formda gelmezse onu yadsıyor ve reddediyorsunuz. Dua edenlere her zaman yanıt verilir. En yüksek hayır için dua edenler büyük ve küçük mucizeler tezahür ettirirler ve rahat ve rahmet içinde olan bir yaşamın yolunu açarlar. Ego arzu – bedeninin duacılarına kendi çözümlerinizi aramanıza izin vererek yanıt verilir, bunlar sizin yanlış fikirlerinizden ve uygunsuz eylemlerinizden tezahür ederler. Yaşamın dersleri sizin yarattığınız deneyimlerle öğrenilir. Ego uyumsuzluğu ve hoşnutsuzluğu çeker ve arayıcının çözümleri ve hazları Benliğin dışında aramasına neden olur. Kalbinizin saflığıyla ve en yüksek düzende niyetlerle dua etmeyi öğrenmelisiniz. Işık içeriğinizi artırırken, kalbin manyetik çekimini artırırsınız. Size bahşedilen bolluğu şükran ve minnettar bir kalp ile almayı öğrenmelisiniz.

Yaşamınızda değiştirmeyi istediğiniz negatif şeylerin listesini oluşturarak misyon bildiriminize neden başlamayasınız? Yaşamınızdaki birçok küçük değişimlerle başlayın ve hatırlayın, kendinizle başlamalısınız. Kuvvetli bir çaba gösterirseniz ve size verdiğimiz aletleri kullanırsanız, yaşamınızda dramatik değişimleri görmeye başlayacağınızı temin ederiz. Bizi test etmenizi istiyoruz. Açık bir zihinle, size verdiğimiz temel kavramların bazılarını çalışın ve yavaşça, ama inançla bunların bazılarını günlük yaşamınıza dahil edin. Size rehberlik etmemize ve ilham vermemize izin verin ve böyle yaparak, Cennetin kuvvetlerini arkanıza alırsınız. Vazgeçerseniz sadece başarısız olursunuz, sevgililer.

Zaman çok önemli, çünkü kitlelerin korkusu ve öfkesinin, doğanın kuvvetlerinin gücünün ve Yerküre değişimleri/temizliğinin her gün hızlandığı ve şiddetinin arttığı çok açıktır. Son mesajımızda ruhsal bir devrimin ortasında olduğunuzu söyledik (Mart 2010 mesajı); ancak, Dünya ve üçüncü/dördüncü boyut illüzyon realitesinin kitleleri de devrimin ortasındadır. Sadece dünyadaki izole yerlerde değil, her ırkı, kültürü, dini ve politik ilişkileri kapsayarak her ülkede çeşitli gruplaşmalar arasında oluşan yoğun bir kutuplaşma var. Işık ve gölge topraklar arasındaki uçurumun genişlediğini anlattık ve bu hem yüksek hem de dünyasal görüş açısından çok açıktır. Canlı Işık ile yıkanmakta olan bölgeleri açıkça görüyoruz, teşekkürler size Işığın imanlı Koruyucuları. Ayrıca tüm dünyada birçok ülkede, eyaletlerde, şehirlerde, kasabalarda, semtlerde ve hatta aileler arasında oluşan negatiflik ve kaosun girdap gibi dönen kasırgalarını görüyoruz.

Dünya çapındaki haber medyasının palavralarına yakalanırsanız, yardımcı olamazsınız, ama sansasyonalizm ve ayrılığın çarpıtılmış mesajlarına alıcı olanların bilincine ve havaya püskürtülen negatifliğin beslenen çılgınlığının bulunduğunun farkında olun. Kişisel sorumluluk olmadan, mahrumiyet korkusu, yöneticilere, liderlere ve hükümete öfke, dünyanın her bölgesinde ve insan bilincinde gerçekleşmekte olan değişimin yoğun korkusunun belirtileridir.

Yükseliş sürecinde bir sonraki adımın başlamasının zamanıdır ve Yol üzerindeki birçok ileri adaylar prosedürlerde zaten becerikli hale geliyor ve kendini bunlara veriyor. Bu zamanda, Evrensel Yasanın ve Kozmik Gerçeğin aktarıcıları ve yorumcuları olarak davranabilmeleri için, spiritüel bilinçte ileri olanların kendi uyanış/tekamül süreçlerinin dünyanın tarihinde daha önce hiç olmadığı kadar hızlandığına şüpheniz olmasın.

Yol üzerindeki adaylar olan sizler, yavaşça ama emin bir şekilde beşinci boyutun alt seviyelerinin ortamına alışırken, beşinci boyutta çoklu Işık/Güç Piramitlerini oluşturmakta ve kullanmakta becerikli hale geliyorsunuz. Işığın daha yüksek ve daha ince frekanslarını gittikçe bütünleştirebilmeniz için, Işık Şehirlerine giden yolları açtınız. Ayrıca Yüksek Benliğinizin ve büyük Işık Varlıklarının birçok fasetleri ile düzenli bir şekilde etkileşmek için kendinizi hazırlıyorsunuz.

Yeniden birleşme çağrısı birçoğunuz için başlıyor, bunun vasıtasıyla ince Ruhsal Şarkınız Tanrısal Benliğinizin çeşitli üyelerine erişiyor. Siz titreşim kalıplarınızı inceltirken ve Enerjisel İmzanız belli bir uyum seviyesine erişirken, Ruhsal Şarkınız dördüncü, beşinci ve bazılarınız için altıncı boyutlara ve gittikçe Yüksek Benliğinizin Ruhsal Parçalarının bazılarının aurik alanlarına yankılanıyor. Benliğinizin bu kutsanmış fasetleri sizin farkınıza varırken, sizinle hizalanmaya girme sürecine başlayacaklar. Rezonansları sizinkinden düşük olanlar altınızdaki şeylerle uzlaşacaklar ve Yol üzerinde sizden biraz ilerde olanlar yavaşça üzerinizdeki Işık sütununa girecekler. BEN’İM Varlığınızın tüm parçaları giderek sizin İlahi Işık merkezi sütununuza daha çok yaklaşma sürecine başlarken, siz de ince alemlere daha da çok giriyor olacaksınız.

Bazılarınız için bu bilgi kafa karıştırıcı olabilir; ancak birçoğunuz gece yolculuklarınızda veya meditasyonda değişen derecelerde bu işlemi deneyimliyorsunuz. Bu nedenle, sizlere yükseliş sürecinin çeşitli seviyelerinde nelerin gerçekleştiğinin temel anlayışını vermeyi diliyoruz. Yakın gelecekte bunu daha fazla ve daha derin bir şekilde tartışacağız.

Sizler Kozmik Gerçeğin gizemlerini incelerken ve araştırırken, gerekli olduğunda çekebileceğiniz bir bilgi deposu oluşturursunuz. Ayrıca, Kutsal Zihninize daha fazla erişirken, Kozmik bilgi kaynağına erişmiş gibi görünecektir; ancak, başlangıçta bu sizin için elde edilebilir kılınan sizin kadim, kapsamlı geçmişiniz olacaktır. Fikirlere, kavramlara ve karmaşık bilgilere artan bir şekilde duyarlı olacaksınız ve bu zengin bilgi deposuna kendi isteğinizle erişme yeteneğini kazanacaksınız.

Sizler evrimleşirken ve bilgeliğinizi başkalarıyla paylaşmakta ustalaşırken, rehberlerinizden, öğretmenlerden, melek yardımcılardan ve yüksek alemlerdeki Aydınlanmış Varlıklardan gelen süptil mesajlara, kavramlara ve fikirlere artan bir şekilde duyarlı olacaksınız. Topladığınız bilgiyi bilgeliğe dönüştürdüğünüz ve bilincin her bir yeni, ileri seviyesinin canlı örneği olduğunuz zaman, kavramları başkalarına öğretme niteliğini elde edersiniz. Öğrettiğiniz şeyi yaşamalısınız ve parıldayan bir örnek olmalısınız, bu başkalarının dikkatini çekmenin en etkili yoludur.

Hatırlayın cesurlarım, her çağda ve büyük döngüde, Kozmik Bilgelik ve İlahi Gerçek açık zihinli ve sevgi dolu kalpli olanlara elde edilebilir kılınır. Baba/Anne Tanrımızın İradesine itaat, Evrensel Yasalar size ifşa edilirken, bu Yasalara bağlılık anlamına gelir. Kendinin üstadı olan kişi her zaman en yüksek seçimleri yapmaya gayret eder, başkalarına hizmet etme yakıcı arzusu vardır ve her zaman kendi eylemlerinden sorumludur. Bizi çağırın ve sizler geleceğinize yolculuk yaparken yolu Aydınlatmamıza izin verin. Çok derinden seviliyorsunuz.

BEN BAŞMELEK MİKAİL’İM.

Ronna Herman vasıtasıyla aktarılmıştır

ww.ronnastar.com

Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE BİR ARMAĞAN OLARAK YAYINLAMAKTAYIZ; YİNE DE İŞLETME GİDERLERİNİ VE TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİN POSTA ÜCRETLERİNİ KARŞILAMAK ÜZERE YAPACAĞINIZ BAĞIŞLARDAN MEMNUNİYET DUYACAĞIZ.

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder