10 Şubat 2013 Pazar

BAŞMELEK MİKAİL - “KENDİ İHTİŞAMINIZIN ANAHTARINI TAŞIYORSUNUZ ”

 
Sevgili üstatlar, asla unutmayın, korku gücünüzü alıp götürür. Korku kabiliyetsizlik ve eylemsizliğin hapishanesini yaratır. Kitlesel nüfusu kontrol etmek için, tüm yapmanız gereken alt boyutların kısıtlayıcı frekanslarına uyumlanmış olanları korku halinde tutmaktır, bu onların denge dışı ve etkisiz kalmalarını temin eder. Maya veya büyük illüzyon, şeylerin onları gerçekte olduğu gibi değil, algıladığınız şekilde görünmesidir. 


Bilincin astral planlarında muazzam ve güçlü zihinsel, duygusal ve eterik düşünce formları vardır. Kitleler başlıca duygularla ve dar görüşlü zihinsel tutumlarla yönetilir. Zamanın en kuvvetli, en etkili teorileri/bilgilerine uygun olarak popüler inancın sarkacı ileri geri sallanırken, sevgi ve korkunun geniş spektrumu insanlığı denge dışında tutuyor. Fiziksel beden tapınağının karanlığına kilitlenmiş olan kitleler, içsel özgürlük dürtülerine uyanırlarken ve Işığın yüksek dalga boyları bilinçlerine yavaşça nüfuz ederken, daha şiddetli hale geliyorlar.

Cesur Işık savaşçılarım, bu güçlü, istilacı düşünce formlarından etkilenmemenin en iyi yolu Ruhunuz/Yüksek Benliğiniz ile bağlantınızı kuvvetlendirmek ve sürdürmektir. Şu anda, daha önce hiç olmadığı kadar, sizler YILDIZ TOHUMLARI/DÜNYA HİZMETKARLARI, sarsılmaz, kararlı kalmalısınız ve GÜÇ MERKEZİNİZ olan KUTSAL KALP MERKEZİNİZDEN yaşamaya ve işlev yapmaya gayret etmelisiniz. Şimdi eriştiğiniz ve bütünleştirdiğiniz yüksek boyutlu ortamın niteliklerini, erdemlerini ve yeteneklerini kullanmayı öğrenirken, size yeni kazandığınız spiritüel yetenekleri test etme fırsatı veriliyor. Erişim elde ettiğiniz her yüksek boyutlu alt – seviye genişlemiş bilgiyi ve ileri yetenekleri ve ustalıkları taşır, bunlar evrimsel değişimin sıkıntılarını ve sınavlarını kolaylıkla ve zarafetle geçme gücünüzü artırır. Tanrısal bilinciniz artarken, Yolda odaklanmış ve merkezlenmiş kalma yeteneğiniz üssel olarak büyür.

Spiritüel hassaslık ve uyumlanma geliştirme sürecindesiniz, bunların sayesinde bilinciniz sürekli genişleyen ışıltı çemberini kapsamak için genişler. Giderek, daha yüksek bir görüş açısına uyumlanırsınız, gerçekleşen şeyleri her zaman bu görüş açısından gözleyebilirsiniz – tüm üç fiziksel realitede birden gerçekleşen her şeyi – zihinsel, duygusal ve uyumlu olduğunuz ruhsal seviye hangisiyse. Ruhsal Benliğinizin fısıltıları için her zaman tetikte olmalısınız ve ayrıca göksel öğretmenlerinizden ve rehberlerinizden gelen ilhamın sesine uyumlanmalısınız. Hem içsel hem de dışsal dünyalarda sessizliğe alışkın olmalısınız. Ayrıca çalışacağınız üstadın içsel sesine hassaslık/uyumlanma geliştirmeniz çok önemlidir. Zihnin ve egonun sürekli gevezeliğinde ustalaştığınız zaman, bir master öğretmenin aurası içinde yaşamaya hazır olursunuz ve Ruhunuzun Işığı dünyaya yağar.

Grup farkındalığı Kendinin üstatlığının önemli bir yönüdür. Grubun iyiliği için hizmet etme ve bireysel dileklerinizi zaptetme arzusu geliştirmeniz önemlidir. Kendi Ruhunuz ve Yüksek Benlikleriniz, Kendinin üstatlığını elde etmek ve dünyasal misyonunuzu nasıl gerçekleştireceğiniz ile ilgili en uygun rehberliği ve talimatları sunar. Benliğin bu daha hafif yönleriyle yakın bir ilişki geliştirdikçe, giderek daha büyük Ruhsal farkındalık geliştirirsiniz ve yeni fırsat alanları ortaya çıkar. İçsel dünya arzularını dışsal dünya eylemleriyle dengelemelisiniz. Kendi eşsizliğinizi keşfetmeli ve olası olan en iyi SİZ olmaya gayret etmelisiniz.

Bilincinizi içinize döndürmek gerçek Benlik – keşfi yolculuğudur. Tüm iyi şeyleri yaratmak için yakıtla birlikte, irade gücü, yaratıcılık ve ilham Tanrısal yetenekleriniz Kutsal Zihninizde ve Kutsal kalbinizde saklanır. Kendi ihtişamınızın anahtarını taşıyorsunuz. İçsel yeteneklerinize ve Kutsal Zihninizin bilgeliğine sürekli olarak erişmeli ve bunları kullanmalısınız. Tanrı Gücünüze adım atmak için İlahi İradenizi kullanmalısınız. Bunu yaparken, Benliğin ve Kozmik farkındalığın sürekli derinleşen seviyelerini elde edersiniz.

SORU: “Bildiğiniz gibi, nükleer radyasyon Japon insanlar bir yana tüm dünyadaki insanlara korku veriyor. Kendimizi veya çevremizi bu radyasyondan korumanın bir yolu olup olmadığını merak ediyordum? Eğer BM Mikail bize biraz içgörü ve yönergeler verebilirse, bu çok harika olur.” H.O. Tokyo, Japonya

BAŞMELEK MİKAİL: IŞIK İÇİN MANYETİK BİR MERKEZ OLMALISINIZ. BU, DÜNYA HİZMETKARLARI OLMAYI İSTEYENLER İÇİN ASIL ÖNCELİKTİR.

YILDIZ TOHUMU, bu galaksi için Tanrı bilincinin niteliklerinin, erdemlerinin ve yeteneklerinin tam ölçeğini bütünleştirmenin zamanıdır. Çok uzun zamandır bunun için hazırlanmaktaydınız ve birçoğunuz öne çıkıp fiziksel bedeninizin taşıyabileceği maksimum Yaratıcı ışık miktarını talep etmeye hazırsınız. Elmas Çekirdek Tanrı Hücreniz parlak şekilde ışıldıyor ve aura alanınızın ışıltısı ve etkiniz hızla genişliyor. Birçoğunuz içerebileceğiniz ve hala dünyasal planda kalabileceğiniz maksimum Işık frekansları seviyesine neredeyse eriştiniz. Işıldayan örnekler olmak, Işıklarını ve bilgeliklerini yaymak, ayrıca uyanmaya ve Tanrısal güçlerine sahip çıkmaya gayret edenlere umut ve cesaret vermek üzere ileri spiritüel liderlerin kitleler arasında kalması için, İlahi bir Özel İzin (Takdiri İlahi) oluşturuldu. Geçmişte, üstatlar halkın gözü önünden çekilir ve misyonlarına gizlice devam ederlerdi, çünkü çağrıya yanıt vermeye ve zor Ruhsal uyanış yolculuğuna başlamaya hazır olanlar çok nadirdi.

BİRİNCİ TANRI IŞINInın irade gücü, koruma ve inisiyatifinin size ilham vermesine ve sizi motive etmesine izin vermenizi teşvik ediyoruz. Baba/Anne Tanrımızın İlahi İradesi ile uyum içindeki becerikli bir birlikte yaratıcı olma arzusuyla birlikte, ÜÇÜNCÜ TANRI IŞINInın niteliklerini, erdemlerini ve özelliklerini bütünleştirirken, İKİNCİ TANRI IŞINInın sevgi, şefkat, aydınlanma ve bilgeliğini yaymanızı istiyoruz. Varoluşunuzu YEDİNCİ IŞINın görkemli Mor Alevi ile Işıklandırmanız çok önemlidir. Mor Alevin ayaklarınızın altından alavlendiğini ve sizi dönüşümün İlahi Ateşi ile tamamen sarmaladığını görün; bu, enerjinin niteliğini istediğinizde değiştirmenizi sağlar. En Yüce Yaratıcı’nın kalp özünden gelen Sevgi/Işığın harika armağanının sizden dünyaya yayılabilmesi için, ruhun manyetik merkezi olun.

Lütfen alt boyutsal ortamın itme/çekme dualitesinde Mor Alevin gücüne ve sihirli dönüştürücü özelliklerine sınırlı erişim olduğunun farkında olun. Ancak, sizi dördüncü boyutun ortalarına ve daha yukarısına uyumlayan uyumlu titreşimsel kalıpların seviyesini elde ettiğiniz zaman, Mor Alevin İlahi simyasına tam erişim kazanırsınız ve ayrıca Yaratıcı Bilincin dönüştürücü Adamantine Parçacıklarını çekme yeteneği elde edersiniz. Sınırlılığın ve kaosun alt boyutlarında var olurken, kalp merkezinizden sürekli olarak koşulsuz sevgi yaymak neredeyse imkansızdır. Öğrenmiş olduğunuz gibi, yaşamın Yaratıcı Parçacıkları fedakar, sevgi dolu niyetinizle aktive edilmelidir. Elde ettiğiniz Tanrı Işığının her bir yüksek seviyesinde, Mor Alevin gücünün ve Yaradılışın Beyaz Ateş Parçacıklarının miktarının sizin için üssel olarak arttığının farkında olun sevgililer.

Mor Alev Baba Tanrımızın İlahi niteliklerinin yanardöner mavi alevinden oluşur: İrade, Güç, Amaç ve Anne Tanrımızın İlahi niteliklerinin yanardöner Pembe Alevinden oluşur: Sevgi, Şefkat, Aydınlanma ve Bilgelik. Birlikte, iki ışıldayan renk, insanlığa armağan edilen “BEN’İM”in Güçlerinden biri olan yanardöner Mor Alevi yaratır. Ancak, onun dönüştürücü güçlerini aktive etmek için çağırılmalıdır. Kutsal Mor Alev saf İlahi Enerjidir, Yaratıcı Işık/Yaşamın Adamantine Parçacıklarındaki bütünsel bileşendir.

Kendinizin yarattığınız uyumsuz enerjinin büyük kısmını temizlemenin ne kadar önemli olduğunu kavramalısınız. Işığın Adamantine Parçacıklarının maksimum miktarını bütünleştirebilmeniz ve dönüştürücü Mor Alevin tüm gücüne erişebilmeniz için sürekli olarak Enerji Alanınızı izlemelisiniz. Etrafınızda yaratımlarınızı bozacak deforme titreşim kalıpları olmadan, oldukça berrak ve odaklanmış bir zihne sahip olmalısınız. Yaratıcı Enerjinin berrak, sabit akışını aramalısınız ve fedakar, sevgi dolu niyetinizle Yaradılışın bu yakıtını aktive etmelisiniz. Sonra tohum düşüncelerinizi kuvvetli, saf bir şekilde göndermelisiniz ve Işığın Sonsuzluk Sembolü ışınına odaklanmalısınız.

Siz YILDIZ TOHUMLARI şimdi sizin için mevcut olan çok daha fazla miktarlarda Kozmik Yaşam Gücü Enerjisine, Işığın Adamantine Parçacıklarına sahipsiniz. Dördüncü boyutun ortasının ve daha üstünün frekanslarına giriş yapmış olanlarınız ve bu frekanslara uyumlu olanlarınız için, birlikte yaratıcı yeteneklerinizi tam kullanmanızın zamanıdır. Sizler kendi etrafınızda güvenli bir Işık ağı yaratma kapasitesine sahip olanlarsınız, bu Işık ağı zamanla Işık korumasının sürekli genişleyen çemberlerini tüm dünyaya bütünleştirmek için genişleyecek. Işığın Adamantine Parçacıkları zararlı atıkları ve toksik kimyasalları nötralize edebilen sihirli formül içerir ve Işığın yüksek frekansları ile rezonansa girenleriniz için koruma sağlar.

İfadenin incelmiş boyutlarına daha da fazla erişirken Dünya üzerinde sağlam şekilde topraklanmış kalmalısınız, enerjisel ızgara sisteminizi (aura alanı veya Adam/Eve Kadmon mükemmel Işık bedeni adı verilir) dengelemeyi ve armonize etmeyi öğrenmeniz fiziksel esenliğiniz için çok önemlidir. Taşıyabileceğiniz kadar çok Kutsallığın Özünü çekebilirsiniz; ancak kişisel olarak gereksiniminiz olan miktarı bütünleştirdikten sonra, kalanı form dünyasına yaymalısınız. Tanrı Işığını stoklayamazsınız sevgililer; kullanılması ve herkesin hayrına paylaşılması niyet edilmektedir.

Seçimle veya kaderle Dünyayı terk edip deneyimin diğer alemlerinde Ruhun Yolculuğuna devam edecek bir çok insan olduğunu anlamalısınız. “Tanrıyı” oynayamazsınız ve her zaman herkesin en büyük hayrını istemeniz gerektiğini asla unutmayın. Ölüm ile ilgili kafanıza yerleştirdiğiniz şeyi değiştirmek için çabalamanızı istedik. Birçoğunuz Dünyadaki yaşamın maddesellik alemlerindeki sadece kısa süreli varoluş olduğunun farkındalığını kazandınız. Şu andaki dünyasal deneyiminiz sona yaklaşırken, Tanrı bilincinin yüksek alemlerindeki gerçek mekanınıza geri döneceksiniz. Sevdiğinizi kaybetmenin acısı ve kederini küçümsemenizi söylemiyoruz. Ancak, geleceğin tüm insanlık için neyi taşıdığının kısa görüşünü kazandığınızda, Merkeze Geri dönebilmeniz ve sizi rahatlatmamıza izin vermeniz için sevdiklerinizi kaybetmenin acı verici deneyimini yenmenize yardımcı olur. Bu yaşamda Işığın Yolunu seçmeyenler, bunu gelecekte bir zamanda yapacaklar. Hatırlayın, “Size Özgür İrade armağanı verildi; ancak, en son varış yeriniz sağlama alındı. Tüm Ruhlar, her biri kendi uygun zamanında Işığa geri dönecekler” demiştik.

Sevgililer, eğer istekliyseniz, her akşam uyumaya gitmeden önce, kişisel Işık Piramidinize gidin. Yüksek Benliğinizin sonraki seviyesinin titreşim frekanslarını içeren Eterik Suretiniz ile birleşin. Mor Alevi çağırın ve kendinize şöyle söyleyin:

BURADA, GEÇMİŞTE, ŞİMDİDE VE GELECEKTE, BU VEYA HERHANGİ BAŞKA REALİTEDE YARATMIŞ OLDUĞUM TÜM UYUMSUZ ENERJİNİN NEDENİNİ, ÇEKİRDEĞİNİ, KAYDINI VE ANISINI SALIVERİYORUM. ÖYLE OLSUN VE ÖYLEDİR!

MOR ALEVİN AYAKLARINIZIN ALTINDAN ALEVLENDİĞİNİ VE BEDENİNİZİN ETRAFINDA DOLAŞTIĞINI GÖRÜN. MOR ALEVİN SİZİ BEDENSEL FORMUNUZDAN EN İÇTEKİ ÖZÜNÜZE KADAR DÖNÜŞTÜRÜCÜ IŞIĞI İLE YIKADIĞINI GÖZÜNÜZDE CANLANDIRIN. SONRA, NİYETİNİZ VASITASIYLA, SONSUZLUK NEFESİYLE, MOR ALEVİ EBEDİ MOR ALEVLERİ İÇEREN DÜNYANIN İÇİNDEKİ KRİSTAL MAĞARALARA GÖNDERİN. BU KUTSAL ATEŞİN DÜNYAYI ÇEVRELEYEN LABİRENTLERDE YAYILDIĞINI VE SON OLARAK DÜNYANIN KALP ÇEKİRDEĞİNE İNDİĞİNİ GÖRÜN. MOR ALEVİ ÇAĞIRDIĞINIZ ZAMAN, KUVVET ALANINIZA YUKARIDAN AŞAĞIYA IŞINLARI GÖNDERİR VE AYAKLARINIZIN ALTINDAN ALEVLENİR, ETRAFINIZDA CANLI IŞIĞIN HORTUMUNU YARATIR.


Yaratıcı enerjinin berrak akışını aramalı ve özgecil, sevgi dolu niyetinizle Yaradılışın yakıtını aktive etmelisiniz. Sonra tohum düşüncelerinizi göndermelisiniz, kuvvetli, saf ve Işığın Sonsuzluk Sembolü ışınına odaklanmış olarak. Pozitif veya negatif tüm enerji Solar Güç Merkezinizden Sonsuzluk Sembolünde yayılır ve en sonunda benzer titreşimlerde size geri döner.

Cesur olanlarım, birlikte Dünya Hizmetkarları olarak ilerlerken, spiritüel zırhınızı İlahi İrade/Güç – bütünlük, cesaret, hakikat ve azmin Birinci Işının nitelikleri ve erdemleri ile güçlendirmeniz çok önemlidir. Yolu göstereceğime ve evrensel yasanın izin verdiği sınırlara kadar sizi koruyacağıma kendimi adıyorum. Kozmik Işık Konseyinin rehberliği altında Dünya Hizmetkarları olarak birlikte başarısız olamayız. Sizden çok memnunuz.

BEN Başmelek Mikail’im.

.ronnastar.com

Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz. BAŞMELEK MİKAİLİN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE BİR ARMAĞAN OLARAK YAYINLAMAKTAYIZ; YİNE DE İŞLETME GİDERLERİNİ VE TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİN POSTA ÜCRETLERİNİ KARŞILAMAK ÜZERE YAPACAĞINIZ BAĞIŞLARDAN MEMNUNİYET DUYACAĞIZ.

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder