14 Şubat 2013 Perşembe

KRYON: 2013 – YAŞLI RUH ALET KİTİ


534244_479808068725926_1348697647_n
CANLI KRYON MESAJI
“2013 – YAŞLI RUH ALET KİTİ”
Bu canlı kanallık Kryon Kundalini Turunda verildi
13 Ocak 2013
Lee Carroll kanalıyla
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bunu yaptığımız çoğu zaman olduğu gibi, “Bu adam hala bedeninde mi?” [Lee'den söz ediyor] diye merak edenler var. Elbette bedeninde, ama bilinci ayrıldı. Bazılarınız, “Bunu biliyordum! Bu onu psikolog için bir aday yapıyor.” diyecekler [kahkaha]. Ama bu o türde bir bölünme değil. her biriniz burada gördüğünüz şeyi yapma yeteneğine sahipsiniz, ama bu şekilde olması gerekmez. Gezegende oluşmaya başlayan yeni bir enerji var ve bunu giderek artan bir şekilde tartışmaya başlayacağız. Eğer bu sayfaya geldiyseniz, son mesajı gözden geçirmeniz sizin için iyi olacaktır. Orada bu mesaja bağlı olan bilgi vardır.


Bir hafta önce, size bu yeni çağda bekleyeceğiniz şeyler ile ilgili bilgi verdik. Ondan bir kaç hafta önce de, arayacağınız icatlardan bazılarını anlattık. Ama İnsan evriminin sürecinde, bazılarınızın kanallık yapmanız kaçınılmazdır. Bu tür kanallık herkese açık veya diğer İnsan Varlıklarının önünde olmak zorunda değildir. Sadece kendiniz için yapılabilir. Bu bazılarınızın daha önce adlandırdığı “otomatik yazma” olabilir, ama farklıdır. Bu arada, bununla ilgiliotomatik olan hiç bir şey yoktur. Bu sadece olan bir şey değildir. Bir kenara çekilen ve kendi varoşunuzun mahremiyetinde kutsal parçanızı bulan ve içinizde bulunan şeye kanallık yapan sizsiniz. Bazılarınız ismi olan bir varlık bile görmeyeceksiniz, ama bunun yerine kendi kutsallığınızın parçalarınıza kanallık yapmaya başlayacaksınız. Buna kanallık diyeceksiniz, ama bu aslında Yüksek Benlik ile iletişimlerdir. Yine siz olan öz ruhunuza dokunan sizsiniz. Ama bu kanallığa benzeyecek ve böyle olacak.
İnsan evriminde sonraki adım dışarıya doğru değil, içeriye doğrudur, çünkü İnsan türlerinin evrimi, beynin yapabildiği şey ile ve sonra bedendeki tüm DNA ile kollektif olarak yaptığı şey ile ilgili olacaktır. Kendi bedenlerinizde, yüz trilyondan fazla DNA parçası vardır ve bunların hepsi kendi damganız ile özdeş ve eşsizdir. Bunların hepsi birbirine bağlı ve bir olarak dolaşıktır. Bunların hepsi birlikte olduğunuz ruh olarak [Merkabanız] tek ortak alanı temsil eder.
Gözden Geçirme
Eski enerjiyle işiniz bitti ve her şey yeniden ayarlanıyor. Geçen hafta size tam şimdi neler bekleyeceğinizi anlattık. Ama devam etmekte olan bir salıverme var ve siz bunu hissetmeye başlıyorsunuz. Bu salıvermenin bazı anormallikleri olacak ve sizler bunu yakında görmeye başlayacaksınız. Salıverme anormalliklerinin arasında, savaşı kaybettiklerini kavrayan dünyanın karanlık enerjilerinin bulunduğu anlatmıştık. Bu, kafalarını kaldırıp iş başındaymış gibi yapacak olan bazı eski enerji süreçlerinin son nefesidir, ama böyle olmayacak. Muhtemelen İnsan tarihinde ilk defa desteklemeyen nüfusta darmadağın olmalarını izleyeceksiniz.
Yaşlı Ruhun Alet Kiti – 2013
Bugün sizlere potansiyelleri vereceğiz ve ufukta gördüğümüz bazı şeyleri anlatacağız. Ek olarak, en kuvvetli olması gerekmeyen, ama orada olan bazı potansiyelleri işaret edeceğiz. Bu yenidir, çünkü bu anda insanlığı etkileyebilecek veya etkilemeyebilecek olan geri planda “pişen” şeyi gösteriyor. Bunu yaparak, eylemdeki özgür seçimi görebilirsiniz.
Geçen haftanın mesajını yansıtarak ve devam ederek başlamak istiyorum. Bugün size beş noktalı 2013 Yaşlı Ruh Alet kiti vermek istiyoruz. Yani, size bakacağınız beş nokta vereceğiz. Bunlar bazılarınızın ihtiyacı olan bazılarınızın olmayan şeyler olacak. Ayrıca önümüzdeki odada bulunanlardan daha fazla dinleyenlerin ve okuyanların olduğunu biliyoruz. Şunu bir çok kez söyledik: Eğer buna uyumlanırsanız, saatinizin söylediği veya takviminizin söylediği şey önemli değildir, kim olduğunuzu biliyoruz. Bu mesajı dinleyen evrimleşmiş ruhunuzun potansiyellerini biliyoruz ve bu potansiyel tam önümüzde. Yüksek Benliğiniz ile temastayız ve planınızı biliyoruz. eğilimli tutum olduğunu düşündüğünüz şey ile temastayız. Bunu da biliyoruz. Eğer bu mesajı dinliyorsanız veya okuyorsanız, tam uygun olduğunuz yerdesiniz.
Yolu Temizlemek
2012 geçilir geçilmez gerçekleşmesi her zaman programlanmış olan, gerçekleşmesi programlanan bir çok şey var. 2012 enerjisi çok fazla miktarda korku içeriyordu ve bu şimdi geçti. Enerjilerin oyun alanının bir temizliği olduğunu söyleyebilirsiniz. O şeylere baktığınız zaman, bunların bazıları sizin için ezoterik olabilir, geçişin bazı nitelikleri onurlandırılıyor. Tam şimdi bu ekinoksların presesyonu ve orta nokta olacaktı. Sizler gerçekte şimdi geçişin ortasındasınız ve bu yeni enerjiye geçişi deneyimlerken alet kitiniz için ihtiyacınız olan beş madde sunuyoruz.
Hoşgörü
Birincisi hoşgörü. Şimdi, yaşlı ruhlara konuşacağım ve hoşgörüden söz ettiğim zaman, spesifik olarak yaşlı ruhlara konuşacağım. Yaşlı ruh, uzun süredir hoşgörülü oldu. Eski enerjiye hoşgörülü oldun ve ortak bir şeye sahip olmadığın bir çok şeyle bir arada olmak zorunda kaldın. Şimdi başka bir şeye hoşgörülü olmanı isteyeceğim, çünkü bazılarınız sonra gerçekleşecek olan şeylerden hoşlanmayacaksınız. Bazılarınız gelenekten ayrılacaksınız ve başkalarını kızdıracaksınız.
Bunu açıklamanın en iyi yolu bir örnek vermektir: Örneğin diyelim ki otuz yıldır şifacısınız ve işe yarayan bir tekniğiniz var. Çalıştığınız enerjiler var ve yaptığınız şeyi biliyorsunuz. Aniden etrafınızdaki enerjinin özellikleri kendisini yeniden yazmaya başlıyor. Yapmakta olduğunuz ve öğretmekte olduğunuz şeyin çekirdek özü olan bazı şeyler değişmeye başlıyor.
Ama bunların değişmesine katılmayacaksınız, çünkü belirli şeyler sizin için yıllarca işe yaradı! O kadar doğru ve rahat olan bir şeyde değişimler olduğuna inanmak istemeyeceksiniz. Yaşlı bir ruh olarak sahip olacağınız önyargı görünür olacak. “Hayır, bu doğru olamaz. Bunu veya şunu her zaman yapmak zorundasınız. Bunu yıllardır yapıyorum ve Ruh bu şeylerin çalışma şekliyle beni her zaman onurlandırdı” diyeceksiniz.
Nasıl bilebilirsiniz? Geçişler olduğunu size gösterecek olan şey nedir? İlk şey belirli bir şekilde olduğuna inanmaya alışık olduğunuz her şeyde hoşgörülü olmalısınız, çünkü bunlar ilk değişen şeylerdir. Sonraki, yeni, sezgisel güçlere başvurmaktır.
Bir işlemde yapmanız gereken şeyi size söyleyen ruhsal çalışmanızda aldığınız ve bununla yıllardır çalışmakta olduğunuz sezgisel sinyaller güvenmek zorunda olduğunuz sinyaller olmaya devam ediyor. Kanalların bile onunla çalışmak zorunda oldukları önlerinde yeni paradigmaları olabilir. Çünkü yeni enerjiyle, İnsan maddi bedeni ve zeki beden ve Yüksek Benlik bedeni adını verdiğiniz şey arasındaki ilişki değişmeye başlayacak [bunların birbirleriyle nasıl iletişim kurduklarının yeniden ayarlanması]. Ama bir çok insan yeni olan bir şeyleri dinlemeyecek. Onlar hala daha önce işe yarayan şeye gidecekler ve farklı olabilecek herhangi bir şeye “ayarlanmayacaklar”.
Nöral dediğiniz yollar maddi benlik ve zeki benlik arasında kuantum olanı oluşturmaya başlayacak. Yani, bazılarınız kendi hücresel yapınızla konuşabilme ve iyi geri bildirimler alma kavramını elde etmeye başlıyorsunuz. Örneğin, kineziyoloji ile ilgilenen bazıları şöyle diyebilir, “Hayır, hayır. Bunu belirli bir şekilde yapmak zorundasın. Bunu onlarca yıl yaptık. Bu şekilde yapılır“. Daha genç bir ışık işçisi “Peki, ben bunu farklı ve geçmişte yaptığınız herhangi bir işlem olmadan yapabiliyorum” diyebilir. Bazılarınız yeni süreçlere veya onunla hayatta kaldığınız eski süreçleri yeniden yazanlara daha hoşgörülü ve açık zihinli olmak zorunda olacaksınız. Eğer olmazsanız bu, Dünya Gezegeninin evrimini yavaşlatır, çünkü o zaman yaşlı ruhlar ve inandıkları şeyler arasında bölünme bile olabilir…. “eski ve yeni” metafiziğe bölünme.
Yıllardır kullandığınız süreçlerin, prosedürlerin, eğitimlerin ve sistemlerin parçası olanlar için, hoşgörünüzü istiyoruz. İnandığınız şeyin gerçeğiniz olduğu ile ilgili yargılamadan önce veya eleştirici şekilde konuşmadan önce, evrimleşmekte olan Dünyanın güzelliğine bakın. Her zaman yapabileceğinizi söylediğimiz şeyleri sahiplenmeye başlayabilen yaşlı ruhun güzelliğine bakın. 23 yıldır, partnerim neyin mümkün olabileceğini anlatmaktaydı. Şimdi aslında bunu yapmanın zirvesinde duruyorsunuz. Bu birincisiydi.
Sabır
Geçen hafta yaptığımız gibi bunu tekrar belirteceğiz: Sabır. Sözünü ettiğimiz nitelikler biraz zaman alacak. geçen hafta, size ekinlerinin tohumların eken ve ertesi sabah onların büyümelerini izlemek için dışarı koşam, sadece büyümenin görülmesinin çok yavaş olduğunu keşfeden amatör çiftçinin hikayesini vermiştik. Bu şekilde ortaya çıkacak – çok yavaş. Haberlerinizi izleyeceksiniz, hükümetinizi izleyeceksiniz, Dünyayı izleyeceksiniz ve bazılarınız “Pekala, gerçekte çok fazla fark görmüyorum” diyeceksiniz. Bu, tohumlara benzeyecek ve onu göremeyeceksiniz. Bunun yerine, bilinçte yavaş, düzenli, istikrarlı bir değişim var. Bunun bazıların eski enerjiler ölene kadar elde edilemez. Bunun bazıları, eski enerjilerin başında olan bazıları arık iş başında olmayıncaya kadar kavranmayacak. Bunların bazıları gençler liderlik pozisyonunu alıncaya kadar kendilerini ortaya sermeyecek ve tam şimdi bazılarınız, “Bu çok uzun süre, Kryon” diyorsunuz.
Sevgililer, alet kitiniz ile yapmanıza ihtiyacımız olan şey, yaşlı bir ruh olarak buradaki varlığınızın gezegenin büyümesi için besin ve ışık olduğunuzu anlamaktır. Sadece hesabı kapatıp “Yeterince uzun zaman bekledim, bir başka 18 yıl geçirmek istemiyorum” diyemezsiniz. Bunu şöyle resmedin sevgililer: Şimdi tohumlar için suyunuz var, 2012′den önce tohumlar yoktu! Eski enerjiler azalıyor ve siz şimdi sadece tohumlara sahip değilsiniz, suya da sahipsiniz! Her sabah uyanın ve sulayın, sulayın.
Dinleyin: Sizden sonra gelenler tüm ekinleri görmeye başlayacaklar. Bu, alet kitinizdeki sonraki şeydir – anlamadığınız şeyler için anlayış ve hoşgörü. Yeni paradigmada, beklemediğiniz şeyler olacak ve onlara bakıp, “Yok artık” diyebilirsiniz.
Tutum Ayarlama
Üçüncüsünden söz edeyim, tutum ayarlama. Bazılarınız Kryon’un geçmişte söylediği bazı şeyleri bir araya getirmeye başlıyor. Yıllar önce, şimdi sonuç veren bir bilgi aktardım ve şimdi onu anlamaya başlayabilirsiniz, ama o zaman, anlamadınız. Size şu cümleyi vermiştik: “Herkes herkesle konuşabildiği zaman, sırlar olamaz.” Şu andaki Dünya toplumunuzda, bu şimdi sosyal network adı verilen şey oldu. Bu terim var olmadan önce bile, bundan bahsettim. Gezegende herkesin herkesle anında konuşabildiği bir zaman olacaktı. Bunun eski iletişim paradigmalarını nasıl etkisiz bıraktığını görebiliyor musunuz? Bunun doğru olmayan bilgiyi nasıl etkisizleştirebildiğini görüyor musunuz? Bunun dramayı ve uydurmaları nasıl etkisizleştirebildiğini görüyor musunuz? Herkes herkesle konuşabildiği zaman – gerçekleşmekte olan şey bu!
Teknoloji size bazılarınızın, özellikle yaşlı olanların bakıp onunla hiç bir şey yapmak istemediği bir şeyin başlangıcını verdi. “Bu genç insanların çılgınlığı” diyorsunuz. Buna karşı tutumunuzu ayarlamanızı istiyoruz. Genç bir insanın bunların yapabildiklerini ve aynı anda kaç tane arkadaşıyla konuşabildiğini size göstermesine izin verin. Bir şey iletmek istedikleri zaman neler olduğunuz size göstermelerine izin verin, belirli bir yere onu koyarlar ve anında yüzlerce insan bilir. Bu, İnsan Varlıkların iletişim kuracakları şeklin yeni paradigmasıdır.
Bunun en sonunda nereye yol açacağını size anlatmak istiyorum, çünkü sosyal networkün sınırları yoktur. Kendi network cihazlarında gördükleri bir şey ile ilgili genç bir İsrailli genç bir İranlı veya Filistinli ile konuştuğu zaman ne olur? fikirler daha önce asla olamadığı şekilde sınırlardan karşıya geçer. Belki daha önce hiç bulunmadıkları bir ülkede, yüzlerce insanın birbirleriyle anında konuştuğu yerde teknik paradigmada arkadaşların birbirlerine karışmasına ne olur? Sonuç? Bu, sadece işittikleri veya onlara anlatılan  o şeyler hakkında anlayış yaratmaya devam eder. Şimdi bunları görebilirler ve işitebilirler ve herkesin aynı şeyi istediğini bilirler! Bu yeni bir iletişim paradigmasıdır, ama bundan daha fazlası, herkesin her şeyi doğru şekilde ve neredeyse anında bilebildiği geleceğin yoludur. Bu, gezegende barışın katalizörlerinden biridir.
Burada gözün gördüğünden fazlası var, sevgililer ve tutumunuz her şeydir. Çünkü tüm bunlara bakıp, “Pekala, bu çılgınlık ve sadece gençler için” derseniz, eğer bu siz iseniz, o zaman bunu tamamen kaçırırsınız. Bırakın genç bir insan bunların ne yapabileceğini açıklasın ve zihninizde ışık çakmasına izin verin, çünkü İnsan türlerinin evrimi burada ve bu asla gitmez. Eğer tüm bunlardan hoşlanmazsanız, o zaman sosyal network sadece sizin için daha kötüleşir! Bunu mizahi ve şakacı bir şekilde söylüyoruz.
Bunun her şeyde bu şekilde olacağı bir gün gelecek. Bir münzevi olmak imkansız olacak. Mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha fazla arkadaşlarınız olacak. Bunlar dört gözle beklemenizi istediğimiz şeyler, ama bunlara farklı şekilde bakmanızı ve bunlara adapte olmanızı gerektirecek. Bu üçüncüsüydü.
Fiziksel Beden
Dördüncüsü fiziksel bedeninizdir, çünkü bu yeni enerjide bedeniniz yeniden ayarlanmak zorundadır. Bedeniniz ne istediğinize bakmadan yeniden ayarlanacak. Kalma niyetinde bulundunuz sevgililer. Böylece, içinizde fiziksel kimya değişimlerinin gerçekleşmesine izin verdiniz. Bazılarınız için, bu hastalık olarak adlandırılır, ama hastalık değildir. Bu sadece geçici kimya dengesizliğidir. Sonra söyleyeceğimiz şey, bazılarınızın fiziksel sıkıntılar olduğunu düşüneceğiniz şeylerden geçeceğinizdir. Bu mesajı dinleyen ve okuyanlar arasında bunlardan zaten geçmekte olanlar var. Eğer bu siz iseniz, şimdi bunun neyle ilgili olduğunu anlıyorsunuz.
Bu, düşündüğünüzden belirli şekilde daha hızlı bir evrim olacak. Çünkü kalmayı ve bu sonraki paradigmaya ilerlemeyi seçenleri etkileyecek. Bu yeni enerjiye girmek zordur. Beden kendisini ayarlarken beden kimyasını gerilime sokabilir. Bu gerçekleştiği zaman, neden söz ettiğimi bileceksiniz ve gerçekleştiği zaman, bundan korkmayın. Size bir meydan okuma veriyoruz: Dengesizliği kutlayın! Bu ister kas yapınızda olsun ister bağırsaklarınızda ya da nereden geldiğini bilmediğiniz o yerlerden birinde olsun, şöyle söylemeniz için meydan okuyorum, “Yeniden ayarlandığım için teşekkür ederim Tanrım, çünkü evrimleşiyorum ve nedenini biliyorum.” Kalmanız ve bitkileri sulamanız bekleniyor, sevgililer. Ne demek istediğimi göreceksiniz, çünkü yakında bazı beklenmedik şeyler olacak.
Şeylerin İşleme Şeklinde Değişiklik
Şimdi beş numarada çok dikkatli olacağım ve kanallık yaptığımız şeklin paradigmasını değiştireceğim. 23 yıldır, etrafınızda okuduğumuz potansiyeller çorbasında var olan en yüksek olası potansiyel olarak size bilgi verdik. Bu şeyler en sonunda realiteniz oldu, çünkü bunlar sizin özgür seçiminizdir ve ne düşündüğünüzü biliyoruz. Potansiyellerin ne olduğunu biliyoruz, çünkü eğilimleri biliyoruz ve tüm insanlığı bir bütün olarak görüyoruz. Potansiyeller enerjidir ve bize sizlerin bu potansiyeller ile nasıl çalıştığınıza dayanarak geleceğinizi yansıtma yeteneği veriyor. Bunu çok uzun bir süredir yaptık. Yirmi üç yıl önce, potansiyel olarak gerçekleşecek olan bir çok şeyi anlattık ve şimdi bunlar sizin realitenizdir.
Ama şimdi, o senaryodan ayrılacağım ve size Dünyadaki en kuvvetli olmayan bir potansiyeli vereceğim. Bir seçime sahip olan bir İnsan Varlığı hakkında anlatacağım. Bu potansiyel sadece yüzde 50 dir. Ama size beklemediğiniz “bir potansiyeli okuyacağım”. Bu değişmeye başlayan bir paradigma ile ilgilidir.
Kuzey Kore’den söz edelim. Orada genç, yeni bir lider var. Potansiyel şu ki, o bu mesajı hiç işitmeyecek, bu nedenle ondan serbestçe konuşabilirim. o bir ikilem ile yüzleşiyor, çünkü genç ve ülkesindeki enerjideki farklılıkları biliyor. Bunu hissediyor. Onun merhum babasının soyağacı önünde uzanıyor ve etrafındaki herkes onun bu soyağacının kopyası olmasını bekliyor. Ona öğretilmiş olan şeylere devam etmesi ve Kuzey Kore’yi harika yapması bekleniyor.
Ama o bunları yeniden düşünmeye başlıyor. Aslında, büyük bir lider olmak ve işitilmek ve görülmek ve Kuzey Kore’nin tarihine damgasını basmak istiyor. Babası ona bunun çok önemli olduğunu gösterdi. Bu nedenle o bir soruyu düşünüp taşınıyor: Bir dünya liderini ne büyük yapar?
Bu soruyu çok uzun zaman önce olmayan eski dünya paradigmasındaki birilerine soralım. O bir uzaman ve başarılı biri olacak. Bu geçerli bir egzersizdir, bilen geçmişten birine sormak. Bu soruyu tanıdığınız, ismi Napolyon olan bir adama soralım. Bize göre, bu dündü ve bazılarınız oradaydınız.
Napolyon’a sorsaydınız, “Bir dünya liderini büyük yapan şey nedir?”, şöyle söyler, “ordusunun büyüklüğü, belirli miktarda kaynak ve adamla ne kadar bölgeyi etkili bir şekilde fethedebildiği; liderin ne kadar önemli olduğu kaç tane vatandaşın onu imparator veya kral olarak çağırdığına, koyabildiği vergilere ve kaç insanın ondan korktuğuna dayanarak ortaya çıkar.” Bu sadece Napolyon’un realitesi değildi, aynı zamdan parçası olduğu zamanın enerji için haklıydı. Napolyon dünya lideri, general ve tutsak arasında ileri geri gitti. Neredeyse yapmak için harekete geçtiği her şeyi gerçekleştirdi. Hüneri ortada, ismini bugüne kadar hatırlıyorsunuz. O ünlüydü.
Bir dünya liderini büyük yapan şey nedir? Size gösterdiğim şey o zaman ve şimdi arasında düşüncedeki farktır. Eğer isterse, bu evrimleşen genç İnsan Varlığın gezegendeki her şeyi değiştirebilecek olan bazı seçimler vardır. Babası bu oğlana bir dünya liderini büyük yapan şeyin şunlar olduğunu anlatırdı; roketlerin gücü veya nükleer silaha sahip olmaya ne kadar yakın olabildiği ya da batılı güçlere karşı nasıl ayakta durduğu veya küçük bir ülke olarak dramayı alevlendirmeye ve karıştırmaya nasıl devam edeceği – tanınmak ve korkulmak. Babası ona bunun onun soyağacı olduğunu ve tüm yaşamı boyunca ona anlatılan şey olduğunu söylerdi. babası bunu iyi yaptı ve kendisini daha sonra oğluna devrettiği danışmanlar ile çevreledi.
Şimdi, burada bir şeyler olmasının yüzde 50 şansı vardır, ama bu güçlü bir potansiyel değil sevgililer. Bunun şu veya bu şekilde işlediğini izleyebilmeniz için bunu ileri sürüyorum. Çünkü eğer oğlan babasının izini takip ederse, başarısızlığa mahkumdur. Dünyadaki enerji bunu eski olarak görür bir aptal olarak görülür. Ama eğer bunu çözerse, gezegendeki en ünlü adam olabilir… ki babasının gerçekte istediği şey budur.
Kryon bu adama tavsiye verseydi, işte ona söyleyeceklerim. Şu andaki dünyanın şimdiye dek tanıdığı en ünlü lider olabilirdi, çünkü şu anada yaptığı şey dünyanın eski yollara sınır çekme noktası olarak gördüğü şey olur. Sadece bu değil, şu anda yaptığı şey ebediyen tarih kitaplarında olurdu ve geçliğinden dolayı, gezegendeki her diğer liderden daha uzun yaşama potansiyeline sahiptir. Herhangi birinin sahip olduğundan daha uzun bir üne sahip olacaktır.
Ona şunu söylerdim: Sınır muhafızlarına evlerine gitmelerini söyle. Güneyi selamla ve Kuzey ve Güneyi geçmiş kahinlerin olabileceğini söylemedikleri bir şekilde birleştirmeye başla. İki ülkenin ayrı olmasına izin ver, ama serbest ticaret ve seyahat ile iki ülkeyi daha büyük Kore ailesinin iki parçası yap. Batı ile ittifaklara başla ve bunu kastettiğini onlara göster. Füze programlarını durdur, çünkü onlara hiç ihtiyacın olmayacak!
Bu, Kuzey Kore insanına hiç beklemediği bolluk getirecek! Büyük ekonomik desteğe, okullara, hastanelere sahip olacaklar ve liderleri için daha fazla saygıya sahip olacaklar. Sonuç oğul için babasının asla ulaşmadığı ün ve ihtişam olacak. Bu, Birlemiş Milletlerin ayağa kalkıp Büyük genel Kurula yürüyen oğulu alkışlamasına neden olurdu. Ona şöyle sorardım, “Bunu istemez miydin?”
Bu çoğunuza aşikar görünmüyor mu? Anında üne kavuşabilir ve fark yaratan ve şaşırtıcı bir şeyi başlatan biri olarak görülebilir. Ama onu izleyin. Bir seçime sahip, ama bu basit değil. Hala babasının danışmanlarına sahip, ama onlardan birinin işine son verildi. Bunu yapabilir veya yapmayabilir. Yüzde 50 şans var. Ama eğer bunu yapmazsa, ondan sonra gelenin yapacağını söyleyeceğim. Çünkü bu çok aşikar.
Bunun İnsan türlerinin evrimleşmesi olduğunu size anlatmak için gösteriyoruz Şeyleri bir araya getirmenin, onları ayırmak veya fethetmek yerine her şeyin yanıtı olduğu yavaş bir kavrayıştır. Uzlaşmayı teşvik edenler ve burada daha önce hiç olmayan enerjileri yaratmaya başlayanlar, hatırlayacağınız insanlar olacak. Sevgililer, bu liderlikte, siyasette ve iş alanında gerçekleşecek. Bu yeni bir paradigmadır.
Ve böylece bu özel alet şudur: işlediğini düşündüğünüz realitenin artık işlemeyebileceğinin kavrayışı. Bilmediğiniz şeyi bilmezsiniz. ama eğer enerji değişiminin ne olduğunu bilirseniz, bilmediğiniz gelmekte olan şeyler için hala plan yapabilirsiniz.
Bu, size genişleyeceği ve trafiğin yakında akacağı söylenen bir yolda araba kullanmaya benzer. Buna inanırsınız ve bunu nasıl gerçekleşeceğini bilmezsiniz, ama geldiği zaman hazırsınızdır ve rahat bir nefes alırsınız ve “Bunun olacağını biliyordum” dersiniz.
Bununla bitiriyoruz. Şimdi dünya bu genç adamın yaptığı şeyi görmek için izlerken, siz de izleyebilirsiniz. Eğer yeni enerjiyi, yapma yeteneğine sahip olduğunu görecek kadar yeterince zekiyse, belki de dünyanın en sevilen liderlerinden biri olur. Hiç kimsenin ulaşamadığı bir şöhretle, yaşının ötesinde bilge olarak görülür. Ama eski enerji güçlü ve drama ve korku da çağırıyor.
Yavaşça, anlamaya ve birleşmenin her şeyin yanıtı olduğunu görmeye başlayanlar olacak. Düşmanların düşmanlarla birleşmesi zor olduğu kadar, bu onların hayatta kalmasıdır, çünkü bulundukları yola devam etmek onların yitip gitmeleri olur. Eski enerji artık eski  yolları desteklemeyecek. Bunu izleyin. Bu yakında gerçekleşecek.
Daha önce bitirdiğimiz aynı şey ile bitireceğiz. İnsan Varlığı, görmek üzere olduğun şeyden korkma, çünkü eski enerji sağa sola sallayacak ve vazgeçmeyecek ve kafasını aşağı eğerek günbatımına kolayca gitmeyecek. Savaşacak. Size bunu bir metafor olarak veriyorum. Bunu göreceksiniz ve gördüğünüz zaman tanıyacaksınız. Bu nedenle bunu anlayın, bundan korkmayın.
Bu Dünya sanki gölgelerden güneşe çıkmış gibi enerjiye yavaşça ilerlerken, bir yeniden ayarlama ve adaptasyon periyodu olacak.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder