12 Şubat 2013 Salı

KRYON - 2013 – PEKİ YA ŞİMDİ ?



Selamlar,sevgili dostlar,ben manyetik servisten Kryon.Bu 2013 yılında yayınlanacak olan ilk özel mesajımız .Bu mesajı şimdi dinleyecek ve ‘’ Evet 2012 yılını da geçtik,sırada ne var ? ‘’ diyecek olanlar var.İşte bu konuşan her zaman ileriye bakıp hiçbir zaman geriye dönmeyen,genelde durup etrafına bakmayan ve her zaman enerjiyi geçmişte ve anda olanla değil gelecek olanla ölçmeye çalışan insan varlığıdır. Bu yüzden hemen oraya geçmeyeceğiz.Bunun yerine sizden durup neler başardığınıza bakmanızı istiyoruz.Geleceğe bakmak için geride bıraktıklarınızı anlamanız gereklidir.Geride bıraktığınız şey her hangi bir kehanetin size yapabileceğinizi söylediği şeyler ötesinde ve üstünde eski enerjinin fethedilmesidir.

Kryon Zamanlaması

Henüz taşları yerine oturtamayanlar için , benim 1989 yılındaki gelişim bugün meydana gelmiş olan potansiyellerin bir öncüsüydü.Eğer gezegendeki bilinçliliği değiştirmeyip,1987 deki Harmonik Yakınlaşmaya kadar kendi alanınızı belirlememiş olsaydınız bugün dostumla birlikte kanallık yapıyor olmazdık.Kendimi ona tanıtmayacağım için onun daha farklı bir yaşamı olurdu.Ona,eğer ona yakın bir zamanda sunduğum örtüyü almayı tercih etmeseydi,onu kabul edecek başkalarının olacağını anlattım.Yani sizler benim buraya girip insanlığa İnsan Varlığı aracılığıyla öğretme imkanı sağlayan enerjiyi yarattınız.


Ben buraya gelerek bir şeyler yaratmadım sevgili dostlar.Yemeği pişirmeye karar veren sizlersiniz.Ben sadece bu yemeğin içindeki malzemelerden biriyim.Şimdi sizden etrafınıza bakıp neler geçirdiğinizi ve neler başardığınızı görmenizi istiyorum.Gezegendeki en eski enerjilerden bazılarıyla didinip duruyorsunuz.Işığı alıp onu hiç bir bütünlüğü olmayan karanlığa doğru atıyordunuz,ışığı alıp onu yargıya ve drama doğru atıyordunuz ve bu arada bunu 18 yıldır yapıyorsunuz.

Bazılarınız ‘’Kryon,ben bunu daha uzun süredir yapıyorum’’ diyor,fakat son 18 yıl daha önce de söylenen Galaktik Hizalanmanın bir parçası.Bu hizalanma göklerdeki bir hizalanmadan daha fazlasıdır.Güneşiniz dünyayla ve galaksinin merkeziyle tamamen hizalandığında,sizler yaratıma bakıyorsunuz.Bu hizalanma enerjik bir işarettir,sadece astronomların ekinoksların devinimi olarak bildiği bir şey değil ya da Mayaların size takvimlerinde bahsettiği şey ya da fraktal zaman hesaplamalarının verdiği bir şey.Bu Evren tarafından bilinen bir zaman ve sizin onun etrafında yaptıklarınızdır.

Salıverme

Şimdi her şey değişmeye başladı ve gerçekleşen ilk şey bizim ‘’salıverme’’ diyeceğimiz şeydir.Ruhun yavaş hareket ettiğini anlamak zorundasınız ve özellikle gezegendeki bilincin ne kadar hızlı değişebileceği çerçevesi içinde.Yani ruhun gezegeniniz Samanyolu Galaksisindeki Kara Çatlağa doğru ilerlerken gelecek 18 yıllık zaman çerçevesi dışında vermiş olduğu bir saat ya da zaman çizelgesi yoktur.Bu 18 yıl içinde , gelecek zamanda hızlı bir şekilde gelişecek olan yeni bilincin tohumlarını ekme potansiyeli mevcuttur.

Salıverme:eğer bir vücut geliştiricisiyseniz ve bir ağırlığı uzun , uzun bir süredir tutuyorsanız , onu yerine geri koyduktan sonra kasların normale dönmesi zaman alır.Ağırlığı kaldırırken bir baskı söz konusudur ve bu baskıyla değişen bedensel bir denge.Kaslardaki vücut kimyasalları ağırlığın taşınmasına imkan vermek için değişir.Yani ağırlık bırakıldığında bir salıverme süreci söz konusudur.

Şimdi salıverme metaforu şunu söylüyor ‘’Eski enerjilerle uğraşmaya ara ver,çünkü salıverme sürecin bir parçası olarak eski enerji de değişecek’’.Eski enerji de bir şeyler tutuyor;o ışığı (sizi) tutuyordu.Yani hepiniz bir anda salıverme modundasınız.Fakat bilge insan her zaman işler kendini düzeltirken bir süreliğine durur ve işlerin nerede yerine oturacağını izler.Bilge olmayan insan ise ne olursa olsun eski modayı zorlamaya devam eder.Bir an için durup değişen paradigmalara göz atmak çok önemlidir.

Eski enerji basit bir şekilde bilgelik ve ışıktan yoksun bir enerjidir,yani o eski yolları zorlamaya devam edecek ve aynısını sizden de bekleyebilir.Fakat farklılık şu ki artık eskiden sahip olduğu cephaneye sahip olamayacak.Bu cephane Kristal Izgaranın yapısıdır ve bir milenyumdur karanlığın hayatta kalabilme şeklidir.

Karanlık

Gaianın mevcut ızgara sistemini değiştirmenizden ve 2012 işaretleyicisinden 2013'e geçmeyi niyetlendiğinizden , karanlık ve ışık arasındaki savaşın kurallarını değişti.Şimdi ışığın daha büyük etkisi olacak - çok daha güçlü bir etki.Karanlığın tanımı ışığın yokluğudur.Yani karanlık ışık tarafından doldurulmayan boşluktur,fakat karanlığın hala enerjisi var,her ne kadar eskisinden zayıf bile olsa.Haydı şimdi ''Karanlığın Bilincini'' tanımlayalım.

Karanlık ve ışık bir ölçüdür , varlık değil.Onlar insanların düşünce şekillerini , diğerlerini etkileyip dünyada paradigmalar yaratan bilinç dalgalarını temsil ederler.Yani biz ''Karanlık bunu ya da şunu istiyor'' dediğimizde, ışığa sahip olmayan bir grup insanı tanımlıyoruz.Bunlar,Tanrının içerde olduğu gerçeğinin farkına varmış olan Işık İşçilerinin zıttıdır.Bu arada bu farkındalık,Tanrı gezegen üzerindeki tüm ruhların içinde olduğu için herkes için mümkündür.Fakat uzun bir süre kendilerine söylenen dışında gerçek bir kişisel tercih anlayışına sahip İnsan anlayışı olmadı.

Yani savaş her zaman bilinçlilikle ve onu görebilecek ve görmek isteyecek olanlara ne kadar ışık verilebileceği arasında olmuştur.Fakat sizin de bildiğiniz gibi insanlığın çoğu yüzyıllardır sönük bir ışık içinde debelenmiştir - şimdiye kadar.Bu iyilik ya da kötülükle ilgili değildir.Bu insanların kendileri hakkında ne düşündükleriyle ilgili bir kesişme noktasıyla ya da doğal bir fikir birliğiyle ve insanlık için uygun olan davranışla ilgilidir.Bazıları buna İnsan doğası diyebilir.

Aynı şekilde kalmasını isteyen düşünce eski enerjinindir.O,değişim olacağına inanmaz,fakat o artık eskisi kadar güçlü olmadığını farkına varmaya başladıkça kısa bir süre dengesizlik içinde yalpalanacak.

Bazılarınız '' 2013 salıverme,taze bir nefes getirmeli . Ah evet başardık ! Biz başardık ! diyor. Size söyleyeyim henüz yolunu bulamayan bir çocuk gibi karanlığın eski yolları yaşamın tüm bucaklarını elinden geldiği kadar işgal edecek.Hayatı için hayatta kalma mücadelesi için savaşacak ve o işlerin artık aynı olmadığı gerçeğini hissedecek.Yani bu salıverme sürecinde sizden bir adım geriye gitmenizi istiyorum.Bu gibi şeylerin çirkin yüzlerini yükselttiğini gördüğünüz zaman 2013 ün düşündüğünüz gibi olmadığı düşüncesine kapılmayın. Gezegende daha fazla dengesizlik gördüğünüzde,hatta hiç ummadığınız şeyleri bile ve aslında göreceksiniz de - ellerinizi bir kenara atıp ''İşte yine oluyor,bir değişiklik yapamadık'' demeyin.Çünkü yaptınız bile.Bu tip şeyler yavaş ilerler.

Modern Tarihin Başlangıcı

Enerji değişiyor,bu bilgiyi size daha önce vermiştik.Savaş protokolünün dengesi kendini uyumluyor.İşte bu zaman bununla ilgilidir.Eğer başka güneş sistemlerinde bu süreci yaşayanlara soracak olursanız,bu kelimenin tam anlamıyla onların yazılı tarihinin başlangıcıydı.Hatta ondan öncesine bakmıyorlar bile.Her şey şimdi başlıyor.Yani daha önce de dediğimiz gibi,eğer insanlığın geleceğine bakacak olursanız onlar bu günü modern insan tarihinin başlangıcı olarak işaretleyecekler.Ondan önceki her şeye bakıp şöyle diyecekler ''Bu günler barbarlık günleriydi.Modern mitoloji günleriydi.Onlar bizim iyi bilmediğimiz günlerdi ve şimdi Tanrının yüzünü içimizde görebiliyoruz''.İşte buna doğru adım atıyorsunuz. Çetin ve yavaş.

Tohumların Ekilmesi

Tohumların ekilmesi metaforunu bir çok kez kullandım,şimdi bunu biraz daha çok inceleyip size bilgi vereceğiz.Buradaki metafor tabi ki çiftçidir,bu ortak metaforu kullanacağız böylece çiftçinin hangi özelliklere baktığını göreceksiniz.

Eski enerjiyle savaşıyorken,tarlayı tohumlar için hazır hale getirmek amacıyla sürmüyordunuz.Bunun yerine hayatta kalıyordunuz.Şimdi tarlayı ekmek için hazır hale getirme zamanıdır ve bu salıverme sürecinde içe dönersiniz.Tarlayı hazırlama Yüksek Benliğin keşfi için kullanılan metafordur,içinizdeki kuantumluğu ve kişisel olarak günlük yaşantınızda işlerin daha çok mantıklı gelmeye başladığı o yere doğru hareket etmeyi.

Bu odada bulunan ve şu anda bunu okuyan bazılarınızdan şunu duyuyorum ''Bana yardım et ! Bana yardım et ! '' Bu odada kimlerin olduğunu bilmediğimi düşünmüyorsunuz değil mi ? Bu yüzden size şunu söyleyeceğim : Kim olduğunuzu biliyorsunuz,sevgili dostlar,sizden bir an için rahatlamanızı istiyorum.Düşündüğünüzün ötesinde seviliyorsunuz.Tanrının size ne kadar bildiğini düşündüğünüzden öte biliniyorsunuz ve bu şu anda hissettiğiniz şey geçici.Tamam mı ? Bu geçici.Eğer yardım için yalvarıyorsanız dengede değilsiniz.Tanrıda rahatlama ve sevildiğinizi bilme zamanıdır.Zaman olacak.Kurtulacaksınız.Bunu başaracaksınız.

Metaforları tohumlama planında bilgelik söz konusudur.Önce tarlayı sürersiniz,sonra gübre ve besinleri eklersiniz.Sonunda tohumları ekme için hazırsınız.Tarla şu anda hazır değil,bu yüzden durup onu hazır hale getirin.Yani tüm bu konuşma bir çiftçilik metaforu.Bu tümüyle size mantıklı gelmeyebilir,fakat o size şunu söylüyor : eskiden yeniye geçiş sınırı bu anda ve sadece şu an yapmak için geldiğiniz şeye başlayabilirsiniz.Henüz tohumları ekmediniz.Tarla hazırlanmalı.Hazırlanma sürecinde karanlık enerjiyle savaşın kolaylaştığını göreceksiniz,artık o size ekim için imkan sağlıyor.

Bunun doğru olmadığını göstermek amacıyla yeni senaryolar ortaya çıkacak.Bazı zorlukların bu kadar kolay üstesinden geleceğinize inanmayacaksınız.Çünkü artık enerji sizi destekliyor ve bir sene önce desteklemiyordu.2013 yılı niyetlerin sınırının çizilmesi ve tezahürlerin etkileri yılıdır.Tarlayı yeni enerji için hazırlamaya başlıyorsunuz ve eski ruhun sahip olduğu tohumları ekmeye başlıyorsunuz:geçmişin bilgeliği.Bu bilgelik tohumları ekonomiye,hükümetler içine , evlere ve aileler içine ekildi.Bunlar bütünlük tohumları ve onlar ayrılık yerine bir araya gelme bilgeliğini konuşacaklar.

Acemi Çiftçi

Sonrasında insani öznitelikleri değişmeye başlar ve özellikle insan doğası,fakat yavaşça.Acemi bir çiftçi hayal edin.Ne yaptığı hakkında hiçbir fikri yoktur ama tohumlara sahiptir.Böylece o talimatları okur,tarlayı hazır hale getirir ve bu tohumları toprağa yerleştirir.O çok heyecanlıdır ! Hemen eve koşar hatta zar zor uyuyabilir.Gece sona erir ve güneş ortaya çıkar ve o şafakla birlikte ne olduğunu görmek için hemen tarlaya koşar.Ve – ortada hiçbir şey yoktur ! Peki neyi yanlış yaptı ? Ortada hiçbir mahsul yok.

‘’Hiçbir şey olmuyor ‘’ der çiftçi. Gerçektende o bir şeyler ekti mi ? Bu komik bir durum,tabi ki ekti , ama her çiftçi mahsulün yavaşça büyüdüğünü bilir.Aslında o kadar yavaş büyür ki büyüdüğünü bile göremezsiniz.Öylece dikilip,ekine bakıp ‘’Büyü’’ diye bağırabilirisiniz,ama yine de bir şey olmaz.Bir hafta sonra ekinin aslında büyüdüğünü fark edersiniz,bir hafta sonra daha da büyük.Belli bir zaman içinde olgunlaşır ve mahsul ortaya çıkar.

İşte size bahsettiğimiz şey bu : Bilinçlilik tohumlarının gelişmesi yavaş bir süreç olacaktır.Sadece onları ekmek 18 yıl alacak.Yani çiçeğe ulaşmadan önce ne kadar zamanınız olduğunu düşünüyorsunuz ? Bazılarınız ‘’ Oh,hayır’’ diyor. Yaşlı ruhun bu habere ilk reaksiyonu şu ‘’ Bu duymak istediğim şey değildi’’. O zaman belki de şunu söylemelisiniz ‘’ O zaman neden ben buradayım ? Yorgunum .Neden şimdi sadece eve gitmiyorum ? Kryon,ben karar verdim , hemen şimdi bu işi bırakacağım.İşimi yaptım.İşaretleyiciyi (2012) geride bıraktınız .Bu noktada neden hala önemseyeyim ? Bu işi genç jenerasyona bırakacağız.’’

Peki,şimdi size anlatacağım, Işık İşçileri, bu ürünün büyümesinin tek yolu dünyaya taşıdığınız ışığı kullanmasıdır.Bu kadar.Savaşmak zorunda olan sizlersiniz,yapmak üzere geldiğiniz sorumluluğu üstlenin ve belli bir ekinin büyümesi için ilerleyin.Sizlere sadece şu ana kadar başardığınız kısmın en zor kısım olduğunu söylüyorum.Geçirmek üzere olduğunuz şey ise zaman ilerledikçe daha kolaylaşacak.Fakat bu istediğinizden daha uzun zaman alacak.Yani göreceğiniz şey yeni İnsan enerjisinin ortaya çıkışıdır , fakat bu oldukça yavaş olacak.Bu bir çok formda olacak,ama yeni şeyler göreceksiniz.Şimdi bir tanesini irdeleyelim.

Yeni Fikirler – Bilmediğiniz Şeyleri Bilmezsiniz

Bir önceki kanallıklarda sizlere bu dönemde dört gözle beklenen bazı buluşlardan bahsetmiştik.Şimdi ise yeni fikirler ve yeni düşünce paradigmalarından bahsedeceğiz.Bunlar gerçekleştikten sonra , geriye doğru baktığınız zaman ‘’Bunu daha önce neden düşünemedik ?’’ diyeceksiniz.Neden ise şu : çünkü daha önce hazır değildiniz.Bu da bizim için size açıklanması zor olan bir süreci gündeme getiriyor,çünkü İnsanlar bunu duymak istemiyor.

İnsanlar beyinlerinin evrende düşünülebilecek her düşünceye yeterli olduğa inanıyor , sınırları ise gökyüzü.Onlar belirli bir zamanda bir entelektüelin evrimleşmiş düşüncede bir sonraki adımla birlikte gerekli olanla ortaya çıktığına inanıyor.Fakat tarih böyle göstermiyor , değil mi ? Geçmiş mesajlarda bu konuya dikkatinizi çektik ve üzerinde düşünmeniz için size bir şeyler verdik.Nasıl uçulabileceğinin ne kadar da açık olduğu gerçeğini gündeme getirdik,ve tabiî ki , şu an böyle.Bizler konuşurken,binlerce insan bir yerden başka bir yere kuşların size binlerce yıl önce gösterdiği prensiplerle uçuyor.Fakat yine de bu insanlık için yeni bir şey, henüz yeni geliştirilmiş durumda.Ne kadar uzun zamandır kuşlara bakıp uçmayı arzuluyorsunuz ? Ne zamandır belli kültürlerde uçurtmalar var ? Fakat siz daha yeni çözebildiniz.Bir İnsan için sınırsız düşünceye sahip olmak nasıl bir şey ? Bunu hiç çözemediniz.

Sonunda yaklaşık 100 yıl önce iki bisiklet imalatçısı bunu başardı.Burada sadece sıradan olandan biraz farklı bir şey olmuş gibi görümüyor mu ? Bu bisiklet imalatçılarının İnsanlı Uçuş rekorunu sadece 1 hafta ile kırdığını biliyor muydunuz ? Dünyada başkaları da aynı zamanda bunun üzerinde çalışıyordu.Bunu biliyor muydunuz ? İşte nedeni : Çünkü ruh siz hazır olduğunuzda kafanıza düşünceler ve buluşlar sokar,daha önce değil.Bu görünürde apaçık olan düşünceler İnsanlar için görünmez ve ulaşılamazdır çünkü onlar bunu düşünemez.Siz ister bilin ister bilmeyin bu niteliği insanlığın her köşesinde görüyorsunuz.

Şehir devletlerinizin etrafına bir kale inşa edip başka şehirlerden gelenleri engelleme zorunluluğunu kaç sene hissettiniz ? İnsanlar surlar ördü ve düzenli olarak savaştı , böylece diğerleri sizin mal mülkünüze sahip olamayacaktı.Bu kaynakları paylaşmanız gerektiğini anlamak ne kadar zamanınızı aldı , hatta belki de diğer şehirlerle ticaret yapacaksınız böylece her iki tarafta diğerlerinin sahip olduğunu kaynaklara sahip olacak ve bu süreçte herkes kazanacak ? Ne muazzam bir fikir ! Evet,bunu daha yeni başardınız.Parçalarına ayırma yerine bir araya getirmeyi sadece son 75 yıldır gerçekleştiriyorsunuz.Bu neden 1.000 sene önce gerçekleşmedi ? Bunun yerine sınırlarınızı ayrı tutmaya ve size kendinizi güvende hissettirecek ordular kurmaya devam ettiniz.Şimdi aniden ortak kaynakları paylaşan,gümrüksüz ticaret yapan,bilinçte ortak savunmaya sahip ‘’ülkeler grubu’’ fikri var.Bunu fark ettiniz mi ? O zaman daha fazlası için hazırlanın,çünkü gelecekte bu şekilde hareket edecek kıtalar olacak.Ama neden bu kadar uzun sürdü ?

Çok yakın bir dönem öncesine kadar sizler fethedenlerdiniz.Tüm yaptığınız buydu ,çünkü aklınıza tek gelen buydu.Ordular İnsanları silip süpürdüler ve böylece ayakta kaldılar , şimdi toprağa ve kaynaklara sahipler. Bu o günün düşünce şekliydi.Şimdi diyorsunuz ki ‘’ Artık bunu aştık ‘’. Çok da değil,tam olarak değil ama aşacaksınız.

Yeni fikirler daha önce hiş düşünmediğiniz şeylerdir.Bu fikirler size verilir ve böylece doğumunuzdan beri toplumunuzun sahip olduğu en derin soruların cevaplarına yanıtlar bulursunuz.İcatlar dünya üzerindeki herkese temiz su getirecek , her yerde ve ucuz şekilde.İcatlar dünya üzerindeki herkese enerji getirecek, her yerde ve ucuz şekilde.Bu fikirler mevcut çevre kirliliği nedenlerini ilerde yok edecek ve geriye dönüp baktığınızda şunu diyeceksiniz ‘’Çözüm her zaman oradaydı.Neden bunu daha önce düşünemedik? Neden bunu daha önce yapmadık ? ‘’ Çünkü,zamanı değildi ve siz hazır değildiniz.Tohumları ekmemiştiniz ve hala eski enerjiyle mücadele ediyordunuz,kendinizi 2012 den önce yok edip etmeyeceğinize karar veriyordunuz.Şimdi ise bunu yapmıyorsunuz,artık bunu yapmıyorsunuz.

Neler üzerinde kafa yorduğunuz ve sosyologlarınızın ‘’insanlığın mevcut problemleri ‘’ olarak düşündüğü şeyler oldukça komik,çünkü yeni fikirler geçmişte yaptığı gibi sorun konseptlerini basit bir şekilde elemine edecektir.Hatırlıyor musunuz ? 200 yıl önce sosyologlarınızın öngörüleri daha çok nüfusu destekleyecek alan olmadığı için besin kaynaklarınızın tükeneceğini yönündeydi.Daha sonra nöbetleşe ekim ve suni gübreyi keşfettiniz.Aniden toprağın her bir arazisi eskisinden daha çok üretir bir hale geldi.Evlerinizi ısıtamayacak ölçüde odundan mahrum kalacağınıza dair öngörüleri hatırlıyor musunuz ? Muhtemelen hatırlamıyorsunuz.Bu elektrikten önceydi.Ve bu örnekler böyle devam ediyor.

Bugünün bulmacaları da görebileceğiniz ölçüde garip.(1)Büyük devletlerinizin elektrik sistemini nasıl güçlendirebilirsiniz ki onlar bir arızaya karşı savunmasız kalmasınlar ya da büyük ölçekte bir altyapı iyileştirme harcamasına gerek kalmasın ? Çünkü soğuk geliyor ve siz daha fazla elektriğe ihtiyaç duyacaksınız. (2) Çevre kirliliği için ne yapabilirsiniz ? (3) Peki ya aşırı nüfus artışı ? Bazı uzmanlar bulaşıcı bir hastalığın cevap olacağını söyleyecek;doğa (Gaia) dünya nüfusunun yaklaşık 1/3 ünü yok edecek.Yüzyılın en büyük akılları bu bulmacalar üzerinde kafa yoruyor ve gerçekten büyük problemlere doğru ilerlediğinizi söylüyorlar.Bu tip şeyleri hayatınız boyunca duydunuz.

Şimdi izin verin size sorayım (1) Peki ya tüm elektrik şebekesini ortadan kaldırabilirseniz ? Bunu yapabilirsiniz ve yapacaksınız.(2)Ya kirlilik yaratan kaynakların hepsi yeni fikirler ve buluşlara bağlı olarak yok olsa ve çevre kendini düzeltmeye başlasa ? (3) Aşırı nüfus ? İnsanların aptal ve kendilerine yardım edemez olduğu için en üst oranda çoğalmaya devam edeceklerini mi farz ediyorsunuz ? Bu,sevgili dostlar , bir bilinç ve eğitim meselesi ve bu değişecek.Birçok ülkede sıfır büyüme olduğunu düşünün – yaygın olacak bir şey.Çocuklarınızın bazılarının çocuk sahibi olmamayı düşünmeye başladıklarının farkında mısınız ? Ne muazzam bir konsept !

Eski ve Yeninin Ayrımına Hazırlanın

Yeni bir şafak var,fakat hepsi bu kadar.Güneş ufuktan ‘’Geri geldik’’ der gibi yükseliyor.Fakat kısa bir süreliğine daha açık bir havaya sahip olamayacaksınız Işık İşçileri,çünkü bu salıverme sürecinde gerçekleşecek olan ayırımla baş edeceksiniz.Bu durum,ışığa geçmek istemeyenlere ve işlerine yaradığı için durumu korumak isteyenlere engeller oluşturacak.Bunun doğru yol olduğunu düşünüyorlar çünkü geçmişte bu onlar için işe yaradı çünkü bu onların yaşamı (hayatta kalmaları).Olayların çarpıcı bir şekilde değiştiğini anlayacaklar.

Yeni Çağ dediğiniz topluluğun içinde , burada da tanık olduğunuz (kanallıktan) şifacılığa kadar tüm süreçler kendini tekrar ayarlıyor.’’İşlerin nasıl doğru yapılacağına ‘’ dair olan bazı aksiyomlar artık işe yaramayacak.Tek ruh otoritesine daha merkezleşmiş odak olacak.Bu gruplar ve kişisel muhakeme üzerinde daha az odak olacak demektir.Buna organizasyon tabanlı sezgi ve bilgeliğin bireysel tabanlı bilgelikte çözülmesi ve dağılması diyebilirsiniz.

‘’Bir dakika Kryon,bu mantıklı değil.Herkes daha fazla insan işin işine girdiğinde bilgelik tabanı daha büyük olacağından daha iyi sonuçlar alınacağını biliyor.’’ Gerçekten mi? Tamamen daha farklı bir konsept için hazır olun sevgili dostlar.Ruhunuz kaç hayat yaşadı? Bunu kendi bilgelik komiteniz olarak düşünün ve her şeye cevap için sadece ve sadece bunu çekin.’’Bu delilik Kryon.Peki ya fikirler ve enerjiler yaratmaya yardımcı olan kurallar,yapılar ortak hedefler ve grup çalışmaları ? Temel ortak anlaşmayı bir kenara mı atacağız?Bu prensipler basit bir şekilde sağduyudur’’

Sevgili dostlar,henüz bilmediğiniz konseptleri nasıl size verebilirim ? Eğer onları eskiten yeni bilgiler olursa bugünün sağduyusu yarının aptallığı olur.Anlıyor musunuz? Ya kişinin geçmiş yaşamlarına dayalı bireysel bilgelik faktörü kişinin içinde hepimiz için ortak olan bir takım parametreler yaratırsa ? Ya ortak olup sadece bireysellikle ulaşılabilen kutsal bir model mümkünse? O zaman birey İnsan komitesi toplantısı yerine perdenin öte yanından kutsal cevapları keşfeder.’’Sağ duyu’’ olarak gördüğünüz şeylerin aslında ebedi olduğunu söylemeden önce bunlar üzerinde biraz düşünün.

Bu tip şeylerin hepsi yeni olacak,bu tüm yaşamını her şeyi biliyormuş gibi yaşayan insanların gözüne parmak sokar gibi olacak,kendilerinin ötesinde ilerleyen ve hiçbir zaman mümkün olmadığını düşündükleri şeyleri yapan insanları bulacaklar.Yani yeni şeylerle ilerlemeyen insanların ayrılışını bekleyin ve bunların çoğu eski ruhlar olacak.

Şu anda bu mesajda tartışmakta olduğumuz her şey şu anda bu mesajı okumakta olan eski ruhların ilgi alanına düşüyor.İlerde bu mesajı okuyacak binlerce yaşlı ruh olacak.Şimdi size sizi tanıdığımı söylüyorum.Sizler sadece gezegenin yeni umutları değilsiniz,sizler her zaman bu gezegen için umut oldunuz.Sonunda işlerin daha kolaylaşacağı dışında yeni bir şey yoktur.Fakat bir süre için,değişim sürecini ve değişimin her zaman iyi bir şey olarak görünmediğini anlamalısınız.Yani yeni gerçekle ileriye doğru bir anda atılmak yerine yavaşça bu yeni enerjiye doğru ilerleyin.Daha önce olmadığı kadar çok şekilde ışığa doğru ilerliyorsunuz ve hatta gerçeğiniz bile değişebilir.

Yeni Yaşlı Ruh

İzin verin özetleyeyim.Size ihtiyacımız var.İşiniz bitmedi,kimse bir yere gitmiyor.Daha çok kanallık ve yardım için gelen daha çok varlık olacak.Sahip olduğunuzu bile düşünmediğiniz kaynaklardan güçlü bilgiler gelecek.Bunun gerçek olup olmadığını ayırt edebileceksiniz ve bu çok basit olacak.Mesajın veriliş enerjisinden ve ifade ettiklerinden bunu söyleyebileceksiniz.Duymanız gereken şey sadece az miktar bir bilgi ve sonrasında kanalın numara yapıp yapmadığını bileceksiniz.Bu kutsal idrak denilen parçanızın gelişeceği anlamına gelir.

Daha iyi sezgisel güçlere sahip olacaksınız,çünkü artık onlar kendilerini karanlığa fırlatmıyorlar.Tüm bunlar yavaşça gerçekleşecek.Fakat şunu bilin:Size ihtiyacımız var ve gelecek için heyecanlanmanıza ihtiyacımız var.30.000 yıldan fazla süre bir karanlık çağdan daha yeni çıktınız.Size bir kez daha söylüyorum sevgili dostlar gün gelecek,belki de bir sonraki devinim olur olmaz,İnsanlık tarihinin 2012 den önceki yılları uygulanabilir bir toplumsal çalışma olarak sayılmayacak.İşte şu an buna bakmaktasınız – yeni bir dönemin başlangıcı.

Yeni Çocuk

Bence bu mesajın ironisi şu : Burada önümde oturan İnsan Varlığı yorgun olduğunu söylüyor.Uzun zamandır mücadele ediyorlar ve bizler yeniden ayarlarken onlar mücadele etmeye devam edecekler.Perdenin ötesine geçtikleri zaman,her zaman yaptıkları gibi,çocuk olarak (tabi ki) geri dönecekler , fakat DNA ları her zamankinden daha farklı olacak.Yaşlı ruhlar olarak,daha önce içinden geçmek zorunda oldukları durumlardan bir daha geçmeyecekler,çünkü eski enerji aynı olmayacak.Kim olduklarına dair tam bir bilgiyle uyanacaklar(Yeni Akaşik kalıtım nitelikleri)

Çocuk olarak , renkleri bilip görecekler(boyutlararası görüş).Çocuk olarak yaşlı ruh olma kimliğine sahip olacaklar(daha önce yaşadığını bilme).13 yaşına gelmeden neden burada olduklarını bilecekler(iyi bir yaşam dersi konseptine sahip olma).Fakat bu sizsiniz ! Şu anda sizi tanımladım – hepinizi.Yaşlı ruh,bu göreceğiniz en büyük değişim ve o bir jenerasyon sürebilir fakat o gerçekleşecek.Ve bu sözleri o zaman dinleyenler ve o zaman okuyanlar benim haklı olduğumu bilecek,ve dünyada bilinç realitesinin yeni paradigmasıyla yeniden uyanacaklar.

Tüm dünyadaki eğitmenler öğretilerini yeniden uyulmayacak çünkü çocuklar daha farklı.Ama yine de bu şeyler düşündüğünüz şey değil.Bu sadece yeni bir zaman değil bundan ziyade yeni bir İnsandır.Size söyleyebileceğimiz tek şey bunun gerçekleşeceğini söylediğimizdir.Ben yıllar önce 1989 da geldim ve size kehanetin söylediği gibi kendinizi yok etmeyeceğinizi söyledim;bu basit bir şekilde gerçekleşmeyecek.Size daha güzel potansiyellerden bahsettim.Bunların gerçekleşmesini izlemenizi söyledim.Bunu izleyin !

Fakat yaşlı ruhlardan ‘’Hayır’’ diyenler oldu.Onlar Kryon’un yüzyılın şeytanı olduğunu söylediler çünkü onlara beklediklerinin tersi olan bilgiler getirdim.İşte 2013 yılındasınız ve ‘’Benim haklı olduğumu’’ bağırabilirsiniz. Fakat ben bunun yerine ‘’Sizin haklı olduğunuzu’’ bağıracağım.Çünkü bu değişimi siz yarattınız:beni buraya siz getirdiniz.Bizi değişim sürecinden geçirdiniz sevgili dostlar!

Tanrı insan varlığını ve evrende temsil ettiği her şeyi kutsasın.

Ve de öyledir.

Kryon

Kaynak:http://spiritlibrary.com/kryon/channelings/2013-what-now

Çeviri:Utku MADEN

0 comments:

Yorum Gönder