16 Şubat 2013 Cumartesi

KUNDALİNİ * YILAN ATEŞİ

 
* RONNA HERMAN * KUTSAL KABİLE * BM MİKAİL TARAFINDAN IŞIKLANDIRILIYOR

TANRI ATEŞİ, KUTSAL ATEŞ, KUTSAL BEYAZ ATEŞ VE KUNDALİNİ ATEŞİ TERİMLERİNİN HEPSİ ADAMANTINE PARÇACIKLARI, EN YÜCE YARATICININ KALP ÖZÜNDEN SOLUNAN YAŞAM YAKITI İÇİN KULLANILIR.


KUNDALİNİ: Sarmallanmış anlamına gelen Sanskritçe bir sözcüktür. Bu Kutsal Tanrı Ateşi omurganın tabanında kıvrılmış şekilde yatar ve aktive edilinceye kadar, uykuda veya dinlenmede ve bilinçsizdir. Çoğu zaman uyuyan bir yılan şeklinde tasvir edilir; bundan dolayı bir sayıda İngilizce yorum, tercüme “yılan gücü” gibi terimler kullanılarak yaratılmıştır. Kadim insanlar bize Kundalininin omurganın tabanında Kök Çakrasında üç buçuk sarmalda oturduğunu anlatır. O, saf Tanrı Ateşinin kalıntı/yedek kaynağı olarak tanımlanmıştır. Kadim bilgelik öğretilerine göre, omurga kolonunda boş bir tüp içinde çifte sarmal ile kıvrılmış iki sinir akımı vardır, bazen buna “Güç Çubuğu” adı verilir, omurga kolonunun ön tarafında işler. Şifacı ve tıp sembolü olarak kullanılan Caduceus sembolü, tepesinde kanatlar olan merkezi bir çubuğun etrafında birbirine dolanmış iki yılanın çok eski bir çizimidir. Bu sembolü Wikipedia’da görebilirsiniz: http://en.wikipedia.org/wiki/Caduceus


Meditasyon ve çeşitli diğer spiritüel uygulamalar ile, Kundalini uyanır ve omurga boyunca çakra sisteminden yükselmeye başlar. Kundalini ateşinin farklı çakralarda ilerlemesi farklı uyanış seviyelerine ve mistik deneyimlere yol açar. Kundalini ateşi sonunda başın tepesine, taç çakrasına ulaştığında, siz Yüksek Benliğinizin çoklu fasetlerine yeniden bağlanırken, bazen eşsiz mistik bir deneyim üretir.

İLK BÜYÜK AKTİVASYON genellikle bedenin arkasında kürek kemikleri arasında hissedilir. O bölgede bir baskı hissedersiniz, bu bazen oldukça rahatsız edici olabilir. Bu, Kutsal Kalbinizin arka portalının açıldığının bir göstergesidir. Çoğu zaman şöyle derim, “Bu gerçekleştiği zaman, melek kanatlarımızı büyütüyoruz.”

İKİNCİ AKTİVASYON: Kundalini Ateşi omurganın tepesine yükselir, burada bazen “Tanrının Ağzı” denilen Medulla Oblongata’ya bağlanır. Bu, yükseliş çakrasının aktive edildiğinin bir göstergesidir. Bu aktivasyon ayrıca boğaz çakrasını da etkiler. Sonsuzluk Nefesi ve tonlama uygulamak bu süreci hızlandırır, çünkü omurga kordonundaki ve çakra sistemindeki çarpıtılmış enerji bloklarının parçalanmasına yardımcı olur. Konuşulan dil aracıyla kişisel gücümüze sahip çıkmak için çabalarken, boğaz çakrası bedendeki sıkıntılara neden olabilen kritik bölgelerden biridir.

ÜÇÜNCÜ AKTİVASYON: Epifiz ve Hipofiz Bezleri canlandırılır ve kişisel bilgelik tapınağınıza tam erişimin gerçekleşmesi için Kutsal Zihninizin portal açılışına impalslar göndermeye başlarlar. Ek olarak, Ruh Yıldızınız ve Ruh Üstünüz – Yüksek Benliğiniz ile sağlam bir yeniden bağlantı oluşturulur. Bu gerçekleştiği zaman, yüksek alemlere ruhsal yolculuğunuz gerçekten başlar. Ayrıca bu noktada Ruhun Kutsal Ateşini almaya hazırsınız; Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıkları her nefes ile otomatik olarak Kutsal Kalbinize akmaya başlar. Yılan Gücünün yukarı doğru iten kuvvetine şimdi, Ruh Yıldızınızda oturan Ruh Üstü – Yüksek Benliğiniz vasıtasıyla Adamantine Parçacıklarının aşağıya doğru akması eşlik eder. Yaratıcı Işığın bu parçacıkları fiziksel bedeninizden akarken, kalanı Dünyanın ve tüm insanlığın yararı için Dünyanın içine ve dışarı Dünyaya akarken, bu parçacıkları sevgi dolu niyetinizle aktive etmelisiniz. Kundalini, Kutsal Ateş omurga kordonunuzda (eterik Işık tüpü) yükselmeye başlarken, dışsal bedeniniz soğuk ve belki nemli hissederken, yoğun içsel ısı deneyimlediğiniz zamanlar olabilir. Başlangıçta, Tanrı Işığının daha da yüksek frekanslarının bütünleştirilmesine yavaşça alışabilmeniz için, Kök çakrasında depolanan Kundalini Ateşinin kademeli salıverilişine gayret etmenin en iyisi olmasının nedeni budur.

Hatırlayın sevgili dostlar, sizler yükselişin dönüştürücü sürecinin ortasındayken, daha hızlı ve daha fazlanın daha iyi olması gerekmez. Kendinin – üstadı olarak, İlahi olarak kodlanmış Spiritüel Ateşin aşağı doğru hücumu ile birlikte içsel Kutsal Ateşin sürekli yukarı doğru akışını deneyimlemeye başlıyorsunuz. Bu süreç sizi daha büyük, daha geniş farkındalığa, daha ilham dolu düşüncelere ve hiç farkında bile olmadığınız yeteneklerin aktivasyonuna teşvik edecek. Yüksek alemlerdeki dostlarımızdan gelen cömert kutsamalar, mucizeler ve yardım standart olacak ve size tüm gezegendeki Dünya hizmetkarlarının çokluğu ile birlikte aktif, gelişmiş Dünya Hizmetkarı olma fırsatı verilecek. Geleceğin biz Işık Taşıyıcıları için taşıdığı şeye heyecan duyuyorum. 2012 için mantram şudur: BU BİZİM IŞILDAMA YILIMIZ! Ebedi Sevgi ve melek kutsamaları, Ronna

Sevgili üstatlar, her birinizin içinde uygun zamanda başlatılacak Hafıza Kodları ve impalslar bulunduğu gibi, İlahi Planın her aşamasının Dünyanın aura alanına holografik olarak damgalandığını kavramanız önemlidir. İnançlarınız ne olursa olsun, değişimin göksel kanatları Dünya üzerindeki her şeye ve herkese nüfuz ederken daha da kuvvetli bir şekilde büyüyor. Her şey evrimleşmeli veya aşağı doğru gitmelidir; hiç bir şey statik kalamaz. Size sürekli olarak sunulan eşi görülmemiş fırsatlardan faydalanmanızı teşvik ediyoruz. İleriye ve yukarıya, yolun her adımında sizinle birlikte olduğumuzu bilin.

0 comments:

Yorum Gönder