21 Şubat 2013 Perşembe

21 ARALIK’TA GERÇEKTE NE OLDU?

Sal Rachele
 6233_521016867908953_1446238267_n
Selamlar, sevgili Işıkişçileri. Bu, Sal’ın yüksek benliği. 21 Aralık 2012′de gerçekte neler olduğu ile ilgili kafası karışmış olan bir çok
insan var. Sayısız açıklama isteğine yanıt veriyoruz.

21 Aralık 2012 Maya uzun sayım takviminin bitişini işaret ediyordu. Bu tarih ile ilgili sayısız kehanetler vardı, bunların bazıları gerçekleşti, diğerleri materyalize olmadı veya kendilerini gerçekleştirmediler. Bu tartışmanın amacı ruhun evrim sürecinin ve bunun dünyaya nasıl uygulandığının daha iyi anlayışını vermesi umuduyla neler olduğunu, aynı zamanda neler olmadığını kısaca tanımlamaktır.



Bu kanal ve onun ruhsal rehberleri tarafından önemli sayıda durum ve olay kehanet edildi, bunların bazıları meydana geldi, bazıları gerçekleşmedi. Bu kanal ve rehberleri durumun bu olacağını biliyorlardı, çünkü Dünya bir özgür irade gezegenidir ve insan varlıkları büyük oranda kendi deneyimlerini ve göksel olaylara tepkilerini seçerler.


Aşağıda, gerçekleşen, aynı zamanda gerçekleşmeyen şeyleri ayrıntılandırdık.


Gerçekleşen şeyler:


* Portal açıldı ve yüksek alemlerden gezegene enerji akışı oldu. Yüksek frekanslar gezegene aktı ve enerjileri alabilenlerde tekamülü hızlandırdı.


* Dünyanın birleşik titreşimi bu kanalın yoğunluk ölçeği indeksinde 4.00′e ulaştı ve aştı.


* Dünyanın elektromanyetik alanında dalgalanmalar oldu ve bazı bölgelerde bazı küçük telekomünikasyon ve navigasyon cihazı arızaları gerçekleşti.


* Hem pozitif hem de negatif duygular ve düşünceler bir dereceye kadar büyütüldü.
 

* Yeni çağın başlangıcını kutlamak için çeşitli ruhsal gruplar tüm Dünyada vorteks ve güç alanlarında bir araya geldiler.
 

* Egonun düşük titreşimine tamamıyla yakalanmış olan üçüncü yoğunluk ruhlar, yüksek frekanslara açılmadılar ve hiç bir şey olmamış gibi hissettiler. Bu tahmin edilmişti.

* Hızlanmış evrimin daha büyük modeli olan Galaktik Geçiş şiddeti azalmadan devam etti.


* Bir çok psişiğin kehanet ettiğini gibi Dünyanın ekseni galaksinin Merkezi Güneşi ile pozisyona girdi.


* Çoğu psişik ve durugörürün kehanet ettiği gibi Güneş 22 Aralık 2012′de beklendiği gibi olağan zamanda doğdu.
Bir çok psişik ve durugörür tarafından kehanet edilen ve 


GERÇEKLEŞMEYEN şeyler:

* Portal açılmasına rağmen, Dünya ve insanlık portaldan geçmedi.
* Üç günlük periyotta (20 – 22 Aralık) kapanacağı kehanet edilmesine rağmen, portal hala açık.


* Bazı psişiklerin kehanet ettiği “üç günlük karanlık” olmadı.
İnsanlar anında ve sihirli bir şekilde tüm insan sorunlarının aniden buharlaştığı veya çözüldüğü yüksek bir boyuta girmediler.
* Kuantum seviyede ani bir geçiş gerçekleşmese de, benliğin dışsal katmanları kademeli bir şifa ve temizlenme sürecinden geçmeye devam ediyor. Arınma süreci devam ediyor.


* Kutupların kutupluluğu tersine çevrilmedi. Kısmi kutup yer değişimi oldu, ama bir çok psişiğin beklediğinden çok daha küçüktü.
* “Karanlık güçler” Dünyadan yok olmadılar, genelde yaşam onlar için çok daha zorlayıcı olmaya devam ediyor.


Eğer siz Dünyadaki ışıkişçilerinden biriyseniz ve bir süredir ruhsal yoldaysanız, yukarıdaki değişimlerin farkında olabilirsiniz veya olmayabilirsiniz. Eğer h,ç bir şey olmamış gibi hissedildiyse, umutsuzluğa kapılmamanızı teşvik ediyoruz. Dünyada ruhsal bütünleşme ve şifa anında gerçekleşen bir işlem değildir. Çağların değişimi büyümenin katalizörüdür, bitiş noktası değildir. Kıyametin devam ettiğini göreceksiniz. “Kıyamet” sözcüğü görüşten saklı olan şeyin ortaya çıkması anlamına gelir.


Çok daha fazla negatifliğin iyileşmek, bağışlanmak ve salıverilmek için bilinç yüzeyine çıktığını göreceksiniz. Bu bireysel seviyede olduğu kadar dünya sahnesinde de geçerlidir.


Dünyanın hükümetleri, ordular ve otoriteleri sağlam zeminde değiller. Yalanlara ve yanlış düşünceler dayanan bu kurumların uygunsuzlukları çıplak Kral gibi ortada. Çok daha fazla sayıda insan propaganda ve kültürel programlamanın sis perdesini görüyor. Onlar yaşamı ve insanlar ve diğer türler arasındaki işbirliğini geliştirmeyen şeylere “Hayır!” diyorlar.


Şeyler daha olumsuz oluyor gibi görünse de, bu doğru değil. Gerçek şu ki, bu şeyler binlerce yıldır Dünyada negatif şekilde baskınlar ve bizler henüz bunun farkında varıyoruz. her şey iyileşmek, bağışlanmak ve salıverilmek için yüzeye çıkıyor.


Dünyasal değişimler devam ediyor. Presesyon hizalanmasından sonra, olayların biraz geçici olarak sakinleşeceği ve sonra Galaktik Geçiş orta noktasına yakınlaşmaya başlarken tekrar hızlanacağı kehaneti vardı. Bu kanalın rehberleri olan Founders’a göre Galaktik Geçişin orta noktası MS 2025 civarında. Bu daha büyük geçiş MS 2100′e kadar tamam olmayacak.


Dünyada sonraki yıllarda neyi bekleyebiliriz?
İnsanlığın gezegen ve onun kaynakları için sorumluluk almayı reddetmesiyle yaratılan aşırı dengesizlikler nedeniyle, ciddi fırtınaların, depremlerin, yanardağların, sellerin, kuraklıkların, salgınların hızlanması devam edecek. Bu kanal ve rehberlerinin daha önce belirttiği gibi bu, insanlığın uygunsuz davranışının cezalandırılması değildir, çekim yasasına dayanan doğal bir neden – etki ilişkisidir.


İnsanlık çok uzun zamandır baskın şekilde bilinçte negatif oldu ve şimdi bunun sonuçları artan frekanslar nedeniyle çok daha hızlı ortaya çıkıyor. Pozitif veya negatif davranış ve bunun sonuçları arasındaki gecikme zamanı azalıyor. Başka deyişle, istediğiniz şeye dikkat edin. O sadece gerçekleşmez, önce olduğundan çok daha hızlı tezahür eder.


Önünüzdeki yıllarda daha bir çok geçişler olacak. Kuyruklu yıldızlar ve asterodiler Dünyaya yakın geçecekler, ama bunlardan önemli büyüklükte olanların Dünyaya çarpması beklenmiyor. 5 Mayıs 2017′de ve 30 Haziran 2030′da göksel olaylar nedeniyle elektromanyetik değişimler olacak. Bu değişimlerin her biri ruhsal büyümenizi hızlandırmak ve her zaman orda olan ve her zaman orda olacak olan yüksek gerçekleri kucaklamanız için bir fırsat olacak.


Dünyada görmek istediğimiz değişim olmak her birimize bağlıdır. Yükseklerdeki hiç bir varlık bizim için sorumluluk almayacak. Onlar bize yardımcı olabilir ve rehberlik yapabilir ve bilmemiz gereken bazı şeylere dikkat çekebilirler, ama nasıl ilerleyeceğimiz kendi seçimimizdir.


Kolları sıvayıp işe koyulmanın, yolu destekler gibi görünmek yerine kendimizi iyileştirmenin zamanı. Bu, en yüksek ve olası en iyi şekilde büyümek ve evrimleşmek için sağlam bir taahhütte bulunmak anlamına geliyor. Bu çok fazla kendini inceleme ve kendimizi ve başkalarını dürüstçe sevmek anlamına geliyor. Artık gerçeğimizi saklayamayız. Gerçek dürtülerimizi ve tutkularımız ya zarafetle ya da başka türlü ortaya serilecek.


Kendimize karşı nazik ve sevgi dolu, ama herhangi türde olumsuzluğa karşı sağlam ve tedbirli olmalıyız. Kendimizi ve başkalarını sorumlu tutmalıyız. Bu, bazen, özellikle Dünyaya ve onun insanlarına karşı şiddet veya olumsuzluk davranışlarına tanık olduğumuz zaman agresif olmak anlamına geliyor.


Seçilmiş liderlerin ve otorite pozisyonlarında olanların değişimini talep etmeliyiz. Kendi olumsuz duygularımızı ve çekirdek olumsuz inançlarımızı temizlemek için her gün kendi üzerimizde çalıştığımız gibi, bizi yönlendirmekle görevli olanlardan aynısını beklemeliyiz. Bu, ruhsal öğretmenleri, politikacıları ve finans liderlerini de kapsıyor.


Uyanmanın ve yeni Altın Çağı getirmek için ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır. Yüksek alemlerdeki rehberlerimiz tarafından bize bir yol haritası verildi. Şimdi ışıldamak için bizim sıramız. Dünyaya burada olduğumuzu, bu güzel gezegenin kollektif kurtarıcıları olmaya hazır olduğumuzu göstermenin zamanıdır.
Bu, Sal’ın yüksek benliğidir. Her birinize kutsamalar.


www.salrachele.com
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder