3 Şubat 2013 Pazar

BAŞMELEK MİKAİL - “SPİRİTÜEL BİR DEVRİMİN ORTASINDASINIZ”

 
Sevgili üstatlar, bir an orijinlerinizin tam olarak farkında olduğunuzu ve dilediğiniz herhangi bir zamanda kişisel kozmik geçmiş dosyalarınıza erişebildiğinizi hayal edin. Etrafınızdakiler ile sözcükler olmadan zihinden zihine iletişim kurma yeteneğine sahip olduğunuzu imgeleyin. Herkesin aurik alanını görme doğal yeteneğine sahip olduğunuzu ve bu nedenle belli bir anda bir insanın Varoluş halini okuyabildiğinizi ve anlayabildiğinizi hayal edin. Tezahür ettirmeyi dilediğiniz şeyi berrak bir şekilde kafanızda canlandırabildiğinizi ve vizyonlarınızın gerçeğe dönmesi için sadece biraz zaman ve çaba gerektiğini hayal edin. Başmelekler ve engin melek alemi ile, ayrıca yükselmiş üstatlar ve büyük Işık Varlıkları ile iletişim kurma ve etkileşme yeteneğine sahip olduğunuzu hayal edin. Tüm bu nitelikler ve yetenekler yüksek alemlerde sizin doğal Varoluş halinizin parçasıdır ve şimdi Tanrı tarafından verilen bu yetenekleri, ayrıca insanlığın ve Dünya’nın tekamül sürecine yardımcı olma yeteneğini yeniden elde etme sürecindesiniz.

Yükseliş süreci sizi üçüncü ve dördüncü boyutların boğucu, sınırlayıcı realitesinde tutmuş olan o şeyleri salıvermeyi gerektirir. Dünyasal Varlığınızın tüm fasetlerinde denge ve uyuma geri dönmeyi gerektirir, bu hafıza bankalarınızın zengin ve çeşitli geçmişinizin tüm uyumsuz enerjilerinden/olaylarından temizlenmesiyle sonuçlanır. Tek kalan şey maddi alemlerde birlikte – yaratıcı olarak elde ettiğiniz harika şeyler, neşe ve başarılı uğraşlardır. Sizler yükseliş yolunu geçerken, Kutsal Zihninizde saklanan bilgeliğe sahip çıkıyorsunuz ve Adamantine Parçacıkları adı verilen Yaratıcı Işığın zengin deposuna eriştiniz. Onlara sahip çıkıncaya dek, rezervde tutulmuş olan birçok saklı yetenekleri göstermeye ve kullanmaya başlıyorsunuz.

Sizler illüzyon ve gölgeler dünyasında Işık aktarıcı olmak için tasarlandınız. Üstat enerji taşıyıcı olmak için Dünya’dasınız. Üçüncü/dördüncü boyut ortamında işlev yaparken, nefesiniz Yaradılışın Esas Yaşam Gücü Maddesini çektiğiniz mekanizmadır. Ancak, Sizler Kutsal Kalbinizi ve Kutsal Zihninizi açarken ve aktive ederken, bu evrenin Tam Spektrum Işığına erişim kazanma yeteneğine sahipsiniz ve ayrıca Mor Alevin İlahi simyasal özellikleri sizin için tam ölçekte mevcut olacaktır.

Çember Yasası, gönderdiğiniz titreşim kalıplarının size benzer nitelikteki enerjinin (veya aynı frekans kalıplarındaki titreşimlerin) birikmiş miktarı ile birlikte geri dönmesini sağlar. Sizler Solar Güç Merkeziniz vasıtasıyla yansıttığınız titreşim kalıplarının çemberi/döngüsünden yapılmış olan bir enerji vorteksinin merkezindesiniz. Solar pleksusunuz uygun şekilde isimlendirilmiştir; çünkü Dünya’nın güneş sisteminizin Güneşinden kozmik enerji alması gibi, her biriniz kendi Solar Güç Merkezinizden yaşam gücü yayıyorsunuz. Bir an için, kendinizi dünyanızın merkez odağı olarak gözünüzde canlandırın. Siz güç kaynağısınız ve sizi benzer enerjiye bağlayan enerji döngüsünde düşünceleriniz, eylemleriniz ve niyetleriniz sizden dışarıya yayılıyor.

Bu enerji neden ve etki dünyasında büyütülür ve tezahür ettirilir ve sonra realite resminizi güçlendirerek size geri döner. Bedeniniz o enerjinin bir kısmını emer, frekanslara bağlı olarak bu, acı ve ıstırap veya neşe ve kutsamalar yaratır. Kalan enerji arkanıza akar, arta kalanı gittikçe sizin kişisel yaratım çarkınıza akarken, Sonsuzluk kalıbınızın diğer döngüsünü yaratır. Sizler sürekli olarak kişisel enerji hapishanenize veya Işık aracınıza ve Dünya’daki kişisel realitenize ekleme yapıyorsunuz. Tanrı Gücü ile birlikte yaratıcılar olarak Dünya’ya geldiğinizi anlatmadık mı?

Denge ve uyuma geri dönmek, Kutsal Kalpte merkezlenmiş kalmanın ön koşuludur. Bunu yapmak için, sürekli olarak Ben farkındalığınızı değerlendirmeli ve güncellemelisiniz. Duygularınız inançlarınızdan etkilenir ve niyetleriniz duygularınızdan etkilenir. Ruhunuzun dürtüklemelerini, Kutsal Zihninizin bilgeliğini ve Kutsal Kalbinizin duygularını dinlemek ayırt etme yeteneklerinize ince ayar yapmanıza yardımcı olur, böylece doğru kararları alabilirsiniz ve her zaman en yüksek yolu seçebilirsiniz. Her şeye hürmet ve Tanrının ilham ettiği seçimler Kendinin – üstadı olmaya götürür.

Yaratmış olduğunuz realitede denge ve uyuma geri dönme işlemini başlatmak için yapabileceğiniz en önemli şeylerden biri, tüm yaratımlarınıza ve başkalarıyla etkileşimlerinize Bağışlama Yasasını uygulamaktır. Bunu yapmak merkezinize dönme işlemini hemen hızlandırır, çünkü başka insanların solar pleksuslarına bağlamış olduğunuz enerji kordonlarını siler veya koparır ve ayrıca kendinizin olarak aldığınız negatif kollektif bilinç inanç sistemlerinden gelen ve ona akan ışınımları durdurur. Değiş tokuş ettiğiniz, ilave yaptığınız veya katıldığınız titreşim kalıplarını geri alıyorsunuz, böylece bu sizin rahmet haline ilerlemenizi sağlıyor. Sizler bunu yaparken, dönüştürücü temizlenme sürecini ve bunun neden olduğu şeyleri deneyimleyeceğinizin farkında olun; ancak bu, siz ilk adımı atmaya istekli olmadığınız ve tüm kalbinizle kabul etmediğiniz durumda olabilecek kadar travmatik ve bitkin düşürücü olmayacak. Bağışlama Yasası, Herkesin en yüksek hayrına ve en iyi sonuç için iradenizi Baba/Anne Tanrımızın İRADESİ ile hizalamayı kapsar. Bu evren için İlahi Plan tekamül sürecinin kritik aşamasındadır ve zaman çok önemlidir. Işık Ekibinin ve yeni Dünya Hizmet Sisteminin aktif bir üyesi olmak, yeni olasılıkların portalını açar. Gayretli bir şekilde rotada kalmış olanlarınız Kendinin – üstatlığının ve öğrenciliğin ödüllerini toplayacaklar. Sizler Kendinin – üstatlığının alemine ilerlerken, yaşamınızı ve dünyayı daha yüksek bir görüş noktasından ve çok daha fazla bilgece içgörüyle otomatik olarak görmeye başlarsınız. Realitenizi Sevgi/Işık filtresinden kucaklamaya başlarsınız ve yargılamama ve ayırt etme Varoluş Halinizin doğal bir parçası olur.

Hatırlamak ve kullanmak için iyi bir onaylama şudur: İLAHİ REALİTEMİN BÜTÜNLÜĞÜNÜ KUCAKLIYORUM. Alçakgönüllülükte güç vardır. Bağışlayıcılıkta güç vardır. Minnettarlıkta güç vardır. Sevgi, Tanrı Bilincinin tüm erdemlerini ve niteliklerini içeren güçtür.

Birçoğunuz inisiyasyon sürecinin başlangıç aşamalarında, ego ve Ruh arasında üstünlük savaşı başlarken, bir kriz olduğunun farkındasınız. Her insan astral planların yanıltıcı, çarpıtılmış realitesini temizlemek için çaba göstermelidir. Ego arzu bedeni alt üç çakranın enerjileri ve güdüleriyle kontrol edilir ve bu dengeden çıkmış eğilimler bir kez daha Ruhsal Benliğin kontrolü altına alınmalıdır. Bu periyoda sıklıkla Ruhun Karanlık Gecesi veya gölgeler vadisinden geçmek adı verilir. Sizler bu sürecin ortasında iken, cezalandırılmadığınızı anlamanız önemlidir. Gölge toprakları başarılı bir şekilde geçtikten ve muzaffer olarak ortaya çıktıktan sonra, geçmişe bakıp size büyük bir fırsat verilmiş olduğunu kavrayacaksınız.

Spiritüel bir aday, Aydınlanmayı ve Kendinin – üstatlığını bilinçli olarak arayan insan varlığıdır. Başlangıç aşamalarında, hala az çok “kendine odaklıdır”, çoğunlukla sinirliliğe ve hırçınlığa yatkındır ve kendinden şüphe ve depresyon nöbetleri deneyimleyebilir. Spiritüel bir aday duyarlılık ve sevgi dolu, anlayışlı bir doğa geliştirmelidir. Adayın yaşam amacı giderek kişisel güç tutkusu ve sevgisinden insanlığa hizmet etme arzusuna değişir. Başkalarına hizmet etme arzusu Ruhsal bir içgüdüdür.

Dışsal odak yavaşça ortadan kaybolmaya başlarken, aday giderek, “Tüm bunlar benimle ve Ben ile ilgili, ben, benim” kavramlarını salıvermeye başlar. Kademeli bir içe dönüş olur ve en büyük odak noktası kalp, timüs ve boğazı içeren Solar Güç Merkezi olur. Bu bölge Işığın yüksek frekansları ile yıkanırken, Kutsal Kalbe portalın açılışına hazırlıkta, göğüs bölgesindeki Üç – Katlı Alev bir kez daha parlamaya başlar.

Aydınlanma yolunda gerçek bir spiritüel aday olmak için gerekli olan bilgeliği bütünleştirmenize yardımcı olacak birkaç tane daha önemli noktayı vermemize izin verin:

Duygusal Beden bir yansıtıcıdır. Dışsal uyarıya tepki verir, örneğin diğer insanlar, olaylar, duygusal bağlar ve bağımlılıklar.

Yaşamın yolunda nazikçe ve hürmetle yürüyün. Ayırt ediş ile yumuşakça konuşun. Eylemlerinizin Tanrısal Benliğinizin saflığını yansıttığını ve başkalarının izlemesi için Işığın ayak izlerini bıraktığını görün.

Kozmosta döngülerin med cezirinin bulunması gibi, Ruhun döngülerinde de med cezir vardır.

Ruh, deneyimin yeni bir yaşam döngüsüne hazırlıkta kendi BEN’İM varlığından yaşamın Özünü çeker. O döngünün sonunda, yaşam Özü yavaşça geri çekilir ve fiziksel ölüm işlemi meydana gelir; ancak, Ruhsal form içindeki gerçek Siz kalır, çünkü siz ölümsüzsünüz.

Ruhun itkileri ve etkisi, farkındalık yoluna adım atmış olan bir Varlıkta, hala üçüncü/dördüncü boyut varoluşunun illüzyonuna yakalanmış olan uyanmamış insanda olandan çok daha kuvvetlidir.

Yükselişin yukarı doğru spiralinde ilerlemek için, sürekli genişleyen Ruhsal bilinç halini sürdürmek için çabalamalısınız. Yeni Dünya Hizmetkarları arasında olacak olanların, birbirlerinin farkına varmalarının zamanıdır.

Eleştiricilik egonun ve düşük zihnin özelliğidir. Kendinizi veya başkalarını eleştirmek veya hatalar bulmak zarar vericidir. Dikkatinizi odakladığınız şeye enerji verirsiniz; bundan dolayı, herkeste ve her şeyde iyiyi aramak çok önemlidir.

Bazen yapıcı eleştiri gereklidir. Ancak, bu sadece birilerine zarar verici davranışlarını düzeltmelerine, doğru eylemi yapmalarına veya doğru yönü bulmalarına yardımcı olmak için kullanılmalıdır.

EĞER UĞRAŞMAKTAN VAZGEÇERSENİZ SADECE BAŞARISIZ OLABİLİRSİNİZ. Zaman kaybedebilirsiniz; ancak, her başarısızlık ile birlikte bazı bilgiler kazanmalısınız. Büyüme ve bilgelik ne yapmamayı öğrenmekten ve seçtiğiniz çalışma alanında becerikli olmanıza yardımcı olacak ustalıkları mükemmelleştirmekten gelir.

Düşük titreşimli enerji Ruhsal Şarkınızda uyumsuz frekanslar yaratır. Uyumsuzluk titreşimleri, kaynaklandığı bölgede veya fiziksel bedende odaklanılan yerde rahatsızlığa neden olur. Negatif enerji kalıpları yeterince kuvvetliyse, hastalık yaratabilir ve en sonunda tüm bedeni kirletir.

Kozmik gerçeğin ince frekanslarına alıcı olmak için Yüksek Benliğiniz, rehberleriniz ve melek yardımcılar vasıtasıyla duygusal bedeninizin kontrolünü elde etmelisiniz ve duygusal bedeninizi uysallaştırmalısınız. Zihninizi çarpıtılmış, negatif, bozguncu düşüncelerden temizlemelisiniz. Sadece berrak bir beden Tanrı – bilincinin kozmik kütüphanelerinin bilgelik öğretilerini alabilir ve aktarabilir.

Spiritüel bir arayıcı kamuoyu fikrine, yargılamasına veya başarısızlığına dikkat etmeyi reddeder. Adaylar bilgileriyle veya eylemleriyle değil, titreşim frekansları veya Işık miktarları ile tanınır, fark edilir.

Hatırlayın, sevgililer, RUHSAL BENLİĞİNİZDEN GELEN UYANIŞ ÇAĞRISI, SİZ ÇAĞRIYA KULAK VERİNCEYE KADAR YANKILANMAYA DEVAM EDER. Birçoğunuz o ne olursa olsun, gerçek misyonunuza başladınız veya başlamaya hazırsınız, ama nıhai amacın Yaratıcı Sevginin/Işığın taşıyıcısı olmak olduğunu asla unutmayın.

Geleceğin belirsiz olduğunun ve herkesin farklı derecelerde acı ve rahatsızlık yaşadığının farkındayız. Mucizelere ve yapmakta olduğunuz ilerlemeye odaklanmanızı istiyoruz, dünyanızda gerçekleşen muazzam değişimlerden geçerken ve bunların hepsinin ötesine ilerlerken, kitlelerin korkusunun zihninizi etkilemesine izin vermeyin. Bilin ki, birlikte tüm zorlukları yeneceğiz. Misyonumuz, kendi Tanrısal Benlikleri ile uyuma ve uyumlanmaya geri dönme arzusunu ifade eden sevgili Ruhlar için yolu açmaktır. Sevgililer, yalnız hissettiğinizde veya şüphe veya umutsuzluk içinde olduğunuzda, Işık Piramidinize girin, size cesaret, canlılık ve ilham vereceğiz. Yalnız ve sevgisiz hissettiğiniz zaman, kalp merkezinize girin, sizi Anne/Baba Tanrımızın ışıltılı sevgisiyle doldurmak için orada olacağız. Ben sizin sürekli yoldaşınızım.

BEN BAŞMELEK MİKAİL’İM.

Ronna Herman vasıtasıyla aktarılmıştır

ww.ronnastar.com

Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE BİR ARMAĞAN OLARAK YAYINLAMAKTAYIZ; YİNE DE İŞLETME GİDERLERİNİ VE TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİN POSTA ÜCRETLERİNİ KARŞILAMAK ÜZERE YAPACAĞINIZ BAĞIŞLARDAN MEMNUNİYET DUYACAĞIZ.

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder