10 Şubat 2013 Pazar

BAŞMELEK MİKAİL - “SİZLER CESUR RUHLARSINIZ ”

 
Sevgili üstatlar, her şeyden önce zihinlerinizi rahatlatmamıza izin verin. Yükseliş süreci sizin için yeni değildir, bunu daha önce birçok kez gerçekleştirdiniz. Hepiniz en yüksek düzenin üstatlarısınız, yoksa Dünya ve insanlığın şu sıralar deneyimlemekte olduğu bu benzeri görülmemiş evrimsel süreç için Yıldız Tohumu Yol Göstericiler olarak seçilmezdiniz. Sizler uzman kimliklerine sahipsiniz ve birçok kozmik yolculuklarınız sırasında birçok kez birlikte – yaratıcı üstatlığınızı kanıtladınız.

Fiziksel bilince her yeni macera için, size yeni kurallar, yeni bir misyon ve üstesinden gelinecek çok çeşitlilikte zorluklar verilir. Nitelikli Dünya Hizmetkarları olarak öne adım atanlarınızın bu Evrende ve bu Evrenin birçok Alt – evrenlerinde engin deneyime sahip olduğunu anlamanızı dileriz. Evrenin genişlemeye başladığı zamandan beri, seçkin Yıldız Tohumları özellikle insanlık ve diğer yaşam formları için tasarlanmış eşsiz programları gözetmek ve yardımcı olmak için diğer zaman bölgelerinden ve Alt – Evrenlerden nakledildiler. Bu özel Yıldız Tohumu gruplarının başlıca İlahi Misyonu, sonsuz sayıda döngüler ve İlahi programlar tamamlanmaya yaklaşırken genişlemiş bilincin sonraki seviyesine evrimleşmeye hazır olanlar için yolu göstermektir.

Birlikte yaratıcı süreç ifadenin fiziksel planında çok zordur ve sizler daha geniş Işık ve Gölge spektrumu içinde dünyasal deneyiminize başlarken, bilinmeyene maceraya atılmak, hafızanıza yerleştirilmiş bir perdeye sahip olmak büyük cesaret ve bilgelik gerektirir. Yetenekleriniz ve gerçek kimliğiniz Kutsal Kalbinizde ve Zihninizde saklıydı ve çoğunlukla hayatta daha sonra Yüksek Benliğinizin dürtüklemelerine uyanmaya başladıktan sonraya kadar görünür değildi.

Dünya ve insanlık için yükseliş süreci birçok şekillerde eşsizdir. Her şeyden önce bu daha önce hiç sunulmamış olan hızlandırılmış bir yükseliş yoludur. Ayrıca, Evrimin Bu Döngüsü için yol göstericiler olanlarınız için, dünyasal kontratınız/misyonunuz İlahi Hoşnutsuzluk ile tetiklenecek olan uyanışın Hafıza Tohum Kristallerini içeriyordu. Kendini keşif yolculuğunuza başlama zamanınız geldiğinde, İlahi Işığın bu Tohum Kristalleri Yüksek Benliğiniz tarafından aktive edilecekti ve bilinçli farkındalığınıza indirilecekti. Eğer yaşamınızda geriye dönüp bakarsanız, Yüksek Benliğinizin ve melek rehberlerin bilgi elde etme ve özel yetenekler geliştirmede sizi teşvik etmek ve yardımcı olmak için sizi belirli yönlere doğru dürtükledikleri veya beklenmedik olaylar yarattıkları zamanları fark edebilirsiniz. Asla yalnız olmadınız, sevgililer. Misyonunuz sizi kendi donanımlarınıza bırakacak kadar çok önemliydi/önemlidir. Yükseliş için büyük strateji en başından itibaren Baba/Anne Tanrımız, Kozmik Işık Konseyleri ve Alt – Evrenimizin yaratımı ve genişleme sürecini Işıklandıran ve yöneten Melek Lejyonları tarafından yönetilmekte ve gözetilmektedir.

Birçoğunuz kendinizi nıhai dünyasal misyonunuza hazırlamak için bu yaşamda aşırı sınavlar ve zorluklar deneyimlediniz. Ancak, bu son derece zor ve önemli misyona katılmak üzere nitelikli olmak için, ilk ve son kez, gölge yanınızın tam ölçüsüyle yüzleşmeyi kabul ettiniz; önemli misyon: Alt – Evrenimizin tüm fasetleriyle birlikte Dünyanın ve insan ırkının yükselişi.

Evet, yükselişi ve Işığı aramak için en derin Ruh seviyesinde programlandınız. Ancak, şimdi Dünya Hizmetkarları rolüne adım atan siz Yol Göstericiler ayrıca bu yaşamda Işığa yükselmek için tüm kalbiniz ve Varlığınız ile çabalasanız bile, Saf Yaratıcı Işığı demirlemeye yardım etmek için gerekli olduğu sürece Dünyada fiziksel bedende kalmayı kabul etmek zorunda olduğunuz konusunda bilgilendirildiniz. Sizlerin Işığın koruyucuları, dönüştürücüleri ve taşıyıcıları olduğunuzu tekrar tekrar anlatmadık mı? Işığın Adamantine Parçacıkları manyetize edilir ve enerji imzaları/Ruhsal Şarkıları yüksek dördüncü boyut seviyelerine ve üzerine uyumlu olanlara yönlendirilir ve bu İlahi Işık Parçacıkları sizin şefkatli, koşulsuz sevgi enerjinizle aktive edilmelidir. Dünya ve insanlık için yükseliş süreci sizler, tüm Yaratıcı Işık Taşıyıcıları olmadan gerçekleştirilemez.

Yıllardır size anlattığımız çeşitli Işık Piramitlerini sık sık ziyaret edip oralarda zaman geçirmenizi ve ayrıca bölgenizi/ülkenizi Işıklandıran Göksel Işık Şehrini de ziyaret etmenizi teşvik ediyoruz. Çalışma piramidinizde, kalbinizin arzuladığı, İlahi Mavikopyanız ile uyum içinde olan ve herkesin hayrına olan her şeyi gözünüzde canlandırıp yaratabilirsiniz. Burası ayrıca günlük yaşamınızdaki uyuma geri döndürmeyi aradığınız sıkıntılı problemleri çözmekte yardım elde etmek için Yüksek Benliğiniz ile buluşabileceğiniz yerdir.

Uyku zamanınızdan önce kişisel Işık piramidinize veya ara sıra arınma, yenilenme ve fiziksel bedeninizi iyileştirmede yardım alacağınız Işık Şehrine gitmenizi kuvvetle öneriyoruz. Uykuya dalmadan önce, niyetinizle, altıncı boyutun giriş seviyesinde yerleşik olan Işık Şehirleri Yükseliş Hızlandırıcı Odaların birine gidin. Bu, fiziksel bedeninizi dengeleme ve armonize etmeye yardımcı olmanın en faydalı yoludur. Sevgililer, anlayış aramanızı ve tam yaşadığınız yerde, büyük uyum, güzellik ve bütünlük (kutsallık) ortamını oluşturmakta size yardımcı olmanın en büyük arzumuz olduğuna güvenmenizi teşvik ediyoruz. Misyonunuz Cennetin huzurunu, bolluğunu ve uyumunu dünyasal plana getirmek, böylece etrafınızda güvenli ve kutsal bir ortam yaratmak ve sonra bu harika armağanı örnek olmanız ve hizmetiniz vasıtasıyla başkaları ile paylaşmaktır.

Siz, öncüler duygusal doğanızı evcilleştirme, zihinsel bedeniniz vasıtasıyla bilgi ve bilgelik kazanma ve fiziksel bedeninizin Yaratıcı Işığın saflaşmış frekanslarını bütünleştirebilmesi, emebilmesi ve taşıyabilmesi için büyük çakra sisteminizi birleştirmeye ve ince ayar yapmaya gayret ederek yıllar harcadınız. Şimdi sizler beyninizin sağ ve sol yarımkürelerini armonize etmeye ve sizi İlahi BEN’İM Varlığınıza bağlayan Işık sütununun başınızın Tacı kadar geniş olması için (başlangıçta olduğu gibi) taç çakranızı daha tam olarak açmaya gayret ederken, Kutsal Kalbinize ve Zihninize odaklanma zamanıdır. Yükseliş sürecinde ileriye atılan her bir adım Yüksek Benliğinizin bir sonraki ileri fasedi ile aktif, farkında bir ilişkiyi kapsar. Yükseliş, Yüksek Benliğinizin enerjisine/titreşim alanına bilinçli olarak girdiğiniz ve sonra yüksek boyutlar olarak adlandırılan İlahi Enerjinin daha saf alanlarına sürekli ilerlediğiniz bir süreçtir.

Son mesajda size şunları anlattık:

Elektromanyetik Enerji henüz tam olarak anlaşılmadı. İnsanlık Yaradılışın ateşli güçlerinden üç şekilde etkilenir:

I. Sürtünme ile Ateş: Bedenin Ateşi

II. Solar Ateş: Can’ın Ateşi

III. Elektromanyetik Ateş: Ruhun Ateşi

Bu “Yaradılışın Ateşli Güçlerinin” her birinin insanlığı nasıl etkilediği ile ilgili anlayışı size vermeye gayret edeceğiz:

SÜRTÜNME İLE ATEŞ * BEDENİN ATEŞİ: Fiziksel bedende iken, doğanın güçlü kuvvetlerine maruz kalırsınız ve onlardan etkilenirsiniz. Maddi formda nesneler yaratmak ve tezahür ettirmek için kuvvetli eylem gereklidir. “Sürtünme ile Ateşi” kullanmak için fiziksel bedeninize “Ruhun Ateşini”, Baba Tanrımızın İlahi İrade ve Gücünü çekmelisiniz. Varoluşun maddi/fiziksel planında başarılı şekilde yaşamak için niyet, odaklanmış düşünce, berrak vizyon ve kuvvetli eylem gereklidir.

İstilacı düşük frekanslı mikroplar veya virüsler ile “savaşmak” için ateş veya artan beden sıcaklığı ya da bedensel ateş geliştirirsiniz. Ayrıca, bazı yükseliş semptomları Sürtünmeyle Ateşin kullanılmasını gerektirir. Bazen, düşük frekanslı enerjiler yüzeye itilirken ve geçmiş düşüncelerinizin ve eylemlerinizin negatif tezahürleri ile karşılaşırken, yoğun enerjili düdüklü tenceredeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Sizler “eski yıkıcı, gömülü enerjiyi yakma” işlemindeyken, bedeniniz bazen “aşırı heyecana” ısınır. Ayrıca Yüksek Benliğiniz yüksek frekanslı titreşim kalıplarının serilerini yüklediği zaman, omurga sütununuz “ateş çubuğuymuş” gibi hissedebilirsiniz. Sevgili kanalımız Ronna geçmişte, onu bir seminere veya yoğun kanallık seansına hazırlamakta enerjilerimizi onun enerjisiyle daha tam olarak birleştirdiğimiz zaman, bu “güç dalgalarını” birçok kez deneyimledi.

SOLAR ATEŞ * CAN’IN ATEŞİ: Görkemli, güçlü ve canlı YARADILIŞIN GÜNEŞLERİ yaşayan her şeye SOLAR ATEŞ yayar. Bu, En Yüce Yaratıcının ve Anne/Baba Tanrımızın gücünün ve yaşam verici Özünün dışsal tezahürüdür. Ruhunuzun ve Yüksek Benliğinizin dürtüklemelerinin farkında olduğunuz ve bunlara dikkat ettiğiniz zaman, “İlahi Hoşnutsuzluğun ateşi” kalp merkezinizde parlak şekilde yanmaya başlar. Omniverse’deki (çoklu evren) büyük GÜNEŞLERİN SOLAR ATEŞİ cennetleri Işıklandırır ve karanlığı dağıtır – Yaratıcının büyüklüğünün bir başka dışsal tezahürü. İlahi Benliğinizin gizemlerine ve harikalarına daha da derin ilerledikçe, Can’ın Ateşi Ruhun Ateşi olur ve artık Ruhu olan bir insan Varlığı olmazsınız. Bir kez daha Yaradılışın birçok farklı tezahürlerinin keyfini çıkaran İlahi Spiritüel/Aydınlanmış bir Varlık olursunuz. Baba/Anne Tanrımızın Ruhu Can’ın içinde oturur ve misyonunuz Bu Kutsal Ateşi mümkün olduğu kadar çok bütünleştirmektir.

ELEKTROMANYETİK ATEŞ * RUHUN ATEŞİ: Dördüncü boyutun ortaları ve daha yüksek Işık frekanslarından oluşan enerji imzanızı elde ettiğiniz zaman, Adamantine Parçacıkları adı verilen Tanrı Bilincinin tam spektrum Işık Parçacıklarını almaya hazır olursunuz. Artık yoğun üçüncü/dördüncü boyutların kısıtlayıcı, zayıflatıcı frekanslarına maruz kalmazsınız. Fiziksel planda yetenekli bir Kendinin – üstadı ve başarılı bir birlikte yaratıcı olurken, Yaratıcının saf Özünü kendinize çekmeye, bütünleştirmeye, kontrol etmeye ve yaymaya hazırsınızdır. Yaradılışın elektromanyetik ateşi İlahi Doğuştan hakkınızın bir parçasıdır; ancak, Kozmik Ateş/Işığın gerçek bir Taşıyıcısı olmanıza izin verilmeden önce, bu güçlü, görkemli Ruhun Ateşinin sorumlu bir hizmetkarı olacağınızı kanıtlamalısınız.

Size rehberlik yapmak, korumak, ilham vermek için her zaman yanınızdayız ve size derin minnettarlığımızı ve sonsuz sevgimizi aktarıyoruz.

Ben Başmelek Mikail’im.

Ronna Herman’dan;

Sevgili dostlar:

Derin meditasyonda iken, BM Mikail tüm dünyadaki stratejik yerlerde büyük yer altı mağaralarında saklanan tarihi/bilimsel/hafıza TOHUM KRİSTALLERİ bulunduğunu anlattı. Bu eterik TOHUM KRİSTALLER Ebedi Mor Alevler gibi aynı mağaralardadır ve her ikisi de şu andaki yükseliş sürecimizde oynayacakları bütünsel bir role sahip.

Tüm dünyadaki çeşitli Kutsal Siteler ve kutsal yerler çoğunlukla bu büyük mağaraların üzerine veya yakınına veya büyük kristal helezon/obelisklerden birinin bulunduğu yerde kurulmuştur. Bu özel Kutsal Sitelerin bazılarının yakınında iç Dünyaya açılan portalları da bulursunuz. Bu özel yerlerden birini ziyaret etmek için yönlendirildiğimiz zaman, bazen o zaman farkında bile olamadığımız en harikulade olayı deneyimleriz. Eğer niyetleriniz saf ve Enerji İmzanız/Ruhsal Şarkınız dördüncü boyutun yüksek seviyelerinde veya yukarısında tınlıyorsa, yakınında yaşadığınız veya ziyaret ettiğiniz Kutsal Sitelerin altındaki mağarada saklanan uygun Tohum Kristalleri otomatik olarak aktive edersiniz, çünkü siz bu kristalleri oraya bırakanlar arasındasınız, belki çağlar önce veya oldukça muhtemelen daha yakın bir geçmiş yaşamınızda. Karşılık olarak, Kutsal Zihninizde saklanan Tohum Kristallerin bazılarının aktivasyonu size armağan edilir. Bu en muhtemel olarak Hafıza Kristalleridir, bunlardan bazıları gelecekte gereksinim duyacağınız ileri bilgileri taşır veya belirli bir yeteneğin aktivasyonunu tetikleyecek olan Tohum Aktivasyon Kristalleridir ya da belki bazı hastalıkları yenmenize veya rahatsız edici bağımlılık alışkanlığını salıvermenize yardımcı olacak Şifa Kristalleridir.

Dünyanın tarihi boyunca hayret verici marifetler gerçekleştiren, büyük savaşlar kazanan, birçok ihtişamlı binalar yaratan ve kendi, görünüşe göre süper insan çabaları ile şaşırtıcı mucizeler gerçekleştiren Üstatların ve büyük Varlıkların hikayeleri vardır. Şimdiye kadar bilinmemiş olan şey, bu büyük Varlıkların Dünyanın içindeki büyük mağaralardan Tohum Kristallerin bazılarını nasıl çekeceklerini bildikleridir. Dünyanın derinliklerindeki ambar mağaralardan Işık/Yaşamın Yaratıcı parçacıklarının ilave ölçeği ile birlikte İlahi İrade Gücünün İlk Işınının tam ölçeğini çekme kapasitesine sahiplerdi. Gezegene tahsis edilen Işığın Adamantine Parçacıklarının iyi bir bölümünün, ilk yaratıldıkları zaman bu büyük Işık mağaralarında saklandığını anlamanız önemlidir. Dünyanın Kutsal Kalp Özünde denge saklanır. Şimdiye dek yaratılan her Ruhun Kutsal Kalp Özünde ve kök çakrasındaki Kundalini Ateşi Tohum Kristali içinde saklanan Adamantine Parçacıklarına sahip olması gibi, Omniverse’teki her gezegen, galaksi, güneş, yıldız sistemi, Alt – Evren ve Evren Yaşam/Işığın Adamantine Parçacıklarının depolama yerlerine sahiptir. İçinizde taşıdığınız ve Yaratıcı Işığın sınırsız stoğundan çektiğiniz Adamantine Parçacıklarını aktive etmek zorunda olduğunuz gibi, ayrıca sevgi dolu niyetiniz ve eyleminizle Dünyanın içinde saklanan Adamantine Parçacıklarını da aktive etmelisiniz.

Şu anda üstatlığın titreşim kalıplarına ilerliyoruz ve bize özel armağanlar, yetenekler ve Dünya Hizmetkarları olarak rolümüzü üstlenmemize yardımcı olacak özel muafiyetler vasıtasıyla yardım sunulmaktadır.

Bunlar hepimiz için stresli ve hayata meydan okuyucu zamanlar olsa da, Dünya gezegeninde olmak için yine de muhteşem bir zamandır. İnsanlığa hizmet etmeye devam edebilmem için, makul bir sağlık durumunu sürdürebildiğim kadar bu fiziksel bedende kalmayı kabul ettim. “Artık mümkün olmadığı zaman, hızla ve zarafetle alınabilmeyi” istedim. BM Mikail’in isteğime yanıtı şöyle idi, “Öyle olacak, sevgili”.

Sevgili, değerli Ruh ailem, Işık Taşıyıcıları olarak dünya hizmetinde bir araya gelirken, yolculuğunuz sevinç, sevgi, bolluk ve mucizeler ile dolu olsun. Ebedi sevgi ve melek kutsamaları, Ronna

(Çeviri: Saffet Güler)

.ronnastar.com

Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE BİR ARMAĞAN OLARAK YAYINLAMAKTAYIZ; YİNE DE İŞLETME GİDERLERİNİ VE TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİN POSTA ÜCRETLERİNİ KARŞILAMAK ÜZERE YAPACAĞINIZ BAĞIŞLARDAN MEMNUNİYET DUYACAĞIZ.

0 comments:

Yorum Gönder