20 Haziran 2014 Cuma

21 Haziran Yaz Gündönümü Mesajı – Fran Zepeda aracılığıyla Meryem Ana, Mary Magdalene ve Yeshua

 Stonehenge Solstice Sunset by Pete Glastonbury
Sevgili Dostlarım, Meryem Ana, Kutsal Anne’nin yeryüzüne inmiş olan parçalarından biridir ve bu mesajı doğrudan Kutsal Anne tarafından iletilmiş gibi okuyabilirsiniz. Bildiğiniz gibi Mary Magdalene ve Yeshua (İsa) ise birer yükselmiş ustadır.  Çeviriyi yapan Mor Alev Dostu, Fran Zepeda, Meryem Ana, Mary Magdelene ve Yeshua’ya binlerce teşekkürler. Mesajın orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu mesajın içeriğine gelince; 21 Haziran enerjisini çok güzel anlatmış, benim eklemek istediklerimse şöyle:

Yavaş yavaş gelen mesajlar birbirini tamamlıyor. Geçen Cuma akşamı Dolunay meditasyonunda aldığımız bilgilerden burada iki sefer bahsettim. Bizim almış olduğumuz bilgiyi güçlendiren ve biraz daha açıklayan yazılar bu hafta içi ortalıkta belirmeye başladı. Fran Zepeda aracılığıyla Baş Melek Zadkiel, Natalie Glasson aracığıyla Baş Melek Michael (Mikail), Anna Merkaba aracılığıyla Metatron bu destekleyici bilgilerin gönderildiği iletilerden sadece birkaçı.


Arkadaşlar, bu Cumartesi günü son derece önemli enerjiler giriş yapacak. Bütün benliğimizin kodları, anahtarları, şifreleri tamamen değişiyor. Bu değişim hayat amaçlarında, kişisel zevklerde ve durumlara bakış açılarında büyük farklar yaratacak. İşin ilginci bu enerji hepimizi etkileyecek yani bu tarz yazıları okusun okumasın, bu konularla ilgilensin ilgilenmesin, herkes kendi payını alacak.

Geçen hafta tam anlamıyla giriş yapan “Sevgi Seli” enerjisi muhteşem bir hız aldı ve Cumartesi daha da güçlenecek. Aşağıdaki yazıda bahsedilen sevgi ve ışık akışı da “sevgi seli” enerjisinden başka bir şey değil. Bize söylendiğine göre evrimleşmemizde çok önemli bir eşiği aştık ve bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Bir tarafta gördüğünüz aklını adeta kaçırmış gibi davranışlar ve haberler, diğer tarafta ise inanılmaz gibi gelen güzel olaylar bunun habercisi. Lütfen asla inancınızı ve umudunuzu kaybetmeyin. Michael’ın dediği gibi kemerlerinizi bağlayın ve sonunda akla hayale gelmeyecek güzellikte bir dünya yaratacağımızı kalpten bilin.

Benim tavsiyem şu: Cumartesi sabahı uyanır uyanmaz çakralarınızı uygun bulduğunuz bir enerji ile (kişisel tercihim Mor Alev enerjisi olacak) dengeleyin. Evrene, Tanrıya (veya Meleklere, Yüksek Benliğinize, Yükselmiş Ustalara, Çok Boyutlu Galaktik Benliklerinize, Gaia’ya ya da bütün bu saydığım ışık varlıklarına) bu enerjilere hazır olduğunuzu ve enerjileri şükranla kabul ettiğinizi ilan edin. Sonra günlük hayatınıza dönün. Cumartesi günü yada akşamı biraz kendi kendinizle baş başa kalsanız çok iyi olur. Bu zamanı enerji kabul etmek için, sessiz ve derin düşünce için ya da meditasyon için kullanın. Benim inanışım şu ki bu enerjinin yaratacağı farkı eskisi gibi ağır ağır değil, çok çabuk göreceğiz. Şimdi bu güzel gündönümü mesajına dönelim…

…Sevgi ve Işık Akışını Yakalayabilmek İçin, Tüm Kalbinizi Açın Ve Hiç Tereddütsüz, Kısıtlamasız Yürüyün…

Cennetten selamlar. Sevgi enerjisi üçlüsü olarak, tüm sevgimizi üzerinize yansıtıyor ve sizleri selamlıyoruz. Bizler, gece gündüz sizin hizmetinizdeyiz. Son zamanlarda daha yaygınlaşan “Varlığın keyifli hali” konumunda (mutlu olarak) bizimle bağlantı kurmanızı, sevinçle karşılıyoruz.

Ah Sevgililer, sizleri ne sürprizler bekliyor! Daha önce de söylediğimiz gibi, şu anda oluşan yeni enerjiler, sizlere hiç deneyimlemediğiniz kadar Sevgi patlaması getiriyor. Dolayısıyla topraklanın, merkezde kalın ve her zamankinden daha derine nüfuz edecek olan Sevgi ve Işık enerjilerinin yumuşak ama etkili, harika Boran’larına hazırlanın.

Topraklanmış bir vaziyette kaldığınızda, hiçbir Boran sizi yerinizden “söküp” alamayacak. Aksine, tüm hücrelerinize ve Işık bedeninize, sizi çevreleyen tüm Işık katmanlarınıza, kalbinizin ve Yüksek kalbinizin derinliklerine kadar işleyecek olan, bardaktan boşanırcasına harika bir Sevgi ve Işık Banyosu deneyimleyeceksiniz.

Bunu şimdiden hissedebilirsiniz. Çünkü bu enerjiler tamamlanmak üzereler. Haziran Gündönümü enerjilerinin getireceği bu onarıcı ve iyileştirici Işık ve Sevgi selinde ıslanmak, onunla bezenmek, hücrelerinize sindirmek ve işlemek için, bazen o anki meşguliyetinizi bile bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Ve bu enerjiler, daha sonraki günlerde de artmaya devam edecek.

En son meydana gelen harika Dolunay’la birlikte, yeni enerjilere epeyce hazır oldunuz. Son zamanlarda birçoğunuzun hissettiği yenilenme duygusunun yanı sıra, arzularınızı oluşturmak, tutkularınızı şımartmak ve güzelleştirmekle daha fazla meşgulsünüz.

Tutkuyla yaratın, Sevgililer! Bırakın tutkularınız sizi, olmak zorunda olduğunuz ama sizin de olmayı arzuladığınız Varlığınızın gerçek konumuna, daha zahmetsiz yollarla sürüklesin. Bu enerji akışıyla,    Yaratılışın daha ulvi yollarına yönlendirilmeye başlayacaksınız.

Sizler bizim, Merhamet ve Yaratılış, Sevgi ve Bolluk, Tutku ve Mutluluk Meleklerimizsiniz. Kendi mutluluğunuzun içinde yüzerken ve tadını çıkarırken, Dünya’daki tüm insanlara da “Mutluluğun götürdüğü yere gitmelerini”, öğretiyorsunuz. Böylece, coşku uyandıran ve herkesi etkileyen bir durum yaratıyorsunuz. Dünyalar ve gerçekler böyle şekilleniyor Sevgililer ve bunu sizler yapıyorsunuz.

Bu enerjilere iyice demirlenin! Bilin ki, korunuyorsunuz ve daha derin mutluluklar içeren Dünyalara, daha güzel oluşumlara yönlendiriliyorsunuz. Biz bunu size, garanti ediyoruz. Yapmanız gereken tek şey, sadece salıvermek! Ve bu mutluluk ve tutku dolu Dünyaların derinliklerine indikçe, hiçbir şeye ihtiyacınız olmayacak. Gelmiş olduğunuz düşük titreşimli Dünyaları, özlemeyeceksiniz. Muhteşem renklerle bezenmiş olan yeni varış noktalarına (yerlere) ulaşacaksınız. Öyle harika deneyimler yakalayacaksınız ki, son zamanlarda ardınızda bıraktığınız tüm sıkıntıları unutacaksınız.

Bu, şu anlama geliyor, Sevgililer; Sizler artık, “cefa istasyonunu” terk ediyorsunuz ve aslında kendi öz Kaynağınızdan başka bir yer olmayan, tamamen Sevgi’ye dayalı bir ortama giriş yapıyorsunuz. Ve bu zaten sizin hedefiniz ve gerçekliğinizdir. İçinizde bulunan Kaynak (Tanrı) kıvılcımını beslemek için gelen enerjileri topladığınızda, gerçek ilahi Benliğiniz, Kaynakla kenetleniyor. Ve Kaynak’tan ayrı olmadığınızı keşfediyorsunuz.

Bu enerjilere inandığınız ve kullandığınız sürece ve Kaynak ile bağlantınızı sağlamaya uygun olan titreşimleri seçtiğiniz müddetçe, bu ilahi alanda yaşayacak ve o doğrultuda hareket edeceksiniz. Böylece sizlere, Kaynağın enerjilerini ulaştıran ve hepinizi bu enerjilerle besleyen Göksel Âlemlerdeki bizlerin, aynısı olacaksınız.

Artık, düalite (zıtlık) tuzaklarını kırıp, Bütünleşiyorsunuz. Evet, sizler şu anda daha istikrarlı bir şekilde zıtlık ve ayrımcılık boyutundan sıyrılıyorsunuz. Çünkü Kaynak enerjileriyle sarmalanmış olan sizler, Bütünün ihtişamı için tasarlandınız. Dolayısıyla Sevgililer, kendinizi daha huzurlu hissetmeye başlamanızın nedeni budur. Artık kendinizi huzurlu bir konuma, çok daha kolay yükseltiyor ve mutluluğu kendinize çekiyorsunuz. Bizler de bundan dolayı sizlere, çok minnettarız. Zira yarattığınız şeyler, sizleri takip edecek olan Dünya’nın geri kalanı için, emsal teşkil edecek.

Bunun için sizlere teşekkür ediyoruz. Bizler hep sizinle birlikteyiz. Bizlerin ve sizlerin ilahi konumunuzla, daima ve sonsuza kadar sizinle beraberiz. Sizlerle birlikte, daha Yüksek Âlemlere ve Boyutlara yolculuk yapıyoruz. Bu yolculuklarımız gitgide fazlalaşıyor ve daim oluyor. Bizler, her zaman ve sonsuza kadar sizlere oralarda rehberlik edeceğiz. Aynı, sizlerin de başkalarına rehberlik edeceğiniz gibi…

Artık gelen yeni enerjilere doğru ilerleyin, Sevgililer. Şimdilerde size yöneltilmiş olan Sevgi ve Işık akışını yakalayabilmek için, tüm kalbinizi açın ve hiç tereddütsüz ve kısıtlamasız, yürüyün. Bu akışla barış içinde olun. Onunla kendinizi yuvanızda hissedin. Bu artık sizin gerçekliğinizdir. Sizleri derinden seviyoruz.

Namaste

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder