4 Haziran 2014 Çarşamba

PLEİADESLİLERDEN MESAJ

 2177
Christine Day kanalıyla
Sevgililer
Sizleri selamlıyoruz ve dünya planınızdaki bu çok önemli zamanda size tanık oluyoruz. ‘Büyük geçişin’ arifesinde, sizlere kutsal güneş enerjisinin gezegene sonraki uyanış adımınızda destek olarak geldiğinin haberlerini getiriyoruz. Bu güçlü enerjisel ışık ışınları enerji alanınızda ilerler ve fiziksel bedeninizdeki hücreleriniz tarafından emilir, ‘perdeler kalkmaya başlarken’ gerçekleşecek olan genişlemiş boyutsal geçişlere yeniden uyumlanmaya hazırlanır.

Ayrıca dünya planınızın kutuplarındaki buz örtüsünde gerçekleşen manyetik bir değişim var. Bu, içsel çok boyutlu sürecinizin derinleşmesini yaratacak. Epifiz bezinizde bir açılışı aktive edecek, algı merkezlerinizde hassaslık yaratacak. ‘Perdelerin kalkmasına’ götüren bu enerji geçişlerinde, derin ve mükemmel içgörülerin sizlere açılmakta olduğunu bekleyebilirsiniz.
Salıverme ve sadece kalp merkezinize bağlanmaya güvenmeniz için önemli bir zamandır. Bilinçli olarak yapmayı seçtiğiniz bu olmadıkça, büyümüş insan draması ile uğraşma zamanı değildir.
Sizinleyiz,
Kutsamalar
Pleiadesliler
NOT: Pleiadesliler Ocak ayından bu yana perdelerin kalkacağı ve 3 ncü boyut illüzyonundaki rüyadan uyanıp dinamik hatırlama sürecine gireceğimiz bu zaman hakkında konuşmaktaydılar. Pleiadesliler ‘perdelerin kalkması’ serilerinin 16 Haziran’da başlayacağını ve Aralık 2014′e kadar devam edeceğini söylüyorlar.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder