5 Haziran 2014 Perşembe

BAŞMELEK MİKAİL: YERKÜRENİN TOHUM ATOM KAYIT – TUTUCU KRİSTALLERİNE ERİŞMEK

crystal-cave-1
BAŞMELEK MİKAİL’den MESAJLAR * LM-6-2014
 RONNA HERMAN KANALIYLA
 YERKÜRENİN TOHUM ATOM KAYIT – TUTUCU KRİSTALLERİNE ERİŞMEK  
Sevgili üstatlar, zihin gözünüzde nasıl algılarsanız algılayın, Dünyayı büyük bir Işık gemisinden görmekte olduğunuzu ve biz melek Kuvvetlerinin ve Baba/Anne Tanrımızı temsil eden çoklu evrensel Işık Varlıklarının birlikte insanlığın Dünyada ikameti için hazırlanmada harikulade İlahi sistemin enerjisel titreşim kalıplarını getirdiğimizi tasavvur edin. Hazırlığın karmaşık aşamaları sırasında, büyük duyarlı kristaller Yerkürenin derinlerine, gezegendeki stratejik yerlere yerleştirildi. Her bir devasa kristalin bir bölümü, kozmosa enerji ve bilgi yayan bir gözcü olarak, aynı zamanda Baba/Anne Tanrımızdan gelen İlahi Işık, Bilgelik ve Gücün alıcısı olarak Yerkürenin yüzeyinden yükseldi. Zamanın bir çok çağları boyunca, dağ silsilelerinin göklere yükseldiği, kara kitlelerinin suların altına battığı ve kıtaların yer değiştirdiği ve şekil değiştirdiği Yerküre değişimleri gerçekleşirken, o harika kristallerin çoğu paramparça oldu ve Yerkürenin ve suların derinlerine gömüldü. Ancak, bir çoğu suların derinliklerinde, büyük mağaralarda sağlam kaldı ve bir çoğu sadece ince bir toprak veya bitki örtüsüyle saklanmış toprak yüzeyine yakın yatıyor, onları keşfetmenizi ve güçlü armağanlarını ve kadim anılarını öne çıkarmanızı bekliyor. 


Onlar Yerkürenin Tohum Atom Kayıt – Tutucuları’dır ve onların içlerinde uykuda yatan bilgelik ve tezahür gücüne erişmenizi sağlayacak anahtarı taşıyorsunuz.
Her biriniz Ruhunuzun Özünde, DNA’nızda ve kişisel Tanrısal – benliğinizde bu tür harikulade armağanları, sihirli enerjiyi ve evrensel bilgi ve tarihin engin hafıza bankasını taşıyorsunuz. 
Şimdi anlatılmakta olan bu hikayelerin hepsi ve erişilmekte olan kadim anılar, orada olduğunuzu kavramıyor musunuz? Belki her zaman spesifik olarak fiziksel formda olan siz değildiniz, ama bazen ruh ailenizin yakın bir üyesi idi. Onun bir parçası olmak için veya ona hafıza bankanızda sahip olmak için evrendeki ve Dünya’daki bu harika yolculuk sırasında gerçekleşmiş olan her şeyi kişisel olarak deneyimlemek zorunda değilsiniz; çünkü bir hayat çizginiz var, yakın ruh aileniz ile ruhsal hafıza bağlantınız var, bu onların sizin deneyimlerinizden kazanç sağlayacakları bir bağlantı yaratır ve onların deneyimleri sizin hafıza deponuza tohumlanır. 
Bir çoğunuz, kozmik titreşim kalıplarının sonraki seviyesine ayarlanmak için çabalarken, bağlantısız ve yalnız hissettiğiniz geçiş aşamasındasınız. Dördüncü boyutun yükseklerinin genişleyici, hızlanmış frekansları Dünya’ya ve onun tüm sakinlerine nüfuz ederken, İnsanlık alt astral planların kısıtlayıcı illüzyonundan gittikçe gün ışığına çıkıyor. Yaşamın İlahi İksirinin daha fazlasının size ve sizin vasıtanızla akabilmesi için, Tanrı – Işığı sütununuzun genişlediğini ve güçlendiğini bilin, bu bedeninizi doygunluğa ulaştırıyor ve Yerkürenin Ruhsal Özüne yayılıyor. Bu ince, görkemli enerji yuva gezegeniniz için kritiktir, çünkü bu Harika Varlık kendi içinde dengeye ve uyuma geri dönmek için, aynı zamanda yüzeyindeki afetlerin azalması için mücadele ediyor. Yüksek frekanslı titreşimsel kalıplar gezegeninizi çevreleyen aura alanını kendi orijinal mükemmellik mavikopyasına geri getirme ve arınma sürecinde özellikle önemlidir. Kendinize manyetize edebileceğiniz ve kendinizden yayabileceğiniz Işığın Adamantine Parçacıkları miktarını sürekli şekilde artırabilmeniz için alt dört beden sisteminizi arıtırken, sevgili gezegeninizin evrimleşmesine de yardımcı olabilmek bir görev ve İlahi bir armağandır.
Mutlak Yaratıcı Omniverse’te (çoklu evren) Yaşam İksiri akışını artırırken, bu tüm Yaradılışı etkiliyor. Ondan saklanamazsınız. Onu inkar edemezsiniz. Kaynağa olan yaşam çizginiz daha çok güçleniyor ve her zaman daha zorlayıcı oluyor.  Manyetizasyon (cezbetme) faktörü güçleniyor ve kendinize gerçekliğiniz olarak sahiplendiğiniz şeyi daha kuvvetli ölçülerde manyetize ediyorsunuz. Yoksulluk ve kaos içinde yaşamak zorunda olduğunuza inanıyorsanız, o düşünce formları yaşamınızda güçlendirilir ve büyütülür. Eğer güzellik, neşe ve bolluk dolu bir hayata layık olduğunuz gerçeğini kabul ettiyseniz, o gerçeklik önünüzde ortaya çıkar. 
Uyuma ve dengeye geri dönmek her birinizin içinde başlar. Birlik bilinci burada ve şimdi, bu anda sizinle başlayabilir. Öncelikle, bir çok yaşam deneyimleriniz sırasında yaratmış olduğunuz o dengesiz parçaların hepsini bilincinize getirmeniz ve kabullenmeniz çok önemlidir – sizi kontrol eden o şeyler, aura alanınızda, etrafınızda duygusal ve zihinsel hapis yaratmış olan o şeyler. Sonra, bu parçaların ve bunların gerçekliğinizi nasıl etkilediğinin farkında olmalısınız ve bilinçli niyetinizle değişim arzusu yaratmalı ve o parçaları dönüştürücü Sevgi/Işık enerjisi ile doldurmalısınız. Olumlu çabalarınızda her zaman hazır ve size yardımcı olmaya istekliyiz, ama azminizi güçlendirebilmemiz için, dönüşümünüzü kolaylık ve zarafet ile başarmanın en hızlı ve en iyi yoluyla birlikte gerekli bilgileri verebilmemiz için, istemelisiniz ve bize izin vermelisiniz.
Geçmişte, bir çok kez bağımlılıklarınız, olumsuz alışkanlıklarınız ve düşünce kalıplarınız üzerinde güç kazanmaya veya bunları bastırmaya çalıştınız. Bunlara direndiniz, bunlardan nefret ettiniz ve sürekli olarak bunları düşündünüz, böylece duygularınızı, zihninizi ve yaşam kalitenizi kontrol etmelerini güçlendirdiniz. Hatırlayın, bir çok kez söyledik, çünkü bu evrensel gerçektir, dikkatinizi nereye veya neye odaklarsanız, ister pozitif olsun ister negatif ona enerji verirsiniz ve onu güçlendirirsiniz. Yarattığınız parçaları onları severek ve size iyi hizmet etmiş olduklarını kabul ederek ve şimdi yeniden birleşmelerinin ve bir kez daha kalbinizin solar güç merkezinde bir parçanız olmalarının, Işıkla doldurulmalarının ve Tanrısal – bilincinizin güçlenmiş bir fasedi olmalarının zamanı olduğu coşkulu düşüncesini göndererek o parçaları özgürleştirmelisiniz.
Bir seviyede her şeyin Işığı aradığını – dengeyi ve uyumu aradığını – başlangıçta olan şeye geri dönmeyi aradığını bilin. Yeni farkındalığın veya genişlemiş bilincin her aşaması tadı çıkarılacak ve keyif alınacak kendi özel mucizelerine ve yararlarına sahiptir. İçinizdeki bazı eski kendini – sınırlayıcı, acı verici düşünce formlarını, alışkanlıkları veya uyumsuz enerjileri salıverdiğiniz her seferinde dönüşürsünüz ve maskenizin küçük (veya büyük) bir parçasını çıkarırsınız, bu muhteşem Tanrısal Benliğinizin bir diğer fasedini bütünleştirmenizi sağlar. Bunu yaparak, gittikçe yeni güçlenmiş sizi yaratırsınız. Bir çok yeni kavramlara, yeni yeteneklere erişime sahip olduğunuz yeni bir gerçeklik size açılır ve Ruhun zarif nüanslarına hassaslığınız etrafınızda mucizevi şekilde ortaya çıkar.
Eğer ızgara sistemini, yaşamın ağını veya her şeyin birbirine bağlantısını gerçekten görebilseydiniz, Birlik kavramının daha iyi bir anlayışına sahip olurdunuz. Karmaşık ızgara sistemine sahip olan sadece Dünya değildir. Sizden yayılan ve size akan, birbirinize yayılan, Dünyadaki her insan arasında ileri geri akan Işık akımlarına sahipsiniz. Bazıları daha güçlüdür, bazıları daha zayıftır, ama yine de birbirinize ve gezegeninizdeki her şeye ve hatta bu Alt – evrensel ifadedeki her şeye doğal olarak bağlısınız. Bu kafa karıştırıcı ve hayal etmesi zor olabilir, ama gerçektir. Hepinizin bir olduğunuzu söylediğimiz zaman, bu gerçekte ne anlama geliyor ve bu nasıl gerçekleşiyor? Çünkü Dünyanın her tarafından herkese nüfuz eden ve süzülen o Işık akımları vardır. Evet, bu Işık akımlarının çoğu çok zayıftır, ama bu Işık akımlarının daha da fazlası güçleniyor ve bir tanıma titreşimi oluşturuyor. İçinizden şunları söyleyen bir yankı var, “Evet, seni hatırlıyorum. Evet, kim olduğunu biliyorum ve daha önce birlikte olduğumuzu biliyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum, ama titreşimlerini ve enerji imzanı hissediyorum ve tanıyorum. Ruhuma dokunuyorsun ve kalbimin yaylılarının şarkı söylemesini sağlıyorsun. Sevgi dolu Özün artık yalnız olmadığım güvencesini veriyor. Kalbime hoşgeldin. Yolculuğumu paylaşmanı ve aynı zamanda senin yolculuğunun bir parçası olmama izin vermeni istiyorum.”
Çok fazla, çok hızlı öğreniyorsunuz. Bu o kadar zihin genişletici ki, neye inanacağınızı bilmiyorsunuz ve herhangi yeni bilgileri alamayacağınızı veya bütünleştiremeyeceğinizi düşünüyorsunuz, ama bunun sadece başlangıç olduğunu söylüyoruz. Geçmişte kısıtlayıcı üçüncü/dördüncü boyut gerçekliğinde insan çocuklar olarak işlev yapmaktayken, Tanrı’dan ayrılmış ve kader ve doğanın kaprisi tarafından kontrol ediliyormuş gibi hissederken, spiritüel/insan yetişkinler oluyorsunuz. Kendinin üstatları ve spiritüel yetişkinler olarak, evrenin vatandaşları olduğunuzu, Yıldız Tohumları olduğunuzu, Işık Savaşçıları olduğunuzu ve Yeni Çağın öncüleri olduğunuzu öğreniyorsunuz. Bu evrende ve diğer evrenlerde de yükseklere süzüldünüz.
Çok uzun zamandır Dünya’nın, bu güneş sisteminin ve hatta galaksinizin etrafında bir karantinanın olduğunu duydunuz, galaktik, evrensel ve Omnievrensel bilgileri alabilmeniz için bu karantina şimdi dağıtıldı. Bu evrenin etrafına yerleştirilen bir filtre de olduğunu size söylüyoruz. Hepimizin bütünleyici bir rol oynadığımız bu evren Mutlak Yaratıcının Özünden yaratılmış olan en son evrenlerden biridir ve bu nedenle Yaradılışın en uzak kenarında yerleşik olan bir evrendir. Bizler de Omnievrenin işleyişinin, aynı zamanda eriştiğimiz yüksek frekanslı titreşim enerjisinin miktarının sınırlı bilgisine sahiptik. Görüyorsunuz, yaratılmış olan ilk evrenler en güçlü ve mükemmelliğe en yakın olanlar idi, çünkü bunlar Mutlak Yaratıcının Büyük Merkezi Güneşini çevreliyorlardı ve Yaradılışın saf Özünü içeriyorlardı. Daha da çok evrenler, galaksiler, yıldız sistemleri yaratıldıkça, sürekli – genişleyen Yaradılış Büyük Boşluktan çok uzaklara ilerledi (ve Mutlak Yaratıcıdan çok uzaklara), yoğunluğa her bir kırılma her yeni yaratımın Tüm Var Olan’ın mükemmelliğinin daha azına sahip olduğu anlamına geldi. HEPİMİZİN enerjisel parçaları aşağılara indirdiğimizi kavramalısınız, ama hala Mutlak Yaratıcının ihtişamının bütünleyici fasedini taşıyoruz. Ve eğer Yaratıcı’nın adına yaratma emriyle gönderildiysek, – çünkü Yaratıcı’nın arzusu Kendisinin daha fazlasını deneyimlemek idi, – neden Yaratıcı bize ne yaratacağımızı söylesin? Bizlere birlikte yaratıcılar olarak kutsanmış İlahi bir armağan verildi ve her birinize de. Siz kendi çapınızda birlikte yaratıcı bir tanrısınız ve bu günahkarlık değildir; bu evrensel bir hakikattir. Burada Dünya’da bulunmanızın nedeninin bu olduğunu anlamalısınız; bu sizin kim olduğunuzdur. Başkalarının size farklı bir şeyler söylemesine izin vermeyin. Hatırlayın, aynı zamanda sebep ve sonuç yasalarıyla kendi yaratımlarınızdan sorumlusunuz.
Bu evrenin ana (ilksel) Yaşam Gücü Maddesinin dramatik şekilde aşağıya indirilmesi ve seyreltilmesiyle yaratılmış olduğunu anlayın. Bazıları bu evrene düşmüş evren diyor, ama bu adı vermeyi seçmiyoruz. Bu, dualiteyi ve kutupluluğu deneyimleyebilmemiz için spesifik olarak yaratılmış olan bir evrendir. Işık ve Gölge spektrumu Yaratıcı Işığın Dingin Noktası ile tasarlandı ve dualite sarkacı sadece pozitif/negatif, eril/dişil, Işık/gölge, yin/yang enerjisine salınacaktı. Birlikte yaratıcı tanrıların bazılarının mükemmel olandan daha azını yarattıklarını anlamalısınız, çünkü onlar da Yaratıcının verdiği hakları kullanmayı öğrendiler. Zamanın çağları boyunca sarkaç dualitenin gölge topraklarının daha da uzaklarına sallandı, ama her zaman aynı miktardaki İlahi Işık maddesi ile dengelendi. Dünyanın dualite/kutupluluğu şimdi Merkeze, kendi düzgün, tasarlanmış Işık/gölge spektrumuna geri dönme sürecindedir.
Her zaman bu evrene ve özellikle bu Alt – evrene, galaksinize ve Dünyaya yayılmış olan yüksek alemlerden ihtişamlı temsilciler oldu, çünkü bu, Yaradılıştaki bu İlahi deneyin zirvesinin son aşamalarında oynandığı yerdir. Daha önce söylediğimiz gibi, Mutlak Yaratıcı şimdi tüm Omnievrenin yaratıcı sürecinde aktif bir rol üstleniyor ve ONUN kalp özünden gelen saf, ince enerji şimdi her yere akıyor ve en büyüğünden en miniğine Kendisinin her fasedini etkiliyor. Yaradılış büzülmez; o sürekli genişler ve sizler bu genişlemede bütünleyici bir rol oynuyorsunuz.
Büyük bir kavşaktasınız, sevgililer. Kendinizin çoklu fasetlerini temizleme ve arıtma sürecinden geçerken, tüm acı, ıstırap ve sıkıntıyı yaratan enerjileri arkada bırakıyorsunuz. Bir an için geri çekilin ve bu geçen ayları bir gözlemci olarak görün – büyük planın ve yükselişin ne ile ilgili olduğunun resmini anlamaya başlıyor musunuz? Farkında ve kontrolde olmak üstatlığın önemli fasetleridir. Size verdiğimiz dersleri gayretli bir şekilde çalıştıysanız, birçok çağlar önce Dünya’ya getirilen bir çok armağanları sahiplenme yolunuzda iyi olmalısınız.
Her biriniz kendi evreninizin merkezisiniz. Birlikte yaratıcı olarak siz belirli bir frekansın düşünce kalıplarını yaratan enerjiyi ve niyeti gönderirsiniz. Bu yüksek frekanslı titreşim sonsuzluk sembolünde enerji Işınları şeklinde sizden çıkar, bilinçli düşüncelerinizin, niyetinizin ve eylemlerinizin yansıması olan dalga formları yaratır. Kalp merkezli ve ruh odaklı kalmayı öğrenirken, böylece her zaman koşulsuz sevgi ve dengeli/uyumlu titreşim kalıpları yayarsınız, dünyanız ve gerçekliğiniz gittikçe daha iyisine değişir, çünkü güçlenmiş bir birlikte yaratım üstadı olarak – Baba/Anne Tanrımızın ve Mutlak Yaratıcının gerçek İlahi temsilcisi olarak – işlev yapıyorsunuz. Bu belirsizlik ve büyük değişim zamanları sırasında, korkacak hiç bir şeyin olmadığını ve kazanılacak çok şey olduğunu hatırlayın sevgili Işık savaşçılarım. Kutsal nefesimiz yanağınızı okşarken nefesimizin sıcaklığını hissedin, sizi sarmaladığımız sevgi aurasını duyumsayın. Yakınız: bize ulaşın ve dokunun. Karşılık vereceğiz. Derinden seviliyorsunuz. Ben Başmelek Mikail’im.
(Çeviri: Saffet Güler)
www.ronnastar.com

0 comments:

Yorum Gönder