4 Haziran 2014 Çarşamba

ANDROMEDA KONSEYİNDEN MESAJ

andromeda-council-copy
Anna Merkaba kanalıyla
3 Haziran 2014
Andromeda konseyi sizleri Equitarian gemisinde karşılıyor. Aslında şu anda dünya gezegeninde oyunda olan yaşam gücünün yaşam veren enerjileri yeraltı kültürlerinin doğudan batıya, kuzeyden güneye yükselmesine neden oldu. Ve bu nedenle, insan kültürünün ve genomunun şu sıralardaki gidişatının tartışmasına başlarken, kollektif olarak insanlık olarak bilinen insan aracında şu anda olmakta olan bilgileri canlandırmaya başlayalım.
Esas itibarıyla, şeylerin insan anlayışında var olan her şey, onların atomaltı parçacıklarının ve yapısının özündedir.
Şu sıralarda yerkürenin çekirdeğinden toplanmakta olan ve değiş tokuş edilen enerjiler, dünyalıların şu andaki realitesinde gerçekleşmiş olan şeylerden kaçınmak için tarihten öğrenmek, nedenleri incelemek ve belirlemek için gelecek nesiller için yeniden üretiliyor ve saklanıyor.
 
Ve bu nedenle, toplumun meclislerinden, eterik alemlerin meclislerinden ve Agarta meclislerinden üretilen enerji yerkürenin bedeninde ve orada oturan türlerde hızla yolculuk yapıyor. Her canlı ve canlı olmayan, ama dünya gezegeninde bulunan bilinçli varlık şu sıralarda güncellemeler alıyor ve kendisini gezegene sevgi, destek ve anlayış ile dökülen yeni enerjilerin karmaşasında buluyor. Bununla birlikte, bu yeni enerjilerin tam olarak ve bütünüyle topluma bütünleştirilmesi için, ışıkişçileri son derece parlak bilgileri alma yollarında duran her şeyi tamamen salıvermelidirler. Bununla, düşünmenin eski kalıplarının, eski paradigmaların salıverilmesini, gölge benliğinizle çalışmayı ve olduğunuz her şeyi kucaklamayı kastediyoruz. Çünkü aslında dualite yok, çünkü her şey eşzamanlı olarak var olur, çünkü diğeri olmadan kimse var olamaz, ama HER ŞEY PERSPEKTİFTE VE DENGEDE TUTULMALIDIR.
Hayvan krallığı tam olarak aynı güç dağıtımı ve bilinç dağıtımından geçiyor. GAİA’da yaşayan sizler hayvan krallığındaki bilincin genişlemesini ve davranışlarındaki ani değişimi fark ettiniz. Çünkü hayvan krallığı da kendi bilincini genişletiyor.
İnsanlığın yeni oluşan topluma bütünleştirilecek her şeyi bütünleştirmesi için, her birey GAİA’nın yükseliş deneyiminin dünyada bulunan her bir bilinçli varlığı kapsadığını anlamalıdır. Ve bu nedenle GAİA’nın kendi titreşimlerini bir çok insanın beklemekte olduğu dereceye yükseltmesine yardımcı olmak için, insanlık evrensel yaradılış, tezahür ve bolluk yasalarını anlama yeteneğine sahip olan tek tür olmadığını anlamalı ve kucaklamalıdır.
Yeni dağıtılan enerjilerin bütünleştirilmesi fiziksel, duygusal, ruhsal ve maddi tüm planlarda gerçekleşmelidir. Ve GAİA’da yaşayan her organizmanın her bir hücresi gelmekte olanın daha da fazlasına hazırlanmalıdır.
Bundan dolayı, hepinizin yükselişin aşamalar halinde gerçekleştiğini kavramanız çok önemlidir, çünkü çeşitli aşamalar olmalıdır, çünkü insan aracı sadece o kadar enerjiyle başa çıkma yeteneğine sahiptir ve yükseliş enerjileri sonsuz şekilde büyütülseydi, tüm dünyasal bedenler var olmaya son verirdi!
Birçoğunuz bizleri her gün görmeye başlarken, birçoğunuz enerjilerin yükselmesini ve zaman çizgilerinin değişmesini hissetmeye başlarken, özünüzü ve vizyonlarınızı daha da fazla anlamaya ve genişletmeye başlıyorsunuz. Yeni enerjileri kucaklamaya başlıyorsunuz ve dünya gezegeninde gelişmesi için daha da fazla bilgilere kapı açıyorsunuz.
Kollektif olarak yer mürettebatı olarak bilinen siz ışıkişçileri, yıldız tohumları, yıldız insanlarının her biri Gaia’da belirli bölgelerde konumlandınız. Ley hatları ve diğer enerji kapıları aracılığı ile birbirine geçmiş bölgeler. Herbiriniz ışık ve sevgi ağında diğerlerine bağlısınız. Her biriniz kurmak için buraya geldiğiniz bilgilerin çabasına devam etmek için çeşitli noktalarda konumlandınız. Ve bu nedenle, kaldığınız bölgeyi değiştirmek, başka yerlere taşınmak vazgeçilmez arzusunu hissedenleriniz rehberliği izlemelisiniz, çünkü tüm bunlar yeni enerjileri daha fazla demirlemek için yapılmaktadır.
Sevgili ışık kardeşlerimiz, Gaia’nın şu sıralarda geçmekte olduğu ve her bir insan ruhunun geçmekte olduğu dönüşüme sizlerin zaman ve mekan anlayışınızda bir gecede ulaşılamayacağını anlayın.
Ve bu nedenle, dünyanızın siyasi arenası hızla değişiyor. Daha da çok savaşların türediğini ve devrimlerin gerçekleştiğini görüyorsunuz. Tüm bunlar sadece oyundaki EGO’dur, çünkü dünyanızın siyasi arenasına dahil olan her bireyin EGO’su umutsuzca güce tutunmaya çalışıyor. Ve buna rağmen, bu böyle olmayacak, çünkü bu saltanat uzun sürmeyecek. Çünkü ego benlik ile çalışmak artık mümkün değildir, çünkü Gaia’daki her insan varlığının ego benliği her varlığın yüksek benliği ile uyumlanmalıdır, çünkü yüksek benlik durumu ele alıyor ve ortaya çıkan çatışma öncelikle benliğin içsel veçhesinden çözülmelidir.
Çatışma çözümlendiğinde ve enerjiler içsel olarak dengelendiğinde, o zaman bilinci genişletmek mümkün olur. Çeşitli kanallar aracılığı ile sizlere gönderdiğimiz mesajlarda yeni bir başlangıç yapmanızı, artık size hizmet etmeyen şeyleri salıvermenizi ve bırakmanızı istememizin nedeni budur, çünkü yeni enerjileri bütünleştirmeniz için bilincinizde genişlemek için yere sahip olmalısınız ve genişlemenin devam etmesi için bilincinizde yere sahip olmalısınız.
Bir çoğunuzun DNA yapısı zaten değişti ve kendinizi içinde bulduğunuz dünyanın inanç sistemlerine dolanmakla yıllar boyu biriktirdiğiniz katmanlar inanç sistemlerinizin ihtişamlı anlayışı ve yeniden değerlendirilmesi için bir oyun alanı sağlamakta büyük rol oynuyor, yüksek benliklerinize bağlanmak için yeni bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Salıverdiğiniz her katman sizi varlığınızın gerçek yüksek bilincine çok daha yaklaştıracak.
Eldeki gerçek misyona kapı açabileceksiniz. Evrendeki haklı yerinizi almak için izleyeceğiniz direkt adımları anlamak.
Sevgililer sizleri daha çok portallar bekliyor, yeni bir başlangıç yapmanız için portalların açılmasını beklemenizi söylemeye gerek yok, aslında bunu portallardan önce yapmanızı istiyoruz; portal açıldığı zaman kalbinizde ve bedeninizde sisteminize akması için ve sizi ruh amacınıza yeniden ayarlaması için daha fazla bilgiye yer olur, bu sizi yaşamın anlayışına daha yakınlaştırır.
İyi olun sevgililer,  kendi benliklerinizdeki kutsallığa tamamen ve bütünüyle bağlıyken, hepinizin burada OLMAK için ve zamanın anında Var olmayı deneyimlemek için bulunduğunuzu anlayın.
Size yardım etmeye hazır olarak, size el uzatmaya hazır olarak yanınızda durduğumuzu bilin. Aslında güçlü olduğunuzu, gücünüzü anlamadan varoluşun dünyasal planlarında yürüdüğünüzü, bilinç genişlemenizin her anında gerçek kimliğinize ve gerçek tezahür güçlerinize daha yakınlaştığınızı bilin.
Sizlerden son sözcüklerle ayrılıyoruz, “zihninizi, kalbinizi kim olduğunuzun gerçeğine ve anlayışına, yaradılışın evrensel yasalarına, sevginin evrensel yasalarına açın; kısa süre sonra tam olarak uyanmış olduğunuzu, insanlığı Yaratıcının ebedi hakikatine hizalamak için tam olarak donandığınızı göreceksiniz.”
Şimdilik sizin için söyleyeceklerimiz bunlar. Sizi seviyoruz. Sizinleyiz. Şimdilik hoşçakalın.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder