25 Haziran 2014 Çarşamba

KRYON: RUH YOLCULUĞU – BÖLÜM 1

adimirkush_Butterly

“Ruh Yolculuğu, Bölüm 1 “

Lee Carroll kanalıyla

Bu canlı kanallık Aukland, Yeni Zelanda’da verildi
22 Mart 2014
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Aşağıdaki mesaj tam olarak partnerimin olacağını düşündüğü şeydir. Partnerim [Lee] ile kullandığım, onun kabul ettiği bir protokol vardır: O, bir yerde ilk kez “işittiği”, ama başka bir yerde aktaracağı bir mesajı zenginleştirme fırsatına sahip. Oysa ki, bir kanallığı tekrarlamaya bile tereddüt edebilirdi, bunun uygun olduğunu “biliyorsa” ona daha yatkın olur. Geçen hafta, bir kanallık sırasında kaydediciyi durdurduk. Görünürde 3B sebep veya teknik sorun olmadan bu gerçekleştiği zaman, bu, kaydedilebilmesi ve yazıya aktarılabilmesi için oturup aynı mesaja tekrar kanallık yapması için onun “işaretidir”.  Yapı aynıdır ve laf kalabalığı çok benzerdir, ama bilgi zenginleştirilmiştir.
Sevgili İnsan Varlıklar, her şeyi tekilleştirmek istiyorsunuz. Boyutsallığınızda anlaşılan her şeyi alıp onu Tanrı’ya yerleştirmeye eğiliminiz var. Bunu yapmanız şaşırtıcı değil ve burada yargılama yok, çünkü rehberiniz olarak kullanmak zorunda olduğunuz tek şey bu. Gerçekliğiniz gerçekliğinizdir ve bu nedenle, bunu Tanrı’ya yerleştirirsiniz. Bildiğiniz şey bu. Ama şimdi gerçekte hiç de İnsan olmayan İnsan ruhu adını verdiğiniz şey hakkında size bu açıklamayı tekrar vermek bana kalmış.
 
Şunu ifade edeyim: Evrenin yaratıcı kaynağı her zaman vardı ve her zaman var olacak. Tanrı veya Ruh olarak etiketlediğiniz Yaratıcı Kaynak dediğiniz şey, tam şu anda konuşmakta olduğumuz şeydir. Bu kavramın tüm var olanın parçalarından oluştuğunu söyleyebilirdiniz ve haklı olurdunuz. Bu Evren var olmadan önce bile, bu kaynak oradaydı. O her yerde var olan her şeyden sorumludur, buna sizinkinden önce var olmuş olan ve sizinkiyle aynı anda var olan diğer evrenler de dahildir. O bildiğiniz şeylerden ve hakkında hiç bir şey bilmediğiniz ve hiç bilmeyeceğiniz şeylerden sorumludur. Bu, Tanrı adını verdiğiniz Yaratıcı Kaynaktır. O, bilinen fiziğinizin ötesindeki kuantum enerji çorbasıdır.
O, Tanrı olan başlı başına bir gerçeklik alemindedir. O muhteşem ve güzeldir ve siz oradaydınız! Oradaydınız çünkü siz, sizin en özünüz Tanrı olan bu alemin parçasıdır. Bunu gerçekten iyice anlamanızı istiyorum: Bu gerçeklikte olmayı hayal edebilir misiniz? O gerçekten yaradılışın kendisi dahil, güzel Evreninizin herhangi bir parçasını görmenizi sağlar. Bir süpernovanın önünde bulunduğunuzu, onun patladığını, tüm enerjiyi özel bir şekilde gördüğünüzü ve tüm bunların doğal fiziğin parçası olduğunu, süreci yaratmanın parçası olduğunu, enerji döngülerini ve siz onu izlerken size hiç bir zarar gelmediğini hayal edin.
Var olan her boyutta görülebilir veya işitilebilir olan her şeyi görebilir ve işitebilirdiniz! Duyularınız o kadar muazzam ve büyük olurdu ki, her şey etrafınızda aynı anda gerçekleşirken uzak mesafelerdeki şeyleri bilirdiniz ve nerede olursa olsun her şeyi ayırabilir ve görebilirdiniz ve hatta dilediğiniz kadar bunun imgesini taşıyabilirdiniz. Yaratıcı Kaynak bu şekildedir. Tanrı olan hayal edebileceğiniz her şey hayal edebileceğinizden daha büyüktür! Ve siz oradaydınız ve bunu yaptınız.
Bu tartışmada sadece siz sözcüğüne sahibiz, ama şu anda olduğunuz İnsan sizden söz etmiyorum. Siz benim parçamsınız ve ben sizin parçanızım. Bu şimdiye dek öğrettiğimiz en zor şeydir, ama bunu öğretmeye devam edeceğiz, çünkü bu temel gerçektir. Lineer zihin bunu anlamaz ve bunun da bir nedeni vardır. Gerçekte kim olduğunuzu görebilseydiniz, olduğunuzu düşündüğünüz şeye takılmazdınız. Bu sizden saklıdır.
Yeni enerjide öğretilerden bazıları gerçekte kim olduğunuzun daha fazlasını gördüğünüz genişlemiş bilinçtir. Bu genişlemiş bilinçte, bu yalnızca yeni biyolojinin veya yeni icatların keşfi ile ilgili değildir, aynı zamanda kimin kavrayışıdır, kim sizin içinizdekidir. Yaratıcı DNA’nın her molekülünde vardır. Listeleyemeyeceğiniz ve sayamayacağınız bir şekilde oradadır. Bu nedenle, gezegendeki ruhları da sayamazsınız, çünkü onlar tekil değildir veya sayılmaya hazır değildir.
Tanrı olan enerji çorbasıruhunuz olmaktadır ve bu zor kısımdır. Bugün bitirmeden önce, bunun kafa karıştırıcı olduğunu düşünürseniz, sadece bekleyin. İfşa etmek zorunda olduğum şey kolayca kavrayabileceğiniz bir şey değildir ve gerçekte tamamen anlamaya hazır olduğunuz bir şey değildir. Ama bu karışıklığınız içinde bile size anlatmak istiyorum, burada olan şeyin büyüklüğünü görmenizi istiyorum.
En büyük şey, Yaratıcı Kaynağın parçası olmanızdır. Sevgili İnsan Varlığı, İnsanlığın kısıtlamaları sizlerden kaldırıldığı zaman, içinizdeki Tanrı görünmeye başlar. Siz Tanrı’nın bir parçası değilsiniz, siz Tanrısınız! Bunun nedeni Tanrı çorbasının kendisini bölümlere ayırmaması ve kendisini isimleri ve kişilikleri olan İnsan bedenlerine sıkıştırmamasıdır – ve size anlatmak istediğim şey budur.
Ruhlar tekil değildir
Bu zekanız için tartışmalıdır! “Sizinki” olarak sahiplendiğiniz ruhlar tekil değildir, onlar bütünün parçasıdır. Bunu söylemesi kolay, ama anlaması zordur. Başka bir İnsan Varlığına bakıp “Namaste” dediğiniz zaman, içinizdeki Tanrıyı onurlandırırsınız, onlardaki Tanrıyı selamlarsınız. Onların aynı ruhu temsil ettiklerini hiç düşündünüz mü? Onlar aynı Tanrı mı? O zaman onlar aynı ruh olmalılar! Ama bu şekilde düşünmezsiniz. Sizin ruhunuz var ve onların kendi ruhları var. Düşündüğünüz şey budur ve yapabileceğiniz en iyi şey budur, çünkü onları bir araya toplarsanız, lineer zihninizde mantık problemleri olur.
Lineer olan zihin, ruhunuzu yalnızca sizin ruhunuz olarak görür ve bunun kendisi sizi bu mesajı anlamaktan alıkoyar. Size söyleyeceğim şey şu ki, kendianlayış köprünüzü geçtiğiniz zaman, bunun perspektifi genişlettiğini görecek olmanızdır. Bu herhangi bir şekilde ruhunuzun ihtişamını eksiltmez.
Tekil ruh diye bir şey yoktur, çünkü o her zaman bütüne bağlıdır. Tanrı çorbası her zaman çorba içindedir. Dilerseniz buna kollektif adını verebilirsiniz, çünkü o kendisini bütünden ayırmaz. Bu şekilde adlandırmak isterseniz onun parçaları ve bölümleri İnsan bilincinde yaşar ve bu parçaları kendinizin olarak tanımlarsınız, ama onlar bundan daha büyüktür. Bu yıl partnerimin öğretileri İnsan Varlığının dokuz niteliği hakkında olacak. O niteliklerden üçü ruh grubundandır ve o öz hakkında konuşur. Öz derin meditatif hale girdiğiniz zaman hissettiğiniz şeydir. Öze dokunursunuz ve onun siz olduğunuz düşünürsünüz. O siz değil! O herkestir! Bu kadar ihtişamlı hissettirmesinin nedeni budur. Bunun içinizdeki yabancı bir varlık olduğunu düşünmenizi istemem. O sizsiniz, ama sizden daha büyüğü. Siz Tanrısınız.
Ruh İnsanlar ile sınırlı değildir – ve o “öğrenmez”
Size öğretilmiş olan bazı paradigmaları yıkacağım. İnsan ruhu İnsanlara ait değildir. O, Evrenin tüm bölümlerindeki yaradılışın parçasıdır. Bu nedenle, diğer spiritüel biyolojik varlıklar da aynen sizin gibi ruhlara sahipler. Galaksinizdeki tüm zeki yaşam ruha sahip değildir, sadece spiritüel kaynaktan “tohumlananlar” ruha sahiptir. Bunu başka bir zamana bırakacağız. Sadece “İnsan ruhu” adlandırmasının doğru olmadığını anlayın.
“Öğrenme kapasitesinde” olan ruh diye bir şey yoktur. Ruhlar öğrenmez. İnsanlar öğrenir. Size ruhların bir şeyler öğrenmek için gelip gittikleri anlatılır. Bazı ruhların diğerlerinden daha bilge olduğu anlatılır. Partnerim yaşlı ruh sözcüklerini kullanır, ki bu kafa karıştırıcı olabilir. Hepiniz yaşlısınız, bu sadece bazılarınızın diğerlerinden daha uzun süre İnsan olmanızdır. Yaşlı ruh teriminin bir anlamı bile yoktur, çünkü ruh için zaman yoktur. Ruhlar Tanrı’nın parçasıydı ve her zaman Tanrı’nın parçası olacak. Bu nedenle gerçekte, yaşlı ruh doğru bir etiket değildir, ama İnsanlar bunu kullanmaya devam edecekler, çünkü bu 3B realitesinde olduğunuz zaman farklı bir şey anlamına gelir. Bu çok, bir çok hayatlar yaşamış İnsanın betimlemesidir.
Dinleyin, daha iyi ruhlar olmak için öğrenme kapasitesinde olan ruhlar diye bir şey yoktur. Onlar en sonunda mezun olmuş ruhlar olabilecekleri başka bir yere gitmeyecekler. Bunların hepsi İnsan realitesine bağlanmış olan İnsan Varlığının zihninin eğilimindedir. İnsanlar öğrenir; İnsanlar mezun olur; İnsan bir seviyeden diğerine ilerler. Ruhlar öğrenmez, sevgililer. Siz sadece realitenizi başka bir sisteme yerleştirdiniz, onun size benzemediğini anlamadan. Buna ve ruhlar ile ilgili diğer şeylere alıştınız. Ruh İnsan realitesine sahip değildir. Ruh Tanrı realitesine sahiptir.
Ruhunuzun kendi ihtişamında bu gezegendeki her ruh ile özdeş olduğunu söyleseydim ne olurdu? Hazır olun: Düşünebildiğiniz en kötü İnsan Varlığı kimdir? Tarihte, şu anda yaşayan, ölü – en kötüsü kimdi? Tahmin edin? O sizin sahip olduğunuz aynı ruha sahip – keşfe izin veren veya vermeyen Tanrı’nın mükemmel bir parçası. Bu size özgür seçim ile ilgili çok fazla şey anlatır. Bu spesifik ihtişamlı Tanrı parçasının tam gücüyle bakmayı dileyen her İnsan için elde edilebilir olduğunu anlatır.
Hangi kuralların Ruh’un olduğunu açıklayan bir mesajı size vermiştik. Ana kural özgür seçime müdahale edemediğimizdir. Hatalarınızı izleyebiliriz, içinizdeki ihtişama sırtınızı dönmenizi izleyebiliriz, ama müdahale edemeyiz veya hatta size işaretler veremeyiz. Kötüyü geliştirmenizi ve onu beslemenizi izleyebiliriz. Bazen Tanrı adına bile öldürmenizi ve korkunç şeyler yapmanızı izleyebiliriz ve hiç bir şey yapamayız. Seçim yapan siz olmalısınız. Bu gezegende uzun süre İnsan olmuş olanlar daha iyi seçimler yaparlar. Onlar bir seviyede içlerindeki Tanrı’nın farkındalar. Bu aydınlatmak istediğim sadece tek bir niteliktir. Ruhlarda öğrenme “seviyesi” yoktur.
Ruh seviyeleri veya ruhun ilerlemesi yoktur
Bu bir öncekine benzerdir: Ruhların bir seviyeden diğerine ilerlemesi yoktur. İnsan Varlıkların bir hayvan olarak başlayan ve sonra bir İnsana mezun olan bir ruha sahip olduğu fikri vardır. Bu düşüncede, bilge, yaşlı bir ruha mezun olmak için bir şekilde ruh, İnsan Varlıktan daha azı olan veya belki bir hayvan olan belirli enkarnasyonlardan geçer. Bu, bu şekilde değildir.
Yine sevgililer, İnsan  gerçekliği, mantığı ve temel İnsan doğanız kendiniz için ilerleme seviyeleri yaratır. Sonra bu sistemi Tanrı’ya yerleştirirsiniz ve hatta bu şeyleri öğretirsiniz. Bunun Yaratıcı Kaynağı eksilttiğini biliyor muydunuz? “Kryon, hayvanların ruhu olmadığını mı söylüyorsun?” Bunu söylemedim. Hayvanlar ruh diyebileceğiniz farklı türde bir şeye sahipler ve evet, bazıları yeniden enkarne olur. Bunu daha önce anlattık. Ama dinleyin: Sistem asla hayvandan İnsana engelini geçmez – asla.
Taşımakta olduğunuz yaratıcının enerjisi değerlidir ve kutsaldır. O sadece bu galakside spiritüellik için tohumlanmış olan ve yükselmiş hale genişleme özgür seçimi verilmiş olan varlıklara aittir. İçinizdeki şey budur, İnsan Varlığı ve o bir yunusta, bir köpekte veya bir atta değildir. O sizin spiritüel İnsan DNA’nıza aittir ve büyük planın parçasıdır. O bir hayvan olarak başlamadı. Daha alçak hayvana, daha alçak ruha inanlar vardır. Bir hamster olarak başladığınız ve bir gün yunus olduğunuz ve en sonunda bir İnsan olduğunuz düşüncesi var. Bu arada, bu Dünyanın bazı yerlerinde hala öğretiliyor. Bu şekilde olmadığını söylemek istiyorum ve bu sadece mitolojik hale taşınan insancıllıktır ve kim olduğunuzu veya içinizdeki şeyi onurlandırmaz.
Öğrenme yoktur, ilerleme seviyeleri yoktur ve hiyerarşi yoktur. “Bir dakika Kryon, başmeleklere ve daha düşük meleklere ne diyorsun?” Bu tartışmayı daha önce yaptık. Ruhun tüm bölümlendirilmeleri sizin kendi İnsan organizasyonunuzdur. Bunları önem sırasına koyduğunuz ve bunlara isimler verdiğiniz yerdir. Bu bir İnsan özelliğidir sevgililer ve bu Tanrı değildir. Tanrı ile bir yönetim sistemi veya akış diyagramı yoktur. Tanrı ile iş başında, sorumlu olanların hiyerarşisi yoktur. Bunun yerine, bu perdenin benim tarafımdaki herkes tarafından bilinen bir sistemdir. O güzeldir, kutsaldır ve mükemmeldir. Burada “birlik” vardır.
Evrene bakıp onun tesadüfen gerçeklemiş olamayacağını kavramaya başlayan bilim insanları var. İnsanlara, şeylerin gelişigüzel gerçekleştiği ve bunun evrime yol açtığı öğretilir. Bazı bilim insanları şimdi gördükleri şey ile mücadele ediyor, çünkü bu yaşamın evriminin gerçekliğinin şans olduğunun dışındadır. Bunun iyiliksever bir tasarım sistemi olduğunun ihtimali sersemletiyor.
Bu gerçek: Galaksiniz bu şekilde tasarlandı. Yaşam için yaratıldı ve bu anda gerçekleşmekte olan şeye izin verecek şekilde pozisyonlandırıldı – bu dünyada oturmanızı sağlayacak ve bu sözleri işitecek şekilde. Bunların hepsi sizinle ve içinizdeki Tanrı parçasını, ruhu bulmak özgür seçimi ile ilgilidir. Gerçekten budur. Bu gezegende her şey İnsan Varlığı çevresinde döner ve hayvanların çoğu bir seviyede bunu bilir. Ancak, bunu kavramanız yavaş olmakta. Tam şu anda, görev sizi destekleyen spiritüel sistemi daha iyi anlamaktır.
Bu sizin dünyaya karşı olmanız değildir
Dışarı çıkıp kontrol edemediğinizi düşündüğünüz şeylere baktığınız zaman sisteme karşı gelmiyorsunuz. Şeyler başınıza geliyor; bazen hava durumunun düşmanınız olduğu görünüyor ve bazen bir yerden bir yere etrafta dolanıyorsunuz. Birçoğu sizin etrafınızdaki her şeye karşı olduğunuzu hissediyor. Bu şekilde mi hissediyorsunuz? Tüm bu şeylerin değişmeye davetler olduğunu biliyor muydunuz? Belki çok talihsiz hayatlara sahip olan İnsanları tanıyorsunuz? Her bir önemli anda onların başına kötü şeyler geldi! Sevgili İnsan Varlığı, bu belirli İnsan aslında sıfıra getirilme ve Tanrı’nın elini tutma harika fırsatına sahipti, belki tekrar tekrar! Ama bunun yerine, kurban rolünü aldılar ve en sonunda bunu sahiplendiler! Kim oldukları budur ve bu nedenle bu gerçekleşmeye devam eder. Özgür seçim ile, bir çok insan yaşamlarını daha iyi kontrol edebilecekleri fikrine sırtını döndü ve bu tür bir karar çoğu zaman olayların daha fazla tesadüfiliğini ve yaşam üzerinde kontrol olmamasını yaratır. Bu onların istekle gittikleri yoldur. bazıları yaşamın kederinde yuvarlanıp gider ve bazıları Tanrı’nın elini tutar ve ilerler.
Bunlar insanlığa tekrar tekrar verdiğimiz karar noktalarıdır. Sevgililer, öğrenmek her zaman keder vasıtasıyla olmaz! Anlıyor musunuz? Bazen neşe ve kutlama ile dikkatinizi çekiyoruz. Bu kim olduğunuza, neye inandığınıza ve dikkatinizi neyin çekebileceğine bağlıdır. “Gelişigüzel” şeylerin sadece gerçekliğinizin mavikopyasının başlangıcı olduğunu biliyor muydunuz? “Ortalamanın” sadece eğer onu değiştirmeye başka enerjiler dahil değilse var olan gerçeklik hali olduğunu biliyor muydunuz? Bunu düşünmenizi istiyorum – ve belki daha sonra bunun hakkında daha fazla öğretiriz. 
Ruhunuz ebedidir. O değişmezdir. O mükemmel ve güzeldir. Ona ne isim verirsiniz? Yüksek Benlik? Bu iyi bir isim. O sizden daha yüksek titreşen benliktir – Tanrı’nın parçası. Ama hala bu benliğin üzerinde isminiz olmasını istiyorsunuz, öyle değil mi? Ruhun kişiliği olmadığını biliyor muydunuz? Ruhta hiç de insancıllık nitelikleri yoktur. Oh, size sadece büyük resmi verebilseydim! Onu görmenizi isterdim! Gezegendeki her İnsan Varlığı ile paylaştığınız Evrenin mükemmelliği vardır. O içeridedir, geliştirilmeye hazırdır. Gelişmiş İnsan bilincinin gerçekte ne olduğunu biliyor musunuz? O ruha bağlanabilirliğe köprü oluşturmaktır. O, gerçekten hepinizin aynı olduğunuzu anlamaya başladığınız zamandır.
Gezegendeki din yeni enerjide hayatta kalacak mı?
Geçmişte gezegendeki spiritüel sistemlerin [din] evrimi hakkında konuştuk. Ne bekleneceğini tartıştık ve size organize dinlerin nasıl değişeceğini anlattık. Aslında, bu zaten gerçekleşiyor – sistemlerinizin sadece aynı ağacın dalları olduğu kavramını yansıttığı çok yavaş anlayışı ve bunlar birbirlerine karşıt değil, sadece farklıdır. Bunu tekrar tanımlıyoruz, çünkü bu kollektif ruhun farkındalıkta nasıl bir rol oynadığını gösteriyor.
Soru ortaya çıktı, “Din hayatta kalacak mı?”  ve yanıt evettir. Daha önce İnsanların Tanrıyı nasıl bulduklarının önemli olmadığını anlattık. Bu gerçekten önemli değil! İbadet ve büyümek için bir çok şekiller ile temsil edilen İnsan farkındalığının bir çok seviyesi olacak. Kültürler aydınlanmak için tek bir grupta birleşmeye gereksinim duymaz. Tüm çeşitli süreçlerin devam etmesi önemlidir, böylece henüz yeni yola başlayan İnsan Varlıkları diledikleri spiritüel süreçlerden geçebilir ve kendi öğrenme zamanlamalarını onurlandırmak için yeterli zamana sahip olur. Tanrıyı arayış her bir İnsan Varlığı için eşsizdir.
Organize dinlere ne olacak? O nasıl değişecek? Din birbirine bağlılığı görmeye başlayacak ve öğrettiğimiz şey budur. Bu gezegenin dinleri diyalog içinde bir araya geldikleri ve en sonunda eşsiz olduklarını, ama aynı şefkatli amaca sahip olduklarını kavradıkları zaman, rahatlayacaklar. Diledikleri şekilde ibadet etmenin iyi olduğunu gördükleri, yine de aynı zamanda diğerlerinin diledikleri şekilde ibadet etme haklarını tanıdıkları zaman, bilgelik genişleyecek. Artan bilgi, anlayış ve şefkat ile bu gezegenin spiritüel farkındalığının genişlemesini göreceksiniz. Ama her birinin “doğru” olduklarını iddia ettikleri gruplara ayrıldıkları ve birbirleri ile konuşmadıkları sürece, büyüme olamaz. Ama bunu biliyordunuz, öyle değil mi?
Din küçülmeyecek veya ortadan kalkmayacak. Aslında, daha büyüyecek! İnanç sistemleri arasında daha iyi anlayışı arayın. Ayrılık ve köktencilik gördüğünüz zaman, bunun sizi alarma geçirdiği görülecek – yine de bu başından beri oradaydı. Yeni enerjide, bu kendisini daha düşük bilinç ve Tanrıdan olmayan olarak göstermeye başlayacak. Değişim her yerde.
Gezegeninizde tektanrıcı bir Tanrının tam kavrayışı olması ilginç değil mi? Tek Tanrı var, Dünyadaki İnsanların çoğunluğu tarafından ifade edilen bir tema. Dünyanın çoğunluğu ayrıca ahirete inanıyor [ölümden sonra hayata]. Buna rağmen, tek Tanrıya kimin doğru tarzda ibadet ettiğine karar vererek kendinizi binlerce “dogmatik parçalara” bölüyorsunuz. Doğru tarzda ibadet etmeyenler arkada bırakılıyor. Bu nitelik değişecek olan şeydir. Bu birbirine bağlı olma ve başkasının sürecine şefkat ile ilgilidir.
Walk – in’ler – Ruh paylaşımı
Şimdi, size vermek üzere olduğum şey birbirine bağlı olma algınızı maksimuma zorlayacak. Ruh paylaşımı konusunu getiriyoruz. Bundan hoşlanmayacaksınız, sevgililer, çünkü bu geleneksel düşünme paradigmanızı yıkar.
Basit başlayacağız, sonra karmaşık olacağız. Ruh paylaşımı: Hiç walk – in’i duydunuz mu? Birçok insan duydu. Bunun ne olduğundan, sizin bunun ne olduğunu düşündüğünüzden, size öğretilen şeyden konuşalım ve sonra bundan dolayı var olan mantık ve tekillik problemlerinden konuşalım. İşte size sıkça anlatılan şey: Bir İnsan varlığı ölüp geçiş yapar ve sonra geri gelir. Ama çabucak geri gelmek ve 7 – 15 yıllık büyüme periyodunu atlamak için, “walk – in” olurlar. Spiritüel şeyleri daha hızlı gerçekleştirmek için, anlaşma ile ruhu paylaşırlar ve yaklaşık 8 – 13 yaşlarında bir başka var olan İnsan yaşamına “giriverirler.” Bu bir walk – in’dir. Öyleyse şimdi, sözüm ona, bir bedende iki ruhunuz var. Şimdiye dek beni izlediniz mi? 
Walk – in’in sormak zorunda olduğunuz bir özelliği var. “İlk ruha ne oluyor? Boyun eğen bir pozisyon mu alıyor? Eğer ilk İnsanın ismi Sally ise ve ikinci ruh gelip Henry ismini kullanıyorsa, bu nasıl işler?” Bu kafa karıştırıcı. “Henry Sally ile başka bir cinsiyette olmak ile ilgili ne düşünüyor? Birlikte var olabilirler mi? Biri geri planda mı yer alıyor? Biri öne mi çıkıyor? Biri sadece terk edip geri mi gidiyor? Bunun süreci nedir?”
Ezoterik olan İnsan Varlıkları ellerini oğuşturuyor ve çekiştikleri yerde tartışma yapıyorlar ve şöyle diyorlar, “Bu nasıl olabilir ve bunu anlamak için ne yaparız?” Ve oturup buna bakıyoruz ve size ‘Neden söz ediyorsun? Sorun nedir’ diyoruz.
Süregiden bir 3B tartışmanız var ve mantığınızın tüm entrikaları tekil eğiliminizi ortaya çıkarıyor. Henry ve Sally tüm bunlarla iyiler! Görüyorsunuz, bilmediğiniz ve henüz anlayamadığınız şey o bedende iki ruhun olmadığıdır! Sadece tek bir ruh vardır ve buna Tanrı adı verilir. Henry ve Sally ayrılığı sadece sizin anlam çıkardığınız şeydir. Diğerine katılan bir ruh ve ruh paylaşımı Tanrı ile olan Tanrıya benzer. O sizinle olan sizdir. Sadece daha büyürsünüz. Bir çorba diğerine katılmıştır ve şimdi daha büyük bir çorba vardır.
Şöyle tartışmalar olacaktır, “Pekala, Akash’ın hangi özellikleri Sally’e ait, Akash’ın hangi özellikleri Henry’e ait?” Onların bunları birleştirdiklerini söyleseydim ne olurdu? Wailk – in ile şeylerin daha büyüdüğünü söyleseydim ne olurdu? Bu tamam olur muydu? Walk – in’in tüm amacının birleşik Akash olduğunu söyleseydim ne olurdu? Bu, bir çok yaşamın deneyimlerinin başka bir İnsan Varlığına tek olarak birleşebilmesidir. Bu kafa karıştırıcıdır, çünkü onların sadece tek olmasını istersiniz. Görüyorsunuz, bu düşündüğünüzden daha büyük.
Tanrı’nın ihtişamını çözmek için bulmacalar yoktur. Walk – in’ler çok yaygındır, özellikle ölen ve daha önce biyolojik olarak büyümüş birine hızla geri delen yaşlı bir ruh ile. Bu şeylerin daha iyi olmasını sağlayan ve daha az zaman alan iyiliksever ve hızlı izleme sistemidir. Bu kolaydı. Ama zaten kafanız karıştıysa, bu açıklamalar daha da kafa karıştırıcı olacak.
Ruh eşleri/Ruh paylaşımı
Sonraki konu ruh eşleridir. Bu her zaman düşündüğünüz şey değildir. İşte bir örnek:  Bir insan başka bir insan ile tanışır ve bir bağlantıları olur. Bunun gerçekten şeyleri karıştırması için romantizmin dışında olup olmaması önemli değildir. Bir kardeş, anne veya baba olarak geçmiş yaşamdan olabilir, ama onlar birbirlerini tanırlar. Tek bir insan gibi düşünürler. Birbirlerinin gözlerine bakarak konuşmalar yapabilirler ve hayrete düşerler. Bu düşünce benzerliğine, fikirleri düşünme benzerliğine ve tutku benzerliğine sahip olmak için birlikte yaşamlar geçirmiş olmalıdırlar. O kişiyle olmak, o kişinin yanında kalmak için çekim vardır, çünkü onlar çok özel bir şeyi temsil ederler – ve siz buna ruh eşi dersiniz.
Kendinizin bir parçası ile karşılaştığınızı söylesem ne olurdu? Bunun acayipleşeceğini söyledim, sevgililer. Ya ruh paylaşımı sadece başka bir İnsan Varlığında kendinizin parçası ile buluştuğunuz bir nitelik ise? Bu, birçoğunun bu bilgiyi küçümseyeceği, odadan çekip gideceği ve “Bu benim için değil. Bu benim için olamaz” diyeceği yerdir. Sevgili İnsan, tam şu anda ayırt etmenizi ve spiritüel mantığınızı kullanmanızı istiyorum. Eğer Tanrı tekil (bireysel) değilse, siz bütünün parçası iseniz ve herkes içinizdeyse ve siz herkeste iseniz, o zaman bu neden bu kadar acayip? Başka bir İnsan Varlığında kendinizin parçasını gördüğünüz zaman, bu neden o kadar olağandışı olsun? Bu sadece ruh paylaşımının işleme şeklinin parçasıdır. O kişide Tanrıyı görmek yerine, siz onlardakendinizi görüyorsunuz! Bu şekilde hissettiriyor, öyle değil mi? Belki geçmişte, tek bir İnsan bedenini paylaşarak bir walk – in olarak birlikteydiniz. Şimdi tekrar iki bedendesiniz. Ruh eşi budur. Onlara çekilmeniz ve onların size çekilmesi hiç garip değil!
Ruh paylaşımı herhangi tek – dijit boyutlu İnsan varlığına tatmin edici bir şekilde açıklanamaz ve şimdi yaptığım her şey sadece bunu çok karmaşık hale getirecek.
Reenkarnasyon/Ruh paylaşımı
Size en karmaşık olanı anlatayım ve sonra bir örnek vermek istiyorum. Aileyi onurlandıran bir reenkarnasyon sistemi olduğunu anlatmıştım ve en azından, sistem bir aile içinde reenkarnasyon için bir nesil atlar. Zamanın çoğunda bu iki nesildir, ama çoğunlukla bu iki nesilde bir kez olur. Bu yeni ruhların öğrenmek için gelmelerini ve yaşlı ruhların yeni ruhların çocukları ve onların anne babaları olarak gelmelerini sağlar.  Bu karmakarışık hale gelir ve her iki ruh içinde yararlıdır. Örneğin, yaşlı ruh, çocukların muhtemelen yaşlı ruh değildir, ama torunun yaşlı ruhtur (veya olacaktır). Her bir nesli veya iki nesli atlamak çok yaygındır. Bu çocukların gözlerinde anne babalarınızı görmek çok yaygındır.
Bazılarınız ne demek istediğimi biliyorsunuz, çünkü genelde en iyi çocuklarınızı tanıdığınızı söylersiniz, ama torunlarınız geldiği zaman, onlardan olağandışı olarak fark ettiğiniz bir şeyleri görürsünüz. Bunu çok netleştirmek istiyorum, yine de kolayca yapamam. Büyükanne ve büyükbabalar gittiği (vefat ettiği) sürece, reenkarnasyon ve nesilleri atlamak ile ilgili tüm bu konuşmalar sizin için çok anlaşılabilirdir ve iyidir. Ama eğer onlar hala hayatta ise, bir problem var. Eğer hala hayattalarsa, yaşayan anne babalarınız nasıl sizin torunlarınız olabilir? Bununla ilgili ne düşünüyorsunuz? Çocukların gözlerine bakıyorsunuz ve kim olduklarını biliyorsunuz, ama olamazlar! Yoksa olabilirler mi?
Yanıt, olabilirler ve bu ruh paylaşımıdır. Anne babalarınız vefat ettiyse karmaşık değildir, ama hala etrafta iseler çok karmaşıktır. Bunun İnsan lineerlik bulmacası olduğunu anlıyor musunuz? Bu Tanrı için bulmaca değildir. Bunu kuantum fiziğinde duydunuz mu, ışığın aynı anda iki yerde olabileceğini? Yeni gerçekliğe hoşgeldiniz! Bunu 3B kutunuzdan çıkardığınız zaman, o kadar karmaşık değildir.
Dahası var ve yarın Akaşik ve kimyasal olan arasındaki fark olan kalıtım hakkında konuşacağım. Gerçekten hepsini karmakarışık yapacağız. Şimdi size anlatılan şeye bir sopa sokmalı ve bunu karıştırmalıyım, kimsiniz? Birbirinizi daha iyi tanıdıkça, hepinizde aynı Tanrıyı daha fazla görmek olası mı? Birbirine bağlı olma, İnsan çeşitliliğinin problemlerini çözen şeydir.
Sevgililer, eğer diğer gezegenlerde sizden öncekilerin sahip olduğu aynı gelişmeleri izlerseniz, önce tüm İnsanlarda benzer Tanrıyı ve sonra sizdeki kişilik farklılıklarını tanıyacağınız bir zaman gelecek. Bu, Dünyada barışın sırrıdır.
Diğer İnsanlara bakıp onların arzularının sizinkiler gibi olduğunu fark etmek bir tür şefkattir. Bu en sonunda cömertlik yaratır, zorbalık ve fethetme değil. Ortak sahip olduklarınıza bakmaya başlarsınız, farklılıklarınıza değil. Birçoğu sizi gözlemler ve günden güne nasıl yaşadığınızdaki cana yakınlığı ve olgunluğu gözlemlerler. Bu, diğer İnsan Varlıklarına Tanrı hakkında öğretmeniz gereken tek araçtır. Bırakın onlar içinizdeki Tanrının vasıflarını görsünler.
Evelyn’in hikayesi, ölümsüz ağaç
Size kısa bir hikaye anlatayım, sonra  bitireceğiz. Ölümsüz ağaç Evelyn hakkında konuşmak istiyorum. Biliyorsunuz, bazen mesellerin çok fazla anlamı olmaz. Çünkü bunlar kinayelerdir, 3B mantığının birazını silmeli ve sadece dinlemelisiniz. Evelyn gerçekte doğada var olmaz, ama bu doğanın anlayacağınız yaptığı şeye yeterince yakın olan bir hikayedir.
Evelyn’in bir ağaç olarak kendisi ile ilgili bir özü var. Gaia’nın özü oradaydı ve o ağaç Evelyn olduğunu biliyordu. Olduğu büyük planın bilincine sahipti. Amacı, tek amacı insanlık için gezegene oksijen paylaşımını desteklemek için yapabildiği kadar büyümekti, uzayabildiği kadar uzamaktı.
Evelyn ağaçların yaptığı gibi köklerini aşağıya uzattı ve köklerinin derinlere gittiğini hissedebiliyordu. Sonra büyümesi için gereksinim duyduğu besinleri, yerkürenin toprağının kaynaklarını emdi. Daha uzun büyüdü. Büyürken, olduğu büyüklüğü ve ormanında temsil ettiği ihtişamı demirlemek için kökleri daha fazla yayıldı.
Evelyn gerçekten sizlerin her bir saç telinizin farkında olduğunuzdan daha fazla köklerinin farkında değildi. Çok fazla kök vardı! Ama özellikle bir tanesi, uzak mesafede olanı yüzeye geri çıkma yolunu buldu ve yukarı doğru büyümeye başladı. Filizlendi ve büyüdü ve bu filiz sonra başka bir ağaç haline geldi. Bu küçük filiz de Gaia’nın farkında idi ve Evelyn’in yaptığı gibi büyümeye başladı. Onun da bir adı vardı – Martha.
Evelyn şimdi komşu ağacın farkında, çünkü o şimdi büyük. Evelyn Martha’nın büyümesini izliyor. Ama Martha Evelyn’in kökü. Gerçekte, onlar hala birbirlerine bağlılar! Zamanla, Martha bazı kökleri aşağıya uzattı ve aynı şey onda da oldu. Aynı zamanda, Evelyn’in başka yönlerde yüzeye çıkan filizleri oldu. Onların hepsi Evelyn’in kökleri, hala Evelyn’e bağlılar, ama başka adları olan başka ağaçlar olarak filizleniyorlar. Bununla nereye gittiğimi görüyor musunuz?
En sonunda bir orman oldu ve tüm kökler biririne bağlıydı. Gezegenin besinlerinin yaşam gücü onların hepsinde yükseliyor. Herhangi bir kökün sonu veya başlangıcı  yok, çünkü hepsi birbirlerine bağlı ve hepsinin bireysel adları ve “ağaç bilinci” var.
Şimdi, Evelyn ile görüşelim. “Evelyn, sen kimsin? Ormana bakarken, Evelyn misin yoksa aynı zamanda Martha ve George ve Sally misin? Kimsin sen?”Evelyn dimdik durup şöyle diyecektir, “Ben onların hepsiyim ve onların hepsi ben, çünkü köklerimiz aynı kaynaktan birbirine kaynaşmış.”
Bu kikayeye bakmanızı ve bunun kim olduğunuzun bir metaforu olduğunu anlamanızı istiyorum. Doğada, bu tür şeylere bakıp ne kadar eşsiz olduğunu söylersiniz. Bunu kendiniz bireysel kişiliklerinizle yaparken ve İnsan bireyler olarak yaşarken yaparken görmezsiniz. Ama Evelyn’in hikayesi İnsanlar için düşündüğünüzden daha gerçektir. Birbirine bağlı olma ve tüm bunların birliğinin kavranması insanlığın kurtuluşu olacak. Ama bu içinizdeki ruhun şimdiye dek düşündüğünüzden daha büyük olduğu anlayışınız ile başlamalıdır.
Biraz önce ruhun kişiliği olmadığını söyledim, düşündüğünüz gibi değil. Ama onun vasıfları vardır. Mükemmelliği, sevgisi ve iyilikseverliği vardır. Öze dokunduğunuz zaman hissettiğiniz budur. Tanrı olan ruhun eli her zaman size açıktır, her zaman. Doğduğunuz andan itibaren, davet kim olduğunuzu keşfetmek ve bu eli tutmak ve gerçekliğinizi değiştirmeye başlamaktır. Farkındalığın kutsal gerçekliğini yaşayarak gezegeni değiştirebileceğiniz bir pozisyona girin. Haklı olduğumu biliyorsunuz, çünkü aksi taktirde bu mesajı okumazdınız.
Son olarak bir tavsiye: Bu kararlar özgür seçiminiz, niyetiniz ve tam anlayışınız ile alınmalıdır. “Yapmak istediğim şey bu” kendinize söylediğinizi işittiğiniz şeydir. Yapmanız gerektiği için veya bir toplantıya geldiğiniz ve bir kanalın size bir şey yapmanızı zorladığını işittiğiniz için herhangi bir şey yapmayın. Bunu yapmayın. Kendi kendinize, bir sandalyede yalnız oturmanızı ve bedeninize sormanızı istiyorum, “Dahası var mı?” Dürüst olun ve yanıtı dinleyin. Bu bir ürperti olacaktır ve size söyleyeceği ilk şey, “Sormak çok uzun zaman aldı. Evet!” olacaktır. Ve bu keşfin başlangıcıdır.
Bu gerçekten gezegendeki her bir İnsan varlığı için söylenmemiş bir davettir, sevgililer. Gevşerseniz ve bedeninizin özden geleni ile konuşursanız ve onun sizi gerçeğe yönlendirmesine izin verirseniz, onu alırsınız. Bunu yapmak için beni veya bir İnsan Varlığını dinlemeyin. Kendinizi dinlemeye başlamanızı istiyorum. Bu kanallık gerçek mi yoksa değil mi? Ayırt edişinizi ve sağduyunuzu kullanın ve içinizdeki Tanrı vasıtasıyla bu mesajın enerjisini ayırt edin.
Bu gece bu zaman sizlere hepinizin içindeki o kaynaktan gelen sevgi mesajını vermek için geçti. İnsan sesini değil, küçük sesi fark etmelisiniz, ama sizinle konuşan o küçük ses her zaman üçüncü dilde konuşur. O fısıldamakta, “Dinle, dinle, dinle, gelmiş olduğun şey bu.” Gerçekten bu. Sevgili yaşlı ruh, sen gezegenin umudusun. Bunu dinleyen ve bunun gerçeğini tanıyan her kimse bunun sizin zamanınız olduğunu anlayacak. Bununla iyi geçinin.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder