2 Haziran 2014 Pazartesi

Pleiadesliler: Gerçek Benliğinizin Fitilini Yeniden Ateşledik…

 cosmic dna
Bu mesaj Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz. Pleiadesliere, Ariah Velasquez’e ve elbette Mor Alev Dostuna çok teşekkürler.

Bugün sizlerle, kozmik ruhsal deneyim yaşayan bir insan olarak, hayatınızı sürdürmenizin önemini konuşmak için geldik. Biz sizleri hep seviyorduk ve Gaia için yapmanız gereken işlerinizi tamamlamak için enkarne olduğunuz yaşamlar boyunca, hep sizin yanınızdaydık.

Ama artık kozmik bilincinizi, Varlığınızın doğal bir parçası olarak özümsemeniz, her zamankinden daha önemli. Bizleri, kendi haricinizdeki Varlıklar gibi görmeyin. Sadece, Kaynakla olan o muhteşem bağlantının yansımaları olarak görün. Hepimiz, kendi şeklimizde kalarak fiilen birlikte yan yana yaşayabileceğimiz zamanların gelmesini bekliyoruz.


Bazılarınız, fiziksel olarak bizleri deneyimlemediklerine (görmediklerine) rağmen, yine de sizinle olan Birliğimizin farkındalar ve bu birliğin sadece gelişmiş bir uzantısı olduğumuzu biliyorlar. Beşinci Boyut bilinciniz için, DNA sarmallarının ve gerekli aktarımların tamamlanmasını, başarıyla bitirdik. Sizinle artık Bir olduğumuz için, bundan böyle bizden tavsiye almanıza gerek yok. Artık Pleiadesli olan yönünüzün frekansına ayarlanarak, sorularınızı (o yönünüze) sorabilirsiniz. Gerçek Benliğinizin fitilini, yeniden ateşledik. Böylece esas özünüz tamamen uyandı ve canlandı. Bizler de coşkuyla, YAPTIĞIMIZ bu işi kutluyoruz. Bundan böyle aydınlanmış Benliğinizle, gezip dolaşmak, konuşmak ve hareket etmek, sizin için daha kolay olacaktır.

Yüksek Benliğinizle hareket etmediğinizi zannetseniz bile, DNA’nızın ve hücresel yapınızın kodlarında barındırdığınız Işık, yine de dışarı sızar. Bu Işık sınırsız ve sonsuzdur. Pleiades soyundan gelen yönlerini uyandırmayı seçmiş olanlar, başka şeyleri tetikleyecek olsa bile, karşısındakine Işığı tamamen yansıtır. Çünkü bazı şeylerin tetiklenmesi, o kişinin şifalandırması gereken bölgeleri görmesini sağlar.

Birçoğunuz, “Dünya, sizin var olduğunuzu ne zaman öğrenecek? Sizinle bağlantı kurmak, ne zaman normal bir durum haline gelecek?” diye bize soruyorsunuz. Biz de size, bunun zamanı SİZE KALMIŞ, diyoruz.  Bu, sizin Bilincinizin hazır olmasına dayanmaktadır. Sizlere bir şok veya huzursuzluk dalgası yaratmak istemiyoruz. Bizlerin varlığını kabul edebileceğiniz bir ortam oluştuğunda, gelmek istiyoruz. Aceleye hiç gerek yok. Sizler ebedi Varlıklarsınız ve bu Evrende, insanların varlığından çok daha fazlası olduğunu ortaya çıkarmak için, Gezegeninizin sonsuzluğunda araştırmaya başlayabilirsiniz.

Bu ‘açığa çıkarma’, ‘kabullenme’ ve ‘hazır olma’ durumlarının gerçekleşmesindeki kilit nokta, açgözlülüklerinden dolayı bazı şeylerin üstünü örten veya gizli tutan büyük organizasyonlardan güç kazanan bazı insanların, ortadan kalkmasıyla ilişkilidir. Bu da zaten çoğu kişinin, GDO ürünlerine destek vermeyi bırakmasıyla ve toksinler aracılığı ile bilinci bulanık tutma arzusunda olan kitlelerden, paralarını geri çekmeleriyle başlıyor. Burada Barış elde edilinceye kadar, bırakılması gereken daha çok şey var. Birilerinin Yeryüzünde, Petrol kullanımından kaynak sağlayan kişilerin elindeki gücü, gerçekten geri alması gerekiyor. Bu konu, açgözlülük ve Gezegeni kontrol altında tutma hırsından dolayı fiziksel olarak sizlerle bütünleşmemizi engelleyen konulardan, bir tanesidir. Çoğunuzun bildiği gibi, Yeryüzündeki kaynaklardan nasıl yararlanılacağını, örneğin kenevirin yakıt olarak nasıl kullanılacağını, biz de biliyoruz.  Tabii ki Petrol için savaşmaya gerek yoktur. Fakat ne yazık ki bazı grupların bu bilgiyi kitle bilincinden uzak tutmalarından dolayı, bizler de barışçıl bir ortamda kabul edilemeyiz. İnsanlar internet aracılığı ile gerçekleri daha fazla ortaya çıkardıkça, hepiniz şu anki imkânları dönüştürebilme konusuna vakıf olacaksınız. Ta ki Gezegeniniz Işıkla aynı hizaya gelinceye kadar…

Bu henüz tam olarak gerçekleşmemesine rağmen, şu sözlerimiz çok önemlidir; Sizinle bütünleşme işlemini tamamlamış olduğumuzdan dolayı, şimdiden kendinizi Işıkla hizalanmış ve bize çok yakınmış gibi hissedebilirsiniz. Bizimle konuştuğunuzda, kendinizle konuşmuş oluyorsunuz. Sizler Pleiades’lilersiniz. Bizler, kendi fiziksel formlarımızda varlığımızı sürdürüyoruz. Ancak, bizimle gerçekleştirdiğiniz tüm bağlantılar, bizden size yüklenen bilgiler ve şifalanmalar sonucunda, aslında şimdiden bir Pleiadesli gibi oldunuz. Bu şimdilik biraz kalıtım karışımı gibi bir şey, ama yine de sizi daha az Pleiadesli yapmaz. Dolayısıyla, varolan her şeyin kayıt edildiği ve edileceği tüm kozmik kayıtlara, artık girişiniz var.

Sadece içinizdeki gerçek özünüzü çağırın ve sorularınızı sorun. Bizim sözlerimizi net bir şekilde dillendiren kişilerle bağlantı kurmanız (kanal bilgilerini dinlemek veya okumak), hala geçerli bir davranıştır ama bunu artık sizin de yapabileceğinizi bilin. Bunu kendinizin yapması, bazı şeyleri başkalarının farklı ifade biçimiyle kulaktan kulağa aktarılarak öğrenmenizden, çok daha iyidir. Ve de hala daha keşfetme aşamasında olan kişilerin gelişmesinin devamlılığı için, daha yararlıdır.

Evet, şimdilik mesajımız bu kadar. Sizlerle Işık tüneli aracılığı ile bağlantı kurduğumuzdan dolayı, kalbimizin Işığını gerçekten sizlerin de kalbine yerleştirdik. Şu anda tam anlamıyla “kalpten kalbe” bir bağlantı kurulmuştur ve bu bağlantının açılmasıyla, size gönderdiğimiz Sevgimizi artık daha kolay hissedeceksiniz. Sizleri seviyoruz, sevgili kardeşlerimiz. Bu Birliktelik içinde, hepimiz Biriz.

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

1 comments:

Unknown dedi ki...

Galaktik bir varlık olma bilinci, insanın içini ısıtıyor. Dostlarımızı kucaklamayı istiyorum artık.

Yorum Gönder