3 Haziran 2014 Salı

Metatron Yanıtlıyor: Rehberler, Melekler ve Işık Ailemizle Nasıl Bağlantı Kurabiliriz?

 Salar De Uyuni, Bolivia
Sevgili Okuyucularım, Méline Lafont benim iyi bir dostum ve çok iyi bir kanaldır. Onun ilettiği mesajlardan bazılarını daha önce bu platformda yayınlamıştım. Aşağıda bana pek çoğunuzun sorduğu bir soruyu Baş Melek Metatron aracılığıyla yanıtlıyor ve mutlulukla ekliyorum ki her zaman ama her zaman defalarca tekrarladığım bir şeyi de onaylıyor: Önce kendinizi sevin ve kendinize güvenin! Sevgili Mor Alev Dostuna bu çeviri için, Méline ve Metatron’a ise bu mesajı bize getirdikleri için çok teşekkürler. Orijinal İngilizcesi için buraya tıklayın.

Méline Portia Lafont’un özel notu:

Bu mesaj, Rehberlerinizle bağlantı kurma konusuyla ilgili olarak, Baş Melek Metatron’un mesajıdır.

Aslında bu mesaj, değerli bir Işık kardeşimizin seans sırasında bana yöneltmiş olduğu – “sevgili Işık ailemizi  “net” bir şekilde nasıl görebiliriz ve onlarla nasıl bağlantı kurabiliriz”- sorusuna istinaden, verilmiş bir cevaptır.


Bu mesaj, onunla yaptığım ve Başmelek Metatron’un da bulunduğu seanstan, bir alıntıdır. Belki sizlere de faydalı olabilir diye, hepinizle paylaşıyorum. “Sevgili Katerina Z., seansınızın bu bölümü paylaşmama izin verdiğiniz için, size teşekkür ediyorum…”

Başmelek Metatron:

Şu anki enkarnasyonunuzda çoğu zaman,  “Neden bazı şeyler oluyor da, bazıları olmuyor?” diye merak ediyorsunuz. Öyle değil mi, Sevgililer? Benim de buraya gelmemin nedeni budur. Yaşamınızda neden bazı şeylerin gerçekleştiği, ya da tam tersi neden gerçekleşmediği konusuna açıklık getirmek ve size yardım etmek için.

Bu tamamen kendinize güvenmekle ilgilidir, Sevgililer. Saf bir bilinç kanalı olduğunuz için, ne düşünüyorsanız o enerjiyi yayıyorsunuz. Yani ne düşünüyorsanız, ona dönüşüyorsunuz. Dolayısıyla, kanal olabilmek ve bunu tam anlamıyla hayata geçirebilmek için, özünüzdeki Tanrısallığı şükranla kabul edin. Bizi daha net bir şekilde görememenizin nedeni, gerçekten tek nedeni; bizlerin, sizler olmadığımızı düşündüğünüz içindir (Birlik yerine ayrımcılık düşünce kalıbı). Daha doğrusu bizlerin, sizin gerçekliğinizin çok ötesinde olduğumuzu ve bizim bulunduğumuz yere varıncaya kadar, uzunca bir yol yürümeniz gerektiğini düşündüğünüz, hatta inandığınız içindir.

Her şeyden önce; siz içerideyken, “dışarıdakiler” ile Biz olamazsınız. Hepimiz Tek Bilinciz ve bu yüzden her şey,  anda ve burada var oluyor. Bazı Kuantum Fizikçilerinin söyledikleri gibi, “dışarıda, ‘dışarısı’ yoktur” sözü, gerçekten de doğrudur. Çünkü hepimiz, öz varlığımız sayesinde Tek Bilinciz. Biz neredeysek, siz de Birlik olarak, Tanrısal özünüzle, tam orada bulunduğunuzu, bilin. Şu an, tam da olmanız gereken yerdesiniz. Ve kalbinizin bulunduğu yer, sizin yuvanızdır. Bu gerçeğini kabul edin ve benimseyin.

(“Dışarıda, ‘dışarısı’ yoktur” sözünü, Fizikçi John Wheeler Kuantum Fiziğini açıklamak için söylemiştir. Bunu da, şu şekilde anlatmıştır:  Bizim ‘dışımızda’ olan zaman ve mekân bir yanılsamadır. Bizim dışınızda diye bir şey yoktur. Bizden bağımsızmış gibi görünen dış dünyayı deneyimlediğimizde, muhtemelen hayal görüyoruzdur.)

Sizin, gerçek doğanızla yani gerçek ve öz Benliğinizin tüm farklı yönleriyle bütünleşmenizi sağlayacak olan seviye, Bilinç ve Varlık düzeyinizin aynı hizaya gelmesine bağlıdır. Bilinç ve Varlık düzeyiniz, sizin yuvanızı (ruhsal konumuz) belirler. Buna bağlı olarak da gerçek yuvanızın (ruhsal konumuzun) nerede olduğunu, kalbiniz belirler.

Biliyor musunuz, aslında her zaman bizimle bağlantılısınız. Çünkü siz, bizim Bilincimizin bir parçasısınız. Her şeyle Bir olma kavramını, şu an sizin ‘dış gerçekliğinizde’ hüküm süren illüzyondan dolayı, sadece farklı algılıyorsunuz. Bu kadar uzun bir süre boyunca hüküm sürmüş olan bu yanılsamadan, yavaş ama emin adımlarla kendinizi uzaklaştırıyorsunuz. Ve bu yüzden, Tanrısal özünüzün aydınlanmasıyla, gerçeği deneyimlemeye başlıyorsunuz. Kendinizi kabul ettiğinizde, kendi gerçeğiniz olan şeyleri görmeye başlayacaksınız. Etrafınızdaki her şey, sizin yansımanızdır. Çünkü onlar, sizin içsel gerçekliğinizdir.

Dış gerçekliğinizde olanlar ile kalbinizin derinliklerinde hissettikleriniz (olmasını istediğiniz) şeyler birbirleriyle uyumlu değilse, bu sizin kendi içinize daha yakından bakmanız için bir işarettir. Böylece iç Benliğinizde, istediğiniz şeyin frekansına uyumlu olan uygun parçanızı bulun ve kullanın. Çünkü bu parçanızla yarattığınız her şey, dış dünyanızda da oluşacaktır.

Senin durumunu gelince, Sevgili Katerina, buradaki sorun öz güven eksikliğidir. Bu eksiklik, frekans olarak senin dış gerçekliğinde de yürürlüğe giriyor. Kendini, hepimizle Bir olarak gör ve böylece bizim enerjilerimizi içsel (kalp) gözünle görebilmen, çok daha kolay olacaktır. Kalbin, Birlik bilinci ile aynı hizaya gelecektir. Çünkü hepimizin bulunduğu ve bir araya geldiği yer, Kalptir!

Bizlerin, seninle birlikte kalbinin içinde olduğumuzu gözünde canlandırabilmen için, kendine biraz zaman ayır. Hayalinde bizi neye benzettiğinin, hiç önemi yoktur. Esas önemli olan, kalpten gelen niyettir. Hatta hayalini daha da pekiştirmek için, bizi isimlerimizle çağırabilirsin. Böylece, içsel kalbinde ve kişisel gerçekliğinde seninle somut bir şekilde birlikte olmamız için,  bizim Bilinç Enerjimizde bir “görüntü” yaratmış olacaksın. Sonra bu hayalinin gerçekleşmiş şeklini, kendi gerçekliğinde yaratacaksın ve bu da senin fiziksel dış gerçekliğine yansıyacak.   

Ama unutma! Her şeyden önce, kendini sevmek, kabul etmek ve kendine güvenmek, çok önemlidir. Bu son açıklamayı sana, “gözünde canlandırma” konusunda yardımcı olsun diye, yaptık. Ancak bir tanesi bile, diğerleri olmadan ilerleyemez.   

Tüm bolluğu ve bereketi sağlayan, sizin sayenizde oluşan ve yaratılan Birliğin, kaynağıdır.

Herkes, sizin için bir aynadır. Bir olayın üstesinden gelmenize veya o olaydan bir ders almanıza fırsat vermek amacıyla, size ayna olurlar. Sonsuz Benliğinizin bolluk ve bereket içinde olduğunu gerçek anlamda hatırlamanız, yaşamınızda da bolluğu ve bereketi yaratacaktır.

Sevgilerimle,

Başmelek Metatron

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder