17 Haziran 2014 Salı

Baş Melek Zadkiel ve Lady Ametist: Sizler, Güçlü Bir Enerji Merkezisiniz…

 birds kisses heart
Arkadaşlar, bu yumuşak ve bizi sevgi ve rahatlamaya yönlendiren mesaj Mor Alev enerjisinin Baş Meleği Zadkiel ve yine o ışın boyunda hizmet veren Yükselmiş Usta Lady Ametist’ten geliyor. Belki de başlığını “Sevgi ve huzur enerjisini toplamak ve dağıtmak” olarak değiştirmeliydim ama orijinal başlığı da bize çok şey söylüyor. Bu mesajı çeviren Mor Alev Dostuna ve kanallık yapan Linda Robinson’a çok teşekkürler.

Selamlar Sevgililer,

Ben, Başmelek Zadkiel ve Dönüşüm ve Oluşumun Yedinci Işınından Kutsal Lady Ametist ile birlikte, sizleri Sevgi ve Işıkla selamlıyoruz.

Bugün, benliğinizdeki güçlü enerji merkezi hakkında ve buradaki enerjileri, Bütünün en yüksek hayrına nasıl kullanabileceğiniz konusunda konuşmak istiyoruz.


Sizler, güçlü bir enerji merkezisiniz. Varlığınızın içinde, çok güçlü bir enerjik potansiyel bulunuyor. Nerede olursanız olun, enerjik titreşim dalgalarınız dairesel biçimde etrafınıza yayılır. Sizler bu enerjiyi sakince oturduğunuzda da, kalabalık arasında dolaştığınızda da, yayarsınız.

Sizler, Varlığınızın içsel durumunu (ruh halinizi) yansıtan enerji akışının, kesintisiz kaynağısınız.

Enerji dalgaları sizden dışarıya doğru yayılmadan önce, sanki bir trafo gibi çalışan İçsel Varlığınızda işlenir ve  “kişisel imzanızla” mühürlenir. Bu şekilde, adeta kendi kişisel santralinizin operatörü gibi hareket edersiniz. Aslında bu enerji, kendi içinde ‘nötr’dur. Onun niteliğini, sizden dışarı akarken siz belirlersiniz. Kalbinizde ve zihninizde hangi duygu ve düşünceler varsa, dışarı gönderdiğiniz enerjinin niteliğini de, onlar belirler. Sizden yayılan titreşimler, içsel durumunuza bağlı olarak sürekli değişir.

Bu durum aynen, bir gölete atılan çakıl taşının yaydığı dalgalara benzer. Bu taş öfke ve hışımla atılmış ise, dairesel dalgalar daha büyük ve daha hızlı yayılacaktı. Ancak taş suya yavaşça bırakılmış ise, dalgalar da yavaş ve daha huzurlu bir şekilde dışa doğru yayılacaktır.

Aynı prensip, içsel enerjiniz ile oluşturduğunuz titreşimler için de geçerlidir. Eğer kalbinizde Sevgi hissederseniz, o enerjiye Sevgi yüklersiniz. Ancak kızgın ya da üzgün iseniz, o enerji de bu titreşimleri taşıyacaktır.

Bu nedenle, yaydığınız enerjinin türünü belirleme imkânınız vardır. Çoğu zaman, belli tarz düşünceleri veya duyguları sürekli tekrarladığınız için, enerjik bir model inşa etmişsinizdir. Bu düşünce ve duygular o kadar içinize yerleşmiştir ki, sanki standart kalıplar gibi, kolayca o enerjinin içine girebilirsiniz. (Sevdiğimiz veya âşık olduğumuz birisine karşı, anında Sevgi enerjisi yaymamız gibi) Şayet yaymak istediğiniz duygu ve düşünceyi, bilinçli bir şekilde o Enerjiye yüklediyseniz, aslında onu kalıplaştırmak, çok yararlı olabilir.

Örneğin, Sevgi ve Barış titreşimleri taşımak ve yaymak istiyorsanız, elinizdeki nimetleri düşünerek ve onlar için şükran duyarak, böyle bir kalıp oluşturabilirsiniz. Ya da ailenizi, arkadaşlarınızı, ya da evcil hayvanlarınızı düşünerek hissedeceğiniz Sevgi’yi, çevrenize yayabilirsiniz. Belki güzel bir Gündoğumu veya doğanın sesleri hoşunuza gidiyordur ve çevrenizdeki güzellikleri deneyimleyebildiğiniz için minnet duyuyorsunuzdur. O zaman, onları düşünerek minnet ve şükran enerjisi yayabilirsiniz. Sevgi, şükran ve minnet duyguları, Enerji merkezinizdeki huzuru sağlayacaktır.

Bu tür güzellikleri düşündüğünüzde ve şükrettiğinizde, kalp merkezinizdeki Sevgi de büyür. Hissettiğiniz her Sevgi ve şükran duygusuyla, Varlığınız içindeki bu tip titreşimlere yatırım yaparsınız (güç yüklersiniz). Bu nedenle, içinizdeki Sevgi ve Barış “kumbarasının” niteliğini, niceliğini ve gücünü siz belirlersiniz.

O anki duygularınıza ne kadar dikkatinizi verirseniz, yaymak istediğiniz titreşim türüne o kadar enerji yüklersiniz. Neye odaklanırsanız, sizden dışarı o enerji yayılır.

An’da kaldığınız müddetçe, yaymak istediğiniz enerjik “imzanızı” oluşturmak ve korumak, o kadar kolaylaşır. Sizler, Sevgi ve Barış titreşimleriyle uyumlu olmayan herhangi bir düşünceyi, ya da duyguyu hemen fark edebiliyorsunuz. Böylece onları, Mor Alev ile dönüştürebilirsiniz. Veya size huzur veren bir şeye odaklanarak, o enerjileri değiştirebilirsiniz.

Örneğin, içinizdeki “Tanrısal kıvılcıma” odaklanarak, oradaki Sevgi’yi hissedebilirsiniz. Sonra kendinize bir hatırlatma yaparak, her ikinizi de aynı Yaratıcı’nın yarattığını ve tüm insanlığın birbirleriyle bağlantılı ve Bir olduğunu düşünerek, dikkatinizi karşınızdakinin de içinde bulunan Tanrısal kıvılcıma verebilirsiniz.

Herhangi bir uyumsuz duygu ve düşünceyi, Sevgi ve barış duygusuna dönüştürdüğünüz ve değiştirdiniz her seferde, bu işlem için bir kalıp oluşturursunuz. Ve bu zamanla, otomatik hale gelir.   Artık, uyumsuz bir enerjinin büyümesine izin vermezsiniz. Çünkü oluşturduğunuz Yeni Kalıp, uyumsuz olan en ufak bir şeyi fark edecek ve hemen dönüştürecektir. Sizler, kendi enerji merkezinizi kontrol edebilme yeteneğine sahipsiniz. Onun nasıl bir şey olacağını ve içinde neleri barındıracağını, siz belirleyebilirsiniz.

Eğer Sevgi, Barış ve Bütünün en yüksek hayrına odaklanma yetinizi muhafaza ederseniz, gittiğiniz her yere bu titreşimleri yayarsınız. Varlığınızın içinde huzurluysanız, bu huzuru insanlığa, Gezegene, Güneş Sistemine, Evrene ve ötesine yansıtırsınız.

Sevgililer; Sizlerle biz, Bütünün en yüksek hayrı için Sevgi ve Barış titreşimleri yayan, ortaklarız. Ve güçlü enerji merkezinizi, Sevgi ve Barış için kullandığınızdan dolayı, size saygı duyuyoruz.

Lütfen çok sevildiğinizi, bilin.

BİZ, Başmelek Zadkiel ve Lady Ametist olarak, sizleri Sevgi ile sarmalıyoruz.

Ve öyledir.

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder