23 Haziran 2014 Pazartesi

BM CEBRAİL: KALBİN YILDIZ KAPISINI AÇMAK

stargate-of-the-heart
5 Haziran 2014
Başmelek Cebrail’den Mesajlar
Sevgililer,
İlahi Olanın güçlenmiş varlığı içinde, göksel olaylar ile birlikte yeni portallar açılıyor. Bu tür bir olay 21 Haziran’da gerçekleşiyor, Gündönümü portalı Kalbin Yıldız Kapısını açıyor. Bu 2014 Gündönümü Yıldız Kapısı, Dünyaya İnayetin ve öğretilerin yeni seviyesini getirmek için Başmelekler ile birlikte Yükselmiş Üstatların akademisine bağlantı kuruyor.
Kadim tohumların içinde Nisan ayındaki Işık aktivitesinin gücüyle başlatılan uyanış kodları var. Bunlar Mayıs’ta Dünya Ananın kalbine demirlendi ve bu Gündönümünde yeni bir derinlik ve farkındalık uyandırılacak. Bu aktivasyon insan varlığını Dünya ile birlikte tüm insanlığın uyanışına rehberlik eden Yükselmiş Üstatlar ve Başmeleklere bağlayan dikey hizalanmadadır. Mevcut olan güç, benzeri görülmemiş Kaynak enerjiye bağlantıyı temsil eder.
 
Bu şimdi, kalbin gücüyle Ruhunuzun sesinin yeni bir şekilde işitileceği anlamına geliyor. BEN’İM Varlığınıza kişisel bağlantınız sizin için öncesinden daha fazla elde edilebilir olacak.
Mayıs boyunca, Doğanın derinlikleri Yerküre alemlerinden gelen destekleyici bilince erişim sağladı. Bu desteğe bağlantınızı aktive etmek için Dünyaya Gündönümü Işığını demirliyor olacaksınız. Bu portaldan adım attığınız zaman, varlığınız ile Annenin Kalbine İlahi Işığı demirlersiniz. Hücresel yapınız Dünya ile uyum içinde olan yeni bir bant genişliğinde titreşecek. Dünyanın hangi yarıküresinde yaşıyor olursanız olun, bu kadim uyanış kodları Gündönümünün ışığıyla başlatılacak.
Kalbin Yıldız Kapısının bu açılışını onurlandıran Gündönümü seremoniniz için sunulan bir dua:
İlahi Varlık,
İçimizdeki Yeni Yaşam Uyanışının eşiğinde bir olarak dururken ve İlahi Işığın gücüne adım atarken, bu ışığı dünyanın uyanışı için demirleyebilmemiz için bizi güçlü ve cesaretli kıl.
Yaşamlarımızı daha fazla Gerçek ve farkındalık ile kutsamak için Kalbimizin Zekasına erişebilmemizi bağışla.
Kalplerimizin Yıldız Kapısını açan Portala adım atarken, zihinlerimizin tarafsızlığı ve yaşamlarımızın gerçeğini aydınlatan Işıkla dolu farkındalığı elde etmesini sağla.
Hepimizin Sevgiden yaşayabilmemiz için, tüm insanlığın kendi BEN’İM Varlıklarının bilincinde olabilmesi için bizi kutsa.
Ve öyledir.

Mayıs’ın Dünya Uyanış Alemlerine inisiyasyonu

Mayıs boyunca yerkürenin içindeki yükseliş sizin içinizde de yükselişi harekete geçirdi. Bu değerli zaman sırasında tüm insanlık için yerküre alemlerine yeni yaşam uyanışının sihrine eşi görülmemiş bir inisiyasyon oldu.
İçinizde, Dünya öğretilerinin derinliğine ve varlığına daha fazla alıcılık sağlayan yeni bir bağlantı açıldı. İlahi Dişil besleyici varlık kendisini tüm varlıklara yeni bir şekilde sunmaya başladı. Bu İlahi özün farkındalığı, size verilmekte olan armağanlara uyanmanız için, uyumlanmaya başlamak için tek gereken şeydir.
Mayıs ayında elemental alemlerden gelen çağrıyı fark etmiş olabilirsiniz. Bunun nedeni, iletişim için yeni edinilmiş yeteneğin insanlara sunulmasıydı. Dünyanın sahip olduğu güzelliğin ve besleyiciliğin farkındalığında yaşayanlar şimdi daha büyük iletişim yeteneği ve dinleme yeteneği ile teşvik ediliyor. Alıcılığın yeni seviyelerinde, bu dinleme saf ve sevgi dolu bir kalp ile gelir. Dünya için hissettiğiniz sevgi ve özellikle Dünyasal alemlerde bir ziyaretçi olarak kendiniz için hissettiğiniz sevgi özel bir anahtar taşır.
Bu alemler farkındalığınıza karşılık olarak büyüyen ve genişleyen kök sistemin daha derin topraklanmasını gerektirir. Varlığınızın en özüyle Cennetin Işığını demirlerken, içinizde uyumlanmanın keskin duyusunu fark edeceksiniz. Bilincinizin ne kadar genişlerse ve spiritüel alemlere ne kadar fazla büyürseniz, kök sisteminizin o kadar derin ve geniş olması gerekir.
Heyecanlı, mutlu, kapsayıcı, aydınlanmış ve sihirli – bunların hepsi son zamanlarda açılmış olan Yerküre alemlerinin tanımlarıdır. Yeni bir işbirliği ve birlikte – yaratım duygusu var. Bahar bahçelerini ekmiş olan bir çok insan bu sürecin ve sevincin farkındalar. Her bitkinin içinde, o bitkinin meyve vermeye gelişimini gözeten meleksi bir varlık vardır. Bu devalar alıcı bir kalp ve zihin için çok elde edilebilirdir. Onlar bitkilerin gelişmek için neye ihtiyaçları olduğu konusunda size koçluk bile yaparlar. Bir çok insan bu sürecin farkında ve saksı çiçekleri ve bahçeleri ile konuşurlar. Herkesin bu süreçle beslendiği bu sihirli etkileşimde çok fazla güzellik var.
Aynı yerde farklı frekanslarda var olan yaşam alemleri ile iletişim işbaşına geçti. Özel bir ağaca bağlanma, çiçek veya besleyici ürünler ekmekten keyfi almaya, bir çiçeğin güzelliğine derinden hayran olmaya çağrı hissedebilirsiniz. Tüm bunlar Dünyanın insanlığı Şimdiki Zamanın farkındalığına çağırma şekilleridir. Bu çağrılara karşılık verdiğiniz zaman, bu yeni zamana açılan sihirli alemlere adım atarsınız. Elementaller ve peri alemleri daha fazla mevcut olurken, bu Uyanmış Işık alemleri sayısız formlarıyla Yerkürenin bilincini kapsar. Muhteşem birlikte yaratım olasıdır, yaşamı dönüştüren Güzelliğin gücüne yeni saygı ve uyumlanma ve derin takdir ve sevgi sizler için yeni bir şekilde elde edilebilirdir.
Cenneti Dünyaya getirme ve yeni yaşamın tutkulu gücünün sizden akmasına izin verme çağrısına karşılık veriyorsunuz. Nerede olursanız olun, size karşılık veren Işık Varlıkları var. Yardım eli uzatan ve sizi Yol Gösteren Işığın Kanatlarında sarmalayan melekler var. Ve tüm ihtişamında Doğa sizin dikkatinize uyanık ve uyanışınız için destek sunmaya istekli.
Bu özel enerjisel zaman boyunca evinize, işyerinize çiçekler getirin ve bunları başkalarıyla paylaşın. Bunu yaptığınız zaman, özleri her çiçeğin içinde yaşayan Meleklerin sihrine erişirsiniz. Bu sihir, en yüksek hayallerinizi yeni gerçekliğe topraklama fırsatı ve yaratıcılık kutsaması sunar. Daveti kabul edin ve gezegende Tüm Var Olanın içinde yeni ve çok umut verici bir ışıltıda parıldayan uyanmış yaşamın alemlerine katılın.
Çiçekler sizinle konuşsun ve sevildiğinizi bilin.
Ve öyledir.
Shanta Gabriel
Başmelek Cebrail ile
Copyright: 4 Haziran 2014
www.TheGabrielMessages.com
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder