25 Haziran 2014 Çarşamba

Meydana Gelen Değişikliklerden Dolayı, Şimdiki Süreç Gelip Geçiciyken, En Güzel Dönem Gelmek Üzere… – Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

 Summer night by AkagenoSaru
Mor Alev Dostuna bu çeviri için çok teşekkürler. Orijinal mesaja buradan ulaşabilirsiniz.

Sizleri tekrar selamlıyorum. Gitgide daha fazla kişinin titreşimlerini arttırmak üzere uyandığını, fark ediyorum. Bu titreşimler sizleri yavaş yavaş, Foton Kuşağı’nın derinliklerinde oluşan yeni seviyelere yönlendiriyor.

Bunun sonucu olarak, etrafınızda neler olup bittiğini, yükselen duyularla deneyimliyorsunuz. Ve sizin de içinde var olduğunuz Birliği, anlamaya başlıyorsunuz. Kendinizi yalnız ve bütünden ayrıymış gibi hissettiğiniz zamanlar geride kaldı. Artık, bu yükseltici enerjileri hissedebilir ve değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca, bilinç seviyeleriniz genişliyor. Ve bununla birlikte, varoluşun yüksek düzeylerini daha fazla anlayabiliyorsunuz. Yüksek titreşimlerin sizleri yukarı kaldırması sayesinde, yükseliyorsunuz. Ancak daha yavaş ilerlemiş olan Ruhlar, bu duruma ayak uydurmakta zorlanıyorlar. Böylece, bir yol ayrımı ortaya çıkıyor. Daha önce de söylediğimiz gibi, yine de bu Ruhlar evrimleşme işlemlerine devam edebilmeleri için, uygun seviyelere konumlanacaklar.


Gerçek şu ki, Sevgililer; evrimleşme aşamanız hangi düzeyde olursa olsun, orada sabit kalamazsınız. Bilinçaltınızda, gerçek Benliğinizi yansıtma arayışında olan, itici bir güç vardır. Böylece her zaman,  daha yüksek Bilinç seviyelerini arıyor olacaksınız.

Tekrar Işığa dönüş sürecinde ilerledikçe, yolculuğunuz daha kolaylaşacak ve hedefleriniz de daha belirgin olacaktır. Sizlerle birlikte aynı yolu takip eden diğer Ruhlarla, Birlik bilincine erişecek ve sonunda Bir olacaksınız. Ancak henüz, kendi bilinç düzeyinizi ve bireyselliğinizi muhafaza ediyorsunuz.

Sizler, evrimleşmeyi en başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için, her zaman kendi titreşimlerinizin benzerlerine sahip olan Ruhlara doğru çekiliyorsunuz. Ancak şu anki aşamada hala daha, tabiri caizse “ayaklarınızı bulma ve ihtiyaçlarınızı karşılamanın yollarını arama”, konumundasınız. Kaderiniz belli ve başarınız garanti, ama Tanrı’ya giden ruhsal yolculuğunuzda, hala daha uzun bir yolunuz var.

Şu an içinde bulunduğunuz zamanın, sizin için epey heyecan verici olduğunu görüyoruz. Zira karşı karşıya kaldığınız pek çok zorlukların üstesinden gelmiş olarak, oldukça uzun bir süreden sonra alt titreşimlerden yükseliyorsunuz. Bu yolculukta zaman zaman, epey zorlu testlerden geçtiniz. Ancak içinizdeki “itici güç” sizi her zaman, ilerlemeniz için zorladı.

Artık öyle bir aşamaya geldiniz ki, bundan sonra ki ilerlemeniz, eskiye kıyasla çok daha kolay olacaktır.  Ve artık alt titreşimler, eskiden olduğu gibi, her fırsatta karşınıza zorluklar çıkarmayacaktır. Aslında, arzularınız doğrultusunda akan bir hayatın, ne kadar kolay yaşanası ve tatmin edici olduğunu fark edeceksiniz. Dolayısıyla artık, amaca hizmet etmeyen titreşimlerle ilgili her türlü bağlantınızı, koparmalı ve salıvermelisiniz.

Şu andan itibaren, çok daha hızlı yükseleceksiniz ve yaşam sizin için artık çok zevkli olacaktır. Tabii ki olumsuz nitelikte oldukları kanıtlanmış olaylarla dolu geçmiş bağlantılarınızı tutmamak kaydıyla… Aslında sizler, gerçek amacınıza hizmet etmedikleri için, Işıktan yoksun olan her şeyle bağlantınızı koparma noktasına doğru ilerliyorsunuz.

Bazılarınıza göre önünüzdeki görevler, biraz ürkütücü gelebilir. Ancak ihtiyacınız olduğunda, her zaman yardım alabileceğinizi ve bu yardımın fazla uzakta olmadığını, aklınızda bulundurun. Gerçekten sınırsız yardım kaynakları mevcuttur. Ayrıca üstesinden gelinemeyecek kadar zor durumlar da yoktur. Yüksek Boyutlar’da yaşamak isteyen tüm Ruhlar, her zaman sizlerin ilerlediği yolları takip edeceklerdir. Özellikle içinde bulunduğunuz bu süreçte sizin başarılı olmanız, onların evrimleşmesinde de oldukça önemlidir.

Her Ruhun, o anki evrim aşamasında bulunan, sayısız yardımcıları vardır. Şayet başarısız olursanız, bu durum onların da evrimleşmesini geciktirecektir. Ama kesinlikle korkmayın! Çünkü gelecekteki başarınız, garanti altındadır. Dolayısıyla, tanıdığınız diğer Ruhlarla ilgi endişe etmeyin. Çünkü herkes, kendi doğru seviyesini otomatikman bulacaktır. Ayrıca bu konuda, herhangi bir hata da olamaz.

Her canlı Varlık, canlanmış ya da (henüz) canlanmamış, yavaş da olsa, gelişir ve evrimleşir. Ancak sizler, sizin tabirinizle “çok çabuk gelişen bir şeyin merkezindeki parçasınız”. Aslında Dünya’ya farklı seviyelerden “düştüğünüzü” hatırlatmanın, belki de şimdi en uygun zamanıdır.

Yani şu anda tekrar yükselerek, aslında bu “özel zamandan” önce bulunduğunuz seviyelere geri dönüyorsunuz. Yaşam sadece deneyimlerden ibarettir. Alt Boyutlardan yükseldiğinizde, gelecek enkarnasyonunuzun sizi nereye götüreceğine dair (nerede olmasını istediğinize dair) daha fazla söz sahibi olacaksınız.

Evrenin her tarafı yaşamla doludur. Sizler, evrimleşme işleminizin sekteye uğramasını engellemek için, koruma amaçlı olarak Dünya üzerinde “izole” edildiniz. Bazı “Dünya dışı Varlıkların”, yüzyıllar boyunca sizinle irtibata geçmelerine izin verildiği bir gerçektir. Ancak onlar, dikkatlice izlendiler ve takip edildiler. Çünkü onlara sadece, evrimleşmenizde yardımcı olacak deneyimler kazanmanızı ve geleceğinizi değiştirebilmenizi sağlayacak şekilde hareket etmeleri için izin verilmişti.

Çok uzak olmayan bir gelecekte öğreneceğiniz gibi, aslında gerçek anlamda gelişmenize mani olan, karanlık kişilerdir. Gerçek Uzay Çağı’na doğru daha fazla ilerlemeniz, gelişimin nimetlerini kendilerine saklayan ve onlardan faydalanmanıza izin vermeyen kişiler tarafından engellendi. Ancak onlar yoldan çekildiğinde, sizinle aleni bir şekilde buluşacağız ve evrimleşmeniz, ileriye doğru dev bir adım atacak.

Umarız, içinde bulunduğunuz sürecin ne kadar etkili olduğunu anlamışsınızdır. Aslında kenara çekilip olayların gerektiği gibi ilerlemesine müsaade ederseniz, iyi yaparsınız. Tabii ki bazılarınızın, günlük sorunların içine çekilmesi kaçınılmazdır. Fakat öyle bile olsa, Yeni Çağ’a tam anlamıyla ulaşmanız için olması gereken ne varsa, onların gerçekleşmesine izin verin.

Döngülerin bittiği zamanlardaki sorumluluklar, belki sizin için zaten bilinen şeylerdir. Ancak şayet henüz bilmiyorsanız, aynı meditasyon sırasında yaptığınız gibi, kendinize sakin bir süre ayırın ve “içinize” dönün. Böylece, bu sorumlulukların ne olduklarına dair farkındalığa ulaşmış olacaksınız.

Şayet bu da olmazsa, sadece zihninizi açık tutun ve yolunuza çıkacak olan yeni şeyler için, hazır olun. Tabii ki çoğu Işık işçisi, değişimi gerçekleştirmeleri için üzerlerine düşeni yapmaları konusunda çağrılacaklar. Büyük resmi oluşturmak için yapılan en ufak bir yardım bile, nispeten kısa bir süre içinde daha belirgin hale gelecektir.

Ben Sirius Takımyıldızı’ndan SaLuSa’yım ve adım attığınız bu Yeni Çağ’a sizleri hazırlamak için nüfuzumu kullanabildiğimden dolayı, çok mutluyum. Deneyimlediğinizin her değişikliğin, ileride çok faydasını göreceksiniz. Aslında böyle bir zamanda Dünya’da bulunmanız, sizin için bir ayrıcalıktır. Meydana gelen değişikliklerden dolayı, şimdiki süreç gelip geçiciyken, en güzel dönem gelmek üzere…

Teşekkürler SaLuSa

Mike Quinsey

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder