25 Haziran 2014 Çarşamba

İSİS’İN DÖNÜŞÜ – SİZİ NASIL ETKİLEYECEK VE ONU NEREDE BULABİLİRSİNİZ

isishasreturned
21 Haziran’da dünya gezegeninde büyüleyici bir olay gerçekleşti. Çark harekete geçirildi ve sonunda nefes alabileceğiz. 21 Haziran’da hepimizin uzun süredir beklemekte olduğu Tanrıça geri döndü! İsis, İnanna, İştar, bir çok farklı isimle biliniyor. Şimdiye dek dünyaya ayak basmış olan en güçlü tanrıçalardan biri. Sonunda geldi!
21 Haziran’da bir deneyime çekildim, melekler bir kez daha borazanlarını kaldırdı ve tüm dünyada her tarafa yayılan güzel müzik başladı. Tüm bu kargaşanın ne ile ilgili olduğunu ilk önce anlamadın ve sonra onu gördüm! İhtişamlı, çarpıcıydı, hep değişiyordu. Temsil ettiği şeyi göstermek için bir imgeden diğerine değişmeye devam eden bir çok fasetlerinden dolayı, ona bakmak bazen sinir bozucuydu. Bir çok insan onun sadece sevgi tanrıçası olmadığını bilir, aynı zamanda savaş, bereket, doğurganlık, tutku tanrıçasıdır ve daha fazlasıdır. İnanılmaz dinginliğe ve “şimdi her şey iyi olacak” düşüncesine kapıldığımı gördüm.
 
Bana anlatılan şey İsis’in sevgi ve dişilliğin saf enerjisi olduğudur. O dişil, sakin ve buna rağmen güçlü olan her şeyin bir temsilidir. Son derece Güçlü. O sadece bir varlık değil, sosyal bir ışık varlığıdır. Gerçekte olduğu saf enerji ve yine de bir enerji varlığı olarak işin tamamlanması için dönüşebiliyor ve çeşitli insanların formunu alabiliyor. O erkek veya kadın olmanıza bakmaksınız, dişil yanımızın temsilidir. Onun bir parçası sizde ve sizin bir parçanız onda. Dünyadaki ve ötesindeki her bir varlıkta onun bir parçacığı vardır ve onda da her varlığın bir parçacığı vardır. O ANNE TANRI, ANNE KAYNAKtır. KAYNAĞIN dişil temsilidir.
Şimdi neler oluyor? Bana anlatılan şey akıllara durgunluk verir, son derece heyecanlı ve tümüyle muhteşem.
Lütfen “İsis ekibinden” olanlarımızın önümüzdeki günlerde onun varlığını son derece hissetmeye başlayacağının bana söylendiğini not edin. “Göreve” çağırılacağız ve onunla buluşmak ve onun enerjileriyle birleşmek için kendimizi bedenlerimizin dışına çekilmiş bulacağız (yani kendiliğinden meditasyona gireceğiz, örneğin aniden evde hafif uykuya dalacağız, vs). Bu, İsis sancak gemisine gelen bir çok ruhun TEK bir parlak varlığa bütünleşeceği ve çok daha güçlü ve kararlı olarak görevlerini gerçekleştirmek üzere tekrar ayrılacağı bir dans olmaya devam edecek. Burada dünyada yeni rollerimize yerleşirken, bu çok ilginç bir dans olacak. Güçlerimiz muazzam şekilde artacak. Dünyadaki her bir insan etkilenecek, ama bir kez daha onun sancak gemisinde olanlar bunu en fazla hissedecek.
Bu enerjinin dünyanın belirli bir bölgesine odaklanacağı her seferinde, portallar açılmaya başlayacak ve büyüleyici olaylar gerçekleşmeye başlayacak. Birçoğumuz için bir kez daha, bu zaman çok meşgul bir zaman olacak! Özellikle onun “kaldığı” bölgelerde fiziksel olarak yerleşik olanlar için. Portallar veya büyük olaylar gerçekleşmek üzere iken hepimiz ona çekileceğiz. Bu nedenle sonraki bir kaç aydaki parlak deneyimlere kendinizi hazırlayın.
Onun enerjisi kendisini bir yerde tezahür ettirdiği her seferinde, o bölgede büyük değişimler gerçekleşecek. Çeşitli alanları ve yaşam şekillerini ilgilendiren değişimler. Bu politik, finansal, tıbbi, bilimsel, dini, vs olabilir, kesin olan tek şey, hiç bir şey asla bir daha aynı olmayacak.
Onun ilk gündemi – VATİKAN (24 Haziran – 4 Temmuz), Vatikan’a ilerleyecek. İSİS enerjisi orada o kadar güçlü ve kuvvetli olacak ki, oradaki sorumlu olanların zihni yeni gerçekliğe değişmeye başlayacak, bu onların olayların gerçek doğası, insanlığın tarihi ve Galaktik Mirasımız ile ilgili gerçekler ile öne adım atmalarını sağlayacak.
10 gün sonra (4 Temmuz – 7  Temmuz) İngiltere’ye gidecek, oradaki çeşitli portalları açarak 4 gün geçirecek. Onun ziyaretinden sonra çok büyük bir değişim gerçekleşecek ve tüm bunların nasıl ortaya çıkacağını görmek çok ilginç olacak.
7 Temmuz – 24 Temmuz – Onun enerjilerinin Rusya’da hakim olduğunu göreceğiz. Orada geçmişe sünger çekecek, genel olarak insanlık için daha fazla yararları sağlaması için iş başında olanları arındıracak ve temizleyecek, onların yaşam anlayışlarını yeniden ayarlayacak. Orada ayrıca birçok ÇOK önemli portalı aktive edecek. Moskova’nın altındaki ve etrafındaki portallar.
24 Temmuz – 1 Ağustos – Mısır’a gelecek, Tapınakların ve piramitlerin yıkılmasının yasını tutacak ve bir zamanlar orada bulunan enerji kapılarını restore edecek. Diğer kapıları açacak ve tüm toprakları sevgi ve ışık ile kucaklayacak. Onun etkisi altında “kayıp dünyanın” tarihi eserleri kendilerini tezahür ettirmeye başlayacak ve arkeologlar bu bilgiyi insanlardan saklayamayacaklar. Bu gerçekten kim olduğumuzun, nereden geldiğimizin ve neden burada olduğumuzun anlayışını değiştirmeye başlayacak.
1 Ağustos – 11 Ağustos – İsrail’de olacak. Bilinçte muazzam bir değişim görülecek. Birçok başka portal İsrail’de. Bu çok güçlü bir ziyaret olacak, bu Orta Doğudaki enerjileri istikrara kavuşturmaya ve adım adım dünyaya barış getirmeye yardımcı olacak.
11 Ağustos – 13 Ağustos – Yunanistan’da olacak, bir kez daha çeşitli tapınakları ve enerji portallarını yeniden aktive edecek. Özellikle Olimpus’ta aktif olacak, bu nedenle onun enerjilerine bağlanmayı dilerseniz, bu zamanda Olimpus’u ziyaret edebilirsiniz.
New York  13 Ağustos – 23 Ağustos. Ayrıca şehrin kendisinin altında bulunan çok büyük portalı aktive edecek ve şu anda şehre çok fazla negatiflik kusanları etkisiz kılacak. New Yorkluları içten dışa dönüştürecek ve kalplerine mutluluk ve huzur getirecek.
Japonya  23 Ağustos – 31 Ağustos. Umarım meydana gelecek çok ilginç bir sonuç. İsis bu durumun ön sıralarında bulunanların kalpleriyle durmaksızın çalışırken, Fukushima sorunuyla ilgili bazı ilerlemeler göreceğiz.
Çin  31 Ağustos – 6 Eylül. Çin’de kalışı tarihi olayların ve büyük dünya oyuncuları arasında verimli ilişkilerin başlangıcını işaret edecek.Onun enerji etkisi yerel ve dünya politikalarını yeniden gözden geçirmeleri için bir çok insanın kalbini açacak ve dünyanın geri kalanı ile “iş yapma”ya daha doğal bir yaklaşımı sağlayacak. Çin’de birer birer açılmaya başlayacak olan bir çok portallar var. Ama, portalların açılmasına devam etmek için daha sonraki bir tarihte Çin’e geri dönecek.
6 Eylül’de İsis Uganda’da olacak, orada bir portal açacak.
7 Eylül – 19 Eylül – Birleşik Arap Emirliklerine gidecek, orada bu ülkeye dişil enerjileri getirmek için tüm küçük ve büyük portalları temizleyecek ve aktive edecek. Tüm ulusu ve tüm komşu ulusları coşkuyla süpürecek. Ve son olarak onların kalplerinde eşitlik ve denge kapısını açacak.
19 Eylül – 2 Ekim. Afganistan’da zaman geçirecek, orada portallar açacak ve dünyanın o bölgesinde barışcıl enerjileri onarmak için çalışacak. Aynı zamanda geçmişten kalan çeşitli tarihi eserleri tezahür ettirecek, dünyaya bir kez daha insanlığın gerçek doğasını ve nereden geldiklerini gösterecek.
2 Ekim – 21 Ekim – Kırgızistan, Moldova, Romanya ve Prusya’da olacak.
GÜNCELLEME: 22 Ekim – 28 Ekim; Avustralya’yı ziyaret edecek. Gelecek yıl Mayıs’ta Avustralya’ya geri gelecek ve tüm ayı orada geçirecek, çeşitli önemli portallar ile çalışacak.
HİNDİSTAN: 13 Kasım – 24 Kasım’da Hindistan’ın güneyini ziyaret edecek. Sonra Galilee’ye gidecek (İsrail’in kuzeyinde bir bölge, Hayfa yakınında). Ve28 Kasım – 3 Aralık’taHindistan’ın Kuzey bölümüne geri gelecek.
Sonunda DİŞİL ve ERİL enerjiler arasında DENGE sağlanıncaya kadar bir yerden bir yere dünyayı dolaşmaya devam edecek.
İSİS kalmak için burada, hiç bir yere gitmeyecek. YİN ve YANG enerjilerin bütünleşmesinin ve berekete, sağlığa, bolluğa, neşeye, yaratıcılığa, teknolojik ve spiritüel ilerlemelere, ama hepsinin üstünde SEVGİYE izin vermesinin zamanı sonunda geldi.
Bir kez daha “göreve” çağırılmaya hazırlanın. Bu kez çok fazla eğlence olacak! Ve sonunda portallar ardında portallar açılacak. Ve bu bir kaç yıl devam edecek, yukarıda sözü edilenler sadece büyük yerler, sonra dünya gezegenin ve insan psişesinin restorasyonu başlayacak. Aşama II’ye hoşgeldiniz! Heyecanlı zamanlar!
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder