20 Aralık 2013 Cuma

BİR İNDİGO PROJESİ-"Wi-Fi" CİHAZI ÇİÇEKLERİ ÖLDÜRÜYOR-DANİMARKA

 
19.12.2013 : "Danimarkalı lise öğrencileri, gözlemlere dayanan deneyleriyle Wi-Fi sinyallerinin bitkileri öldürdüğünü tespit etti. North Jutland bölgesindeki Hjallerup Okulu’ndan dokuz kız öğrenci, geceleri baş uçlarına cep telefonlarını koydukları zaman uyuyamadıklarını fark etti. Okulda beyin dalgalarını takip eden donanım bulunmadığı için, öğrenciler daha geleneksel bir yöntemle deney yapmaya karar verdi. 


Öğrenciler, cep telefonlarıyla aynı dalgaboyunda mikrodalga radyasyon yayan Wi-Fi router cihazının yanına, altı kap bahçeteresi tohumu yerleştirdi. Ayrıca, Wi-Fi router bulunmayan bir odaya da altı tohum dolu kap konuldu. İki ayrı odadaki tohumlar, yeterli oda sıcaklığı, nem ve güneş ışığına tabi tutuldu.

 Aradan 12 gün geçtikten sonra, Wi-Fi sinyallerinden bağımsız tohumların yeşerdiği görülürken, Wi-Fi’a maruz kalan tohumların kahverengi renge büründüğü, çürüdüğü hatta mutasyon geçirdiği görüldü..."

Bu cihazı ve hatta günlük yaşamda kullanılan bunlar gibi birçoğunu keşfedenler bunu bilmiyorlarmıydı sanılıyor, asla, onlar biliyorlardı, hem de bu tür cihazların Beşer İnsana, onun Beynine ve Hücrelerine verdiği zararlar dahil. Ama Para ve Güç hırsları ve Egosal Nefsaniyetleri onları, bunu Kamuoyuna açıklamaktan geri tuttu. 


Ama ne var ki onların bilmedikleri şey OLan bir "İndigo Çağı" nın içindeyiz ve onlar asla Beşer İnsanın bekasıyla ilgili bu tür düzenbazlıklara izin vermeyecek ve bulabildikleri ilk fırsat, araç ve gereçle bunu Kamuoyuna açıklayacaklardır. İşte bu nedenle de bu Çağda hiçbir şey asla gizli ve saklı kalamayacaktır. 

Geleceğin öncüsü olan İndigo Çocuklar ve onların ardı sıra gelenler buna asla izin vermeyecekler ve Adaletli ve Paylaşımcı, Sevgi ve Bolluğun hüküm sürdüğü bir Yeni Dünya Sistemini kuracaklardır. Eğer bir Gelecek varsa o Gelecek onlardır...

http://www.ntvmsnbc.com/id/25486906/

0 comments:

Yorum Gönder