11 Aralık 2013 Çarşamba

BM MİKAİL: KUTSAL ATEŞ ENERJİNİZİ BEDENLEMEYE HAZIR MISINIZ?

_facebook_-571525622
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-12-2013
 RONNA HERMAN KANALIYLA
 KUTSAL ATEŞ ENERJİNİZİ BEDENLEMEYE HAZIR MISINIZ?
Sevgili üstatlar, uzak mesafelerdeki Evrenlerden, Alt – evrenlerden, galaksilerden ve gezegenlerden geldiniz ve kendinizle birlikte gelecekte erişim için Kutsal Zihninizde saklanmış olan zengin miktarda kozmik bilgi getirdiniz. Geçmek zorunda olduğunuz zorlu gereksinimler ve etmek zorunda olduğunuz kutsal yeminler vardı. Bu çok önemli evrim zamanlarında Dünya’ya gelmeyi ve sonra büyük ölçüde çeşitli ve çoğunlukla çok zor durumlara enkarne olmayı kabul ettiniz. Yükseliş yoluna adım atma zamanınız geldiğinde, sizi uyandırmak için gerekli sayılan önlemleri alabilmemiz için özgür iradenizi bir kenara bırakmaya izin vereceğinize söz verdiniz. Çoğunuz için bu Ruh birleşmesi ile sonuçlandı ve önceden kendi Ruhsal Benliklerine uyanmış olan diğerleri kendi Yüksek Benliklerinin bir fasedi ile birleşmeye hazırdı. Ruh sonunda Kutsal Kalp ile tam olarak birleştiği zaman, bu çok önemli oranlarda harika bir yeniden birleşmedir. Niyetleriniz sevgiyle kaplanmış bilgelikten oluştuğu ve saflık ile yansıtıldığı zaman, Kutsal Ateş enerjisinin güçlü bir kaynağı olursunuz.


Bu uyanış, “öncü birlik” adını vereceğimiz şeyin arasında kitlesel İlahi hoşnutsuzluk ile sonuçlandı. Hepiniz kitleler arasında gerçekleşmiş olan çeşitli ve çok önemli dönüşümlerin bazılarını deneyimlediniz. Ayrıca frekansı artmış olan ve düzenli olarak artmaya devam eden hızlanmış Yerküre değişimlerini gözlemlediniz veya bunlardan etkilendiniz. Hangi araç/araçlarla çekilmekte olursanız olun Kutsallığınızı sahiplenmek için bilinçli şekilde çaba gösteren birçoğunuz bu ileri ruh grubu arasındasınız. Örnek olmayı kabul ettiniz ve Işığın nöbetçileri olarak başkaları için yolu kolaylaştırmak üzere gücünüz dahilinde her şeyi yapmaya isteklisiniz. Geçmiş çağlarda yükseliş süreci yalnızca sağlam şekilde yol üzerinde olan inisiyeler olarak – misyonları mümkün olduğu kadar çok İlahi Işığı demirlemek ve mümkün olduğunca kozmik bilgelik getirmek olan öğrenciler olarak – enkarne olanlar için elde edilebilir idi. O zamanlar gelip geçti. Kitlesel yükselişin zamanıdır, çünkü bu Evren içindeki tüm gezegenler, güneş sistemleri, galaksiler ve Alt – evrenler eşi görülmemiş yükseliş sürecine aktif şekilde dahildir. Yaradılışın çarkları, zamanın büyük kozmik döngüsüne bağlı olarak sürekli şekilde aşağıya veya yukarıya, içeriye veya dışarıya spiralleniyor.
Süperbilinçli Zihin ve Yüksek Benliğinizin bir çok fasetleri Ruhsal alemlere bağlantınızdır. Öncelikle, meditasyon sırasında ve sezgisel yetenekleriniz vasıtasıyla bilgi/ilham ışıltıları almaya başlayabilirsiniz. Yoldaki bir aday Kutsal Zihnin yüksek frekanslı kalıplarını kullanmakta daha rahat ve daha becerikli oldukça, zihnin güçleri büyük ölçüde zenginleşir. Siz içgüdüsel beyin/zihin aleminden çıkıp Yüksek Zihnin alemine girdikçe, beyin yapısının yüksek frekanslı alemlerine erişmenin sonucu olarak, geçmiş olaylarla ilgili hafızanızın büyük bir bölümü solmaya başlar. Yükseliş zihin genişleticidir, bilincin bir halinden başka bir haline geçiş işlemidir. Farkındalık tüm insanlığı, Dünyayı, güneş sistemini ve onun işleyişini kapsamak üzere genişler. Odak artık küçük benlik üzerine değildir. En son amaç galaktik bir Varlık olmak ve en sonunda evrensel bilinci elde etmektir.
Yüksek frekanslı boyutların gücüne ve ihtişamına erişmekte yetenekli hale gelirken, nasıl harika cennet olabileceğini bir an için görmeye başlarsınız ve heyecan oluşmaya başlar. Tüm dünyada olmakta olan şey budur. Bu çok kişisel bir deneyimdir, çünkü etrafınızda karışıklık, çalkantı ve kaos olabilirken siz yine de huzur ve neşenin dinginliğinde merkezlenmiş olursunuz. Zaman geçerken, huzur merkezinizin çok daha uzaklara genişlediğini görürsünüz ve ne kadar çok insan mükemmelliğin ebedi gücüne erişmeye başladıkça, tüm dünyayı kaplayana kadar bu daha da hızlı yayılır.
Şimdiye kadar Ruhun içsel dürtüklemelerini dinlemeye veya yeni İlahi Mavikopyanın yüksek frekanslı IŞINLARININ akımlarında akmaya başlayan Yaradılışın gizemlerini araştırmaya hazır olmayan kitleler arasında gerçekleşmekte olan büyük bir kıpırtı var. Rahatlık bölgenizden, popüler inançların kitlesel bilincinden dışarı adım atıp bilinmeyen topraklara girmekte çok cesur olduğunuzu söyledik. Bir çok meydan okuma ve sınavlarla yüzleşmeye istekli oldunuz ve yanlış, kötü olduğunuzu veya hayal dünyasında yaşadığınızı söyleyenler tarafından engellenmediniz. Gerçeğiniz olarak kabul etmiş olduğunuz şeyin aslında işe yaradığını ve tartışma olamaması için doğrulamanın herkes için somut ve görünür olduğunu kanıtlıyorsunuz. Korku değişmek için en büyük cesaret kırıcıdır, ama korkularınızı yumuşatmayı öğreniyorsunuz ve Kutsal İrade gücünüze sahip çıkıyorsunuz.
Beşinci boyut Işık Piramidinizi ziyaret ettiğiniz her seferinde, Yaradılışın armağanlarına erişmekte ve kullanmakta daha becerikli olursunuz ve kendinizle saf tezahür etmemiş beşinci boyut Işık maddesinin daha fazlasını getirirsiniz. Bu Işık akımlarının ifadenin fiziksel alemlerine spirallendiğini görün, bu Işık akımları giderek somut hale gelir ve vizyonlarınız, hayalleriniz ve net niyetiniz ile sizin yönetiminizde şekillenir. Birçoğunuz vizyonlarınızı tereddütsüz taşımak için gerekli disiplini öğrendiniz ve tek net bir düşünce, tek bir adım veya eylem gerçekleştiren tezahürün mucizelerini öğreniyorsunuz. Kısa yollar yoktur, sevgililer; Yaradılışın gücünü kullanmak için evrensel tezahür yasalarını izlemelisiniz.
Şu sıralar kendi ruhsal uyuklamalarından uyanmakta olan güzel ruhlar için yolu gösterecek olan liderlik Işık ekibine katılmaya çağırılıyorsunuz. Binlerce insanın şu anda ilerlemede olan uyanışın yeni dalgasında kolaylaştırmaya ve yardıma gereksinimi var, çünkü bu milyonlarcasını kapsıyor. Hala inkar içinde olanlar bile Dünyada derin ve eşi görülmemiş bir şeylerin gerçekleştiğinin farkına varıyor. Bu ruhlar birçoğunuzun deneyimlediğiniz kapsamlı temizlik, arınma ve acı verici süreçlerden geçmek zorunda olmayacaklar. Aslında, siz yolu açtınız ve onların uyanış sürecinden güçlendirmeye hızlı bir şekilde geçmelerine yardımcı olacak bilgiye sahipsiniz.
Sizler örnekler ve Yol Göstericilersiniz, çünkü Yaradan’ın İlahi Işığının başkalarının kalp merkezlerinde hakimiyeti almaya başlayabilmesi için, kendi eski düşünce kalıplarını temizlemek için gerekli basitleştirilmiş adımları etrafınızdakilere öğretmek sizin kaderiniz. Bizler evrimin sonraki yüksek spiraline ilerlerken, sizler büyük oyuncularsınız, cesurlarım. Şimdiye kadar, size anlattığımız şeyleri, hepinizin kalbinizde/ruhunuzda Yaradan’ın değerli bir Kıvılcımını taşıyan güzel Varlıklar olduğunuzu kabul etmeye başlamanızı umuyoruz. Yüksek Benliğinizin size ilham vermesine ve rehberlik yapmasına izin verin, ama lütfen öne adım atın ve içtenlikle kazanmış olduğunuz bilgiyi, bilgeliği ve yetenekleri kullanın.
Sevgili kalpler, sizler tüm geçmiş deneyimlerinizin ve anılarınızın bileşimisiniz. Erkekler tarafından suistimal edildiğiniz veya kötü muamele gördüğünüz kadın olduğunuz bir çok yaşamlarınız vardı ve sevdiğinizin kaybının ıstırabını yaşadığınız, ihanete uğradığınız veya bir şekilde kendinizi kanıtlamadığınız erkek bedeninde yaşamlarınız vardı. Hücreleriniz, aura alanınız ve beyin yapınızdaki tüm o çatışan enerjiler, siz onları çözene ve dönüştürene kadar karşı cinse bakış açınızı renklendirir. Varlığınızın özünde, gerçekten aradığınız şey tanrısal Benliğinizin diğer yarısı ile, Kendi bütünlüğünde gönderilmiş olan Yaradılışın o mükemmel İlahi Işını ile yeniden birleşmedir. O zaman siz biri Baba Yaratıcıyı, diğeri Anne Yaratıcıyı temsil eden iki alt – ışına ayrıldınız. O zamandan beri bilincin bir çok fasedine veya parçasına bölündünüz ve ayrıldınız, ama bütünlüğe ve birlik bilincine geri dönüşünüzü ebediyen özlediniz ve aradınız.
Kendinizin bu başlıca iki fasedinin iyileşmesini ve yeniden birleşmesini nasıl başarabilirsiniz? Öncelikle, Kendini Sevme ve Kendine Değer Verme duygusunu geliştirerek. Aura alanınızdan dışarıya bu yüksek titreşimli enerjiyi yaymaya başlarsınız ve başkaları aynı şekilde karşılık verir. Başkalarına güvenebilmeniz için kendinize ve sezginize güvenmeyi öğrenin. Her zaman günün veya gecenin her anında yanınızda sizi korumaya, cesaretlendirmeye, sevmeye ve desteklemeye hazır meleklerin ihtişamlı gücüne sahip olduğunuzu öğrendiğiniz zaman asla yalnız hissetmezsiniz. Kendinizi ve başka herkesi bağışlayarak geçmişin acısını salıverin.
Hala hayatınıza rezonansta olmadıklarınız girecek ve siz fiziksel bedende olduğunuz sürece bu böyle olacak. Eğer yargılamama tutumunu sürdürebilir ve her insanın özüne sevgi yayabilirseniz, onlarla karmik dans veya etkileşimi deneyimlemek zorunda kalmazsınız. Onları kutsayın ve siz kendi yolunuzu izlerken onların kendi yollarını izlemelerine izin verin.
İnsanlığın, incinmemek veya gereksiz olarak etkilenmemek için kalp/solar pleksus merkezlerine yerleştirdikleri eterik korunma kalkanlarını uzaklaştırmasının zamanıdır. Elmas Çekirdek Tanrı Hücrenizin bulunduğu yer olan Kutsal Kalbin altın mühür portalını açmak, Baba/Anne Tanrımızın Sevgisinin/Işığının Kutsal Kalbin hem ön hem de arka portallarından serbestçe akmasını sağlar.
Sevgililer, size sunmak istediğimiz bir başka önemli kavram var. Bunu yaparken, birçoğunuz için korku ve şüpheyi tetikleyeceğini biliyoruz. Eğer durum buysa, bilgiyi bir kenara koymanızı ve bunun sizin gerçeğiniz olup olmadığını sormanızı istiyoruz, veya eğer çok rahatsız edici ise, sadece buna aldırmayın. Eski dünya kavramlarına ve geçmişin düşünce formlarına meydan okuyan, gelen çok fazla bilgi var. Çocukların ilk yıllarında hayatın basit temel kavramlarını öğrenmesi gibi, onlar olgunlaşırken dersler ve bilgiler daha karmaşık hale gelir ve düşünce provoke edici olur. Bu kavram sizin ruhsal eğitiminize ve büyümenize de uygulanır. 
Sizlere Mutlak Yaratıcının Kendi Varlığının kalp özünden saf Sevgi/Işık Özünü yaymaya başladığını anlatmıştık (Saf İlahi Işık maddesinin Adamantine Parçacıkları). Bu Öz Yaradılışın tüm fasetlerini içerir, bu Tohum düşünceleri, enerji bileşenlerini ve daha önce hiç deneyimlenmemiş yeni yaratımların büyük tasarımlarını kapsar. Yaratıcı Işığın bu harikulade çoklu ışın demetleri içinde yeni aktive olan, saf tezahür etmemiş potansiyelin siyah – spektrum Işınları vardır. Yaratıcı bu Işınları bu evrene bir armağan olarak gönderiyor, çünkü bu Işınlar Büyük Boşluğun dinginliğini içerir. Büyük Boşluk, gelecek dünyaların ve galaksilerin yaratımında katılımcı olmak için, uzayın Boşluğunun ihtişamlı gücüne erişmek için yeterince cesur olan herkes için erişilebilir olacak.
Önce Boşluk geldi ve sonra Işık geldi ve Işığın içinde tüm iyi ve harikulade şeyler vardı. Işık spektrumu, karanlığın bir çok gölgeleri olmadan fark edilebilir olmazdı. Birçoğunuz karanlıktan ve kendi gölge yanınızdan korkuyorsunuz, onu kötü olarak algılıyorsunuz.
Sevgililer, eğer her şey BİR’in, Yaratıcının bir parçası ise, Tanrı Işığı ile dolu olduğunuz zaman korkulacak herhangi bir şey nasıl olabilir? İnsanlar olarak siz korkulacak bir çok şey yarattınız, ama bu şeyler Yaratıcı’nın yaptıkları değildir. Yıldızların ve takım yıldızların fonu olan Büyük Boşluktan korkuyor musunuz? Bazılarınız geceden korkuyorsunuz, ama suçlayabileceğiniz gece değildir, karanlığın örtüsü altında insanların yaptığı zarar verici şeylerdir. Ufkunuzu genişletebilmeniz ve Işık pelerininizi üstünüze alabilmeniz için, o eski kendini sınırlayıcı kavramları incelemeye ve dönüştürmeye başlamanıza yardım etmeyi diliyoruz. Işığın armağanıyla büyük sorumluluk gelir, size daha önce özetlediğimiz liderlik rolü gelir.
Hayatlarınızı yükseltilmiş farkındalık duygusu ile YAŞAMANIZI; Tüm Var Olana bağlı olmanın sevincini HİSSETMENİZİ ve sonra bu sevinci başkaları ile paylaşmanızı; aydınlanma yolunda hızlı bir şekilde ilerlemek için İRADE gücünüzü kullanmanızı istiyoruz; yüksek görüş açısı elde ettiğiniz zaman, başkalarına engebeli noktalarda kolayca yardımcı olabilirsiniz. Yaratıcının sizi sevdiği gibi, başkalarını tüm kalbinizle ve ruhunuzla SEVMEK için; en yüksek gerçeğinizi sevgiyle, şefkatle ve ayırt etmeyle KONUŞMAK için; herkeste en iyiyi GÖRMEK için; ve hepimizin aynı harika BEN’İM’in bir parçası olduğumuzu bilmek için çaba gösterin. Değerli dostlar, bu harikulade yolculuğa birlikte başladık ve birlikte bitireceğiz. Sizi teşvik ediyoruz, zihinlerinizi esnetiyoruz ve uygun olduğunda sizi dürtüklüyoruz, ama hepsinden çok sizi ebediyen seveceğiz. Ben Başmelek Mikail’im.
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır http://www.ronnastar.com/ * Serbestçe kopyalayın ve paylaşın. Ancak, bu makalenin evrensel telif hakkına Başmelek Mikail adına sahip çıkıyorum. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE ARMAĞAN OLRAK SUNUYORUZ; ANCAK, TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİ GÖNDERMEK VE İŞLETME MASRAFLARINI KARŞILAMAYA YARDIMCI OLMAK İÇİN BAĞIŞLARINIZA MİNNETTAR OLURUZ.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder