1 Aralık 2013 Pazar

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost ) 29.11.2013

 
Her var oluş seviyesinde enerji yükselmektedir – gezegeninizin çekirdeğinde, yüzeyindeki sizde ve sizinle birlikte gezegenin her yerinde var olan bütün yaşam formlarında- ve bu uzun zamandır bütün olarak beklenen yükselişin mükemmel şartlarını yaratmaktadır. Siz elbette ki bütün bedeninizi doldurarak bir şeylerin oluyor olduğuna karşı sizi hiç şüphede bırakmayan bu enerjileri hissediyorsunuz. Bu enerji size uyandığınız zamanki duyguları çağrıştırabilir ve enerji sizinle birlikte akışa başlayarak değişim sürecinizi başlatır. Şimdi varlığınıza akan bu enerjiler bu zamanda daha yükseklere olan hareket etme hazırlıklarınızı tamamlıyor ve siz kesin olarak bunu daha narin ve nazik olarak hissediyorsunuz çünkü şimdi siz çok daha fazlasını sezip hissedebilirsiniz.


 Değişiminizi tamamlamanız için gerekli olan her şeyi taşıyan bu yüksek titreşimler yüksek enerji kalıplarının bütün tayflarına sahiptirler. Bu kalıplar kendi çok boyutlu varlıklarına katılmaya hazır olanların bedenlerine kolaylıkla giriş yapabilmektedirler ve onlar bununla bütün bilgiyi almaktadırlar.
Daha yavaş bir hızla ilerlemeyi seçmiş olanlar bilgileri teker teker sonunda hepsine ulaşıncaya kadar alabilirler ve bu enerji kalıplarının yapmayı kolaylaştırdığı değişimlere hazır olurlar.


 Bu girişlerle birlikte olanı kabul ettikçe bunların bedeninizin her bir hücresiyle uyumlanmasına izin veriyor ve onların değişimini tamamlayarak sizin fiziksel varlığınızı yaratmış olan eski enerji kalıplarını serbest bırakıyorsunuz. Onların daha fazla sizin varlığınızda bulunmasına gerek yoktur. Siz böylesine kararlı ve yoğun bir şekilde temizlikleriniz üzerinde çalıştıkça Yaratıcı Güçlere var olmanın yüksek seviyelerine adım atmaya hazırlandığınız bilgisinin onayını net ve güçlü olarak gönderiyorsunuz. 

Böylece şimdi hissettiğiniz bu enerjiler hareketinizi başarmanızı temsil etmektedir ve yüksek alemlerde yaşamanın temel prensiplerinin de anlayışıyla birlikte arzularınızı takip etmek ve yolculuğunuzun bu bölümünü tamamlamak için hazır oluyorsunuz.
Yolculuğunuzun bir sonraki aşaması çoktan her biriniz için yerindedir ve daha fazla vizyonunuzu engelleyen illüzyonlar olmadan siz onları net bir şekilde görecek ve hiç çekinmeden takip edeceksinizdir. 


Gelişimlerinin bu anında bunu göremeyenler Rehberlerinden seçmiş oldukları yolu azar azar gösteren yardımlar alacaklardır ve alıyorlardır da, hatta şimdi onlar bu rehberlikleri takip etmemeyi seçmiş olsalar bile onlar net olarak şu anda bulundukları titreşimsel seviyeyi terk etmeye hazır olduklarının sinyallerini görecek ve deneyimlerinin bir sonraki adımına geçeceklerdir. Bu kesindir ki hiçbir Ruh olması gerekenden daha uzun süre aynı seviye de kalmak istemez çünkü hepimiz içimizde keşfetme ve öğrenme arzusunu taşırız. Vakti geldiğinde her bir Ruh gereken deneyimleri alıp onlardan ilgili anlayışları kazandıktan sonra devam etmeye hazırdır. 

Ben Sirius’tan SaLuSa ve siz arzunuzun bunu ortaya çıkarmak olduğunu hissettikçe enerjilerinizin hızla yükseldiğini hissediyorum. Bedenlerinizle birlikte titreşen enerjiyi hissediniz ve onun değişimleri tamamlamasına izin veriniz. Hiç vakit kaybetmeden bu enerjinin yarattıklarını fark edeceksiniz ve olmasını beklediğiniz bütün sürprizler bunu çok hızlı bir şekilde takip edeceklerdir.
Kanal: Madad
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder