21 Aralık 2013 Cumartesi

Yükseliş Semptomlarını Rahatlatmak İçin Araçlar

 
Kisa bir not : Fiziksel ve duygusal rahatsizliklarinizin hepsi “yükselis semptomu” olarak etiketlenemez. Iyi olmadigimiz zamanlar da vardir. Örnegin, kolayca soguk alginligina veya gribe yakalanabiliriz.
 

1. Dinlenin. Dinlenin. Dinlenin. Bedeniniz inanilmaz bir dönüsümden geçiyor ve asiri – yüklü. Kirilgan sinir sistemi ile oldukça yüksek hassasliga sahip olanlar için, dinlenme çok fark yaratabilir. Aktivitelerimi sinirlamanin ve asiri kendime – dikkat etmemin önemli bir fark yarattigini gördüm. Bu, ayrica kendinizi yüksek alemlere yerlestirmenin dogal bir yan ürünüdür.
 


2. Mümkün oldugunca çok yaraticilik içinde olun. Yüksek enerjiler yaraticilik ister ve siz bu enerjinin daha kolay akmasi için bir kanal açarken yüksek alemlere dogal olarak ve otomatik olarak yükseltilirsiniz.
 

3. Isleme direnmemeye çalisin. Yükselis isleminden korkmanin ve direnç göstermenin sadece hos olmayan bir deneyim yarattigini kesfettim. Her sey ilahi düzendedir. Hepimizin islemimizi gözleyen kendi özel fiziksel – olmayan varliklarimiz var (ben onlari gördüm!) ve tehlikeli bölgeye “çok uzaga” gitmemize izin verilmez. Asla tasiyabilecegimizden fazlasi bize verilmez, bazen bize bunun aksiymis gibi gözükse bile !
 

4. Düsüncelerinizi izleyin. Bu anahtardir. Yüksek ve pozitif düsünceler aninda sizi yüksek alemlere yerlestirir, ayrica yaratmakta oldugunuz seye büyük oranda yardimci olur. Kendiniz için “iyi hissettiren” bir vizyon bulun ve onu sikça kullanin. Ben sikça yüm sekilerde mükemmel yasamimi imgelerim. Onun gelecegini bilin. Siz vizyona sahipsiniz, çünkü onu yasamaniz bekleniyor !
 

5. Birakin ruhunuz size rehberlik yapsin. Olan bitenlerin kontrolunun elimizde olmasini istemeye egilimliyiz ve bazi türde rahatlamayi yakalamak için “asiri seyler” yapabiliriz. Eger birakirsaniz ve isterseniz, ruhunuz gereksinim duydugunuz mesajlari size getirecektir (Herhangi bir insan, bir kitap, bir e- mail vs vasitasi ile) ve ruhunuz daha düzgün ve daha hos bir geçis için büyük bir yol gösterendir. “Daha azinin daha fazlasi” oldugunu kesfettim. Islemin kendisi sizi ihtiyaciniz olan yere götürmenin kendi yoluna sahiptir ve siz idareyi ele almaya çalisarak kendinizi kolayca fazla uyarabilirsiniz.
 

6. Eger ilave desteklere yönlendirilirseniz, bunlari alin. Adrenal destegi bana çok yardimci oldu. Bedenlerimiz fazla mesai yapiyor. Rahatlatici sifali otlar da iyidir.
 

7. Hekimler semptomlariniza yanlis teshis koyabilmesine ragmen, siz onlarin mevkisine uymasaniz da, onlar yine de yardimci olabilir. Bedenlerimiz dengeden çikmis olabilir, bir hekimin teshisinin faydasi olabilecek kimyasal dengesizliginiz, hormonal dengesizliginiz, tiroid dengesizliginiz veya baska bir sey olabilir. Hekimlerin de bunlari anladigi görülüyor ve gerçekten anlamaya basliyorlar. Ashville’deki doktorlarim ve hemsireler sik sik bana kendimi beyaz isikla çevrelememi, baskalarinin enerjilerine almamak için dikkat etmemi ve geçmis yasamlarimi salivermekte oldugumu söylüyorlar.
 

8. Yapabildiginiz kadar çok dogada vakit geçirin. Gökyüzü hala mavi, günes hala doguyor ve doga hala çiçek açiyori gelisiyor. Bu, baglanmak için iyi hissettirir.
 

9. Bol bol egzersiz yapin. Eger egzersiz yapmaktan çok yoruluyorsaniz, yürümeyi deneyin. Seyleri hareket halinde tutmak önemlidir.
 

10. Günesi içinize çekin. Günes Yeni enerjinin titresimini tasir ve gün içinde disarida bulunmak gerçekten yardimci olur.
 

11.Eger hiperhassaslik deneyimliyorsaniz, yasam tarzinizi degistirin. Bir süreligine kalabaliktan, heyecandan ve stresten uzak duruyorum, ve siz sonunda anda kalirken stresin olmayacagi bir yere geleceksiniz. Yasaminiz BASIT olacak.
 

12. Tutkunuzu bulun. Çogu zamanlar rahatsiz bir durum tutkunuz ve misyonunuzu ortaya çikarir. Bu planin bir parçasidir !
 

13.Yeni küçük varliklarin yaninda zaman geçirin. Torunumun kresindeki çocuklarla oynuyorum. Bu küçüklerin çogu fazla tekamül etmis ve sizi daha çok “yuvada” hissettirir.
 

14. Epsom tuzu banyolari yapin.
 

15. Su, suya girin ve bol bol su için. Yogun saliverme ve geçis sürecinden geçerken, yükselis rehberim bana suya girmemi söyledi…banyo küvetine degil, yüzme havuzuna. Bu çok rahatlatici ve sakinlestirici olabilir. Ve hepimizin bildigi gibi, bol bol su için !
 

16. Dostlarinizi ziyaret edin ve basitçe onlarin günlerini dinleyin. Hatirlayin, kimliginizin çogunu “bosaltmaktasiniz”. Bu baskalari ile baglantili kalmaya çok yardimci olur, siz onlarin etrafinda olmayi sevmediginizi düsünseniz bile. Bu ayrica zihninizi kendi sürecinizin disina çikarmaya yardimci olur.
 

17. Kendinizi “iyi hissettirecek” sonsuz yollar bulun. Iyi bir kitap okuyun, agaçlik yerlerde dolasin, banyo yapin, masaj yaptirin, elbise dolabinizi yenileyin, her zaman istemis oldugunuz bir sanat sinifina katilin, saçlarinizi yaptirin. Iyi hissetmek çok önemlidir ve siz kendinizi destekledikçe evren sizi destekleyecektir. Bu olmanin dogal halidir ve ayrica bizi yüksek alemlere yerlestirir !
 

18. Deneyimlemekte oldugunuz garip semptomlara çokça odaklanmamaya çalisin, bu sadece onlari büyütmeye ve ONLARIN realiteniz olmasina hizmet eder ! Süreç/islem kendi kendini ortaya çikaracaktir, çok zevk aldiginiz seylere ya da bu listedeki önerilere katilmaya odaklanmaniz daha iyi olur.
 

19. Sadece herkesi sevin … özellikle kendinizi.
 

20. Kendi yükselis isleminizin nasil ortaya çikmasini istediginiz ile ilgili kisisel bir bildiri yapin. Siz burada üstatsiniz ve kurbanlar olarak hissetmeye ihtiyacimiz yok. Siz tekamül ederken, sonunda kendi isleminizi ve deneyimlerinizi kontrol etmek için araçlari hatirlayacaksiniz.

Karen Bishop


http://whatsuponplanetearth.com/ToolsforComfort.html
(ÇEVIRI : Saffet Güler)

1 comments:

Adsız dedi ki...

Teşekkürler...

Yorum Gönder